אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

אפשר לדעת מזה קטוטיפן ? ולמה מומלץ לשלב עם קלן ?

תודה.

אפשר לדעת מזה קטוטיפן ? ולמה מומלץ לשלב עם קלן ?

תודה.
זאת תרופה שמאפשרת לך למשוך את הסייקל קלן עד 40 יום במקום להפסיק אחרי שבועיים כי אחרי שבועיים בלי זה אתה יכול לעשות נזק בגוף

אז למה לא לעשות שבועיים רק קלן..שבועיים נקי...שבועיים קלן שבועיים נקי?

אז למה לא לעשות שבועיים רק קלן..שבועיים נקי...שבועיים קלן שבועיים נקי?
כי יש לי יוהמבין חדש בקופסא שהגיע אתמול וחבל לא להשתמש בו אחלה של חומר השתמשתי בו כבר פעם ויתן עוד בוסט בשבועיים מנוחה מקלן

השאלה אם לא עדיף רק קלן

כי יש לי יוהמבין חדש בקופסא שהגיע אתמול וחבל לא להשתמש בו אחלה של חומר השתמשתי בו כבר פעם ויתן עוד בוסט בשבועיים מנוחה מקלן

השאלה אם לא עדיף רק קלן
יהומבין זה חומר חלש , בקושי משפיע בחיטוב ואלי משפיע אבל זה משחק ילדים ליד קלן ..

פשוט תשמור אותו לחיטוב הבא/תמכור ואתו

הדופק גבוה לא יודע כמה בדיוק אבל גבוה

הרעידות ביידיים לא מפסיקות כבר 3 ימים לוקח לי שעה לכתוב בפלאפון חחח אבל חוץ מזה אני לא מרגיש שדרסה אותי משאית או כאבי ראש וסחרחורות

היום העלתי את המינון ל0.80 ומבחינת תופעות לוואי כרגע הכל בסדר גמור דרך אגב מה לדעתכם עדיף שבועיים קלן שבועיים יוהמבין שבועיים קלן

או פשוט למשוך 35 יום עם קטוטיפן?
את היוהמבין תמכור .. חומר לא נוח בכלל .. ובכללי עדיף למשוך ל40 יום עם קטוטיפן

אני בסייקל קלן כבר למעלה מ-10 ימים כאשר ביומיים האחרונים עברתי ל120מק"ג ביום,חוץ ממעט רעידות לא מרגיש משהו נוסף..
האם יש טעם להעלות מינון?
והאם זה בסדר שלוקח 2-3 כדורים בבת אחת?

קצב לב לא סדיר באופן קבוע לא יגיע מתרופות.
זאת מחלה מסוכנת לטווח הארוך, היא בד"כ גנטית ואורך החיים משפיע המון על קצב הלב ותפוקת הלב.
קלן לא הורס את הלב.
זה כמו להגיד שפעילות אירובית הורסת את הלב, גם באירובי הקצב לב לא תמיד סדיר, אפילו אם העצימות אותו דבר.
בנוסף לכך, שתדע לך שכל הספורטאים משתמשים בקלן, גם האולימפיים.
אם עשיתי אקג ואולטרהסאונד בלב והכל היה תקין

למה לפעמים הדופק שלי מהיר ולפעמים עולה ויורד הוא לא סדיר כזה לא יודע

אני בסייקל קלן כבר למעלה מ-10 ימים כאשר ביומיים האחרונים עברתי ל120מק"ג ביום,חוץ ממעט רעידות לא מרגיש משהו נוסף..
האם יש טעם להעלות מינון?
והאם זה בסדר שלוקח 2-3 כדורים בבת אחת?

התופעות לוואי לא מעידות על פעילות הקלן, אם אתה לא שוקל 100 קילו ומעלה לא רואה טעם להעלות את המינון.
ההמלצה היא לקחת את הכדורים בהפרש של 4 שעות מהאחד לשני בכדי למזער תופעות לוואי ולשמור על רמות קבועות בדם, עד כמה זה קריטי אני לא בטוח וכבר שמעתי על הרבה שלוקחים את הכל ביחד והכל בסדר.
בכל מקרה תשתדל לא לקחת אחרי 5 בערב בכדי לא לפגוע בשינה.

התופעות לוואי לא מעידות על פעילות הקלן, אם אתה לא שוקל 100 קילו ומעלה לא רואה טעם להעלות את המינון.
ההמלצה היא לקחת את הכדורים בהפרש של 4 שעות מהאחד לשני בכדי למזער תופעות לוואי ולשמור על רמות קבועות בדם, עד כמה זה קריטי אני לא בטוח וכבר שמעתי על הרבה שלוקחים את הכל ביחד והכל בסדר.
בכל מקרה תשתדל לא לקחת אחרי 5 בערב בכדי לא לפגוע בשינה.

אם כבר במינונים אנינו מתעסקים
התחלתי סייקל קלן והחלטתי להתקדם לאט:
יום 1+2: 20 מקג
יום 3+4: 40 מקג
יום 5+6+7: 60 מקג
ממחר מתכנן 80 ולהמשיך לטפס ל 120

האם יש השפעה למינונים שכאלו? 60-80 מקג?

אם כבר במינונים אנינו מתעסקים
התחלתי סייקל קלן והחלטתי להתקדם לאט:
יום 1+2: 20 מקג
יום 3+4: 40 מקג
יום 5+6+7: 60 מקג
ממחר מתכנן 80 ולהמשיך לטפס ל 120

האם יש השפעה למינונים שכאלו? 60-80 מקג?

אתה יכול לקפוץ ב20 מק''ג כל פעם, אבל שיראה ככה:

5-6 60
7-8 80
9-10 100
11 והלאה 120

השאלה אם לא עדיף רק קלן

יוהמבין הוא אנטגוניסט אלפא, וקלן אגוניסט בטא. אם אתה לא מרגיש יותר מדי תופעות לוואי מהקלן (בדר"כ יש פחות מאפדרין) אז תנסה לקחת במינון נמוך ותראה אם אתה מסתדר.
זה שילוב חזק לאירובי בצום - מצד אחד לוחץ על הגז (קלן) ומצד שני הברקס משוחרר (יוהמבין).

יוהמבין הוא אנטגוניסט אלפא, וקלן אגוניסט בטא. אם אתה לא מרגיש יותר מדי תופעות לוואי מהקלן (בדר"כ יש פחות מאפדרין) אז תנסה לקחת במינון נמוך ותראה אם אתה מסתדר.
זה שילוב חזק לאירובי בצום - מצד אחד לוחץ על הגז (קלן) ומצד שני הברקס משוחרר (יוהמבין).
הבנתי שלא מומלץ בכלל לשלב בין השניים אתה בטוח?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית