אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

1. אתה אמור לקחת את הכדור 4 שעות לפני פעילות גופנית בגלל שהוא מעלה את הדופק, כנ"ל המרווח בין הכדורים צריך להיות 4 שעות.
2.עניתי לך למעלה
3.אסור לערבב אלכוהול כמו שציינת , ואסור לשלב עם אפדרין כי הם עובדים על אותם רצפטורים.
4.אין משהו ספציפי שקראתי שמומלץ אבל וויטמינים זה תמיד מומלץ לאנשים שעוסקים בפעילות גופנית אינטנסיבית.
5.תשתדל לקחת את הכדורים לא יותר משבועיים ואחרי זה הפסקה שבועיים/שלוש, בכל מקרה הכל רשום פה בנעוץ.

1. אתה אמור לקחת את הכדור 4 שעות לפני פעילות גופנית בגלל שהוא מעלה את הדופק, כנ"ל המרווח בין הכדורים צריך להיות 4 שעות.
2.עניתי לך למעלה
3.אסור לערבב אלכוהול כמו שציינת , ואסור לשלב עם אפדרין כי הם עובדים על אותם רצפטורים.
4.אין משהו ספציפי שקראתי שמומלץ אבל וויטמינים זה תמיד מומלץ לאנשים שעוסקים בפעילות גופנית אינטנסיבית.
5.תשתדל לקחת את הכדורים לא יותר משבועיים ואחרי זה הפסקה שבועיים/שלוש, בכל מקרה הכל רשום פה בנעוץ.
כמה זמן לפני פעילות ארובית?
בקיצור השאלה שלי היא אם אני יכול לקחת את הקלן ישר בבוקר לחכות 45 דקות ואז לצאת לארובי ישר ואחרי זה רק בערב לעשות משקולות? או שלא מומלץ קלן בסמוך לארובי?

אני לקראת סוף חיטוב
גובה 173
משקל 66.5
אחוז שומן בערך 13-15 ואני רוצה לתת פוש קטן עם קלן עד לסוף,
השאלה אם שבועיים קלן יתנו את הפוש הזה? או שצריך לעשות מעל סייקל אחד בשביל זה? (מעוניין לרדת לאחוז שומן) 11-12

או שעדיף לוותר ולעשות בחיטוב הבא?

תודה מראש

אני לקראת סוף חיטוב
גובה 173
משקל 66.5
אחוז שומן בערך 13-15 ואני רוצה לתת פוש קטן עם קלן עד לסוף,
השאלה אם שבועיים קלן יתנו את הפוש הזה? או שצריך לעשות מעל סייקל אחד בשביל זה? (מעוניין לרדת לאחוז שומן) 11-12

או שעדיף לוותר ולעשות בחיטוב הבא?

תודה מראש
שבועיים יתנו
אפשר יותר זמן ואז לשלב קטוטיפן
בכל אופן סייקל קלן ממוצע ויעיל יותר הוא בן 5 או 6 שבועות
כמובן ולא חייב להגיע ל-6 שבועות באם אתה כבר קרוב ליעד שהצבת לעצמך מבחינת חיטוב
אבל שוב, תוצאות ברורות וטובות יותר תתקבלנה ככל שמש השימוש בו יהיה קרוב למקסימלי

שבועיים יתנו

האם יש אנשים שעשו בדיקות כאלו ואחרות עם קליפר, לראות כמה 5-6 שבועות נותנים מבחינת אחוז שומן ?

הבנתי שלקחת קלן במסה זה לא יעיל.
השאלה שלי היא איזה שורפי שומן כן יעילים למסה.

שבועיים יתנו
תודה רבה!

הבנתי שלקחת קלן במסה זה לא יעיל.
השאלה שלי היא איזה שורפי שומן כן יעילים למסה.
שום תוסף לא יעיל לשרוף שומן במסה בשל העובדה שאתה צריך קודם כל גירעון קלורי כדי לרדת באחוז שומן וכדי שהשורף שומן יעבוד ומן הסתם במסה אתה בפלוס קלורי ככה שזה לא הגיוני גם לשרוף שומן וגם לעלות מסת שריר

האם יש אנשים שעשו בדיקות כאלו ואחרות עם קליפר, לראות כמה 5-6 שבועות נותנים מבחינת אחוז שומן ?
גם אם כן, צריך להשוות את זה לעצמם. זאת אומרת, כביכול, לחזור להיות באותו משקל, אחוז שומן, חילוף חומרים ועוד עשרות משתנים רלוונטיים, רק בכדי לנסות שוב לרדת במשקל ולראות אם הפעם עם/בלי קלן יש שינוי מהותי. אתה רוצה לנסות לעשות ניסוי כזה? ובכן, כנראה שלא. אז איך בכל זאת נדע שקלן אכן עוזר? מאחר ותועדו במחקרים מהימנים ורלוונטים כי המכאניזם שלו עוזר בניוד שומן. בהינתן גרעון קלורי ותפריט מותאם אידיאלית, שריפת השומן תהיה טובה יותר

גם אם כן, צריך להשוות את זה לעצמם. זאת אומרת, כביכול, לחזור להיות באותו משקל, אחוז שומן, חילוף חומרים, אותה תוכנית אימונים ושגרת יום יום ועוד עשרות משתנים רלוונטיים, רק בכדי לנסות שוב לרדת במשקל ולראות אם הפעם עם/בלי קלן יש שינוי מהותי. אתה רוצה לנסות לעשות ניסוי כזה? ובכן, כנראה שלא. אז איך בכל זאת נדע שקלן אכן עוזר? מאחר ותועדו במחקרים מהימנים ורלוונטים כי המכאניזם שלו עוזר בניוד שומן. בהינתן גרעון קלורי ותפריט מותאם אידיאלית, שריפת השומן תהיה טובה יותר

יש לי קלן של בלאק פארמה והתוקף שלו כך רשום הוא 03.18,האם זה יתכן?

שאלה מאוד חשובה וקצרה.
האם אפשר לעשות סייקל 3 שבועות ללא קטוטיפן כאשר אני עולה לאט לאט במינון.
למשל:
יום 1-3 20 מקג
4-6 40
7-8 60
9-12 80
13-16 100
17-21 120

האם קלן יכול להיות תקףליותר משנה?כתוב על החפיסות מרץ 2018 תאריך התפוגה

האם קלן יכול להיות תקףליותר משנה?כתוב על החפיסות מרץ 2018 תאריך התפוגה
למה שלא ?
יש לי קלן של בלאק פארמה והתוקף שלו כך רשום הוא 03.18,האם זה יתכן?
כן
שאלה מאוד חשובה וקצרה.
האם אפשר לעשות סייקל 3 שבועות ללא קטוטיפן כאשר אני עולה לאט לאט במינון.
למשל:
יום 1-3 20 מקג
4-6 40
7-8 60
9-12 80
13-16 100
17-21 120
לא.
ההמלצה היא לא לעבור את השבועיים שימוש ללא קטו,והיא לא סתם המלצה ..
אם אתה רוצה להשתמש מעל שבועיים,למה לא למשוך את זה לחודש וחצי עם קטו ולגמור עניין ?

עתיד לעבור ניתוחון בקרוב שלאחרי לא אוכל להתאמן לפחות 2שבועות,שוקל בזמן הזה לקחת קלן כאנטי קטבוליסט,האם זה כדאי?מניח שאהיה על נייטרלי

עתיד לעבור ניתוחון בקרוב שלאחרי לא אוכל להתאמן לפחות 2שבועות,שוקל בזמן הזה לקחת קלן כאנטי קטבוליסט,האם זה כדאי?מניח שאהיה על נייטרלי
אם זה שבועיים אין צורך בשום קלן אם תהיה על ניטרלי.

אם אני לוקח קלן עם קטו במשך 4-5 שבועות להיות על 80 מקג ולא לעלות ל120 האם זה יהיה יעיל?
@White Walker

נערך לאחרונה:
שלום לכולם. אני בת 30, משקל 62, גובה 172. עובדת עם מאמן ואמורה להתחיל סייקל של חיטוב עם קלן. אבל משהו מוזר לי פה....המאמן אמר לשלב בין קלן ואפדרין באופן הבא:
4 ימים קלן 20 מק"ג, יומיים אפדרין 15 מ"ג, קפאין 200 מ"ג, אספירין 100 מ"ג
יומיים קלן 40 מק"ג , יומיים אפדרין 15 מ"ג, קפאין 200 מ"ג, אספירין 100 מ"ג
יומיים קלן 60 מק"ג, יומיים אפדרין 15 מ"ג, קפאין 200 מ"ג, אספירין 100 מ"ג
יומיים קלן 80 מק"ג.
זה סייקל אחד.
האם השילוב הזה מקובל?
ועוד משהו, קראתי פה בפורום שיש לקחת לקן ולהתאמן מספר שעות אחרי. והמאמן אמר לקחת 20 דקות לפני האימון...
מישהו יכול בבקשה לעשות לי סדר בדברים?

להתאמן 20 דקות אחרי קלן זה סיוט.
את תצטרכי לשבת על הספסל ולחכות שהדופק ירד במקום להמשיך באימון.
מה שגם לדעתי לא טוב לשלב אפדרין קפאין אספירין יום אחרי קלן, כי לקלן לוקח כמה ימים לצאת לגמרי. ויום אחרי עדיין יש את האפקטים.
לוקח בין 24-36 שעות רק החצי חיים שלו.
תחכי לעוד תגובות.
מה שבטוח אל תכחי ישר לפני אימון את הקלן.

במינון שלקחתי היום 20 מק"ג לא הרגשתי כלום אבל בכל אופן לא התאמנתי. הבנתי שבמינונים יותר גבוהים זה יש דפיקות לב חזקות. עשיתי מלא מחקר על קלן ואכן מצאתי באתרים אמריקאים שניתן לשלב ימים של קלן וימים של אפדרין. לא יודעת עד כמה זה בטוח מבחינה בריאותית.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית