הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

אני מבין שדופק גבוה לא סדיר היא אחת תופעות הלוואי של הקלן.

אני כרגע ביום הראשון לאחר נטילה של סהכ 40 מקג היום - חצי כדור בבוקר וחצי שני כ3 שעות לאחר מכן.

ההרגשה הכללית טובה ,ללא תופעות לוואי כמו כיווצים כאבי ראש וכו - שתיה של כ 7 ליטר להערכתי ותיסוף טאורין ואשלגן.

תופעות הלואי ששמתי לב אליהן הן עליה של מעטה בטמפרטטרת הגוף

בנוסף- ביצעתי אימון אנאירובי ולאחר מכן אירובי עם שעון פולאר. באנאירובי לא הרגשתי משהו חריג - אך כששמתי את רצועת הדופק שמתי לב שהוא כל פעם מראה לי דופק של שנע בין 66-76 , כלומר נע בטווח של 10 פעימות הבדל.

יש לציין שמדדתי לחץ דם והכל נראה בסדר , המד לא התריע על קצת.לב לא סדיר(יש לו פונקציה כזו)

האם.למישהו יש נסיון כזה? זה מדאיג אותי ורציתי לדעת מה לעשות- לרדת מהסייקל לגמרי? להוריד לחצי כדור? מחר ליטול כרגיל?

תודה חברה

האם צריך להמשיך עם הקטוטיפן עוד מספר ימים לאחר סיום סייקל של קלן במשך 40 יום?

כמה שאלות: *הכל מתייחס לבמהלך סייקל של קלן*
1) במהלך חיטוב דל פחמימה, 30~45 פחמימה ביום זה תקין?
2) האם ניתן להמשיך לקחת קריאטין במהלך סייקל של קלן?
3) כמה קריטי זה חומצות אמינו במהלך חיטוב דל פחמימה?

תודה רבה לעונים 😃!

תגידו יש חשיבות למתי אני לוקח את הקלן? סך הכל אני שונא לקחת אותו על הבוקר זה משבש לי את כל היום, היה ההרבה יותר טוב לי אם הייתי לוקח אותו בסביבות 3 כזה ישר אחרי אימון כוח יש עם זה בעיה?

תגידו יש חשיבות למתי אני לוקח את הקלן? סך הכל אני שונא לקחת אותו על הבוקר זה משבש לי את כל היום, היה ההרבה יותר טוב לי אם הייתי לוקח אותו בסביבות 3 כזה ישר אחרי אימון כוח יש עם זה בעיה?

יש בעיה, ההמלצה היא לקחת כל 4 שעות כדור אחד, אבל לא לקחת אחרי 4-5 בערב בשביל שלא יפריע לשינה.. אז אם תיקח ב3 את הראשון אתה תגיע עם זה ממש סמוך לשינה וזה לא מומלץ

אבל אני לוקח את כל ה3 באותו זמן לא משפיע עלי בכלל התופעות לואי בוא נגיד אם אני קם באזור 9-10 מתאמן ב12-11
ואז אחרי האימון כזה 2-3 לוקח את כל ה3 יש עם זה בעיה?
יש בעיה, ההמלצה היא לקחת כל 4 שעות כדור אחד, אבל לא לקחת אחרי 4-5 בערב בשביל שלא יפריע לשינה.. אז אם תיקח ב3 את הראשון אתה תגיע עם זה ממש סמוך לשינה וזה לא מומלץ

אבל אני לוקח את כל ה3 באותו זמן לא משפיע עלי בכלל התופעות לואי בוא נגיד אם אני קם באזור 9-10 מתאמן ב12-11
ואז אחרי האימון כזה 2-3 לוקח את כל ה3 יש עם זה בעיה?

שוב, ההמלצה היא לקחת כל 4 שעות לא רק בשביל התופעות לוואי, אלא גם כדי לשמור על רמות קבועות בדם.. במידה ואתה מחליט בכל זאת לקחת את כולם ביחד אין בעיה לקחת ב3

שוב, ההמלצה היא לקחת כל 4 שעות לא רק בשביל התופעות לוואי, אלא גם כדי לשמור על רמות קבועות בדם.. במידה ואתה מחליט בכל זאת לקחת את כולם ביחד אין בעיה לקחת ב3
לא קונה את הרמת קבוע בדם אומרים את זה גם בפרוטקול זה לקטע של תופעות לאוי תחשוב על זה, אם מחצית החיים שלו היא יותר מ24 שעות ואני לוקח כל יום באותה שעה אז אין לזה בכלל חשיבות

תודה רבה לעונים

שלום חברה,
שאלה קטנה: קלן 3 כדורים, האחרון בשעה 15:00-15:30 מקס', אם אני מתאמן בסביבות 17:00-18:00, אני יכול לקחת ממריץ?

תודה על התגובה ,

אני לא מדבר על דופק גבוה מהרגיל אלא על פעמות לא סדירות:

אני לקחתי 40מק"ג וכששמתי את השעון דופק שלי שמתי לב שהדופק על הזמן משתנה גם במצב מנוחה - לדוגמא - 60..65..62..70..60...72 כל פעם משתנה.

אתה אומר שזה בטוח להמשיך? זה עובר עם הזמן?

היי חברים. אני ביום השלישי של הסייקל - קלן של סיירוקס.
אני בן 21 שוקל 74 והגובה הוא 1.71
אשמח לדעת כמה צריכה קלורית כדאי שתהיה לי ביום, וכמה גרם חלבון ופחמימה רצוי לצרוך כדי לשמר את השריר ולרדת כמה שיותר אחוזי שומן.
תודה רבה 😃

שלום לכולם,
חברה אני ביום ה9 לסייקל קלן, נשארו 5 ימים.
פשוט ולעניין אני לא יורד במשקל, מה אני צריך לעשות?
*אני לוקח ביום 3X40ממק"ג. אפילו היום הוספתי 0.5 כדור.
אני צריך את עזרתכם 😃
תודה מראש.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית