הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

אתה ממש שואל שאלות בסיסיות.
איפה המנוף האישי והיכולת הבסיסית ללמוד לבד? לבצע חיפוש? לקרוא בפורטל מאמרים ובפורום אשכולות והודעות בנושא (ששם כל התזבות חוזרות ונשנות)?
האכלה בכפית היא לא כאן. חביבי
קראתי וזה הוביל אותי למסקנות שרשמתי לפני האכילה של 1200 קלוריות וזה לא אפקטיבי
הגעתי למסקנה שיכול להיות שהקלן לא טוב אם אני מחליף חברה של קלן באמצע הסייקל זה משנה? ואם לא לאיזה כמות חומר אפשר להגיע עם הכדור החדש כבר ביום הראשון? כרגע עומד על 0.100

קראתי וזה הוביל אותי למסקנות שרשמתי לפני האכילה של 1200 קלוריות וזה לא אפקטיבי
הגעתי למסקנה שיכול להיות שהקלן לא טוב אם אני מחליף חברה של קלן באמצע הסייקל זה משנה? ואם לא לאיזה כמות חומר אפשר להגיע עם הכדור החדש כבר ביום הראשון? כרגע עומד על 0.100
צר לי לבשר לך שכנראה:
א. לא קראת מספיק
ב. לא הבנת נכון
ג. א'+ב'

מכיר את החברה?
לא יודע הכיתוב נמחק טיפה שם נראה לי שזה מזויף
14708504190621893628276.jpg

נ.ב
לא מצאתי מידע על החברה בפורום / גוגל

מכיר את החברה?
לא יודע הכיתוב נמחק טיפה שם נראה לי שזה מזויף
צפה בקובץ המצורף 35702

נ.ב
לא מצאתי מידע על החברה בפורום / גוגל
לא נראה לי משהו מוכר
קלן חומר פשוט - יכול להיות שמדובר בקלן באמת
או שלא... אם אתה לא בטוח במקרה כזה אז אל תקנה והמשך לחפש מקור אחר

לא ידעתי שקלן מגיע גם בכדורים של 50.
חשבתי רק 20 או 40..
תלוי מה היצרן מחליט
אין ממש מגבלה
זה עניין הכנת הכדור עצמו עם החומר הפעיל וחומר לדחיסה/החזקה (לא ממש אכנס למשמעות)
אפשר כל מינון שרוצים

טוב קראתי שאסור לשתות אלכוהול עם הקלן אבל עם לקחתי קלן היום בבוקר ומחר אני לא אקח אוכל לשתות (יעבור בערך 35 שעות כזה
ועם כן שאני חוזר לקחת לחזור באותו מינון? (כרגע היום ה7 עם 80 מקג)

נערך לאחרונה:
טוב קראתי שאסור לשתות אלכוהול עם הקלן אבל עם לקחתי קלן היום בבוקר ומחר אני לא אקח אוכל לשתות (יעבור בערך 35 שעות כזה
ועם כן שאני חוזר לקחת לחזור באותו מינון? (כרגע היום ה7 עם 80 מקג)
לא כדאי כי הקלן עדיין במחזור הדם

האם יש סכנה כאשר לוקחים קלן בשעות הבוקר ולפני האימון בערב לוקחים פרה ווארקאוט? או כדור קפאין?

האם יש סכנה כאשר לוקחים קלן בשעות הבוקר ולפני האימון בערב לוקחים פרה ווארקאוט? או כדור קפאין?

אנלא כזה מבין בזה אבל במאמר שפירסמו פה על הקלן אפילו ממליצים לקחת קפאין ככה שכניראה אין בעיה עם זה

שאלה: האם נדרש לקחת משהו בנוסף לקלן?
תשובה: קלן אפשר לקחת לבד, אם כי קפאין יכול לעזור בהגברת אפקט המרץ. עם הזמן קלן "סוחט" את הגוף (כנראה בגלל ניצול של גליקוגן-מאגרי הפחמימה) ולכן חלק מהאנשים ירגישו עייפות ותחושה של "דרסה אותי משאית". קפאין מעלה את אפקט המרץ ונותן עוד מספר שעות של חסד.

אני משתמש עכשיו בקלן עשיתי סיקל של 14 יום (מחר מסיים).
ובקשר לתזונה עשיתי רק שבוע עם דל פחממות והשבוע השני כמעת כולו cheat days
רציתי לדעת אם קלן מחייב לעשות לו דיאטה או שאפשראחרי זה?

לגביי השבוע עם הצ'יטים, אני לא יודע מה עשית אבל אם לא היית בגירעון קלורי ואם לא שמרת על כמות מספקת של שומן והעמסת הרבה פחמימות אז סביר להניח שלא קיבלת מהקלן את רוב הפעולה שהוא מספק וחבל.

סליחה שאני שואל שוב, לא יודע אם זו דיסלקציה או בעיה כלשהי.. אבל איך אני אמור להבין משהו מההתנסחות - אם קלן מחייב לעשות לו דיאטה או שאפשראחרי זה?

האם קלן מחייב דיאטה בזמן שימוש?
לא הבנתי מה זה אומר - או שאפשר אחרי זה.
קראת על קלן? מכיר את החומר ויודע מה הוא בדיוק?

לגביי השבוע עם הצ'יטים, אני לא יודע מה עשית אבל אם לא היית בגירעון קלורי ואם לא שמרת על כמות מספקת של שומן והעמסת הרבה פחמימות אז סביר להניח שלא קיבלת מהקלן את רוב הפעולה שהוא מספק וחבל.

סליחה שאני שואל שוב, לא יודע אם זו דיסלקציה או בעיה כלשהי.. אבל איך אני אמור להבין משהו מההתנסחות - אם קלן מחייב לעשות לו דיאטה או שאפשראחרי זה?

האם קלן מחייב דיאטה בזמן שימוש?
לא הבנתי מה זה אומר - או שאפשר אחרי זה.
קראת על קלן? מכיר את החומר ויודע מה הוא בדיוק?
אבל איך דהבנתי מהפורום שלקן אוהב דל פחממות?
אבל איך דהבנתי מהפורום שלקן אוהב דל פחממות?
שהבנתי# שהקלן#

אני משתמש עכשיו בקלן עשיתי סיקל של 14 יום (מחר מסיים).
ובקשר לתזונה עשיתי רק שבוע עם דל פחממות והשבוע השני כמעת כולו cheat days
כל המטרה בקלן זה הדיאטה עם אכילה במאזן חיובי לא יהיה שום תועלת לקלן

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית