אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

קודם כל חייב לציין שאני מתלבט אם להשתמש בקלן או לא כרגע אני רק בודק אופציות.

בעבר עשיתי צינתור בגיל 6 וזהו אין לי באמת השפעה מזה אני אפילו משרת ביחידה מובחרת.

רציתי לשאול אם לקיחת קלן עם עבר של צינתור זה שילוב בעייתי, אם לא או אם כן אשמח לשמוע מדוע

קודם כל חייב לציין שאני מתלבט אם להשתמש בקלן או לא כרגע אני רק בודק אופציות.

בעבר עשיתי צינתור בגיל 6 וזהו אין לי באמת השפעה מזה אני אפילו משרת ביחידה מובחרת.

רציתי לשאול אם לקיחת קלן עם עבר של צינתור זה שילוב בעייתי, אם לא או אם כן אשמח לשמוע מדוע

אני לא חושב שמישהו יכול לתת לך תשובה חד משמעית, וגם אני לא חושב שזה המקום לשאלה כזו.
אין פה רופאים, אף אחד לא מכיר אותך ומה המצב שלך, ולא יקח על עצמו לענות לך על דבר כזה.

לקום ולחזור לישון לא אופציה לדעתי להתחשב בזה שיוהימבין מעלה את הדופק ולחץ הדם וגורם לעוד תופעות לוואי שונות, השינה עם יוהימבין לא מומלצת.
לדעתי עדיף לקחת על הבוקר, שמתעוריים - לאחר שעה לבצע פעילות אירובית ולאכול רק 4 שעות אחרי הצריכה.

יוהימבין בא מעולה לידי ביטוי באחוזי שומן נמוכים ובתזונה דלת פחממות.
באחוזי שומן גבוהים - קלן או אפדרין (יתרון נוסף שהוא מדכא תיאבון) באים יותר לידי ביטוי
לוקח לזה זמן להשפיע, זה לא שבאותה שנייה שאתה לקוח אז הדופק... בגדול ניראה לי אפשר לחזור לישון. אבל בסדר נוותר על האופציה הזאת.

התחלתי לקחת קלן היום לקחתי אותה בשילוב של ריצת 12 קילומטר לקחתי כדור 40 מיליגרם
לא חשתי שום תופעות לווי חוץ ממרץ מוגבר סיבולת לב ריאה טובה יותר לפי מה ששמתי לב
המאמן שלי המליץ לקחת עוד כדור חמש שעות לאחר הכדור הראשון
האם זה בסדר כבר ביום הראשון לקחת 80 מיליגרם

התחלתי לקחת קלן היום לקחתי אותה בשילוב של ריצת 12 קילומטר לקחתי כדור 40 מיליגרם
לא חשתי שום תופעות לווי חוץ ממרץ מוגבר סיבולת לב ריאה טובה יותר לפי מה ששמתי לב
המאמן שלי המליץ לקחת עוד כדור חמש שעות לאחר הכדור הראשון
האם זה בסדר כבר ביום הראשון לקחת 80 מיליגרם
לקחת קלן לפני שהתחלת לרוץ?

יש פרוטוקול בנעוצים, עבוד על פיו

מה הזמן המומלץ לקחת אותו לפני הפעילות
ולגבי הכדור נוסף אני אמור לקחת אותו ב6 שעתיים לפני האימון האם מומלץ לקחת את הכדור השני אפזר הסבר קטן לגבי אופן השימוש המומלץ

היי חברים אנמ כרגע ביום השישי שלי על קלן הבעיה היא שהעהודה שלי קשורה לחיי לילה וכחלק מהעבודה שלי אני צריך לשתות מדי פעם ביום שני אנחנו מפיקים ליין חדש ולכן דיי מתבקש מהצד שלי גם לשתות השאלה שלי האם מותר לי לשתות ברמה נמוכה 2 לונגים גג כמובן שלפני אני אגיע לרמת חלבון ושומן הנחוצה ואוכל ואוכל קצת פחמימה בגלל השתיה

היי חברים אנמ כרגע ביום השישי שלי על קלן הבעיה היא שהעהודה שלי קשורה לחיי לילה וכחלק מהעבודה שלי אני צריך לשתות מדי פעם ביום שני אנחנו מפיקים ליין חדש ולכן דיי מתבקש מהצד שלי גם לשתות השאלה שלי האם מותר לי לשתות ברמה נמוכה 2 לונגים גג כמובן שלפני אני אגיע לרמת חלבון ושומן הנחוצה ואוכל ואוכל קצת פחמימה בגלל השתיה
מה זה מחוייב לשתות?
גם אני עבדתי בחיי הלילה כמה שנים, נכון ששותים לפני שפותחים כניסות אבל זה ממש לא חובה..
לדעתי עדיף להיות קצת יותר מתונים בתקופה הזאת, ברור שזאת לא סכנת חיים אבל במילא בתקופה שבה אתה על קלן לא ארוכה ממילא .

מה זה מחוייב לשתות?
גם אני עבדתי בחיי הלילה כמה שנים, נכון ששותים לפני שפותחים כניסות אבל זה ממש לא חובה..
לדעתי עדיף להיות קצת יותר מתונים בתקופה הזאת, ברור שזאת לא סכנת חיים אבל במילא בתקופה שבה אתה על קלן לא ארוכה ממילא .
לא מחוייב אבל מעדיף כי אני אף פעם לא שותה וזה לא בא טוב בעין בשרך כלל אננ הולך על אופציה שניה אם הבנת על מה אני משבר

כשאצטרך לעלות מינון בקלן אני יכול לקחת את כל הכדורים בבוקר? לא כל כך הבנתי איך לחלק את זה במהלך היום אם לא מומלץ לפני השינה ולפני אימון

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית