הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

אהלן חבר, ניראה מקורי לחלוטין .
אכן זה המחיר - הם לא יקרים .
לי אישית יש אחד כזה בידיוק,
זה אכן 100 כדורים .

בנוגע לתופעות לוואי זה בימים הראשונים - אני יכול להגיד לך שלי היו כאבי ראש התכווצויות וכן אבל לאחר יומיים-3 זה עובר פשוט תהיה עם בקבוק מים לידך כל הזמן כדי שלא תשכח לשתות ויהיה בסדר
אין מה לעשות קצת תסבול אבל תוצאות יפות

יש אשכול ענקי פה בפורום הניקרא :
״אשכון הקלן הגדול״
תיכנס תיקרא שם יש מאות תגובות ופיידבקים של אנשים כולל אותי על הכדורים הללו.. בהצלחה חבר !

אהלן חבר, ניראה מקורי לחלוטין .
אכן זה המחיר - הם לא יקרים .
לי אישית יש אחד כזה בידיוק,
זה אכן 100 כדורים .

בנוגע לתופעות לוואי זה בימים הראשונים - אני יכול להגיד לך שלי היו כאבי ראש התכווצויות וכן אבל לאחר יומיים-3 זה עובר פשוט תהיה עם בקבוק מים לידך כל הזמן כדי שלא תשכח לשתות ויהיה בסדר
אין מה לעשות קצת תסבול אבל תוצאות יפות

יש אשכול ענקי פה בפורום הניקרא :
״אשכון הקלן הגדול״
תיכנס תיקרא שם יש מאות תגובות ופיידבקים של אנשים כולל אותי על הכדורים הללו.. בהצלחה חבר !

תודה אח יקר 😃 שמח לשמוע!
עכשיו אני רגוע כשאתה אומר שזה בסדר וזה ימשך רק כמה ימים.
וואלה תודה אחי, זה פעם ראשונה שלי! בהצלחה גם לך!!

תערוך את ההודעה ותמחוק את המחיר אסור לדבר על מחירים ,לרוב לא מזיפים קלן
ערכתי אחי :D
תודה גבר.

--- עריכה ---
דרך אגב, מותר להשתמש בקלן אם אני לוקח SSRI (כדורים אנטי-דכאוניים וחרדתיים)?
אני לוקח ציפרלקס 15 מ"ג.

נערך לאחרונה:
אהלן חברים
רציתי לשאול האם יש איזשהן בעיות בשילוב של קלן וריטלין בייחד?
1.הריטלין הוא לא למטרת פיתוח גוף אלא למטרת לימודים (סטודנט)
2. אין לי שום תופעות לוואי מהקלן. אין התכווצויות\דפיקות לב\התייבשות\רעידות\כאבי ראש.
תודה!

אהלן חברים
רציתי לשאול האם יש איזשהן בעיות בשילוב של קלן וריטלין בייחד?
1.הריטלין הוא לא למטרת פיתוח גוף אלא למטרת לימודים (סטודנט)
2. אין לי שום תופעות לוואי מהקלן. אין התכווצויות\דפיקות לב\התייבשות\רעידות\כאבי ראש.
תודה!
שניהם מקטלזים פעולות דומות מאוד, חלקן זהות, אבל על שני רצפטורים שונים.
בשיקול ראשוני, לא הייתי מסתכן לפני התייעצות רפואית. אלא אם שניהם במינונים נמוכים מאוד.

מחר אני מתחיל סייקל קלן לחודש וחצי האם זה כל כך קריטי להתחיל את השימוש בקטוטיפן ממחר או בסיום שבועיים להתחיל לקחת קטוטיפן ? תודה רבה 😃

מחר אני מתחיל סייקל קלן לחודש וחצי האם זה כל כך קריטי להתחיל את השימוש בקטוטיפן ממחר או בסיום שבועיים להתחיל לקחת קטוטיפן ? תודה רבה 😃

לא קריטי, אם יש לך מספיק קטוטיפן להתחיל החל מהיום הראשון לשימוש הקלן לא הייתי מתנגד. אך מנגד אפשרי גם ביום ה-14 וכן הלאה.

לא קריטי, אם יש לך מספיק קטוטיפן להתחיל החל מהיום הראשון לשימוש הקלן לא הייתי מתנגד. אך מנגד אפשרי גם ביום ה-14 וכן הלאה.
האם לא תהיה פגיעה ברצפוטי בטא בסייקל של חודש וחצי ? עם קטוטיפן כלומר אני יכול להיות כמעט בטוח שהרצפוטי בטא יעבדו כמו שצריך בלי שום חשש אחרי הסייקל ? ,תודה רבה אייל

האם לא תהיה פגיעה ברצפוטי בטא בסייקל של חודש וחצי ? עם קטוטיפן כלומר אני יכול להיות כמעט בטוח שהרצפוטי בטא יעבדו כמו שצריך בלי שום חשש אחרי הסייקל ? ,תודה רבה אייל

אין לך סיבה לחשוש, אל תעבור את מינון ה-160 מיקרו גרם, אפשרי לשלב כ-2 כדורי קטוטיפן לפני שינה ואתה תיהיה 100%.

בהצלחה.

ממה שראיתי על עצמי שנטלתי קטוטיפן מהיום הראשון זה העלה לי את האפקטיביות של הסייקל @Eyal יכול להיות זה פסיכולוגי ? ואני מדמיין ?

מה דעתכם על סייקל קלן+קטיטופן ל40 יום עם תפריט של מסה ורבע שעה אירובי אחרי אימון על מנת לשמר חיטוב מייגע להמשך הקיץ

מה דעתכם על סייקל קלן+קטיטופן ל40 יום עם תפריט של מסה ורבע שעה אירובי אחרי אימון על מנת לשמר חיטוב מייגע להמשך הקיץ

אין טעם לקחת קלן במידה והתפריט הוא לא דל פחמימה.

@Ofek Malka הקלן אכן עובד יותר טוב בשבילוב רציף עם קטוטיפן.

ובמידה והמסה תהיה על 100-50 גרם פחמימה יומי מה שאני מתכנן בכל מקרה בשביל מראה יבש

זה לא מאסה. 50 גרם זה דל פחמימה.

תקרא מעט נעוצים לפני שאתה סוגר כיוון.

זה לא מאסה. 50 גרם זה דל פחמימה.

תקרא מעט נעוצים לפני שאתה סוגר כיוון.
תאמין לי קראתי פה את כל הנעוצים כמה פעמים אני מתכוון להיות במאזן חיובי פשוט מעט פחמימות בשביל מראה יבש ואולי מזעור עליה השומן השאלה אם לשלב עם זה קלן יהיה אפקטיבי או שחבל על החומר והבריאות כי ממה שקראתי על הקלן הוא גורם לגוף להשתמש בקלוריות העודפות לבניית שריר מאשר צבירת שומן ובמאזן שלילי גורם להשתמש באנרגיה שחסרה משומן ולא משריר

תאמין לי קראתי פה את כל הנעוצים כמה פעמים אני מתכוון להיות במאזן חיובי פשוט מעט פחמימות בשביל מראה יבש ואולי מזעור עליה השומן השאלה אם לשלב עם זה קלן יהיה אפקטיבי או שחבל על החומר והבריאות כי ממה שקראתי על הקלן הוא גורם לגוף להשתמש בקלוריות העודפות לבניית שריר מאשר צבירת שומן ובמאזן שלילי גורם להשתמש באנרגיה שחסרה משומן ולא משריר

קלן הוא אנטי קטבולי, אני לא יודע איך הבנת מה שהבנת. בכל אופן תלך על כמאה גרם פחמימה ביום בתוספת של אירובי בסוף כל אימון.

שלום,

האם יש למישהו מידע על שימוש בקלן בעת נטילת (Omepradex\LOSEC(omeprazole ?

חוות דעת על וורמוג'דה בארץ מהתקופה האחרונה?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית