הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

לא חושב שיש פגיעה לטווח הארוך אם אתה צורך שבועיים ומפסיק או שאתה ממשיך יותר משבועיים עם כמות קטוטיפן מתאימה
זה מה שאמרו לי שכל התופעות לוואי זה כלום בהשוואה למה שקורה אחרי יענו כל הבעיות מתחילות אחרי. סתם אמרו?

.

שאלה.. עומד מחר להתחיל סייקל של חודש וחצי.. אני שחקן כדורסל ומשחק מידי פעם בערבים וכל ימי חמישי יש לי משחק.. האם הקלן אמור להפריע אם אטול אותו בבוקר?

שלום.
אני משתמש בערך שבוע בקלן ועושה סייקל רגיל.
לפתע החל לי דימום מהאף, גם אתמול היה לי דימום קליל והיום זה חזר.
אני מציין שזה לא הסייקל הראשון שלי ולעולם לא קרה שהיה לי דימום לפני.
יש למישהו מושג?

התחלתי סייקל של קלן + קטוטיפן לתקופה של כ6 שבועות . אני מקפיד ושומר על תזונה מצוינת עושה שעתיים אירובי תכנית אימונים מותאמת שותה הרבה מים ושומר על חום גוף חם בקיצור כמו שצריך לפי הספר .
השאלה שלי היא שיש עוד שבועיים חתונה לדודה ואני רוצה לשתות עם המשפחה . זה אפשרי? זה פוגע/הורס את החיטוב ? איך זה עובד עם הקלן באותו יום אם אפשר לשתות?

*יש לציין שאני לא שותה וזה חד פעמי בגלל חתונה ובמיוחד אני לא ישתה בזמן החיטוב כדי שיהיה הכי מושלם שאפשר ואם אי אפשר עם הקלן אז אני ימנע מזה כי החיטוב יותר חשוב אבל אני רוצה להינות עם המשפחה .

האם בסייקל של קלן אני לוקח את הכדורים במכה או שמחלק אותם לבוקר ולצהריים.
יותר הגיוני לי בראש החילוק מכיוון שאני לא רוצה שהגוף יקבל בום במינונים הגבוהים.

שאלה אחת אין אם אין לי קטוטיפן אפשר להשתמש בנייטול במקום ולמשוך סייקל לחודש וחצי?

טוב התחלתי לקחת קלן אני קצת חושש מאפשרות שמשהו יפגע יש דרך לבדוק מידי פעם שהכל בסדר??
כיאילו בבדיקת דם או משהו דומה?

בן 17 משקל 75 גובה 1.70 מת להתחיל כבר קלן יש לי אותו + קטוטיפן שאני ימשוך איתו ליותר משבועיים רק הבעיה היחידה שאני לא יודע מה יעשה הכי טוב את העבודה (יעיל) + משהו שאיתו אני יוכל להתנהל אז מה הכי עדיף - תפריט קטוזיס או תפריט עם מאזן קלורי שלילי ?? בבקשה תענו אני רוצה כבר להתחיל ועוד שאלה אם קטוזיס יותר יעיל אפשר מדריך לבניית תפריט קטוזיס ?

לאחר קריאה של המאמר
The Ultimate Diet 2.0 - הדיאטה האולטימטיבית - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

אני כרגע בסייקל ואני מעוניין להתחיל את התכנית הזו ,
כרגע אני במינון של 80 מק"ג מחר אני מעלה ל 120 .. השאלה האם ניתן להמשיך את הסייקל עם התוכנית הזו ?
כי לפי המאמר ביום רביעי בערב מתחילים העמסה עד חמישי שנמשכת 30 שעות , לכן לפי החישובים שלי ביום רביעי בבוקר אני לא לוקח קלן כך שיוצא לי יותר מ35 שעות שאני בלי קלן וניתן להעמיס ברביעי בערב ולאורך חמישי

אז לסיכום האם ניתן לקחת קלן תוך כדי התכנית ? (למשך חודש עם קטו) .. האם זה יסתדר עם האימוני ריקון גליקוגן שמפורטים בתוכנית ?

יוהימבין:

צריך לא לאכול 4 שעות לפני ואחרי הנטילה, זה אני יודע, אבל האם זה משנה מתי - בבוקר, בערב, באמצע היום (שזה חרא של אופציה) או אפילו אם זה מסתדר אז באמצע הלילה (לקום, לקחת ולחזור לישון) ?

ושאלה נוספת - אני עדיין בא"ש יחסית גבוה, אם גם ככה הקצב ירידה טוב, האם השימוש ביוהימבין יוסיף ? כי הוא פשוט הולך להיות עוד מעט פג תוקף בכל מקרה.

לא הוא לא מהווה תחליף
אשמח אם תוכל לענות לי על השאלה.
יותר הגיוני לי בראש החילוק מכיוון שאני לא רוצה שהגוף יקבל בום במינונים הגבוהים

יוהימבין:

צריך לא לאכול 4 שעות לפני ואחרי הנטילה, זה אני יודע, אבל האם זה משנה מתי - בבוקר, בערב, באמצע היום (שזה חרא של אופציה) או אפילו אם זה מסתדר אז באמצע הלילה (לקום, לקחת ולחזור לישון) ?

ושאלה נוספת - אני עדיין בא"ש יחסית גבוה, אם גם ככה הקצב ירידה טוב, האם השימוש ביוהימבין יוסיף ? כי הוא פשוט הולך להיות עוד מעט פג תוקף בכל מקרה.

לקום ולחזור לישון לא אופציה לדעתי להתחשב בזה שיוהימבין מעלה את הדופק ולחץ הדם וגורם לעוד תופעות לוואי שונות, השינה עם יוהימבין לא מומלצת.
לדעתי עדיף לקחת על הבוקר, שמתעוריים - לאחר שעה לבצע פעילות אירובית ולאכול רק 4 שעות אחרי הצריכה.

יוהימבין בא מעולה לידי ביטוי באחוזי שומן נמוכים ובתזונה דלת פחממות.
באחוזי שומן גבוהים - קלן או אפדרין (יתרון נוסף שהוא מדכא תיאבון) באים יותר לידי ביטוי

באופן כללי, אני לא יודע איך אפשר לקחת ממריצים וללכת לישון אחכ.
יש תופעה שבה מינון נמוך מידיי יכול לגרום לעייפות.. אבל זה לא קורה עם הממריצים מהסוג הזה לדעתי.

קלן/יהומבין
בשילוב תוספי תזונה וריטלין.
מה הסיכונים?

קלן/יהומבין
בשילוב תוספי תזונה וריטלין.
מה הסיכונים?
לא חכם.
ריטלין זה ממריץ, וגם קלן\יהומבין זה ממריץ.
אגב, גם תלוי איזה תוספי תזונה.

דווקא מגנזיום ואבץ זה מעולה לריטלין.
ל-טירוזין ממש לא!! (מניסיון)

לא חכם.

אשמח אם תוכל לענות לי על השאלה.
יותר הגיוני לי בראש החילוק מכיוון שאני לא רוצה שהגוף יקבל בום במינונים הגבוהים

לא חכם.

מאיזו בחינה מגנזיום ואבץ מעולה ?
@Daniel Barack
@Mike
האם אתם מסכים לגבי השילוב של ריטלין/קלן ?

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית