הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

סה"כ קלן מצוין, נראה שעומד במינונים ועושה את העבודה. מתחיל סייקל רביעי איתו כבר ואף פעם לא איכזב.

קלן ישראלי? הוא אובר אנדר או בערך מה שמצוין עליו?
השתמשתי בו בחיטוב האחרון
בהחלט מורגש (רעידות, דופק, יובש בפה לאורך השימוש)
קלן במינון הנכון וזה מה שצריך (אוברדוס בקלן זה לא מעשה חכם)
סה"כ עושה את העבודה

מתכנן לחזור לקחת קלן וקטוטיפן עוד שבוע האם יש בעיה לקחת ריטלין בתקופה הסיקל?

במעבר מחיטוב לנטרלי, האם שימוש ב40 מקג קלן ליום יכול לבלום את העליה בנוזלים ולמנוע ריבאונד מסוים?

במעבר מחיטוב לנטרלי, האם שימוש ב40 מקג קלן ליום יכול לבלום את העליה בנוזלים ולמנוע ריבאונד מסוים?

אנלא מבין בזה בישביל לענות לך על השאלה הזאתי אבל מבחינת היגיון גם עם זה יבלום את העליה אז יום אחרי זה שלא תיקח את הקלן הנוזלים יעלו אז מה עשית פה בעצם?

אנלא מבין בזה בישביל לענות לך על השאלה הזאתי אבל מבחינת היגיון גם עם זה יבלום את העליה אז יום אחרי זה שלא תיקח את הקלן הנוזלים יעלו אז מה עשית פה בעצם?
המטרה היא להתחיל לשקם את החילוף חומרים ולהחזיק עוד טיפה חטוב לפני החורף, ולהכנס למסה במצב הכי אידיאלי וחטוב שאני יכול

המטרה היא להתחיל לשקם את החילוף חומרים ולהחזיק עוד טיפה חטוב לפני החורף, ולהכנס למסה במצב הכי אידיאלי וחטוב שאני יכול
אם המטרה היא לשקם את קצב חילוף החומרים, להכניס חומרים חיצוניים שמשפיעים על זה היא בוודאי לא הדרך.
40 מק"ג לא יעשה כלום. וכמו שכתבת, במקרה הטוב יטפל בעוד חצי קילו של נוזלים לכמה ימים.
אין טעם, לדעתי.

אהלן, אני לקראת סוף החיטוב שלי וחשבתי לתת פוש אחרון של שבועיים עם קלן.
עשיתי את זה גם שנה שעברה, כך שזאת לא הפעם הראשונה שלי- וסך הכל הלך טוב.

היום שאני קצת יותר מבין בנושא, וגם מתעסק בתחום הכושר, אני פחות רץ לכיוון של הקלן בגלל ההשפעות הבריאותיות שאני לא שמח לרוץ לקראתן, אבל שוב זאת בהחלט כנראה האופציה העיקרית שאני שוקל.
מה שכן קורץ לי מהצד זה EC, נראה הרבה יותר בטוח ופחות סיכון ללב, השאלה היא האם הוא משהו שבכלל אפשר להשוות באפקטיביות שלו לקלן- משהו אינדיווידואלי או שקלן יותר חזק נקודה?

אגב, בסיום החיטוב יש צורך להתנהל בצורה שונה כשאני משתמש בקלן מאשר בלי? בעקבות פגיעה בחילוף החומרים וכאלה(במטרה לשמור על המראה החיטוב תוך עלייה מתונה במסה)....

אשמח לעזרה, תודה!

אהלן, אני לקראת סוף החיטוב שלי וחשבתי לתת פוש אחרון של שבועיים עם קלן.
עשיתי את זה גם שנה שעברה, כך שזאת לא הפעם הראשונה שלי- וסך הכל הלך טוב.

היום שאני קצת יותר מבין בנושא, וגם מתעסק בתחום הכושר, אני פחות רץ לכיוון של הקלן בגלל ההשפעות הבריאותיות שאני לא שמח לרוץ לקראתן, אבל שוב זאת בהחלט כנראה האופציה העיקרית שאני שוקל.
מה שכן קורץ לי מהצד זה EC, נראה הרבה יותר בטוח ופחות סיכון ללב, השאלה היא האם הוא משהו שבכלל אפשר להשוות באפקטיביות שלו לקלן- משהו אינדיווידואלי או שקלן יותר חזק נקודה?

אגב, בסיום החיטוב יש צורך להתנהל בצורה שונה כשאני משתמש בקלן מאשר בלי? בעקבות פגיעה בחילוף החומרים וכאלה(במטרה לשמור על המראה החיטוב תוך עלייה מתונה במסה)....

אשמח לעזרה, תודה!
מי אמר לך שלאפדרין יש השפעות בריאותיותקלות יותר ופחות סיכון ללב? אפדרין מוכר כסם ממריץ, נרשם בפקודת הסמים המסוכנים ונמצא בקוקטיילים של סמי מסיבות ('חגיגת' למשל) בגלל ההשפעה הפסיכואקטיבית שלו.

בכל מקרה, קלן לרוב נחשב יעיל יותר מאפדרין. מניסיון אישי, קלן פחות נעים בגלל תופעות הלוואי ואפדרין מנגד מעורר ונותן אנרגיה, אך קלן אפקטיבי יותר.
לפי דעתי קלן הרבה יותר חזק ופוטנטי, אבל צריך לבדוק איך תופעות הלוואי משפיעות עליך. אם אתה לא מתמודד טוב עם הרעידות ותחושת ה'דרסה אותי משאית', אולי עדיף לך לצרוך אפדרין.

עם קלן כדאי לרדת לדל פחמימה אם אתה לא צורך כבר תפריט כזה. בנוסף, יש להימנע מהעמסות במהלך הסייקל. דרך טובה לתזמן העמסות היא שבועיים קלן ללא, שבועיים מנוחה מקלן ושם לאפשר העמסה. לאחר מכן אפשר לחזור לקלן וחוזר חלילה.

מי אמר לך שלאפדרין יש השפעות בריאותיותקלות יותר ופחות סיכון ללב? אפדרין מוכר כסם ממריץ, נרשם בפקודת הסמים המסוכנים ונמצא בקוקטיילים של סמי מסיבות ('חגיגת' למשל) בגלל ההשפעה הפסיכואקטיבית שלו.

בכל מקרה, קלן לרוב נחשב יעיל יותר מאפדרין. מניסיון אישי, קלן פחות נעים בגלל תופעות הלוואי ואפדרין מנגד מעורר ונותן אנרגיה, אך קלן אפקטיבי יותר.
לפי דעתי קלן הרבה יותר חזק ופוטנטי, אבל צריך לבדוק איך תופעות הלוואי משפיעות עליך. אם אתה לא מתמודד טוב עם הרעידות ותחושת ה'דרסה אותי משאית', אולי עדיף לך לצרוך אפדרין.

עם קלן כדאי לרדת לדל פחמימה אם אתה לא צורך כבר תפריט כזה. בנוסף, יש להימנע מהעמסות במהלך הסייקל. דרך טובה לתזמן העמסות היא שבועיים קלן ללא, שבועיים מנוחה מקלן ושם לאפשר העמסה. לאחר מכן אפשר לחזור לקלן וחוזר חלילה.

אוקיי... אז כנראה שלא הבנתי נכון לגבי האפדרין(לא שחשבתי שהוא לא מזיק, פשוט פחות מהקלן), לגבי התופעות לוואי בפעם הראשונה שלקחתי לא היה לי קריטי בכלל, ככה שאני מאמין שיהיה בסדר עם זה.

אני כבר על דל פחמימה, יודע שזה הולך טוב עם הקלן. אבל מה שאני שואל זה אחרי שאני מסיים עם הקלן ועם החיטוב, יש צורך לעלות את הקלוריות בצורה שונה בגלל שהייתי עם קלן וזה משפיע על חילוף החומרים, או להתנהג כמו שאני מסיים כל חיטוב, לא משנה עם או בלי קלן?

תודה!

אבל מה שאני שואל זה אחרי שאני מסיים עם הקלן ועם החיטוב, יש צורך לעלות את הקלוריות בצורה שונה בגלל שהייתי עם קלן וזה משפיע על חילוף החומרים, או להתנהג כמו שאני מסיים כל חיטוב, לא משנה עם או בלי קלן?
מעלים קלוריות בצורה הדרגתית, בלי קשר לשימוש או אי-שימוש בקלן

אם בסייקל אני משתמש ב 2 חברות
כלומר נגיד זנקו ובלקן זה יוצר בעיה
כלומר חצי סייקל בלקן חצי סייקל זנקו

אם בסייקל אני משתמש ב 2 חברות
כלומר נגיד זנקו ובלקן זה יוצר בעיה
כלומר חצי סייקל בלקן חצי סייקל זנקו
בהנחה ששתיהן במינון הנכון, שאת זה לא באמת ניתן לבדוק, אין בעיה.
עדיף לא להחליף, אבל אם אין ברירה, אין ברירה.

מתכנן לחזור לקחת קלן וקטוטיפן עוד שבוע האם יש בעיה לקחת ריטלין בתקופה הסיקל?

מתכנן מלהתחיל מחר-מחרתיים קלן, סייקל של שבועיים, אבל שמתי לב שלקראת סוף הסייקל יש לי את יום כיפור(וצום גדליה שבדרך כלל אני צם).

ממש לא מעדיף לחכות עוד עם הקלן כי אני רוצה לסיים עם השבועיים האלה ולגמור תחיטוב, כבר גמור ממנו.
מה מומלץ לעשות? בעייתי לקחת למשל בכיפור לפני הצום ואחרי? אולי לעצור ביומיים של כיפור?

מישהו נתקל באפדרין UG שעל האריזה רשום Thermodrine וברקע שלו יש ציור של הענק הירוק? (בקופסא יש 30 כדורים)
נאמר לי שכל קפסולה מכילה 50 מ"ג כשבפועל המשקל הכולל ביחד עם הקפסולה עצמה הוא 30 מ"ג. (אני שקלתי)

אשמח לחוות דעת לפני שאני מכניס את זה לגוף..

תודה !

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית