הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

מישהו מכיר חברת קלן בשם ורמוז׳ה 40 ממג לכדור.אשמח לחוות דעת

אין נסיון אישי קודם. שווה לנסות. המינון בוודאי שלא תואם את הכותרת. תתחיל עם כדור אחד לפי הפרוטוקול.

הבנתי שביום העמסה לא לקחת קלן אלא לקחת קטוטיפן כרגיל ולהמשיך ברצף עם הקלן ביום שלמחרת.
למה?
מה יקרה במידה ואקח קלן בבוקר ואבצע העמסה בכל זאת? הרי זמן המחצית שלו גם ככה 36-48 שעות.
לא תהייה בעיה שאני לוקח קלן שוב רק אחרי 48 שעות?
גם אני מתעניין בשאלה הזאת, עוד לא עניתם לו.
@Eyal

גם אני מתעניין בשאלה הזאת, עוד לא עניתם לו.
@Eyal

לא עושים העמסות עם קלן:

"קלן משמר רמות ATP בתא באופן מלאכותי ולכן מייתר את סוג החלבון הרגיש לאינסולין ושאמור להעביר את הפחמימה דרך הממברנה. מדובר בתהליך שקורה בכל מקרה עקב פעילות הקלן על רצפטורי הבטא (הווה אומר שייתכן ותיפגע ההתאוששות מאימון עצים מאחר ורמות ה-ATP אינן יורדות מתחת לסף מספק).
השאלה איך זה קשור בהעמסה?
עקב חוסר בעליית בחלבון המתאים נפגע סינטוז הגליקוגן.לפיכך ניתן לאמר שזה פשוט הופך את ההעמסה לבלתי אפקטיבית ו/או מיותרת."

ציטוט של תום..

לא עושים העמסות עם קלן:

"קלן משמר רמות ATP בתא באופן מלאכותי ולכן מייתר את סוג החלבון הרגיש לאינסולין ושאמור להעביר את הפחמימה דרך הממברנה. מדובר בתהליך שקורה בכל מקרה עקב פעילות הקלן על רצפטורי הבטא (הווה אומר שייתכן ותיפגע ההתאוששות מאימון עצים מאחר ורמות ה-ATP אינן יורדות מתחת לסף מספק).
השאלה איך זה קשור בהעמסה?
עקב חוסר בעליית בחלבון המתאים נפגע סינטוז הגליקוגן.לפיכך ניתן לאמר שזה פשוט הופך את ההעמסה לבלתי אפקטיבית ו/או מיותרת."

ציטוט של תום..
אוקיי אז השאלה היא אם פשוט לא לעשות העמסה בזמן סייקל קלן או להפסיק באמצע סייקל, לעשות העמסה ואחריה לחזור לסייקל?

אוקיי אז השאלה היא אם פשוט לא לעשות העמסה בזמן סייקל קלן או להפסיק באמצע סייקל, לעשות העמסה ואחריה לחזור לסייקל?

פשוטו כמשמעו: ביום העמסה - לא לצרוך קלן. ביום שאחרי העמסה, לחזור לקחת קלן.

חברים אני צריך עזרה במשיכת הסייקל בקלן.
ישלי 74 כדורי קלן (40 מקג)
אם אני הולך על המתכון של
1-4 40
4-8 80
8+ 120
אז יוצא לי 28 יום.
איך אני יכול לסדר אחרת על מנת למשוך את הקלן לשישה שבועות?

חברים אני צריך עזרה במשיכת הסייקל בקלן.
ישלי 74 כדורי קלן (40 מקג)
אם אני הולך על המתכון של
1-4 40
4-8 80
8+ 120
אז יוצא לי 28 יום.
איך אני יכול לסדר אחרת על מנת למשוך את הקלן לשישה שבועות?
להוריד מינון
אבל זה לא יהיה מומלץ
לכן תצטרך או להסתפק ב28 ימים
או להשיג עוד כדורי קלן

האם לאחר 14 שימוש בקלן התוצאות יותר ניכרות? ראיתי כמה אזכרות לזה-רק רוצה לוודא..

האם לאחר 14 שימוש בקלן התוצאות יותר ניכרות? ראיתי כמה אזכרות לזה-רק רוצה לוודא..

למעשה לאחר כשבועיים ניתן בהחלט לראות תוצאות מוחשיות, מכאן והלאה ביחד עם קטוטיפן לתת עוד גז בדרך אל המטרה.

כן, אך לרוב זה פשוט יובש, קשיחות ו-וסקולריות (הופעה של ורידים) שנוצרים בגלל הקלן. לאחר סיום הסייקל התופעות המדהימות הללו יורדות וניתן לראות אם באמת יש שינוי. מזכיר קצת קריאטין רק בצורה הפוכה (קריאטין גורם לצבירת נוזלים).

כן, אך לרוב זה פשוט יובש, קשיחות ו-וסקולריות (הופעה של ורידים) שנוצרים בגלל הקלן. לאחר סיום הסייקל התופעות המדהימות הללו יורדות וניתן לראות אם באמת יש שינוי. מזכיר קצת קריאטין רק בצורה הפוכה (קריאטין גורם לצבירת נוזלים).
אני לא חושב שקריאטין גורם לצבירת נוזלים תת עוריים.
אלא רק סופח נוזלים לתאי השריר.

אני לא חושב שקריאטין גורם לצבירת נוזלים תת עוריים.
אלא רק סופח נוזלים לתאי השריר.
לחשוב זה נהדר. אבל יש אנשים שפשוט נראיים נוזליים בטירוף על קריאטין, ואין ספק שהוא מפריע קצת להופעת הוורידים והיובש אצל רוב האנשים.

שלום אני בן 20 ואני שוקל כרגע 105 וזה מאוד מפריע לי ניסיתי כל דבר אפשרי וכלום לא עזר שמעתי מחברים על קלן ואני רוצה לדעת אם אפשרי לקחת כשיש לי אחוז שומן גבוה(כמעט 30) ועם אפשר שייענה לי משהו אם ניסיון מהכדור שייעץ לי עם כדאי לקחת או לא אני אשמח

שלום אני בן 20 ואני שוקל כרגע 105 וזה מאוד מפריע לי ניסיתי כל דבר אפשרי וכלום לא עזר שמעתי מחברים על קלן ואני רוצה לדעת אם אפשרי לקחת כשיש לי אחוז שומן גבוה(כמעט 30) ועם אפשר שייענה לי משהו אם ניסיון מהכדור שייעץ לי עם כדאי לקחת או לא אני אשמח
אל תכנע לעצמך אני ממליץ לך להרשם לייעוץ אישי עם משה הוא יעזור לך

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית