הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

היי חברים שאלה..לוקח כרגע קלן כבר שבוע לפי הפרמידה, בשביל השקט לוקח קטוטיפן לפני השניה כדור 1 קלן של לה פארמה עם הציור של האריה..
השאלה שלי כל הזמן שאני הולך לשירותים זה שילשולים חח זה תופעות לוואי של קלן או קטוטיפן?
הגוף מתרגל לזה? לעשות משהו בנידון לקחת קל בטן או משהו?

היי חברים שאלה..לוקח כרגע קלן כבר שבוע לפי הפרמידה, בשביל השקט לוקח קטוטיפן לפני השניה כדור 1 קלן של לה פארמה עם הציור של האריה..
השאלה שלי כל הזמן שאני הולך לשירותים זה שילשולים חח זה תופעות לוואי של קלן או קטוטיפן?
הגוף מתרגל לזה? לעשות משהו בנידון לקחת קל בטן או משהו?
של אף אחת מהן

שלום לכם
יש לי כדורים של 40 מק"ג
הבנתי שככה צריך.לקחת אותם
ימים4-1: 40 מק"ג
ימים8-4: 80 מק"ג
ימים14-8: 120 מק"ג
השאלה היא אך אני שוקל 83 קילו משקל 183 זה תקף גם אלי?
ובימים שלוקחים 80 או 120 מק"ג לוקחים את זה בהפרש שעות כל כדור או את כל הכמות במכה?

שלום לכם
יש לי כדורים של 40 מק"ג
הבנתי שככה צריך.לקחת אותם
ימים4-1: 40 מק"ג
ימים8-4: 80 מק"ג
ימים14-8: 120 מק"ג
השאלה היא אך אני שוקל 83 קילו משקל 183 זה תקף גם אלי?
ובימים שלוקחים 80 או 120 מק"ג לוקחים את זה בהפרש שעות כל כדור או את כל הכמות במכה?

אשמח לתשובה

היי, כרגע על 16 אחוז שומן בערך בחיטוב עד ל12-13.
מכיוון שיש מחסור די רציני בקלן, האם יהיה יעיל להתחיל עם אפדרין למשך חודש רצוף, 6 כדורים ביום עם קפאין?

הבנתי שקלן חזק פי 2 אבל התופעות שלו לא עושות לי טוב והוא דורש סייקלים, מה ש אפדרין לא.
מה דעתכם?

שלום,
האם קלן.יכול לגרום.לנזק לאדם הסובל מלחץ דם גבוה? אני מדבר על 140-160/70-85 או שאפשר לעשות סייקל מבלי חשש לבריאות?

שלום,
האם קלן.יכול לגרום.לנזק לאדם הסובל מלחץ דם גבוה? אני מדבר על 140-160/70-85 או שאפשר לעשות סייקל מבלי חשש לבריאות?
אני כרגע בסייקל יום 5 100 מ"ג .
לפני זה לחץ דם שלי היה תקין היום 130-95

הכוונה היית ש140-160/65-80 זה ברגיל אצלי ללא קשר לקלן אז השאלה היית אם זה מסוכן שאני אקח במצב כזה
אני לא ממליץ , מה שאני אומר זה לי שהקלן העלה לי את הלחץ דם לרמה שהיא לא תקינה ועוד ב2/3 מינון .
שאגיע ל150 מ"ג כנראה אהיה ממש על הקצה.
מי שלא תקין לפני הקלן שלא יחשוב להשתמש , זו דעתי.
ואני חושב שדעתי מגובה מתגובות של המנהלים פה

למ.ג. 120,
16מג אפידרין+200מג קפאין מנה אחת ביום בבוקר (אך ורק) למטרות ריכוז ללימודים ופרודקטיביות. (ריכוז כמובן בין היתר כולל דיכוי תיאבון בזמן למידה).

דעות, בעד/נגד?
השפעה אפשרית על אימונים שיבוצעו כ8-10 שעות לאחר הנטילה עם pwo גנרי ויתרונות אפשריים מבחינת כושר אירובי?
צורך באספירין?

היי חברים אני בחיטוב עם קלן כבר שבועיים וחצי
עד דל פחמימה אוכל 100 פחמימה 100 שומן וכל השאר חלבון 2300 קלוריות שוקל 76 77 השאלה היא כזאת, האם לעשות עכשיו העמסה? או לחכות עוד שבוע וחצי בערך שאני אסיים עם הקלן ולעשות העמסה? וגם אם יש למישהו מושג איך לבצע את העמסה להכפיל את הפחמימה או יותר?

בזמן השימוש בקלן לא הייתי ממליץ לבצע העמסה..המתן עימה לאחר סיום הקלן

אני מתחיל טיפה להילחץ, הלכתי למאמן דיי מוכר שיתחיל להכין אותי לתחרות לשנה הבאה, ובינתיים הוא אמר לי להיכנס לכמה שבועות חיטוב עם קלן. הבעיה היא שכל מה שהוא אומר זה פשוט הפוך לגמרי ממה שקראתי עד עכשיו. הוא אמר לי להתחיל ישר מ120 מג וגם שאין שום בעיה לקחת הרבה יותר משבועיים קלן בלי קטוטיפן. אחת הסיבות שלו אם זה משנה זה שזה קלן של בלקן ושהוא אומר שזה עדין (למרות שאני לא רואה סיבה שזה יהיה קשור) מה אתם חושבים?

ואו הקלן של LA PHARMA אדיר !!!
אני ביום ה3 שלו על מינון של כדור אחד ואני בקושי מצליח לקליד עם הרעידות בידיים
את הדיבול של זנקו לא הרגשתי ככה חחח

יש למישהו מושג אם ה DNP מקורי?
אני כבר ביום השני של הסייקל אתמול הרגשתי עייפות ותשישות היום אני מרגיש מאוד הרבה חום..
לא מזיע אבל בכלל.

קבצים מצורפים

• 82635059.jpg
    82635059.jpg
    KB 65.4 · צפיות: 81
שלום אני רוצה לקנות קלן והמוכר הציע לי קלן של חברת black dargon, האם היא טובה?
החברה מקבלת חוות דעת לא טובות, החל משמנים וכלה בכדורים, כולל קלן. הייתי נזהר ומחפש חברה אחרת

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית