הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

שאלה שראיתי ששאלו פה באחד העמודים באשכול אך לא נענתה:

אם אני מריץ קלן עם קטוטיפן, נניח 4-5 שבועות....
האם צריך להמשיך עם הקטוטיפן לאחר סיום השימוש בקלן? (נניח להמשיך איתו שבוע מעבר/עד שנגמרים הכדורים)
האם זה יעזור להתאוששות הריצפטורים?
או שמפסיקים את הקלן והקטוטיפן ביחד ונותנים לרצפטורים להתאושש לבד?

תודה!

שאלה קטנה - האם ניתן להשתמש ב- Doxylamine Succinate במקום בקטוטיפן במטרה למנוע את שחיקת הרצפטורים למטרת הארכת ה"סייקל"?

אם כן, האם יש סיבות להעדיף אחד על השני? ומהו המינון המתאים?

תודה מראש.

@Tom @Eyal

חברה שאלה ישרה ולעניין: אני בסייקל קלן, רוצה להוסיף לתפריט קפאין כממריץ, מתי לקחת וכמה?
(יש לי כדורים של SUPER EFFECT CAFFEINE, 220 מ"ג).

אני נמצא על 18 אש~.
ואני רוצה להתחיל קלן בלי קטוטיפן (כי אין לי מאיפה להשיג).
השאלה שלי אם כדאי להתחיל אותה על אחוז שומן כזה גבוהה?
כמה זמן יקח לי להגיע ל12-11 אש בתנאי שאני יהיה בגרעון קל של עד חצי קילו בשבוע?
הבנתי שטוב לשלב עם זה קפאין זה נכון?ומתי לצרוך?
מישהו מכיר קלן של ראדג׳יי?

השאלה שלי אם כדאי להתחיל אותה על אחוז שומן כזה גבוהה?
הייתי במצב דומה לפני 1-2 חודש, אתה לא צריך קלן בינתיים אפשר לרדת עד ל 14-15% שומן עם תוכנית אוכל מדיוקת ומחושבת.
כמה זמן יקח לי להגיע ל12-11 אש בתנאי שאני יהיה בגרעון קל של עד חצי קילו בשבוע?
תלוי בכמה דברים ליתר גניטיקה גיל..
הבנתי שטוב לשלב עם זה קפאין זה נכון?ומתי לצרוך?
זה טוב, קפאין חבלז. 1 כדור לפני אימון +/- 20 דקות.
שאל השאלות אין לי תשובה, מכווה שעזרתי.. בהצלחה

היי,

נכנסתי פעם ראשונה לפוסט כאן וזאת מפלצת. אולי אפשר לרכז 10-15 שאלות ותשובות נבחרות להודעה אחת?

שתי שאלות ברשותכם...

1. ראיתי שממליצים על תפריט דל פחמימות. 100-200 גרם בלבד ביום. אין בעיה להיות בגרעון קלורי משמעותי בזמן שימוש בקלן + אימונים אירוביים עצימים? - אשמח אם מישהו ירשום בשני משפטים דגשים לתפריט במהלך הסייקל.

2. הסייקל הסטנדרטי הוא 14 יום. האם יש באמת שינוי נראה לעין בתקופה כל כך קצרה או שיש צורך בכמה סייקלים עם הפסקות?
ברור שזה משתנה בהתאם לבן אדם, אבל השאלה היא לגבי בן אדם ממוצע עם 12-15 אחוזי שומן + תפריט מוקפד + אירובי.

תודה.

הייתי במצב דומה לפני 1-2 חודש, אתה לא צריך קלן בינתיים אפשר לרדת עד ל 14-15% שומן עם תוכנית אוכל מדיוקת ומחושבת.

תלוי בכמה דברים ליתר גניטיקה גיל..

זה טוב, קפאין חבלז. 1 כדור לפני אימון +/- 20 דקות.
שאל השאלות אין לי תשובה, מכווה שעזרתי.. בהצלחה
אבל אם אפשר לזרז את זה ולהתחיל את הסייקל עכשיו שבועיים כן שבועיים לא למה לא לעשות את זה?
יש עוד שיקולים שאני לא יודע?

אבל אם אפשר לזרז את זה ולהתחיל את הסייקל עכשיו שבועיים כן שבועיים לא למה לא לעשות את זה?
יש עוד שיקולים שאני לא יודע?
תוך חודש עם תוכנית אוכל מוקפדת וטובה אתה יכול להגיע עד 14-15% שומן, עד שהקלן יעבוד אתה תהיה באמצע חודש החיטוב הזה, כאילו אין לזה טעם עכשיו, אז שתגיע ל א.ש. יותר נמוכים תרביץ קלן ותהנה 🚬🤪🚬.
*עוד פעם זה מהעדפה אישית וניסיון, אני לא מנהל באתר ולא מאמן.

תוך חודש עם תוכנית אוכל מוקפדת וטובה אתה יכול להגיע עד 14-15% שומן, עד שהקלן יעבוד אתה תהיה באמצע חודש החיטוב הזה, כאילו אין לזה טעם עכשיו, אז שתגיע ל א.ש. יותר נמוכים תרביץ קלן ותהנה 🚬🤪🚬.
*עוד פעם זה מהעדפה אישית וניסיון, אני לא מנהל באתר ולא מאמן.
לא הבנתי מזה אומר
"עד שהקלן יעבוד אתה תהיה באמצע חודש החיטוב הזה"

השגתי קלן של בלקן, אני מתכננת להשתמש בזה לתקופה של 3 שבועות גג
2 שאלות שאשמח שיענו לי עליהן:
1. כמה מגנזיום לתסף? קניתי מגנזיום ציטראט 250 מ"ג
2. מאיזה שלב להתחיל לתסף את הקטוטיפן?

השגתי קלן של בלקן, אני מתכננת להשתמש בזה לתקופה של 3 שבועות גג
2 שאלות שאשמח שיענו לי עליהן:
1. כמה מגנזיום לתסף? קניתי מגנזיום ציטראט 250 מ"ג
2. מאיזה שלב להתחיל לתסף את הקטוטיפן?

1. 400-500 מ''ג יהיה בסדר. מומלץ גם טאורין במינון של 3-5 גרם
2. מהיום ה14 כולל, 1 מ''ג לפני השינה

שלום לכולם,
אני פעם ראשונה עם קטוטיפן,
שוקל 97 ק"ג, הבנתי שעדיף 2 כדורים, אבל מתי לקחת אותם? ביחד? או אחד בבוקר והשני בלילה?
תודה מראש.

שלום לכולם,
אני פעם ראשונה עם קטוטיפן,
שוקל 97 ק"ג, הבנתי שעדיף 2 כדורים, אבל מתי לקחת אותם? ביחד? או אחד בבוקר והשני בלילה?
תודה מראש.

2 לפני השינה.

תודה שענית,
שאלה נוספת ברשותך, ה מגנזיום והטאורין מתי לקחת? ואיזה מינון (4-5 כדורים מכל סוג)?

תודה שענית,
שאלה נוספת ברשותך, ה מגנזיום והטאורין מתי לקחת? ואיזה מינון (4-5 כדורים מכל סוג)?

אתה יכול לפצל את המינון או לקחת אותו בפעם אחת, זה לא ישנה את המצב. המינון תלוי במינון הקלן שאת לוקח - בגדול, 4 כדורים מכל ויטמין יעשו את העבודה.

אהלן , כמה זמן מנוחה מומלץ לקחת בין סייקל קלן של 6 וחצי שבועות לסייקל הבא ? ( מניח שלא אעשה בזמן הקרוב אבל מעדיף לדעת ליתר ביטחון )

אהלן , כמה זמן מנוחה מומלץ לקחת בין סייקל קלן של 6 וחצי שבועות לסייקל הבא ? ( מניח שלא אעשה בזמן הקרוב אבל מעדיף לדעת ליתר ביטחון )

האם נלקח קטוטיפן במהלך הסייקל?

במידה והתשובה היא כן, זמן המנוחה המומלץ הוא לפחות חודש שלם.

מנסה לשאול שוב:
ראיתי שהסייקל הסטנדרטי הוא 14 יום. האם יש באמת שינוי נראה לעין בתקופה כל כך קצרה או שיש צורך בכמה סייקלים עם הפסקות?
ברור שזה משתנה בהתאם לבן אדם, אבל השאלה היא לגבי בן אדם ממוצע עם 12-15 אחוזי שומן + תפריט מוקפד + אירובי.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית