הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

לאחר כשבועיים תצטרך לרדת מהקלן, וזה בדיוק הזמן שבו תתחיל לראות תוצאות. לכן חבל אם אינך מתכוון למשוך את הסייקל בתוספת קטוטיפן. לכן אפדרין בקייס הזה עדיף.

בהצלחה.

אגב קטוטיפן,

אני מריץ קלן מזה כשבועיים ועומד על 120מקג כרגע - מתסף ב 5ג טאורין 500 אשלגן 400מגנזיום ונתרן. רץ על 2mg קטוטיפן מיום 1

1.האם יש דרך לדעת האם הקטוטיפן עובד? כלומר- איך להיות בטוח שאני לא דופק את עצמי אם אמשוך ל6 שבועות

2.האם מומלץ לעבור את ה120mcg או שהוא מינון אפקטיבי? כמעט לא מרגיש תופעות לוואי לרעה - מנגד,דופק גבוה, חום קיימים

תחילת שבוע שלישי עם קטוטיפן מהשבוע

מרגיש היפראקטיביות מטורפת ומן הרגשה כזאת בבטן של התפוצצות כזאת כאילו אני חייב לזוז או שאני משתגע וחוסר סבלנות

תופעת לוואי מוכרת של הקלן או שזה בכלל לא ממנו??
התפקיד שלי בצבא הוא במשרד ואני משתגעעעע

תחילת שבוע שלישי עם קטוטיפן מהשבוע

מרגיש היפראקטיביות מטורפת ומן הרגשה כזאת בבטן של התפוצצות כזאת כאילו אני חייב לזוז או שאני משתגע וחוסר סבלנות

תופעת לוואי מוכרת של הקלן או שזה בכלל לא ממנו??
התפקיד שלי בצבא הוא במשרד ואני משתגעעעע
מבחינת תוצאות, איך?

מבחינת תוצאות, איך?
יורד יפה תוצאות מהירות אבל עוד לא הגעתי לאיזה אחוז שומן שלא הייתי בו טבעי

המטרה זה לרדת מעבר לאיפה שנתקעתי בפעמים הקודמת ואת זה אני אדע כנראה רק בסוף

תאמת התוצאה בסופש שעברה הייתה צמש מצוינת אבל עשיתי העמסה קצת מטומטמת ונראלי חזרתי המון אחורה אני מקווה שזה לא דפק תסייקל

אהלן, קיבלתי את הקלן ומתחיל את השימוש החל מיום ראשון, רק יש לי כמה שאלות קטנות:

1) יש לי 50 כדורים, לסייקל של שבועיים אני אצטרך כ-30 כדורים, האם זה אפשרי בסייקל הבא
שיהיה קצר יותר מן הסתם להשתמש רק בכ20 כדורים? מה שנותר לי בעצם? עדיין זה יהיה אפקטיבי מבחינת שריפת שומן?

2) הפסקה של שבועיים תספיק?

3) יש טעם לעשות ניקוי קפאין ולהתחיל לתסף בכדורי קפאין כשאני ארגיש כבר סחוט? או שאפשר להישאר באותה מתכונת?
אני שותה 3-4 כוסות קפה שחור ביום לערך.. ובאזור החצי בקבוק זירו ליום..

תודה רבה 😃

שאלה למומחים פה
בזמן שימוש בקלן יש מעין הדמיה של מאגרי גליקוגן מלאים ולכן הם לא מתמלאים מצריכת פחמימה או מתמלאים חלקית

אז היום המשפחה שלי עשו על האש והגעתי לצריכה של בסביבות ה4000 קלוריות רובן הגיעו מחלבון ושומן אבל הכנסתי גם איזה 200-250 גרם פחמימה כמובן שעשיתי אימון חזק בשביל לנסות לנתב את הקלוריות האלה לשריר

עכשיו השאלה שלי לא ספציפית על היום אלא יותר בכללי כי היום הזה לא ישנה יותר מדי מה קורה עם הקלוריות האלה ובפרט עם הפחמימה אם היא לא תלך למאגרי הגליקוגן אז מן הסתם שזה יהיה לבניית שריר/שומן או שבכל זאת כמות כזאת כן תלך למאגרים שהיו לדעתי די מדוללים?

@Tom

אהלן
קמתי אתמול עם התכווצות נוראית בצוואר ,עד עכשיו אני ללא יכלת להביט שמאלה ולמטה עם הצוואר וכל תזוזה חדה מכניסה כאבים גדולים .
ידוע לי שקלן נוטה להחמיר התכווצות שרירים , מתסף בטאורין . פתרונות נוספים ?

אהלן
קמתי אתמול עם התכווצות נוראית בצוואר ,עד עכשיו אני ללא יכלת להביט שמאלה ולמטה עם הצוואר וכל תזוזה חדה מכניסה כאבים גדולים .
מגנזיום ולדאוג לשתות הרבה ..

אהלן

טאורין, מגנזיום, נתרן.

האם לאחר 35יום שימוש בקלן+קטוטיפן אני יכול להמשיך בשימוש או עליי לקחת הפסקה?

האם לאחר 35יום שימוש בקלן+קטוטיפן אני יכול להמשיך בשימוש או עליי לקחת הפסקה?
לפי הנעוצים אפשר למשוך עד 40 יום
איך התוצאות??

סעמק גם כן קלן מזדיין כל הזמן מעלה לי את הדןפק והלחץ דם ושאני הולך להוציא גימלים בביקורופא פתאום הכל פיקס

טוב חברים.. מחר אני מתחיל עם קלן ובאמת שעברתי על כל פיסת מידע אפשרית.. אז סתם כמה נקודות לפני שאני מתחיל:

1) מריץ לשבועיים בפירמידה עולה, כדורים של 40 מ"ג, אח"כ שבועיים הפסקה ואז כנראה עוד שבועיים קלן.
2) דואג לשתות כמות נכבדת של מים ביום
3) כרגע אקח רק קלן, בהמשך אולי אתסף בקפאין במידה ואני ארגיש ממש חרא.. מתסף במגנזיום 400 מ"ג ליום, טאורין עדיין לא.
4) אני על אחוזי שומן דיי גבוהים, בין ה25% ל30%, כבר שבועיים בPSMF, צורך 800-1000 קלוריות ביום.. יודע שאפדרין עדיף
בקייס שלי אך משיקולים ואילוצים החלטתי ללכת על קלן.
5) 3 אימונים בשבוע, אנאירובי + אירובי בעצימות נמוכה - בינונית.
6) בימי הצ'יט שלי שזה יוצא פעם בשבוע, אוותר על קלן.. (האם קצת אלכוהול או סיגריה מגולגלת יזיקו ביום הצ'יט?)

זהו זה הכל.. אשמח להערה/הארה בנוגע למה שרשמתי..

שיהיה לי בהצלחה 😃

יודע שאפדרין עדיף
בקייס שלי אך משיקולים ואילוצים החלטתי ללכת על קלן.
מה השיקולים אם אפשר לדעת? למרות שאני חושב ולמעשה בטוח שבאחוז שומן כזה עדיף בלי כלום, עדיין יש עדיפות לאפרדין על קלן

ההערה היחידה שלי היא שחבל "לבזבז" את הקלן באחוז שומן כזה, אתה יכול לעוף בלי שום חומר עד סביבות ה15%.
כשתגיע לשם ואז תצטרך להפסיק עם החומר תיהיה לך כזאת ירידת מוטיבציה שתוכל להרוס לך את החיטוב. ואני מדבר מנסיון שהתחלתי עם הקלן ב16-17 אחוז שומן, שזה עוד מצב יחסית אליך תקין וכשהגעתי ל12-13 והייתי צריך להפסיק עם החומר הפסקתי גם את החיטוב.
תחשוב על זה, באמת חבל!

לפי הנעוצים אפשר למשוך עד 40 יום
איך התוצאות??

סעמק גם כן קלן מזדיין כל הזמן מעלה לי את הדןפק והלחץ דם ושאני הולך להוציא גימלים בביקורופא פתאום הכל פיקס
האמת שקשה לי להצביע על תוצאות חד משמעיות,השימוש תוכנן ל35 יום והקלן עוד לא הביא אותי לאחוז שומן שלא היתי בו לפני כן,חושב שנתן קצת BOOST בתהליך ,הרעידות עברו די מהר וחוץ מהן לא היו תופעות בולטות נוספות,מישהו אמר לי לשים לב לעצבים מוגברים או חוסר סבלנות אבל לא ברור אם אלה היו כתוצאה מהחומר או ה..בת זוג שלי:kiss3:

האמת שקשה לי להצביע על תוצאות חד משמעיות,השימוש תוכנן ל35 יום והקלן עוד לא הביא אותי לאחוז שומן שלא היתי בו לפני כן,חושב שנתן קצת BOOST בתהליך ,הרעידות עברו די מהר וחוץ מהן לא היו תופעות בולטות נוספות,מישהו אמר לי לשים לב לעצבים מוגברים או חוסר סבלנות אבל לא ברור אם אלה היו כתוצאה מהחומר או ה..בת זוג שלי:kiss3:
תאמת עצבים מוגברים וחוסר סבלנות והיפר אקטיביות זה גם משהו שאני הרגשתי

ואני בדיוק באותו מצב כמוך הקלן עוזר אבל השתמשתי בו בתור קיצור דרך ולא בתור לעבור את המחסום שנתקעתי בו קודם

חיטוב הבא אני אשמור אותו לסוף

מה השיקולים אם אפשר לדעת? למרות שאני חושב ולמעשה בטוח שבאחוז שומן כזה עדיף בלי כלום, עדיין יש עדיפות לאפרדין על קלן

ההערה היחידה שלי היא שחבל "לבזבז" את הקלן באחוז שומן כזה, אתה יכול לעוף בלי שום חומר עד סביבות ה15%.
כשתגיע לשם ואז תצטרך להפסיק עם החומר תיהיה לך כזאת ירידת מוטיבציה שתוכל להרוס לך את החיטוב. ואני מדבר מנסיון שהתחלתי עם הקלן ב16-17 אחוז שומן, שזה עוד מצב יחסית אליך תקין וכשהגעתי ל12-13 והייתי צריך להפסיק עם החומר הפסקתי גם את החיטוב.
תחשוב על זה, באמת חבל!

בעקרון, הבנתי שקלן זה פחות התעסקות עם הגוף מאשר אפדרין.. תקנו אותי אם אני טועה, כי לא כ"כ מצאתי מידע על זה, הסתמכתי על מה שאנשים אמרו.. (גם לא כ"כ היה בהישג יד, הקלן היה יותר זמין)

בכל מקרה, אני רואה את זה בתור "פוש" לחיטוב ולא כמשהו שיעשה לי את החיטוב, אז אני לא בונה על זה יותר מידי, אני נטו מקפיד על התזונה והאימונים
ואם הקלן יגביר את התוצאות אז למה לא.. הכי הרבה, שבועיים הפסקה ואז עוד שבועיים סייקל ונראה איפה אני אעמוד..

בכל מקרה חברים, כבר יומיים מאז תחילת הסייקל.. הרגשתי קצת את החום גוף עולה, טיפה רעידות בידיים אבל לא משהו יותר מידי רציני.. נראה איך יהיה בהמשך...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית