הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

גרעון קלורי של למעלה מ- 500 קלוריות גורם לאובדן שריר בצורה הרבה יותר מהירה מאשר גרעון של 250 קלוריות.
אז השאלה היא :
אם אני לוקח קלן, אני יכול בטעות גם להגיע לגרעון של 700 קלוריות מרוב שהוא כזה חזק, האם אני מסכן את השריר או שלקלן יש מאפיין של שמירה על מסת השריר?

איך הקלן של בלקן?
היחיד שניסיתי, אבל מרוצה מאוד. בשבועות הקרובות עובר לבלאק פרמה, אז יהיה למה להשוות.
סך הכל עובד ותופעות הלוואי לא השפיעו עליי קשה, אך יש לזכור שזה מאוד אינדיווידואלי.

טוב, אני חדש כאן, ויש מצב ששאלו כבר, אבל מישהו יכול לומר לי איפה אפשר להשיג קלן בארץ? ומה טווח המחירים? המלצות וכאלה..

האם זה נראה לכם בסדר לצרוך קלן שמוכרים לי בשקית ולא באריזה
יש לציין שאני מכיר טוב מאוד את הספק והוא גם חבר. הוא טוען שזה מגיע מחול ומפרקים את זה על מנת להכניס את זה לארץ כיבכול

האם זה נראה לכם בסדר לצרוך קלן שמוכרים לי בשקית ולא באריזה
יש לציין שאני מכיר טוב מאוד את הספק והוא גם חבר. הוא טוען שזה מגיע מחול ומפרקים את זה על מנת להכניס את זה לארץ כיבכול
לא להתעסק בכלל, רק אם אתה מעדכן שם החברה ומוודא שזה משיש לך ביד, אז יכול אחד החברה פה לענות או להבהיר..
בהסתמך על זה אם יש כזה בקופסה ולא טבליות, אם בטבליות תשכח מזה..

עשיתי בדיקת דם ושתן ואני הייתי בשימוש בקלן ביום ראשון הפסקתי היום יום חמישי

ימצאו תקלן בדם או בשתן ?

עשיתי בדיקת דם ושתן ואני הייתי בשימוש בקלן ביום ראשון הפסקתי היום יום חמישי

ימצאו תקלן בדם או בשתן ?
עשית את הבדיקה בראשון והפסקת עם הקלן רק היום?
בגדול, אם זו בדיקה רפואית אני בספק אם יחפשו את זה, אבל מבחינת עיקרון ניתן יהיה למצוא.

קניתי קלן שלטענת המוכר הוא של LA PHARMA
אחרי זה קניתי עוד קלן ממישהו אחר, שלטענתו זה קלן רפואי רוסי
לאחר שראיתי את 2 הקלנים
נוכחתי לגלות שזה בדיוק אותו קלן!
קטן, עגול, צהבהב-כתמתם כזה, חלק
למישהו יש מושג מה נסגר פה?

קניתי קלן שלטענת המוכר הוא של LA PHARMA
אחרי זה קניתי עוד קלן ממישהו אחר, שלטענתו זה קלן רפואי רוסי
לאחר שראיתי את 2 הקלנים
נוכחתי לגלות שזה בדיוק אותו קלן!
קטן, עגול, צהבהב-כתמתם כזה, חלק
למישהו יש מושג מה נסגר פה?
לדילדרים אין מושג מאיפה הקלן שלהם או שלא באמת אכפת להם. זה הדבר הכי זול שהם מוכרים, ככה שעל הזין שלהם מאיפה זה.

לדילדרים אין מושג מאיפה הקלן שלהם או שלא באמת אכפת להם. זה הדבר הכי זול שהם מוכרים, ככה שעל הזין שלהם מאיפה זה.
אז לדעתך זה קלן לא משהו? UNDERDOSE?
כי אני די בטוח שזה קלן, לקחתי 1 והרגשתי טיפה תופעות לוואי.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית