הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

היי מתחילה פעם ראשונה לקחת קלן. תוך כמה זמן בערך מתחילים לראות תוצאות? מומלץ לעשות סייקל אחד של 14 ימים ואז עצירה של שבועיים ושוב עוד סייקל או להמשיך ולקחת גם קטוטיפן? תודה 😃

היי קראתי לגבי השורף שומן קלן שלא מומלץ למי שיש רשרוש בלב.. ולי יש.. השאלה עד כמה זה לא טוב או לחילופין לא מומלץ בכלל...?

היי קראתי לגבי השורף שומן קלן שלא מומלץ למי שיש רשרוש בלב.. ולי יש.. השאלה עד כמה זה לא טוב או לחילופין לא מומלץ בכלל...?
אני אישית הייתי מתרחק מקלן אם הייתה לי בעיה בלב
איך להתאמן עם 120 mcg של קלן
לקחת כדור אחד בבוקר מוקדם אחד בצהריים להתאמן ואז לקחת בערב או 3 בבוקר?

הי, כמה שאלות לגבי קלן.
1. האם כמתואר במאמר של קילוגרם זאת אכן הדרך הכי יעילה לצרוך קלן (סייקלים של שבועיים, כאשר מתחילים מ 40 מג ועולים עד 120) ?
2. האם יש בעיה לקחת לפני אימון, האם זה אולי אפילו עדיף, או להפך ?
3. האם יש העדפה לסוג מסוים של דיאטה בשלב של לקיחת הקלן (דל פחמימה למשל) ?

הי, כמה שאלות לגבי קלן.
1. האם כמתואר במאמר של קילוגרם זאת אכן הדרך הכי יעילה לצרוך קלן (סייקלים של שבועיים, כאשר מתחילים מ 40 מג ועולים עד 120) ?

1. כן
2. אל תעשה את זה, תקח כמה שיותר רחוק מהאימון
3. אני לא חושב

הי, כמה שאלות לגבי קלן.
עדיף דל פחמימה

1. כן
2. אל תעשה את זה, תקח כמה שיותר רחוק מהאימון
3. אני לא חושב

לגבי 2, אז קודם כל כשלוקחים 3 כדורים ביום זה קצת בעיה שאף אחד מיהם לא יהיה בקרבת אימון, ובכל מיקרה ההשפעה של כל כדור היא די ארוכה (מעל 24 שעות לפי מה שקראתי) ככה שהגוף תמיד תחת השפעה של זה, אז מה זה משנה כמה שעות לפני אימון זה יהיה...
עדיף דל פחמימה
כמה דל ?
100, 50, 0 ?

לגבי 2, אז קודם כל כשלוקחים 3 כדורים ביום זה קצת בעיה שאף אחד מיהם לא יהיה בקרבת אימון, ובכל מיקרה ההשפעה של כל כדור היא די ארוכה (מעל 24 שעות לפי מה שקראתי) ככה שהגוף תמיד תחת השפעה של זה, אז מה זה משנה כמה שעות לפני אימון זה יהיה...

כמה דל ?
100, 50, 0 ?

תלוי במשקל הגוף שלך. אתה לא רוצה להיות על סייקל קלן ו-0 גרם פחמימה. דל פחמימה זה כ-100 גרם פחמימה ביום.

שאלה - האם קלן ׳בעוונותיו׳ כולל השפעות על היכולת האירובית?

אני מתכוון מבחינה שאם למשל אני בתהליך חיטוב עם תפריט מתאים אז הקלו כידוע יאיץ את התהליך, האם אנלוגיה נכונה היא שאם אני תוך כדי עבודה ואימונים מתאימים ומושקעים על ריצה (ובעיקר תוך דגש ההיבט הארובי) הקלן יריץ את השיפור גם במקרה זה כל עוד אני בסייקל?

תודה מראש, פשוט מנסה להבין את היתרונות הנוספים של הקלן, מעבר לשוקף שומן

שאלה - האם קלן ׳בעוונותיו׳ כולל השפעות על היכולת האירובית?

אני מתכוון מבחינה שאם למשל אני בתהליך חיטוב עם תפריט מתאים אז הקלו כידוע יאיץ את התהליך, האם אנלוגיה נכונה היא שאם אני תוך כדי עבודה ואימונים מתאימים ומושקעים על ריצה (ובעיקר תוך דגש ההיבט הארובי) הקלן יריץ את השיפור גם במקרה זה כל עוד אני בסייקל?

תודה מראש, פשוט מנסה להבין את היתרונות הנוספים של הקלן, מעבר לשוקף שומן

אני יכול להגיד לך מהניסיון שלי, הקלן גם ככה מקפיץ לך את הדופק, אז במשך כל שעות היום אתה על דופק גבוה.
אני באירובי הגעתי לדופק מאוד גבוה ככה שבפעמיים שרצתי איתו ממש עצרתי והתחלתי ללכת באמצע,
אחרי זה הפסקתי ריצות בסייקל, לא רציתי לקחת סיכונים מיותרים זו דעתי.

התחלתי לקחת קלן כבר שבועיים ואני לא מרגיש כלום ....הכוונה שאני לא מרגיש תופעות לוואי....האם זה בסדר ??

היי, אני משתמש בתרופה בפנטה 100 כתוצאה מכאבים
האם אני יכול להתחיל לקחת גם קלן תוך כדי השימוש בפנטה?

היי התלבטות קשה לקנות או לא? זיוף או קיים ?

קבצים מצורפים

• Screenshot_2018-04-28-04-28-52.jpeg
    Screenshot_2018-04-28-04-28-52.jpeg
    KB 33.6 · צפיות: 144
היי שאלה שלא ראיתי ששאלו..
האם אפשר לעשן קאנביס /גראס בזמן שימוש של קלן ?
במידה וכן אחרי כמה שעות זה אפשרי ?

שאלה, התחלתי שימוש בקלן לאחר ירידה של 10 קילו, עשיתי פירמידה קטנה: יום 1- 40 2- 40 3- 80 4- 120. התחלתי לקחת קטוטפין 2 כדור כבר ביום הראשון. תופעות לוואי חזקות של רעידות היו לי שבוע ראשון, היפראקטיביות גם, חוץ מזה הרגשה נהדרת, אנרגטית אולי מעט כאב ראש בהתחלה, סך הכל טוב. היום עברו 13 יום, ירדתי 4 קילו נוספים בזמן הזה, איני מרגיש כלל שום תופעות לוואי וגם הרגשתי קצת ירידה בקצב שבוע אחרון (2.5-3 קילו ראשונים ירדתי בשבוע ראשון). אני שוקל לקחת לשבועיים הבאים (והאחרונים) 160 מק"ג. עד כמה זה רצוי? אני כרגע על כ11-13% (קשה לי לדעת בדיוק כל שעה זה נראה שונה) אני רוצה להגיע ל-7-8% עד סוף התקופה.
חוץ מזה ישארו לי המון כדורים, חבל לי להשאיר הרבה, אין לי שום כוונה לעלות על חיטוב בשנים הקרובות..
עוד שאלה, שבוע ראשון נמנעתי מעישון וקפאין, שבוע שני חזרתי (קשה לעבוד בלי זה..), כמה זה מזיק בזמן שימוש קלן? כ2-3 קפה ביום עם סיגריה.

לקחתי קלן 4 ימייףם במינון של 40 מק"ג ויצא שהספקתי ל4 ימים בגלל משהו שהיה לי ושכחתי לקחת איתי את הכדורים,להתחיל מחר מההתחלה את הסייקל או ישר לעבור ל80?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית