הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

שלום,

האם יש למישהו מידע על שימוש בקלן בעת נטילת (Omepradex\LOSEC(omeprazole ?

חוות דעת על וורמוג'דה בארץ מהתקופה האחרונה?
גם אני מתחיל עכשיו יעדכן אותך בהמשך....
קניתי רק בגלל שהשוק מוצף והמחירים זולים

נערך לאחרונה:
מתאמנת חצי שנה, גובה 170 משקל 57, אחוז שומן 22~,
רוצה לרדת לאחוז שומן 18-19~
1. אם אני לא נמצאת בתפריט דל פחמימה ( 70-80 גרם) אין טעם להתחיל סייקל קלן?
2. במידה ואתחיל סייקל במקום העמסת פחמימות פשוט לאכול במאזן חיובי באותו יום? הרי ההעמסה באה גם כדי למנוע האטה מטבולית חוץ מחידוש מאגרי גליקוגן
3. כשנוטלים קלן יש צורך להיות בגרעון קלורי שונה/ לעשות משהו שונה מבחינת האימונים? או לעשות בדיוק את אותו הדבר כמו בחיטוב רגיל ופשוט הקלן יאיץ את התהליך?

תודה 😃

מתאמנת חצי שנה, גובה 170 משקל 57, אחוז שומן 22~,
רוצה לרדת לאחוז שומן 18-19~
1. אם אני לא נמצאת בתפריט דל פחמימה ( 70-80 גרם) אין טעם להתחיל סייקל קלן?
2. במידה ואתחיל סייקל במקום העמסת פחמימות פשוט לאכול במאזן חיובי באותו יום? הרי ההעמסה באה גם כדי למנוע האטה מטבולית חוץ מחידוש מאגרי גליקוגן
3. כשנוטלים קלן יש צורך להיות בגרעון קלורי שונה/ לעשות משהו שונה מבחינת האימונים? או לעשות בדיוק את אותו הדבר כמו בחיטוב רגיל ופשוט הקלן יאיץ את התהליך?

תודה 😃
1.עם קלן רצוי לא לרדת מה 100 גרם פחמימה מכיוון שהוא גם ככה מדלל את מאגרי הגליקוגן ופשוט חבל על השריר שיאבד .
2.סייקל קלן הוא גם ככה מאווד קצר ומגיע עד למקסימום של שישה שבועות במידה ומשלבים קטוטיפן ולכן אני חושב שאפשר להסתדר בזמן הזה ללא העמסות וללא ימי מאזן חיובי , לא תתרחש האטה מטבולית אם זו הדאגה שלך .
3. אימונים כמו בחיטוב רגיל, פחות עומס כדי להימנע מפציעות אני ממליץ על אירובי לא משנה אם זה חיטוב אוו מסה מהרבה סיבות , אז אירובי זה מאסט(דופק 135-140 יספיק בהיחלט)אני בחיטובים שלי סופר בעיקר פחמימות ומשתדל להכניס חלבון כפול 3 ושומן כפול 1 ממשקל גוף ועד 100 גר פחמימה (לפעמים גם על50 גרם זה משתנה) את צריכה למצוא את הנוסחא שהגוף שלך יגיב הכי טוב וזה בא עם הזמן והנסיון .
אני רואה אותך בתמונה ולדעתי אין לך מה לפנות לחומרים כאלה ואחרים...
ההמלצה שלי לרדת מעניין הקלן , במידה וכן בחרת להישתמש עשי זו בחוכמה לפי המדריך בנעוץ ולא לפי הדילר שמוכר לך את החומר.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה בכל דרך שתבחרי

1.משהו לא ברור לי, מצד אחד אתה אומר שלא כדאי לרדת מ100 גרם פחמימה, מצד שני אתה אומר עד 100 גרם פחמימה
2. איבוד השריר הפוטנציאלי בסייקל עם קלן הוא משמעותי יותר מהסיכוי לאבד שריר בחיטוב רגיל? בשני המקרים אני עושה חיטוב עם 70-80 גרם פחמימה

אני כבר הרבה זמן חורשת כאן את התגובות ואת המדריכים בנעוץ, ככה שאני כבר יודעת מה לעשות, רק כמה דברים לא ברורים
תודה רבה!!
@Ofek Malka

1.משהו לא ברור לי, מצד אחד אתה אומר שלא כדאי לרדת מ100 גרם פחמימה, מצד שני אתה אומר עד 100 גרם פחמימה
2. איבוד השריר הפוטנציאלי בסייקל עם קלן הוא משמעותי יותר מהסיכוי לאבד שריר בחיטוב רגיל? בשני המקרים אני עושה חיטוב עם 70-80 גרם פחמימה

אני כבר הרבה זמן חורשת כאן את התגובות ואת המדריכים בנעוץ, ככה שאני כבר יודעת מה לעשות, רק כמה דברים לא ברורים
תודה רבה!!
@Ofek Malka
1.זה מאווד אידוודואלי מאדם לאדם .העוד 20 גרם לפה אוו לפה לא יעשו את ההבדל פשוט לא לרדת לדל ממש של 30-50 כי חבל על השריר
2.לא . יש אפילו שיגידו שקלן אנבולי אני הייתי לוקח זאת בעירבון מוגבל ....

1.זה מאווד אידוודואלי מאדם לאדם .העוד 20 גרם לפה אוו לפה לא יעשו את ההבדל פשוט לא לרדת לדל ממש של 30-50 כי חבל על השריר
2.לא . יש אפילו שיגידו שקלן אנבולי אני הייתי לוקח זאת בעירבון מוגבל ....
לפי מה שאני יודע קלן הוא אנאבולי אבל במינונים ממש גבוהים...

ממתי קלן הוא אנאבולי? קלן הוא אנטי קטבולי וגם זה במידה מועטה..
אני לא חושב שיש בעיה עם דל פחמימה עם קלן להפך זה מומלץ.. במידה והיא תאכל מספיק חלבון ומספיק שומן ובעזרת הקלן היא לא אמורה לאבד שריר יותר מאשר בדיאטה רגילה.
מה עוד שעם הקלן קשה יותר לאבד שריר וזה מנסיון.. קיצר שורה תחתונה לפי דעתי, כן דל פחמימה לא דל פחמימה תעשי מה שנוח לך כל עוד תכניסי מספיק שומן מספיק חלבון וגרעון מספק הכל יהיה בסדר
ולא עושים העמסות עם קלן פעם תום הסביר למה

ממתי קלן הוא אנאבולי? קלן הוא אנטי קטבולי וגם זה במידה מועטה..
אני לא חושב שיש בעיה עם דל פחמימה עם קלן להפך זה מומלץ.. במידה והיא תאכל מספיק חלבון ומספיק שומן ובעזרת הקלן היא לא אמורה לאבד שריר יותר מאשר בדיאטה רגילה.
מה עוד שעם הקלן קשה יותר לאבד שריר וזה מנסיון.. קיצר שורה תחתונה לפי דעתי, כן דל פחמימה לא דל פחמימה תעשי מה שנוח לך כל עוד תכניסי מספיק שומן מספיק חלבון וגרעון מספק הכל יהיה בסדר
ולא עושים העמסות עם קלן פעם תום הסביר למה
בגלל אפקט של הקלן על מאגרי הגילוקוגן דווקא שאתה נימצא על דל פחמימה הוא תורם לאיבוד שריר מכיוון שמאגרי הקילוקוגן שלך מדוללים , לכן כדי להשיג אפקט מיטבי של הקלן צריך להיות בעמק השווה לא דל פחמימה אך להיות עם טיפה פחמימה ו 100 גר פחמימה זה. עמק השווה

שלום לכולם(העדפתי שלא לפתוח פוסט חדש-מקווה שתקין)מעונין להתחיל שימוש בקלן+קטוטיפן ואודה לכם עבור יעוץ.פרטים:בן 32 שוקל 84ק"ג 1.73 על כ-12%שומן ומעוניין לרדת לאיזור ה-10 ומטה בחודש הקרוב ואז לעבור לנייטרלי.נמצא בתפריט שבו 100-150ג'פחמימה.
מעוניין לעשות סייקל של כ-5שבועות קלן,הבנתי שמתחילים פירמידה שבה כעבור כמה ימים מגיע למינון של 120מק"ג,כמו כן,מתי מומלץ להתחיל בקטוטיפן(האם כדאי מההתחלה או רק כעבור 14יום?)וכמה כדורים לקחת לפני השינה מהקטוטיפן בהתאם למשקל הגוף שלי?
תודה.

בגלל אפקט של הקלן על מאגרי הגילוקוגן דווקא שאתה נימצא על דל פחמימה הוא תורם לאיבוד שריר מכיוון שמאגרי הקילוקוגן שלך מדוללים , לכן כדי להשיג אפקט מיטבי של הקלן צריך להיות בעמק השווה לא דל פחמימה אך להיות עם טיפה פחמימה ו 100 גר פחמימה זה. עמק השווה

קלן לא תורם לאיבוד שריר בשום מצב

שלום לכולם(העדפתי שלא לפתוח פוסט חדש-מקווה שתקין)מעונין להתחיל שימוש בקלן+קטוטיפן ואודה לכם עבור יעוץ.פרטים:בן 32 שוקל 84ק"ג 1.73 על כ-12%שומן ומעוניין לרדת לאיזור ה-10 ומטה בחודש הקרוב ואז לעבור לנייטרלי.נמצא בתפריט שבו 100-150ג'פחמימה.
מעוניין לעשות סייקל של כ-5שבועות קלן,הבנתי שמתחילים פירמידה שבה כעבור כמה ימים מגיע למינון של 120מק"ג,כמו כן,מתי מומלץ להתחיל בקטוטיפן(האם כדאי מההתחלה או רק כעבור 14יום?)וכמה כדורים לקחת לפני השינה מהקטוטיפן בהתאם למשקל הגוף שלי?
תודה.

לכל השאלות שלך היית יכול למצוא תשובה במעבר על הנעוצים ועל האשכול, בכל מקרה כמו שאמרת עושים פירמידה:
1-4 40 מקג
5-8 80 מקג
9-עד הסוף 120 מקג

עם הקטוטיפן מומלץ להתחיל ביום הראשון אך במידה ואין לך מספיק/כל סיבה אחרת זה לא חובה וניתן גם להתחיל ביום ה14
במידה ואתה שוקל יותר מ90, 2 כדורים(2מ''ג) לפני השינה יספיקו, במידה ופחות מ90 כדור אחד(1מ''ג) יספיק.
ניתן לקחת 2 גם מתחת ל90 ליתר בטחון

נמצא בתפריט שבו 100-150ג'פחמימה.
במידה ותחליט להשתמש בקלן,תצטרך לקצץ פחמימות ( פחות מ - 100 גר פחמימה זה בטוח )

מעוניין לעשות סייקל של כ-5שבועות קלן,הבנתי שמתחילים פירמידה שבה כעבור כמה ימים מגיע למינון של 120מק"ג
יש לך בנעוצים יופי של הסבר על שיטת הפירמידה , קרא שם ותפעל על פי השיטה שכתובה שם .

מתי מומלץ להתחיל בקטוטיפ
אפשר גם מהיום הראשון וגם מהיום ה - 14,אני אישית לוקח מהיום הראשון בגלל שזה מגביר את האפקטיביות של הסייקל ואני אישית מרגיש את זה .

כמה כדורים לקחת לפני השינה מהקטוטיפן בהתאם למשקל הגוף שלי?
מכיר אנשים ששוקלים כמוך ולוקחים 1 לפני השינה,מכיר אנשים ששוקלים פחות ממך ולוקחים 2 לפני השינה . אני אישית לוקח אחד .

קלן לא תורם לאיבוד שריר בשום מצב

לכל השאלות שלך היית יכול למצוא תשובה במעבר על הנעוצים ועל האשכול, בכל מקרה כמו שאמרת עושים פירמידה:
1-4 40 מקג
5-8 80 מקג
9-עד הסוף 120 מקג

עם הקטוטיפן מומלץ להתחיל ביום הראשון אך במידה ואין לך מספיק/כל סיבה אחרת זה לא חובה וניתן גם להתחיל ביום ה14
במידה ואתה שוקל יותר מ90, 2 כדורים(2מ''ג) לפני השינה יספיקו, במידה ופחות מ90 כדור אחד(1מ''ג) יספיק.
ניתן לקחת 2 גם מתחת ל90 ליתר בטחון
אדון מבין תיהיה על 30 גר פחמימה ובסייקל קלן של 6 שבועות וניראה אם לא תאבד הרבה שריר, אני רוצה להזכיר לך שעל קלן אין העמסות

אדון מבין תיהיה על 30 גר פחמימה ובסייקל קלן של 6 שבועות וניראה אם לא תאבד הרבה שריר, אני רוצה להזכיר לך שעל קלן אין העמסות
כבר הייתי אמנם לא על 30 אבל כן על 40-60 למשך חודש וחצי עם קלן ושמרתי על משקלי עבודה. ברגע שהפסקתי עם הקלן הרגשתי שאני מתחיל לרדת במשקלי עבודה ובשריר.. ואדון מבין זה אתה אמרת, כל מה שאני אומר זה מנסיון אישי ומחקירה על החומר פה בפורום שעשיתי לפני שהתחלתי להשתמש

כבר הייתי אמנם לא על 30 אבל כן על 40-60 למשך חודש וחצי עם קלן ושמרתי על משקלי עבודה. ברגע שהפסקתי עם הקלן הרגשתי שאני מתחיל לרדת במשקלי עבודה ובשריר.. ואדון מבין זה אתה אמרת, כל מה שאני אומר זה מנסיון אישי ומחקירה על החומר פה בפורום שעשיתי לפני שהתחלתי להשתמש
אני מדבר לאחר כמה סייקלים שיצא לי לעשות וגם אני חקרתי את הנושא לעומק , ותראה גם תגובות של מבנים יותר ממני שממליצים לא לרדת מ100 גר פחמימה

טוב בוא נפסיק לחפור פה בנושא, הגזמנו חחח אבל בכל מקרה אני אשמח אם תוכל לשלוח לי בה''פ את התגובות שאתה מדבר זה לא זכור לי..

בלי קשר בחיפוש קצר עלה לי הנושא הזה שמדבר בערך על הנושא עם תגובה של אביעד
https://www.lbs.co.il/threads/43015/

טוב בוא נפסיק לחפור פה בנושא, הגזמנו חחח אבל בכל מקרה אני אשמח אם תוכל לשלוח לי בה''פ את התגובות שאתה מדבר זה לא זכור לי..

בלי קשר בחיפוש קצר עלה לי הנושא הזה שמדבר בערך על הנושא עם תגובה של אביעד
https://www.lbs.co.il/threads/43015/
חפש תגובות של טום ואייל

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית