הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

מישהו מכיר את הקלן הזה?

קבצים מצורפים

• la pharm.jpg
    la pharm.jpg
    KB 20 · צפיות: 104
עד כמה קלן עובד ועוזר?
והאם צריך לעשות ספורט תוך כדי שימוש בקלן או שזה בסדר בלי ספורט?
איפה משיגים את זה?
ועוד שאלה - האם יש לזה הגבלת גיל מסוימת?

אסור לדבר בפורום על איך משיגים את זה כי קלן מוגדר כחומר לא חוקי (לפחות בארץ) אבל מבטיח לך שאם תרצה תשיג אותו בחיפוש של 2 דקות בגג
מבחינת גיל זה גם ככה לא חוקי אז הגיל לא משנה אבל אם אתה בן 14-15 עדיף שלא תשתמש כי זה חומר מאוד מסוכן ואם לא תדע איך להשתמש בו אתה תגיע למצב רע של עד כדי שיתוק
ועדיף לעשות ספורט בזמן השימוש לשיפור האפקטיביות

מישהו מכיר את הקלן הזה?
עד כמה קלן עובד ועוזר?
והאם צריך לעשות ספורט תוך כדי שימוש בקלן או שזה בסדר בלי ספורט?
איפה משיגים את זה?
ועוד שאלה - האם יש לזה הגבלת גיל מסוימת?

שלום חברים,

אני בשלב האחרון של החיטוב, עד לפני חודש עשיתי סייקל ארוך של קלן ועכשיו מעוניין לתת שבועיים של יהומבין (לראשונה יש להגיד)

1. הבנתי שמומלץ לעשות פעילות אירובית על הבוקר (40-60 דק׳ לאחר נטילת הכדורים) וצום של 4 שעות.
השאלה שלי: במידה ואין באפשרותי לעשות אירובי על הבוקר, האם יש חלופה שמומלצת עם נטילת היהומבין?

2. אני בגרעון קלורי של 100 קלוריות ביום.
בסייקל של הקלן הייתי על 70-80 גרם פחמימה, ולפני חודש עליתי לכיוון ה-130-140 גרם, האם עדיין ליוהומבין תהיה השפעה?

3. האם היהומבין שבתמונה (מצ״ב) תקין? כי משום מה על האריזה רשום לקחת כדור אחד ביום.

תודה לכל העונים!

קבצים מצורפים

• IMG_0378.JPG
    IMG_0378.JPG
    KB 104.9 · צפיות: 109
במידה ואני עושה סייקל קלן שבועיים ונח 3 שבועות , יכול להריץ כמה סייקלים של קלן שארצה ? הכל תלוי במנוחה לרצפטורים?

הבנתי שצ׳יט דיי לא יעיל בקלן , במידה וכן בשבועיים האלה ארצה לעשות צ׳יט , פשוט לא לקחת קלן באותו יום ?

שלום חברים,

אני בשלב האחרון של החיטוב, עד לפני חודש עשיתי סייקל ארוך של קלן ועכשיו מעוניין לתת שבועיים של יהומבין (לראשונה יש להגיד)

1. הבנתי שמומלץ לעשות פעילות אירובית על הבוקר (40-60 דק׳ לאחר נטילת הכדורים) וצום של 4 שעות.
השאלה שלי: במידה ואין באפשרותי לעשות אירובי על הבוקר, האם יש חלופה שמומלצת עם נטילת היהומבין?

בסייקל של הקלן הייתי על 70-80 גרם פחמימה, ולפני חודש עליתי לכיוון ה-130-140 גרם, האם עדיין ליוהומבין תהיה השפעה?

3. האם היהומבין שבתמונה (מצ״ב) תקין? כי משום מה על האריזה רשום לקחת כדור אחד ביום.

תודה לכל העונים!

תשובה למישהו?
(רוצה להתחיל ביומיים הקרובים )

שלום חברים,

תודה לכל העונים!

1) מומלץ לשלב פעילות אירובית בשביל להגביר את האפקטיביות אבל לא חובה
2) כן תהיה לו השפעה
3) אם כתוב לך ברכיבים רק yohimbine HCL אז היומבין טוב כי אם החומר מעורבב עם משהו הוא פחות אפקטיבי ומבחינת כמות צריכה אל תקשיב להם תכפיל את המשקל שלך ב 0.2 ולפי זה תדע את המינון נגיד אתה שוקל 80 קילו אז 80X0.2 וזו הצריכה שאתה צריך לקחת

1) מומלץ לשלב פעילות אירובית בשביל להגביר את האפקטיביות אבל לא חובה
2) כן תהיה לו השפעה
3) אם כתוב לך ברכיבים רק yohimbine HCL אז היומבין טוב כי אם החומר מעורבב עם משהו הוא פחות אפקטיבי ומבחינת כמות צריכה אל תקשיב להם תכפיל את המשקל שלך ב 0.2 ולפי זה תדע את המינון נגיד אתה שוקל 80 קילו אז 80X0.2 וזו הצריכה שאתה צריך לקחת

תודה רבה חבר
מעריך מאוד!

שאלה נוספת
תהיה אפקטיביות לסייקל של שבועיים?

ואחת אחרונה:
אני לא אעשה יום העמסה (שהבנתי שאין מה לקחת יוהימבין ביום של העמסת פחמימות)
אלא אעשה ארוחת צ׳יט במוצש הקרוב
לקחת/לא לקחת באותו היום/ביום שאחרי?

תודה 😃

תודה רבה חבר
מעריך מאוד!

שאלה נוספת
תהיה אפקטיביות לסייקל של שבועיים?

ואחת אחרונה:
אני לא אעשה יום העמסה (שהבנתי שאין מה לקחת יוהימבין ביום של העמסת פחמימות)
אלא אעשה ארוחת צ׳יט במוצש הקרוב
לקחת/לא לקחת באותו היום/ביום שאחרי?

תודה 😃

תלוי, הוא אפקטיבי מאוד לתקופה קצרה אם אתה באחוז שומן נמוך
אני אישית לוקח כבר חודשיים והתחלתי מ13% שומן בערך ובהתחלה כמעט ולא ירדתי באחוז השומן ועכשיו אני בערך על 10%

עדיף לא להפסיק יום ואז להמשיך לקחת תיקח גם ביום שתעשה ארוחת צ'ט אך נסה להקפיד עדיין על המרווח של צריכת הכדורים לאחר 4 שעות צום (ישר שאתה קם) כי אם אתה תאכל משהו בבוקר ואז תיקח את הכדורים ההשפעה שלהם תהיה אפסית

35296_1481956986910.jpg
חברים שאלה שומע לאחרונה שלא טוב לקחת קלן עם ארוחת בוקר ריצב לדעת אם זה מיתוס מה האפקט של קלן על בטן ריקה..
ואם אני שותה אותו בבוקר עם שייק חלבון ומולטי ויטמין..אם זה עדיין נחשב בטן ריקה..
ושאלה חשובה יותר השתמשתי עד עכשיו בקלן של זנקו בקפסולות קטנות כאלה למשך שבועיים והיה לי תופעות לווי הרגילות שצריך להיות, לאחר שבועיים השגתי עוד קלן של זנקו רק בצורת טבליות..3 ימים שלא מרגיש שום תופעה כאילו אוויר..מצרף תמונה אם יכולים לזהות שזה באמת קלן של זנקו

נערך לאחרונה:
שלום לכולם, אני שחקן כדורגל שמשחק בליגה מקצועית בישראל(ליגת העל) ומתאמן המון בעיקר אימוני כושר אך גם אימוני כוח במכון
עכשיו מה שמציק לי שאף פעם לא הצלחתי להגיע למצב של אחוז שומן נמוך מאמין שבגלל גנטיקה( מאמין שאני על 12) רואים אצלי קוביות לדוגמא באופן ממש לא בולט
עכשיו חברים המליצו לי לקחת קלן אבל בעקבות הבדיקות סמים שמבוצעות אחת לכמה חודשים אני מעדיף לא להסתכן בטח שאחרי מקרה מהראן לאלה
ושבדקתי בתקנון הלאומי למניעת סימום בספורט החומר clenbuterol הופיע ברשימות.
לפי מה שבדקתי יוהימבין לא מופיע ברשימות אבל בכל זאת לא רוצה לקחת סיכון מישהו יודע אם אכן יוהמבין מוגדר כחומר אסור ( ממריץ או משפר השגים)
ואשמח גם לחוות דעת על אפדרין
תודהה לעונים 😃

שלום לכולם, אני שחקן כדורגל שמשחק בליגה מקצועית בישראל(ליגת העל) ומתאמן המון בעיקר אימוני כושר אך גם אימוני כוח במכון
עכשיו מה שמציק לי שאף פעם לא הצלחתי להגיע למצב של אחוז שומן נמוך מאמין שבגלל גנטיקה( מאמין שאני על 12) רואים אצלי קוביות לדוגמא באופן ממש לא בולט
עכשיו חברים המליצו לי לקחת קלן אבל בעקבות הבדיקות סמים שמבוצעות אחת לכמה חודשים אני מעדיף לא להסתכן בטח שאחרי מקרה מהראן לאלה
ושבדקתי בתקנון הלאומי למניעת סימום בספורט החומר clenbuterol הופיע ברשימות.
לפי מה שבדקתי יוהימבין לא מופיע ברשימות אבל בכל זאת לא רוצה לקחת סיכון מישהו יודע אם אכן יוהמבין מוגדר כחומר אסור ( ממריץ או משפר השגים)
ואשמח גם לחוות דעת על אפדרין
תודהה לעונים 😃
אפדרין בוודאות אסור, זכר לפרשת כפיר אדרי שנטל תוספי תזונה עם אפדרין והורחק
פרשת האפדרין – ויקיפדיה
קלן גם אסור בוודאות, לגבי יוהימבין אני לא יודע תחפש בתקנון הבין לאומי למניעת סימום בספורט
ותשאל את @Daniel Barack

נערך לאחרונה:
איך אני מחלק את הלקיחה של הקלן כאשר נדרש יותר מכדור אחד? את כולם ביחד או להפריד כמה שעות ?
מישהו שמע על חברת ונקו של קלן?

איך אני מחלק את הלקיחה של הקלן כאשר נדרש יותר מכדור אחד? את כולם ביחד או להפריד כמה שעות ?
מישהו שמע על חברת ונקו של קלן?
אתה מתכוון של זנקו ? שמעתי עליהם , קלן טוב .
צפה בקובץ המצורף 40696 חברים שאלה שומע לאחרונה שלא טוב לקחת קלן עם ארוחת בוקר ריצב לדעת אם זה מיתוס מה האפקט של קלן על בטן ריקה..
ואם אני שותה אותו בבוקר עם שייק חלבון ומולטי ויטמין..אם זה עדיין נחשב בטן ריקה..
ושאלה חשובה יותר השתמשתי עד עכשיו בקלן של זנקו בקפסולות קטנות כאלה למשך שבועיים והיה לי תופעות לווי הרגילות שצריך להיות, לאחר שבועיים השגתי עוד קלן של זנקו רק בצורת טבליות..3 ימים שלא מרגיש שום תופעה כאילו אוויר..מצרף תמונה אם יכולים לזהות שזה באמת קלן של זנקו
חבר לקח את הגרסה של הכפסולות שרצה בארץ היה אוברדוס יותר מדי , אני יודע שרב מי שלקח קלן רפואי של סופרמה הבולגרי טענו שלא הרגישו כלום זה לא מעיד שאין שם קלן , הדרך הכי טובה זה לעשות בדיקת לחץ דם .

אתה מתכוון של זנקו ? שמעתי עליהם , קלן טוב .

חבר לקח את הגרסה של הכפסולות שרצה בארץ היה אוברדוס יותר מדי , אני יודע שרב מי שלקח קלן רפואי של סופרמה הבולגרי טענו שלא הרגישו כלום זה לא מעיד שאין שם קלן , הדרך הכי טובה זה לעשות בדיקת לחץ דם .
לא אני מתכוון לונקו

כמה זמן לפני אימון ניתן/אפשר לקחת קלן?
והאם אפשר לקחת קלן גם אחרי אימון? לדוגמא בימים שאני מתאמן בבוקר...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית