הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

לגבי שימוש בקלן/יהומבין/אפדרין, אני שומע בכל מקום שעדיף להיות עם לחץ דם נמוך.
השאלה מה זה לחץ דם נמוך ?
אם הלחץ דם הטבעי שלי הוא בין 120-130 סיסטולי ו80-90 דיאסטולי... האם יש בעיה לצרוך אחד מהחומרים הללו?
דופק יחסית נמוך, מתחת ל70... לעיתים בתקופות שאני רץ הוא מגיע ל50.
@Daniel Barack

קיבלתי את הקלן הזה במתנה מחבר..
מישהו שמע על החברה הזאת?
מהחיפושים שלי לא מצאתי יותר מידי מידע..

אני רוצה להתחיל סייקל של שבועיים ביום ראשון (שבועיים אחרונים לחיטוב!!!!)
ואימון שלי בדרך כלל בבוקר (6:30) באילו שעות לקחת את הכדורים?

תודה מראש
זה קלן של חברת Blue Dragon מתוצרת ישראלית מקומית.
החברה כיום כבר לא קיימת, ומדובר בבאצ'ט שעוד יוצר כנראה לפני שנה כשהיא עוד עבדה
הקלן בסדר גמור אתה יכול להשתמש

לגבי שימוש בקלן/יהומבין/אפדרין, אני שומע בכל מקום שעדיף להיות עם לחץ דם נמוך.
השאלה מה זה לחץ דם נמוך ?
אם הלחץ דם הטבעי שלי הוא בין 120-130 סיסטולי ו80-90 דיאסטולי... האם יש בעיה לצרוך אחד מהחומרים הללו?
דופק יחסית נמוך, מתחת ל70... לעיתים בתקופות שאני רץ הוא מגיע ל50.
@Daniel Barack
באשר ללחץ דם - אכן למי שסובל כרונית מיתר לחץ דם או שנמצא תחת השפעת קבועה של תרופות המעלות לחץ דם, אסור לו יהיה להשתמש בחומרים הנ"ל שציינת. עם זאת, לאדם בריא ובעל לחץ דם כמו שלך לא תהיה מניעה להשתמש. זכור כי השימוש הוא זמני ואינו משפיע לרעה באופן פיזיולוגי על לחץ הדם. כמובן וניתן לשלוט בתופעות הלוואי ולתזמן את לקיחת החומרים לזמן נוח בו לא מבוצעת פעילות גופנית, כך שהדבר אינו אמור כלל להפריע.

באשר ללחץ דם - אכן למי שסובל כרונית מיתר לחץ דם או שנמצא תחת השפעת קבועה של תרופות המעלות לחץ דם, אסור לו יהיה להשתמש בחומרים הנ"ל שציינת. עם זאת, לאדם בריא ובעל לחץ דם כמו שלך לא תהיה מניעה להשתמש. זכור כי השימוש הוא זמני ואינו משפיע לרעה באופן פיזיולוגי על לחץ הדם. כמובן וניתן לשלוט בתופעות הלוואי ולתזמן את לקיחת החומרים לזמן נוח בו לא מבוצעת פעילות גופנית, כך שהדבר אינו אמור כלל להפריע.

תודה על התגובה, בנוסף מה הגבול העליון של לחץ דם שעדיף לא להשתמש בחומרים הללו ?

תודה על התגובה, בנוסף מה הגבול העליון של לחץ דם שעדיף לא להשתמש בחומרים הללו ?
קשה לקבוע, מאחר ויש אנשים בעלי לחץ דם מעט מעל הנורמה שמתפקדים נהדר ביום יום. גם לחץ דם נמוך מידי (לצד השני) נחשב למצב בריאותי לא תקין שיש לבדוק אותו. אפשר לומר שלחץ דם עד 140 סיסטולי ו-100 דיאסטולי עוד נחשב בגדר הסביר והסביל לעשיית שימוש במקביל בחומרים שציינת

קשה לקבוע, מאחר ויש אנשים בעלי לחץ דם מעט מעל הנורמה שמתפקדים נהדר ביום יום. גם לחץ דם נמוך מידי (לצד השני) נחשב למצב בריאותי לא תקין שיש לבדוק אותו. אפשר לומר שלחץ דם עד 140 סיסטולי ו-100 דיאסטולי עוד נחשב בגדר הסביר והסביל לעשיית שימוש במקביל בחומרים שציינת

הבנתי.
תודה רבה דניאל 😃

זה קלן של חברת Blue Dragon מתוצרת ישראלית מקומית.
החברה כיום כבר לא קיימת, ומדובר בבאצ'ט שעוד יוצר כנראה לפני שנה כשהיא עוד עבדה
הקלן בסדר גמור אתה יכול להשתמש
כרגיל הסבר מפורט תודה רבה לך! לגבי שעות הלקיחה אם האימון שלי הוא בבוקר אפשרי לקחת את הכדור הראשון שעה שעתים לאחר האימון? או שעדיף מאוחר יותר?

כרגיל הסבר מפורט תודה רבה לך! לגבי שעות הלקיחה אם האימון שלי הוא בבוקר אפשרי לקחת את הכדור הראשון שעה שעתים לאחר האימון? או שעדיף מאוחר יותר?
ניתן לאחר האימון. מה שחשוב הוא לא לקחת את הכדור לפני האימון, נאמר בטווח של עד שעתיים לפני.

למה אני לא מרגיש את התופעות לוואי של הקלן ?? אני לוקח כבר 8 ימים. כבר 3 ימים על 100 מקג (כדורים של 50)
ההרגשה של הדופק והרעידות בידיים הם מדד לזה שהקלן אכן עובד ?

למה אני לא מרגיש את התופעות לוואי של הקלן ?? אני לוקח כבר 8 ימים. כבר 3 ימים על 100 מקג (כדורים של 50)
ההרגשה של הדופק והרעידות בידיים הם מדד לזה שהקלן אכן עובד ?
לא כל אחד ירגיש תופעות לוואי
בדרך כל לדווקא בכמה הימים הראשונים, אנשים נוטים להרגיש יותר את תופעות הלוואי, מאחר והחומר "חדש" לגוף. זה מתבטא בדופק מעט מואץ וחזק ורעידות קלות בידיים. שוב, כל אחד עשוי לפרש זאת אחרת. כמו כן קלן לעיתים יגרום, עם הזמן, לתחושת צמא מוגברת או יובש בפה.

תעלה תמונה של הקלן בו אתה משתמש.

לא כל אחד ירגיש תופעות לוואי
בדרך כל לדווקא בכמה הימים הראשונים, אנשים נוטים להרגיש יותר את תופעות הלוואי, מאחר והחומר "חדש" לגוף. זה מתבטא בדופק מעט מואץ וחזק ורעידות קלות בידיים. שוב, כל אחד עשוי לפרש זאת אחרת. כמו כן קלן לעיתים יגרום, עם הזמן, לתחושת צמא מוגברת או יובש בפה.

תעלה תמונה של הקלן בו אתה משתמש.
את הקופסא זרקתי ושמתי את הכדורים של הקלן בשקית בתוך הקופסא של המולטי אלה הם כדורים לבנים עגולים של חברה kinetic

נערך לאחרונה:
את הקופסא זרקתי ושמתי את הכדורים של הקלן בשקית בתוך הקופסא של המולטי אלה הם כדורים לבנים עגולים של חברה kinetic
זה אמור להיות קלן טוב אם מדובר בחומר מקורי
אתה צורך במקרה אבץ ומגנזיום בשוטף?

שלום..ברשות סייקל ארוך בערך 90 יום של TIROMEL TIGER EPHEDRINE
תזונה עם המון חלבונים..
מומלץ לשלב את שלושתם? חדש בעניין ידע בכדורים שואף ל 0

שלום..ברשות סייקל ארוך בערך 90 יום של TIROMEL TIGER EPHEDRINE
תזונה עם המון חלבונים..
מומלץ לשלב את שלושתם? חדש בעניין ידע בכדורים שואף ל 0
לא מומלץ כלל להשתמש ב-T3 ללא שימוש בסטרואידים במקביל
הסתפק בשימוש באפדרין

[לא מומלץ כלל להשתמש ב-T3 ללא שימוש בסטרואידים במקביל
הסתפק בשימוש באפדרין
מאיזו סיבה ? אני ממש לא מבין ורוצה להבין כל דבר מה תפקידו.

[לא מומלץ כלל להשתמש ב-T3 ללא שימוש בסטרואידים במקביל
הסתפק בשימוש באפדרין
מאיזו סיבה ? אני ממש לא מבין ורוצה להבין כל דבר מה תפקידו.
מהסיבה שמתן הורמון T3 ללא צורך ממשי (בעיה רפואית), עלול לגרום, בסופו של עניין, לאיבוד של מאסת שריר, למרות צריכה מספיקה וגבוהה של חלבון. רק במצב של שימוש בסטרואידים במקביל, ובמינונים של סייקל סטנדרטי לפחות, הפוטנציאל לאיבוד מאסת שריר קטן ואף מתבטל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית