אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

היום לקחתי כדור קלן ראשון...עבר שעתיים מאז שלקחתי אותו ובינתיים לא מרגיש כלום אפילו הדופק לא עלה.יש מצב מזויף? יש לי קלן של בלאק פארמה ושמעתי שהוא אנדרדוס כדאי לקחת בשיא 4 כדורים במקום 3?

היום לקחתי כדור קלן ראשון...עבר שעתיים מאז שלקחתי אותו ובינתיים לא מרגיש כלום אפילו הדופק לא עלה.יש מצב מזויף? יש לי קלן של בלאק פארמה ושמעתי שהוא אנדרדוס כדאי לקחת בשיא 4 כדורים במקום 3?
שאלו את זה השבוע או שבעע שעבר. בדוק עמוד אחורה.
יש קוד לבלאק פארמה, בדוק באתר שלהם.

משתמש בבלאק עכשיו חומר טוב זול ועושה את העבודה. מינון שמוצהר כנראה קצת שונה.
הכי טוב שניסיתי היה מדיטק מקורי שבה עם הקוד זה היה פיצוץ

במדריך המלא מוזכר שסייקלים של קלן עלולים

תשובה: לא מומלץ לקחת קלן במשך יותר משבועיים רצופים. לקיחה ממושכת תגרום לפגיעה ברצפטורי הבטא בגוף מה שיכול לגרום לבעיות חמורות מאוד שיאלצו אתכם ליטול תרופות במשך שארית חייכם.

מישהו יכול להרחיב בנושא?
במאמר החדש יותר, החלק של תרופות לכל החיים לא מוזכר שם

יום שלישי אני מסיים את סייקל ראשון של שבועיים(ובכלל מסיים חיטוב), כרגע אני על 120mcg ולאורך כל הסייקל כמעט ולא הרגשתי תופעות לוואי, חוץ מקצת דפיקות לב מואצות כשעליתי ל120, תוצאות אני דווקא רואה.
אפשרי לעלות ל160mcg עוד בסייקל הראשון? או שאם אני גם ככה רואה תוצאות חיוביות לא בהכרח חייב לחפש את תופעות הלוואי ואין לי מה לשחק באש?

רק לציין שאני לא בחור קטן, שוקל 88 קילו... מאמין שזה קשור...

יום שלישי אני מסיים את סייקל ראשון של שבועיים(ובכלל מסיים חיטוב), כרגע אני על 120mcg ולאורך כל הסייקל כמעט ולא הרגשתי תופעות לוואי, חוץ מקצת דפיקות לב מואצות כשעליתי ל120, תוצאות אני דווקא רואה.
אפשרי לעלות ל160mcg עוד בסייקל הראשון? או שאם אני גם ככה רואה תוצאות חיוביות לא בהכרח חייב לחפש את תופעות הלוואי ואין לי מה לשחק באש?

רק לציין שאני לא בחור קטן, שוקל 88 קילו... מאמין שזה קשור...
איזו חברה הקלן?

באמת בשל באלקן תופעות הלוואי מינימליות.. כנראה שהחומר קצת אנדרדוס, אני הייתי מוסיף לסיום עוד כדור

אולי אני אנסה יום ראשון לעלות בכדור... ומקסימום אם אני אראה שמתחילות תופעות לוואי רציניות אני ארד חזרה ל120mcg?
קשה לי להאמין שמבחינת תופעות יהיה הבדל משמעותי כל כך בין 120 ל160 לא?

באמת בשל באלקן תופעות הלוואי מינימליות.. כנראה שהחומר קצת אנדרדוס, אני הייתי מוסיף לסיום עוד כדור
דווקא בהשוואה לבלאק ו-LA, בלקן היה הכי חזק מבחינת תופעות והשפעה על היובש והירידה בשומן מבחינתי.
ועם בלאק עליתי גם לארבעה כדורים...

דווקא בהשוואה לבלאק ו-LA, בלקן היה הכי חזק מבחינת תופעות והשפעה על היובש והירידה בשומן מבחינתי.
ועם בלאק עליתי גם לארבעה כדורים...
שמע לא הרגשתי כלום גם עם 4 כדור.. היה מקורי
שני חברים השיגו בלקן ממקור אחר, גם לא הרגישו כלום..

אז זה הדעה שבניתי.. אם הוא לא מרגיש כלום סימן שהוא מאותם חברה שלא מרגישים בלקן, אני במקומו הייתי מעלה ל4.. זו לא המלצה זה פשוט מה שאני הייתי עושה

במידה ויש מספיק קטוטיפן.. האם יש יעילות בשילוב קטוטיפן כבר בתחילת הסייקל? ולא רק לאחר 14 ימים?

במידה ויש מספיק קטוטיפן.. האם יש יעילות בשילוב קטוטיפן כבר בתחילת הסייקל? ולא רק לאחר 14 ימים?
חכה לעוד תגובות, אני מביע דעה מהיגיון של ילד בן 14 🙄

יש לקטוטיפן חסרונות, לפי האמנה הרפואית תרופה נחשבת יעילה כאשר היתרונות עולים על החסרונות וגדולים ממני וממך (בידע) מצאו שעדיף קטו מיום 10/14 קטו גורם לך להיות עייף ומרגיש תשוש, כמה אפשר להימנע נמנעים (10/14 יום).. לרוב מי שמושך מעל שבועיים מתחיל עם הקטו מיום 10 למרות שלפי מה שאני יודע גם מיום 14 לא יקרה דבר

אני אישית חולק על יהב.
קטוטיפן אכן גורר אתו תופעות לוואי לא נעימות במיוחד בחיטוב, עייפות ורעב, שאת הרעב יהב לא הזכיר ומבחינתי זה החיסרון המרכזי שלו.
מצד שני, יש בעייתיות בנטילת קטוטיפן רק מהיום ה-14 בסייקל. כשאתה מגיע ל-14 יום עם קלן ואינך מתכנן לשלב קטו, אתה מפסיק משום שזו נקודה שבה מאמינים שהרצפטורים דרכם קלן נקלט כבר מותשים ואינם עובדים כראוי. אם תתחיל רק מאותה נקודה להוסיף את הקטו, אתה תשמור אותם שחוקים.
אני ממליץ על קטו מהיום הראשון, זה גם מה שמשה המליץ לי כששאלתי אותו בנושא. תופעות הלוואי של קטו לא מורגשות מאוד אצלי לפחות, וניסיתי גם 2 מ"ג ביום.
נסה על עצמך ותחליט מה מתאים לך. אם הקטו גורם לך להיות גמור ורעב כל היום ופוגע בתזונה ובאימונים, כמובן שהייתי ממליץ להתחיל מאוחר יותר ואולי בכלל להימנע ממנו. זה משתנה מאדם לאדם מבחינתי.

אני אישית חולק על יהב.
קטוטיפן אכן גורר אתו תופעות לוואי לא נעימות במיוחד בחיטוב, עייפות ורעב, שאת הרעב יהב לא הזכיר ומבחינתי זה החיסרון המרכזי שלו.
מצד שני, יש בעייתיות בנטילת קטוטיפן רק מהיום ה-14 בסייקל. כשאתה מגיע ל-14 יום עם קלן ואינך מתכנן לשלב קטו, אתה מפסיק משום שזו נקודה שבה מאמינים שהרצפטורים דרכם קלן נקלט כבר מותשים ואינם עובדים כראוי. אם תתחיל רק מאותה נקודה להוסיף את הקטו, אתה תשמור אותם שחוקים.
אני ממליץ על קטו מהיום הראשון, זה גם מה שמשה המליץ לי כששאלתי אותו בנושא. תופעות הלוואי של קטו לא מורגשות מאוד אצלי לפחות, וניסיתי גם 2 מ"ג ביום.
נסה על עצמך ותחליט מה מתאים לך. אם הקטו גורם לך להיות גמור ורעב כל היום ופוגע בתזונה ובאימונים, כמובן שהייתי ממליץ להתחיל מאוחר יותר ואולי בכלל להימנע ממנו. זה משתנה מאדם לאדם מבחינתי.
תודה, אקח כמה ימים להתרגל לקלן (אני ביום השני) ואז אתחיל לשלב את הקטו כפי שהמלצת.

למה אתם נמנעים מהרחבה בנושא הבא ?

במדריך המלא מוזכר שסייקלים של קלן עלולים

תשובה: לא מומלץ לקחת קלן במשך יותר משבועיים רצופים. לקיחה ממושכת תגרום לפגיעה ברצפטורי הבטא בגוף מה שיכול לגרום לבעיות חמורות מאוד שיאלצו אתכם ליטול תרופות במשך שארית חייכם.

מישהו יכול להרחיב בנושא?
במאמר החדש יותר, החלק של תרופות לכל החיים לא מוזכר שם

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית