הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

אני אהיה הקציצה הראשונה 😃
מה המינון המומלץ למגנזיום וטאורין בזמן הסייקל?
והאם הוספת נתרן לתפריט היומי לא תהפוך אותי לנוזלי יותר במהלך הסייקל?

• פותח/ת השרשור
אני אהיה הקציצה הראשונה 😃
מה המינון המומלץ למגנזיום וטאורין בזמן הסייקל?
והאם הוספת נתרן לתפריט היומי לא תהפוך אותי לנוזלי יותר במהלך הסייקל?

אהלן,

1. המינון המומלץ למגנזיום וטאורין יהיה 4-5 כדורים מכל ויטמין, תלוי בברנד של הויטמין. אני אישית משתמש ואוהב את חברת Solgar.

2. מעט מלח בארוחת צהריים לא תהפוך אותך לנוזלי.

אהלן,

1. המינון המומלץ למגנזיום וטאורין יהיה 4-5 כדורים מכל ויטמין, תלוי בברנד של הויטמין. אני אישית משתמש ואוהב את חברת Solgar.
.
כשחיפשתי באינטרנט היו כדורים של 100 מג ושל 500 מג, למה הכוונה?

אני רק רוצה לציין לכל אלה ששואלים על החברות של הקלן- קלן זה קלן וכל קלן עושה את העבודה מה שמישתנה זה התופעות לוואי בין חברה לחברה- לדוגמא סיירוקס עשה לי תופעות לוואי לא הכי נעימות ובוורמוג חוץ מיובש בפה לא הרגשתי כלום

אני משתמש בקלן של בלקן(כרגע אני לא אבל עוד כמה ימים חוזר)ורציתי לדעת..האם זה הגיוני שכל היום אני מרגיש כאילו דרסה אותי משאית?אין לי משהו ספציפי מבחינת תופעות לוואי ואני שותה המון ומתסף בטאורין, מגנזיום ואומגה 3..אני פשוט מרגיש לא עצמי.

• פותח/ת השרשור
אני משתמש בקלן של בלקן(כרגע אני לא אבל עוד כמה ימים חוזר)ורציתי לדעת..האם זה הגיוני שכל היום אני מרגיש כאילו דרסה אותי משאית?אין לי משהו ספציפי מבחינת תופעות לוואי ואני שותה המון ומתסף בטאורין, מגנזיום ואומגה 3..אני פשוט מרגיש לא עצמי.

אלו חלק מתופעות הלוואי בעת לקיחת הקלן, אתה מתיש את גופך.

שאלה, במידה וכל הפרמטרים זהים, קרי - תזונה אימונים וכל השאר זהה !!!
מה יחטב יותר בנאדם אשר נמצא על 10% שומן ורוצה להגיע ל 6%-7% (אני מודע לעובדה ששניהם עובדים על רצפטורים שונים) מבחינת תוצאה
קלן או יהומבין ?

תודה מראש

• פותח/ת השרשור
שאלה, במידה וכל הפרמטרים זהים, קרי - תזונה אימונים וכל השאר זהה !!!
מה יחטב יותר בנאדם אשר נמצא על 10% שומן ורוצה להגיע ל 6%-7% (אני מודע לעובדה ששניהם עובדים על רצפטורים שונים) מבחינת תוצאה
קלן או יהומבין ?

תודה מראש

קלן.

אם אני עושה העמסה בזמן סייקל של קלן , זה אסור ? זה פוגע בחיטוב ? או פשוט לא הכי אפקטיבי ?

• פותח/ת השרשור
אם אני עושה העמסה בזמן סייקל של קלן , זה אסור ? זה פוגע בחיטוב ? או פשוט לא הכי אפקטיבי ?

תלוי בתצרוכת היומית שלך, בגדול - אם אתה צורך כ- 60 גרם פחמימה ביום עד 100 אין צורך בהעמסה.

אם אתה מתעקש לבצע העמסה, ביום של העמסה אין לצרוך קלן.

• פותח/ת השרשור
כמה אירוני, בחיים - ישנם מכשולים לא צפויים.

image.jpg

כדאי לעשות "אשכול הקריאטין הגדול"
ובכלל יש המון נושאים מרכזיים שחוזרים אינספור פעמים על עצמם בפורום

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית