הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

האם כדי ליתר ביטחון לקחת קטוטיפן כבר מהיום הראשון?
לא יזיק, יכול רק לעזור ביעילות.
גם אני אישית מתכנן לקחת קטו מההתחלה.

האם כמות הפחמימות או שומנים משנה?
בהחלט.
קלן עובד טוב כשנמצאים על דל פחמימה ובמצב קטוגני.
לכן כמות פחמימה נמוכה של 80-100 לרוב האנשים תספיק וכמובן שעל חשבון הקלוריות הללו יש לצרוך יותר שומן שכן זהו מקור האנרגיה עבור קטוגנים.
כמות נמוכה מידי של פחמימה אם אתה לא רגיל ועוד עם קלן יכול להפוך אותך די מהר לסמרטוט.. לכן לא הייתי רץ למספרים ממש נמוכים.
גם אין בזה ממש טעם.

מי שרץ עם קטו אפשר לעשות העמסה בפעם בשבועים שלוש? כי 42 יום על דל פחמימה זה מוגזם
בלי קשר לקטו, העמסה פשוט לא יעילה.
אולי הייתי משלב צ'יט. (וגם זה אישית לא הייתי עושה כדי לייעל כמה שיותר את התהליך )

מי שרץ עם קטו אפשר לעשות העמסה בפעם בשבועים שלוש? כי 42 יום על דל פחמימה זה מוגזם
אפשר לקחת קלן בלי להכווין לתפריט דל פחמימה, אלא רק תפריט עם גרעון, ועדיין לקבל תוצאות טובות.

צריך לזכור שקלן, במקור, זו תרופה לאנשים הסובלים מאסטמה, ורק בשל תופעות הלוואי של התרופה, ולצד העובדה כי כבר קיימות תרופות מתקדמות ונוחות יותר בשנים האחרונות, היא הוצאה משימוש ברוב מדינות העולם.

עם זאת, קלן יעבוד בצורה אידיאלית ואפקטיבית יותר בהינתן שהגוף במצב קיטוזיס (וזה מושג לאחר שהייה לזמן ממושך בתפריט דל פחמימה). הוא ייעל את ניוד השומן העיקש מאיזורים "בעיתיים" לצד שימוש קל על מאסת השריר והאצת חילוף החומרים, בשיעור של כ-10-20 אחוזים. כל זאת גם יתקיים בהינתן שהגוף אינו במצב קיטוזיס, אך לא בצורה כה אידיאלית ואפקטיבית.

מי שמשתמש בקלן פשוט צריך לבחור מה הוא רוצה יותר להשיג ויכול לבצע. במקרה של קיטוזיס, לא הייתי ממליץ לבצע העמסה, אלא רק צ'יט או העלה קלה של כמות הפחמימות ביום מסויים בלבד, אמר אחת לשבוע. במקרה שאו, אפשר אז להעמיס לפי הרצון או ההתקדמות הכללית

אני אישית, במצב של שימוש בקלן, מעמיס היטב יומיים קודם ופשוט מריץ תפריט דל פחמימה על הצד הגבוה (100 גרם פחמימה ליום, כאשר הפחמימה מחולקת שווה בשווה ל-2 ארוחות - אחת שלפני האימון; אחת שלאחר האימון) למשך 5-6 שבועות.

קטוטיפן אפשר לקחת מהיום הראשון לשימוש, אך חשוב יותר הוא לזכור להשתמש בו לאחר 14 ימים מתחילת השימוש בקלן, ולא אחרי. הקטוטיפן הוא אנטי-היסטמין בפעולתו, ושומר, בין היתר, על שפעול רצפטורי הביטא בתאי השומן בגוף, מה שגורם להמשך ניוד השומן העיקש בצורה אידיאלית מהם

איך עדיף לקחת את הקלן בצורה הכי אפקטיבית לדוגמא כדור בבוקר אחרי 6 שעות עוד כדור אחרי 6 שעות עוד כדור?
האם מומלץ לקחת לפני השינה?
עדיף אימוני full body לריקון גליקון מהכבד או abc עם סופר סטים ודרופים?
וכמה אימונים בשבוע?

איך עדיף לקחת את הקלן בצורה הכי אפקטיבית לדוגמא כדור בבוקר אחרי 6 שעות עוד כדור אחרי 6 שעות עוד כדור?
האם מומלץ לקחת לפני השינה?
ייעוץ - מידע - המדריך השלם ל: יוהימבין, אפדרין וקלן ("שורפי שומן")

עדיף אימוני full body לריקון גליקון מהכבד או abc עם סופר סטים ודרופים?
אין צורך בתוכנית מיוחדת. עבוד כבד ועבוד כפי שאתה רגיל לעבוד בחיטוב.
דרופ סטים וסופר סטים זה דבר מיותר בחיטוב בפרט. אני לא אגיב אפילו על ABC.

שלום יש לי קלן של בלקן (40מ"ג) עכישו יש כדורים שכתוב עליהם Bp ויש אחרים שכתוב עליהם40 , רציתי לדעת מה ההבדל ואת מה אני יכול לחתוך לחצי בכדי לקחת 20מ"ג

גם באשכול הזה אתה יכול לעשות חיפוש להודעות
כי השאלה נענתה
אוזהרת - שוב

האמת רציתי לשאול את אותה שאלה בעיה היא שיש פה 104 עמודים יהיה קצת קשה למצוא את השאלה הספציפית הזאת בכל כך הרבה הודעות

האמת רציתי לשאול את אותה שאלה בעיה היא שיש פה 104 עמודים יהיה קצת קשה למצוא את השאלה הספציפית הזאת בכל כך הרבה הודעות
לא קשה, זה עדיף. מלשאול אותו דבר 100 פעמים. הרץ חיפוש ספציפי רק לאשכול הזה לפי מילות מפתח וגם/או תחת שם משתמש שפרסם את התשובה

היי כבר שבוע שאני לוקח קלן בדל פחמימה חוץ מטיפה רעידות ממש בקטנה בהתחלה וקצת לחץ בזה שהיה להיום לא הרגשתי תופעות לוואי.
משקל 87
גובהה 180
גיל 22
כבר שבוע לוקח קלן לא החסרתי אימון עשיתי שתי אימונים ראשונים אימון לריקון גליקון ואז full body רגיל לפי התוכנית של psmf.

התפריט הוא
אבקת חלבון וחצי 36.9 גרם חלבון ! 5.7 פחמימה 196 קלוריות

דנונה אחד שבע 8.3 חלבון 8.3 פחמימה 89 קלוריות

חזה עוף 200 ג 40 חלבון פחמימה 0 ג 230 קלוריות

טונה בשמן 28 גרם חלבון 0 פחמימה 214 קלוריות

2 טבעול 30 גרם חלבון 4.2 גרם פחמימה 200 קלוריות

חזה עוף 200 ג 40 חלבון פחמימה 0 ג 230 קלוריות

פלוס 6 עד 7 כדורי אומגה שלוש
סהכ 180 חלבון
1150 קלוריות
אכלתי רק ירקות בתור פחמימה
יש לציין שלא רק שלא הרשתי עייפות הייתי פחות עייף מהרגיל בסה"כ ירדתי שתי קילו וכנראה שזה נוזלים מהפחמימה
מבואס על החיים כל אימון הוספתי לפחות 25 דקות אירובי עצימות קלה עד בינונית
האם הגוף בסטרס לעלות פחמימה?
לעשות יום הפסקה עם האימונים?
שוקל להפסיק לקחת את הקלן כרגע עבר שבוע ואני על 0.125 הקלן של eq pharma

בלרינה בת 8 אוכלת יותר ממך
הגוף שלך, קרוב לוודאי, דחוק מאוד מבחינה מטבולית
עצה הכי טובה שתקבל היא לצאת מה-PSMF ולחזור לתפריט עם גרעון נורמלי

לכמה פחמימה להגיע? או קלוריות
האם שווה יותר להשקיע באירובי או באימונים?
האם בנוסף לעליה בפחמימה עדיף לתת יום מנוחה?

זה משנה באיזה מתי אני לוקח את הקלן או הקטוטיפן?
או את המגנזיום והטואורין?
או קפאין? לקחת מתי שאני מתחיל להיות שבור או ביחד עם הקלן?
והאם יש בעיה לשלב עם זה גם קריאטין?
האם אני יכול לקחת את כל התוספים ביחד פעם אחת?

נערך לאחרונה:
לכמה פחמימה להגיע? או קלוריות
האם שווה יותר להשקיע באירובי או באימונים?
האם בנוסף לעליה בפחמימה עדיף לתת יום מנוחה?
אתה ממש שואל שאלות בסיסיות.
איפה המנוף האישי והיכולת הבסיסית ללמוד לבד? לבצע חיפוש? לקרוא בפורטל מאמרים ובפורום אשכולות והודעות בנושא (ששם כל התזבות חוזרות ונשנות)?
האכלה בכפית היא לא כאן. חביבי

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית