אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

אז קודם תעבור על החוקים, אסור לשאול על מחיר של קלן ולכן אני גם לא יגיד לך.
מה שכן אל תצא פרייאר.. וכל חברה תעשה תעבודה, תעבור פה בעמודים קודמים ותקרא קצת.

אוקי סליחה.. רציתי גם לשאול אם קטוטיפן זה חוקי ואפשר להשיג את זה רגיל או שזה אותו סיפור כמו הקלן?

איזה חברה הכי טובה של קלן ובערך כמה זה אמור לעלות ? מישהו פעם אמר לי בערך ***שקל זה אמור לעלות ככה בערך? אני לא מבקש איך לקנות וממי רק שואל טווח שלא יחשבו שאני עובר על חוקים
תערוך את ההודעה אסור לפרסם מחירים, גם אם זה טווח כלשהו או משהו שאתה חושב שאמור לעלות
שנית קלן טוב יש של זנקו ואמריקן פארמה לאב. אני השתמשתי בשל זנקו נראה לי הוא די אוברדוס לכיוון 60-70 מג לכדור ולא 40 כי הרעידות וההתכווצויות בשרירים באו ממש מהר למרות כל הטאורין והמגנזיום שלקחתי

יש לי כמה שאלות : הbmr שלי הוא 2500-2700 כמה בחיטוב אני צריך גרם פחמימה שומן וחלבון עם לקיחת הקלן? ואם אני לוקח קלן עם קטוטיפן איך הולכת הפרמידה ב6 שבועות ?

יש לי כמה שאלות : הbmr שלי הוא 2500-2700 כמה בחיטוב אני צריך גרם פחמימה שומן וחלבון עם לקיחת הקלן? ואם אני לוקח קלן עם קטוטיפן איך הולכת הפרמידה ב6 שבועות ?

קודם ברוך הבא לפורום.
אתה שואל שאלות מאוד בסיסיות שענו עליהם כבר 200פעם, תריץ פה חיפוש.

Clen - המדריך השלם לשימוש בקלנבוטרול (קלן) - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

ייעוץ - מידע - המדריך השלם ל: יוהימבין, אפדרין וקלן ("שורפי שומן")

אם יהיה לך שאלות אחרי שתקרא את כל זה ותריץ חיפוש בנושא הזה אז תשאל בכיף, בהצלחה.

קודם ברוך הבא לפורום.
אתה שואל שאלות מאוד בסיסיות שענו עליהם כבר 200פעם, תריץ פה חיפוש.

Clen - המדריך השלם לשימוש בקלנבוטרול (קלן) - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

ייעוץ - מידע - המדריך השלם ל: יוהימבין, אפדרין וקלן ("שורפי שומן")

אם יהיה לך שאלות אחרי שתקרא את כל זה ותריץ חיפוש בנושא הזה אז תשאל בכיף, בהצלחה.

תודה , קראתי את זה אבל זה לא נתן לי את התשובות לשאלות שלי במיוחד לא רשום מה הפירמידה עם קטוטיפן רשום רק את הרגיל של ה1-4 4-8 8-14

נשאר עם 120מק"ג עד סוף הסייקל, רק שאתה מוסיף קטוטיפן אחרי 14יום. (חובה)

נשאר עם 120מק"ג עד סוף הסייקל, רק שאתה מוסיף קטוטיפן אחרי 14יום. (חובה)

אה סבבה הבנתי וכמה קטוטיפן לוקחים?
צריך לקחת 1 מג קטוטיפן לפני השינה? ומה הטעם להישאר ביום ה14 עד ה30 על 120 מקרוגרם קלן הגוף לא מתרגל למינון ואז אין השפעה? מה אני צריך לקחת כדי שלא יהיה תופעות לוואי קשות ראיתי שאנשים רשמו כל מיני דברים מגנזיום טאורין מה באמת צריך לקחת ומתי?

עריכה - רציתי לשאול גם אם כשאני יעלה ל80 מיקרוגרם או 120 אני יכול לקחת את הכדורים ביחד על הבוקר או שחייב בהפרשים? מה יותר אפקטיבי ? עוד שאלה קראתי את הקטוטיפן שצריך לפני השינה לקחת , לגבי ההתכווצויות שרירים מה צריך לקחת למנוע ומתי ?

אין טעם לקחת קלן במידה והתפריט הוא לא דל פחמימה.

@Ofek Malka הקלן אכן עובד יותר טוב בשבילוב רציף עם קטוטיפן.

אז עדיף לקחת את הקטוטיפן כבר מהיום הראשון אם הוא עובד יותר טוב בצירוף?
דיברתי עם אנשים במכון לגבי הקלן ומישהו אמר לי לגבי חברת vortex רציתי לשאול אם היא חברה טובה כמו המדיטק הסופרפארמה או הוורמוגה ? (מבחינת אפקטיביות יעילות ותופעות לוואי)

אפשר בבקשה לענות לי אני רוצה להתחיל סייקל וצריך הנחייה בקשר לכמה דברים שלא הבנתי :
1. צריך לקחת 1 מג קטוטיפן לפני השינה? ומה הטעם להישאר ביום ה14 עד ה40 על 120 מקרוגרם קלן כי הגוף מתרגל למינון ואז אין השפעה לא ?
2. מה אני צריך לקחת כדי שלא יהיה תופעות לוואי קשות ראיתי שאנשים רשמו כל מיני דברים מגנזיום טאורין מה באמת צריך לקחת ומתי?
רציתי לשאול גם אם כשאני יעלה ל80 מיקרוגרם או 120 אני יכול לקחת את הכדורים ביחד על הבוקר או שחייב בהפרשים? מה יותר אפקטיבי ?
3. דיברתי עם אנשים במכון לגבי הקלן ומישהו אמר לי לגבי חברת vortex רציתי לשאול אם היא חברה טובה כמו המדיטק הסופרפארמה או הוורמוגה ? (מבחינת אפקטיביות יעילות ותופעות לוואי)

תודה רבה למי שעונה!!

1. 1 מ"ג קטוטיפן לפני שינה, אתה תראה שבשבוע הראשון לפחות איך שתיקח את הכדור כחצי שעה עד שעה לאחר מכן אתה תרגיש כמו זומבי מהלך ופשוט תרצה לישון, יום למחרת על הבוקר אתה עדיין תרגיש ישנוני אבל אחרי שבוע בערך כל התופעות לוואי האלו יעלמו.
ב120 מיקרוגרם בימים שאמרת (14-40) בתוספת קטוטיפן שידוע שעושה את הקלן יותר "חזק" ההשפעה תהיה בשיאה ואין שום טעם לשנות מינון אלה אם כן אתה חנזיר ששוקל 100 פלוס.
2. תופעות לוואי זה דבר אינדיבידואלי לכל משתמש, שאני לקחתי קלן לא היה לי בחיים התכווצויות שרירים ככה שאני בא להגיד שאי אפשר לצפות מראש תופעות לוואי של חומר מסוים אבל בוא נגיד שלא יזיק לקחת טאורין ומגנזיום בשביל להקדים תרופה למכה, רע זה לא יכול להיות.
מבחינת חילוק הכדורים באופן תאורטי בגלל זמן מחצית חיים ארוך של כ 36 שעות אתה יכול לקחת הכל במכה אחת אבל אין זה מומלץ, יש לחלק במשך היום על מנת לנסות ולמנוע פחות תופעות לוואי.
3. לגבי החברה אני לא חושב שיש בעיה, קלן זה קלן, החומר זול מאד ואצל "חברה" אחת היא יכולה להיות אוברדוס ואצל "חברה" אחרת יכולה להיות בדיוק הפוך אז מבחינת אפקטיביות וכל זה אין לך מה לדאוג.
תשתה הרבה מים במהלך השימוש בקלן.

1. 1 מ"ג קטוטיפן לפני שינה, אתה תראה שבשבוע הראשון לפחות איך שתיקח את הכדור כחצי שעה עד שעה לאחר מכן אתה תרגיש כמו זומבי מהלך ופשוט תרצה לישון, יום למחרת על הבוקר אתה עדיין תרגיש ישנוני אבל אחרי שבוע בערך כל התופעות לוואי האלו יעלמו.
ב120 מיקרוגרם בימים שאמרת (14-40) בתוספת קטוטיפן שידוע שעושה את הקלן יותר "חזק" ההשפעה תהיה בשיאה ואין שום טעם לשנות מינון אלה אם כן אתה חנזיר ששוקל 100 פלוס.
2. תופעות לוואי זה דבר אינדיבידואלי לכל משתמש, שאני לקחתי קלן לא היה לי בחיים התכווצויות שרירים ככה שאני בא להגיד שאי אפשר לצפות מראש תופעות לוואי של חומר מסוים אבל בוא נגיד שלא יזיק לקחת טאורין ומגנזיום בשביל להקדים תרופה למכה, רע זה לא יכול להיות.
מבחינת חילוק הכדורים באופן תאורטי בגלל זמן מחצית חיים ארוך של כ 36 שעות אתה יכול לקחת הכל במכה אחת אבל אין זה מומלץ, יש לחלק במשך היום על מנת לנסות ולמנוע פחות תופעות לוואי.
3. לגבי החברה אני לא חושב שיש בעיה, קלן זה קלן, החומר זול מאד ואצל "חברה" אחת היא יכולה להיות אוברדוס ואצל "חברה" אחרת יכולה להיות בדיוק הפוך אז מבחינת אפקטיביות וכל זה אין לך מה לדאוג.
תשתה הרבה מים במהלך השימוש בקלן.

אוקיי אחי תודה מה הכמויות של הטאורין שצריך לקחת ? ואולי אתה או מישהו כאן מכיר קלן של טרגון?

הקלן היחידי שאני יכול להשיג זה טרגון 50 מקג כל כדור אבל המינונים הולכים ב40 80 120.. אז מישהו יודע אם זה שווה או שזה לא טוב כי הכדורים שונים?

שוקל 87 ובערך 20-22 אחוז שומן אתה ממליץ לקחת יוהמבין?

לא, יהומבין אפקטיבי באחוזי שומן נמוכים 10 ומטה.
קלן יכול להיות אפקטיבי אבל אין שום טעם כי זה אחוז שומן שאפשר לרדת ממנו טבעי בצורה די קלה.

אם אני לוקח קלן במינון של כל כדור 50מג איך אני מבצע את הסייקל? (סייקל של 6 שבועות עם קטוטיפן)

100 מיקרוגרם בשילוב קטוטיפן יספיקו לך. (הקטוטיפן מחזק את ההשפעה של הקלן)

100 מיקרוגרם בשילוב קטוטיפן יספיקו לך. (הקטוטיפן מחזק את ההשפעה של הקלן)

אבל המינון ברגיל הוא :
1-4 20 מקג
5-8 40 מקג
9-14 80 מקג
14- סוף הסייקל 120 מקג
אז אי אפשר פשוט עם המינון של ה50 לעשות ככה :

1-4 25 מקג
5-8 50 מקג
9-14 100 מקג
14- סוף הסייקל 125 או 150 מקג (125 כי חותכים לחצי את הכדור)

אפשרי, לא לקחתי בחשבון שאתה רוצה לחלק את הכדורים אבל אם נוח לך אז לך על זה.

לקחתי היום כדור ראשון לפני בערך 8 שעות. מתי אני אתחיל להרגיש אותו? אני לא מרגיש כלום

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית