הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

ולגבי גינומסטיקה שכבר קיימת בדרגה בין בינוני לגבוהה ארמידקס יכול להעלים אותה
ואם לאמה טפשר לעשות?

אין קשר בין גניקומסטיה לאשכול הזה, אך בכל זאת אענה לך.
באופן עקרוני כאשר גניקומסטיה מופיעה בגיל ההתבגרות לא מטפלים בה, מכיוון שיש סיכוי כלשהו שזה יעבור מעצמו.
לאחר מכן אם יש גניקומסטיה, בדגש על גניקומסטיה ולא פסאודוגניקומסטיה, הפתרון היחיד הוא ניתוח.
פסאודוגניקומסטיה, זה דמוי גניקומסטיה. זה שומן שמצטבר שנראה כמו שד נשי אך בפועל מדובר בשומן בלבד, בניגוד לגניקומסטיה ששם יש רקמה של שד.
אם אתה על אחוז שומן גבוה, ממליץ לך לרדת באחוזי שומן ולראות איך החזה נראה.

קלן של thaiger מישהו מכיר?
האם הוא טוב ולמה הוא יקר בצורה משמעותית?
מנסה להשיג כבר חודש וזה מה שמצאתי

קלן של thaiger מישהו מכיר?
האם הוא טוב ולמה הוא יקר בצורה משמעותית?
מנסה להשיג כבר חודש וזה מה שמצאתי
זו חברה תאילנדית טובה ומהימנה
לא רק הקלן שלה יקר אלא גם יתר מבחר החומרים
זאת מאחר ומחזיקה במוניטין מגובה לצד העובדה כי מוברחת ארצה, מה שמייקר את כל העניין

לא חייב קלן תאייגר מאחר ויש עוד חברות טובות וזולות מעט ממנה כאן בארץ

אם לא דחוף לך המשך לחפש במחיר אחר

זו חברה תאילנדית טובה ומהימנה
לא רק הקלן שלה יקר אלא גם יתר מבחר החומרים
זאת מאחר ומחזיקה במוניטין מגובה לצד העובדה כי מוברחת ארצה, מה שמייקר את כל העניין

לא חייב קלן תאייגר מאחר ויש עוד חברות טובות וזולות מעט ממנה כאן בארץ

אם לא דחוף לך המשך לחפש במחיר אחר
סבבה תודה אחי אני אקנה כבר את זה, רק רציתי לוודא שתהיה תמורה למחיר כזה

מה דעתכם על שילוב של קלן בזמן של PCT ( כלומיד + פרגניל) , כדי או לא ? הכבד ישרוד את זה ?

מה דעתכם על שילוב של קלן בזמן של PCT ( כלומיד + פרגניל) , כדי או לא ? הכבד ישרוד את זה ?
קלן אינו רעיל לכבד. שנית, ניתן לשלב. רשמתי לגבי זה בכמה פעמים. חפש בהודעותי בפורום זה תחת המלל "קלן" ו-"pct"

לפני כמספר חודשים שאלתי האם כדאי להשתמש בקלן אם יש לי איוושה (חור קטן) בלב ודניאל ענה לי שעדיף לא לנסות, האם יש איזשהו תחליף לקלן שלא משפיע באופן ניכר על הלב על מנת לא לקחת סיכונים? אני בעוד כמה ימים סוגר חמישה חודשים בחיטוב ואני מת לסיים כבר..

האם יש אפשרות כזאת לעשות 3 סייקלים של קלן בצורה כזאת :
סייקל שבועיים,שבועיים מנוחה, סייקל שבועיים וכו ...
או שהגוף לא יכול לעמוד בזה?

האם יש אפשרות כזאת לעשות 3 סייקלים של קלן בצורה כזאת :
סייקל שבועיים,שבועיים מנוחה, סייקל שבועיים וכו ...
או שהגוף לא יכול לעמוד בזה?
אפשרי שבועיים ON ו OFF.
אם רוצים שיהיה סייקל מוצלח עדיף לשלב קטוטיפן לאחר שבועיים ולמשוך את הסייקל עד כ 6 שבועות.

איזה חברות קלן יש היום שמומלצות? לא התעסקתי עם זה הרבה זמן אבל אני זוכר שלפני שנה היו בלו אייס, סיירוקס, בלאק פארמה, באלקן,מדי טק ועוד. החברות האלה שרדו? מה יש היום בשוק שהוא לא אנדרדוס ובאמת שווה את הכסף?

איזה חברות קלן יש היום שמומלצות? לא התעסקתי עם זה הרבה זמן אבל אני זוכר שלפני שנה היו בלו אייס, סיירוקס, בלאק פארמה, באלקן,מדי טק ועוד. החברות האלה שרדו? מה יש היום בשוק שהוא לא אנדרדוס ובאמת שווה את הכסף?
חפש קלן של זנקו

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית