אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

בגלל אפקט של הקלן על מאגרי הגילוקוגן דווקא שאתה נימצא על דל פחמימה הוא תורם לאיבוד שריר מכיוון שמאגרי הקילוקוגן שלך מדוללים , לכן כדי להשיג אפקט מיטבי של הקלן צריך להיות בעמק השווה לא דל פחמימה אך להיות עם טיפה פחמימה ו 100 גר פחמימה זה. עמק השווה
בחיפוש זריז לא מצאתי.. אפשר לקבל התייחסות לוויכוחון הקטן שיש לנו ?
@Tom

@Eyal

@Aviad Barak

תודה:)

מאגרי הגליקוגן שלך תמיד יהיו דלילים בדל פחמימה, עקב הצריכה המאוד נמוכה של סוכרים (פחמימות הופך לסוכרים ובלה בלה)

אני חושב שאנשים הרבה פעמים נוטים להתבלבל בין שני מצבים:
1. איבוד שריר
2. שריר רזה וחסר חיים.

תראה, בדל-פחמימה (כשמבוצע נכון) השרירים נוטים להיראות רזים וחסרי חיים עקב צבירת הנוזלים הנמוכה בתא השריר. ולכן המראה במהלך חיטוב עם דל-פחמימה הוא פחות יפה במהלך החיטוב ונותן הרגשה שאיבדנו מלא שריר. אבל... אם תשים-לב לאחר העמסה אנחנו נראים סופר סופר - והרי לא החזרנו בהעמסה פתאום 2 קילו שריר.

דלדול מאגרי גילקוגן בשריר זה לא תמיד דבר רע, ובמיוחד לא בחיטוב. הרע המרכזי שלו הוא הוצאת "האוויר" מהשריר.

כשאתה על 100 גר' פחמימה +, השריר תמיד יראה מלא יותר. יש מלא שיטות לדיאטה וכל אחד צריך לבחור את זו שהכי נוח לו איתה והוא רואה תוצאות הכי מהר. אפשר קארב סייקלינג, אפשר דל. בשניהם אפשר לשלב קלן ואפילו בדל הקלן יעבוד על תשתית יותר טובה עקב ההימנעות מפחמימה.

קלן הוא לא אנאבולי! הוא אנטי קטבולי במידה מועטה וגם זה דרך מנגנונים עקיפים שמעט מורידים רמות קורטיזול.

מה שכן, דל פחמימה וקלן עלול לגרום לך להיות סחוט מת במהלך היום ותחושה של משאית דרוסה, אבל אם אתה יכול לעמוד בזה, זה יעבוד אש.

אפשרי 1 מ''ג. אני גם כן הייתי במשקל הזה בערך ולקחתי כדור אחד לפני השינה והכל היה בסדר
בלי קשר, ההמלצה של אביעד פה היתה מתחת ל90 קילו 1 מ''ג אז אתה בסדר אל תדאג

האם ישנן הנחיות/המלצות לגירעון קלורי בזמן חיטוב ושימוש בקלן,כלומר כמות פחמימה או גירעון קלורי 'רגיל' נניח 500 או שאפשר גם גירעון גדול נניח 800+?
תודה

האם ישנן הנחיות/המלצות לגירעון קלורי בזמן חיטוב ושימוש בקלן,כלומר כמות פחמימה או גירעון קלורי 'רגיל' נניח 500 או שאפשר גם גירעון גדול נניח 800+?
תודה
אני אישית מעדיף את הקלן עם דל פחמימה

האם תוסף בטא אלנין מתאים לשימוש עם קלן? הבנתי שהבטא אלנין גם משפר אירובי. אשמח לקבלת מידע

האם תוסף בטא אלנין מתאים לשימוש עם קלן? הבנתי שהבטא אלנין גם משפר אירובי. אשמח לקבלת מידע

אין בעיה לשלב בטא אלנין בעת סייקל קלן.

אין בעיה לשלב בטא אלנין בעת סייקל קלן.
כושר גופני גרוע ודופק מהיר ביום יום ....
פעם הייתי על דופק 60+ במשך ביום
מדדתי כמה פעמים דופק לפני שבועים+-
90+ קבוע לוותר על הרצה 30 יום עכשיו ?

כושר גופני גרוע ודופק מהיר ביום יום ....
פעם הייתי על דופק 60+ במשך ביום
מדדתי כמה פעמים דופק לפני שבועים+-
90+ קבוע לוותר על הרצה 30 יום עכשיו ?

קבוע 90 על איזה מינון אנחנו מדברים?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית