הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

וואלה גם אני עם BLACK DRAGON, דופק גבוה לפעמים הרגשה מוזרה בחזה ולפעמים עקצוצים בידים.
אבל לא הרגשתי רעידות או התכווצויות, כרגע גם לא הוספתי טאורין ומגנזיום.

לגבי קטוטפין וקלן
1.כמה מ"ג קטוטיפן לקחת כל לילה ? הכדורים שלי 1מג כל אחד

2.נגיד היום זה היום האחרון של הקטוטיפן.
יום" ראשון " בלילה לוקח כדור אחרון של קטוטפין.
השאלה לסיים באותו יום עם הקלן או גם למחר ביום "שני" לקחת קלן ואז זהו ?

מה נשמע חברים , אני כבר ביום השני לקלן ואני לא מרגיש תופעות לוואי הקלן שלי של חברת בלקן יש האומרים שמרגישים תופעות לוואי בהתחלה ויש כאלה שאומרים רק אחרי העלאת מינון , מישהו יודע למה אני עדיין לא מרגיש כלום?

מה נשמע חברים , אני כבר ביום השני לקלן ואני לא מרגיש תופעות לוואי הקלן שלי של חברת בלקן יש האומרים שמרגישים תופעות לוואי בהתחלה ויש כאלה שאומרים רק אחרי העלאת מינון , מישהו יודע למה אני עדיין לא מרגיש כלום?
אחרי העלאת מינון אתה תשים לב..
אבל כן, כממריץ יש תופעות לוואי.
כמה הדופק?

בעיקרון סתם שתדע אפילו את הבולגרי שזה קלן רפואי אנשים לא מרגישים זה לא אומר שהקלן לא אפקטיבי או לא עובד בפועל . הוא כן עובד פשוט הרעידות לא מרגישים אותם ישר אלא לאחר כ 4 ימים כשהחומר עמוס בגוף ואחרי העלאת המינון . אם אתה רוצה לבדוק הכי טוב זה רק לחץ דם . הבעיה עם סיירוקס וזנקו העלו מינונים מ 20מיקרוגרם קרוב ל 50-60 מיקרוגרם

לגבי קטוטפין וקלן
1.כמה מ"ג קטוטיפן לקחת כל לילה ? הכדורים שלי 1מג כל אחד

2.נגיד היום זה היום האחרון של הקטוטיפן.
יום" ראשון " בלילה לוקח כדור אחרון של קטוטפין.
השאלה לסיים באותו יום עם הקלן או גם למחר ביום "שני" לקחת קלן ואז זהו ?
1. כדור 1 יספיק אלא אם כן אתה מעל 100קג ואז 2 כדורים יתאימו
2. מסיימים את שניהם ביחד באותו היום

בעיקרון סתם שתדע אפילו את הבולגרי שזה קלן רפואי אנשים לא מרגישים זה לא אומר שהקלן לא אפקטיבי או לא עובד בפועל . הוא כן עובד פשוט הרעידות לא מרגישים אותם ישר אלא לאחר כ 4 ימים כשהחומר עמוס בגוף ואחרי העלאת המינון . אם אתה רוצה לבדוק הכי טוב זה רק לחץ דם . הבעיה עם סיירוקס וזנקו העלו מינונים מ 20מיקרוגרם קרוב ל 50-60 מיקרוגרם
תודה רבה אחי (עשיתי בדיקה של מזהה מוצר באתר שלהם והיה רשום שהמוצר מאומת אמיתי ותקים ככה שאני רגוע)
עידכון, אני כבר לוקח 80 מקג ועדיין לא מרגיש רעידות או משהו למרות שבדקתי את הסיראל של הקלן באתר של בלקן וזה רשם לי שהוא מקורי

נערך לאחרונה:
באלקן כבר מזמן אינה חברה אמינה. הקלן יכול להיות טוב ובדוס הנכון בדיוק כמו שיכול להיות פייק

יש לי שתי שאלות
1. מה הסיכונים בהזמנה מחול ? לא מצליח בשום מקום למצוא מידע על הדבר הזה
2. בסייקל של קלן לדוגמא חודש , מומלץ להישאר על דל פחמימה תמיד ללא העמסות?

אסור לדבר על סחר בחומרים, קרא את החוקים!
אוקיי אני יודע את זה אבל לא ביקשתי קישור או הסבר איך להזמין , רציתי להבין מה החוק לגבי זה ,מה הענישה במידה והמוצר נתפס
בכל מקרה זה לא חשוב יותר ,אם אפשר תשובה לשאלה השנייה

בקשר לשאלה השניה עד כמה שהבנתי עדיף להיות על דל פחמימה בסביבות 100 ג' על מנת לסייע לתהליך.
אבל אני לא מומחה, זה מה שהבנתי מקריאה פה.
אני כרגע בסוף השבוע הראשון ואני פועל ככה

שלום אני מעוניין להוסיף אנאבר לסייקל הלקן עם טסט, והמוכר הציע לי חברת musle labs וחברת pharmaceuticals, מה דעתכם?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית