הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

רציתי לדעת אם יש זמן מוגבל לקחת אפדרין? כמו שבקלן שאחרי שבועים צריך לעשות הפסקה
ולעומת קלן מותר לקחת אותו שעה שעתים לפני אימון ?
וכמה מג בערך אפשר להגיע משקל 85
תודה מראש

כמה זמן לפני אימון ניתן/אפשר לקחת קלן?
והאם אפשר לקחת קלן גם אחרי אימון? לדוגמא בימים שאני מתאמן בבוקר...

אשמח לתשובה...
@Daniel Barack

אהלן חברה, מתאמן וותיק, לוקח את צעד פיתוח הגוף קדימה, יש לי מאמן(מוכר בתחום), אנחנו עושים כרגע דיאטה כדי להגיע לנקודת פתיחה טובה למסה(שלא תהיה טבעית כמובן) שמהטרה בסופה לעלות למן פיזיק באוגוסט 18.

יש ביני לבין המאמן איזהשהי מחלוקת, קלן בכל זאת לא אקח הדיאטה הזאת(מטעמים שכרגע לא אפרט), בסופו של דבר אחרי דיבור עם הפיזולוג ועוד כמה גורמים הגענו למסקה שניקח יהומבין,שוב לא מחפשים להיגזר יותר מידי ויודעים מה זה הדבר האמיתי.

השאלה שאלה היא, אני ידוע שיהומבין לא פועל בסביבה "אינסולינית", העניין שייק חלבון איזולייט אפשר לקחת אחרי האירובי בוקר כדי למנוע פירוק שריר?, או לקחת בכלל לפני? או לקחת חומצות אמינו לפני או אחרי, אנחנו באיזשהי מחלוקת לגבי התשובות ולכן אשמח לקבל פה תשובה.

תודה רבה, ובבקשה להתייחס רק לשאלה הזאת ולחסוך בבקשה את התשובות של "היהומבין משחק ילדים" וכל מיני כאלה

@Daniel Barack

תודה לעונים מראש
קלן לקחת עם ארוחה בבוקר או על בטן ריקה?
וכשמגיעים ל3 כדורים ביום 120 מג איך לקחת את הכדורים (כוונה לזמנים)
אשמח לתשובות

על בטן ריקה (יחסית)
למשל:
בוקר - חצי שעה לפני האוכל
צהריים- חצי שעה לפני האוכל
אחרי הצהריים - חצי שעה לפני האוכל
בהנחה ואתה במילא לא אוכל הרבה עקב החיטוב, הקיבה יחסית ריקה רוב הזמן

על בטן ריקה (יחסית)
למשל:
תודה רבה
על בטן ריקה (יחסית)
למשל:
אפשרי לקחת לפני שינה או שעות הערב ?

שלום לכולם רציתי להתייעץ איתכם לגבי קלנבוטורול אז ככה אני אתחיל בסיפור שלי לפני כשנה שקלתי 154 כיום 86 אחרי ניתוח שרוול אני כרגע ירדתי ל15% אחוז שומן מתאמן כמו מטורף בחדר כושר אך רציתי להיתייעץ איתכם על הקלן שתפקידו בעיקר בקרב מתאמנים היא לישרוף שומן ואני מאוד רוצה להישתמש בזה להורדת כמה אחוזים בדודים שאני רוצה להוריד רציתי לדעת אם יש לכם מושג על מישהו שעבר את הניתוח קיצור קיבה ולקח את זה אחרי? ראוי לציין אני בן 18 וחצי מתגייס אוטוטו רציתי בסך הכול לעשות 30 יום עם הקלן ורציתי לדעת עד כמה זה מסוכן הדבר הזה אני יודע על התופעות לווי אבל בכול זאת אני אשמח לדעת את הסיכונים המקסימלים של זה ולדעת אם זה באמת עוזר הקלן כיאלו אם יש תוצאות ברורות בתוך 30?

חברים שלום
ברשותי אפדרין של קייזן
כדור של 8 מג
אפשר חידוד מה המינון הנכון עבור אישה במשקל 60 ש"ג?

אחי זה לא קלן ב100 אחוז,ובלי קשר לרעידות כי יש ברנדים מקוריים שאין לקלן שלהם תופעות לוואי למעט חום פנימי,אני אומר את זה כי אני יודע מאיפה החרא הזה מגיע ובמקרה הטוב יש שם אולי סאלבוטמול,הנבלה שמכין את החומר הזה לא שם כלום גם בשמנים שלו ועוד דבר קטן טראגון כבר לא קיימת,השתמשתי בטסט אנטט ודקה שלהם ופשוט לא קרה לי כלום כלום כלום,צירפתי תמונה של אחד הויאלים שנשארו אצלי
הטרגון שהשתמשת, הויאל הגיע עטוף בעטיפת ואקום?

איזה ketotifen מבין שלושתם הכי מומלץ\ מוכר?

קבצים מצורפים

• קטוטיפן.jpg
    קטוטיפן.jpg
    KB 62 · צפיות: 124
  • 2222.jpg
    2222.jpg
    KB 63.8 · צפיות: 128
  • 33333.jpg
    33333.jpg
    KB 20.4 · צפיות: 108
נערך לאחרונה:
קראתי הרבה אך כנראה שדילגתי מישהו מוכן להזכיר פה כמה טאורין ומגנזיום מומלץ לצרוך (הייתי צורך כדור אחד של מגנזיום של מאה מג מבלי קשר)
קניתי כבר את הקלן של בלק דרגון רק מחכה לדעת על המינון של התוספים ולהתחיל..
הכוונה ל-500 מיליגרם פר כדור.
כמה מג מגנזיום ממליץ לקחת למשקל 86 ביום ?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית