הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

זה ידוע שתוצאות נהוג לראות אחרי השבוע השני רק במהלך סייקל קלן .
אבל אני אגיד את האמת , לפי מה שקראתי יש לי תחושה שאצלך זאת כבר בעיה בתפריט ובגירעון שלך .
וקצת צורם לי לשמוע שאתה אומר שזה לא "עבד בכלל" כי מדובר בקלן סך הכל , אם לא תבוא לקראתו עם תזונה וגירעון נכונים הוא שווה לזבל
אני מסודר מבחינת אוכל ואימונים גבר בנוסף אני בייעוץ אישי בהשגחת משה, זה שאני שומע וזוכר את השם שלו לבד אני יורד קילו ☝️.
השאלה הרצינית, למה להמליץ לאנשים במאמרים במחקרים לעשות סייקל של שבועיים? "חבל על המאמץ".

אני מסודר מבחינת אוכל ואימונים גבר בנוסף אני בייעוץ אישי בהשגחת משה, זה שאני שומע וזוכר את השם שלו לבד אני יורד קילו ☝️.
השאלה הרצינית, למה להמליץ לאנשים במאמרים במחקרים לעשות סייקל של שבועיים? "חבל על המאמץ".
כי קלן בהשפעתו גם מאוד תלוי משקל, אחוז שומן, אופי המינון וכו'.. (עזוב את זה שזה גם משפיע אינדיבידואלי על כל אדם בצורה שונה)

לצפות לתוצאות משמעותיות לאחר שבועיים זה קצת לא ריאלי, אבל בטוח שזה משפיע. (אף אחד גם לא אמר ששימוש לתקופה של שבועיים מצדיקה את צריכת הקלן מלכתחילה)

אני אישית השתמשתי למשך שבועיים ולא ראיתי תוצאות של "וואו" כמו שציפיתי מהקלן, אני לא יודע גם אם זה עזר לירידה במשקל או שזה התזונה שלי. (בנוסף הייתי על אחוז שומן דיי גבוה, אז זה סתם טעות שעשיתי קלן, היה עדיף אפדרין אבל לא היה בהישג יד)

כרגע אני מסיים 4 שבועות עם וורמודג'ה
אני יכול למשוך עוד שבועיים עם בלקן או שזה לא טוב לערבב?

כרגע אני מסיים 4 שבועות עם וורמודג'ה
אני יכול למשוך עוד שבועיים עם בלקן או שזה לא טוב לערבב?

כל עוד אתה צורך קטוטיפן אתה יכול להמשיך וזה לא משנה אם זה בלקן או וורמודג׳ה.

אני שוקל 76 קילו ורוצה לדעת כמה ketotifen לקחת כדור אחד של 1mg או שניים?!
תודה מראש על העזרה

עזרה בבקשה, HELPPPP S.O.S.
אני ביום ה 15 של הקלן, אתמול התחלתי עם הקטוטיפן, שמועות ובכירים אומרים שהקטוטיפן הייתי צריך מההתחלה !! וזה מסוכן ויכול לגרום לנזק.
האם להמשיך או להפסיק, הפסקה שבועיים-3 שבועות ולהרביץ סייקל מחדש מסודר?
@Tom
@Eyal

עזרה בבקשה, HELPPPP S.O.S.
אני ביום ה 15 של הקלן, אתמול התחלתי עם הקטוטיפן, שמועות ובכירים אומרים שהקטוטיפן הייתי צריך מההתחלה !! וזה מסוכן ויכול לגרום לנזק.
האם להמשיך או להפסיק, הפסקה שבועיים-3 שבועות ולהרביץ סייקל מחדש מסודר?
@Tom
@Eyal
זה בסדר ככה, אפשר לשלב גם מהתחלה אבל לא חובה

אז ככה קראתי כאן והרצתי גם חיפושים כמה דברים שלא מסתדרים לי אשמח לסדר קצת:
1. על מנת למנוע את הכיווצים לוקחים מגנזיום טאורין 3-5 מג ופוטסיום 200-400, השאלה היא אם יש תיזמון לקחת את הכדורים , כלומר את הטאורין והפוטסיום, לקחת הכל בבת אחת בבוקר או לחלק במהלך היום או לקחת כמות קטנה בבוקר והרבה לפני אימון? לקחתי כמות של 5 גרם טאורין ו200 מג פוטסיום ו800 מגנזיום ועדיןן היו לי כיווצים בסוף האימון בזמן שעשיתי בטן... האם אפשר לעלות מינונים במשהו? טאורין? פוטסיום? אני מקפיד על לשתות הרבה מים במהלך היום ובזמן אימון.
2. זמן לקיחת הקלן והכמות, בחלק מהפוסטים רשום שאפשר לקחת בבת אחת, ובחלק לחלק, לפי מה שהבנתי עדיף לחלק? תקנו אותי אם אני טועה? אבל ברגע שמחלקים כיצד זה מסתדר עם האימוניםו? הרי פוסט אחד רשום מומלץ לא לקחת 3 שעות לפני אימון ולא לקחת בלילה? אז אם אני קם מאוחר זה קצת בעייתי?
מצד שני פוסט אחר מראה שלא כדאי לקחת 5-6 שעות לפני אימון? השאלה היא אם זה 3 שעות או 5-6 שעות?

אשמח לתשובות, פשוט קראתי ולא מצאתי חד משמעית תשובה מדוייקת

1. על מנת למנוע את הכיווצים לוקחים מגנזיום טאורין 3-5 מג ופוטסיום 200-400, השאלה היא אם יש תיזמון לקחת את הכדורים , כלומר את הטאורין והפוטסיום, לקחת הכל בבת אחת בבוקר או לחלק במהלך היום או לקחת כמות קטנה בבוקר והרבה לפני אימון? לקחתי כמות של 5 גרם טאורין ו200 מג פוטסיום ו800 מגנזיום ועדיןן היו לי כיווצים בסוף האימון בזמן שעשיתי בטן... האם אפשר לעלות מינונים במשהו? טאורין? פוטסיום? אני מקפיד על לשתות הרבה מים במהלך היום ובזמן אימון.
2. זמן לקיחת הקלן והכמות, בחלק מהפוסטים רשום שאפשר לקחת בבת אחת, ובחלק לחלק, לפי מה שהבנתי עדיף לחלק? תקנו אותי אם אני טועה? אבל ברגע שמחלקים כיצד זה מסתדר עם האימוניםו? הרי פוסט אחד רשום מומלץ לא לקחת 3 שעות לפני אימון ולא לקחת בלילה? אז אם אני קם מאוחר זה קצת בעייתי?
מצד שני פוסט אחר מראה שלא כדאי לקחת 5-6 שעות לפני אימון? השאלה היא אם זה 3 שעות או 5-6 שעות?

באיזה שלב אתה בסייקל קלן ואיזה מינונים?

שתי שאלות:
1)תכף אני טס לאמריקה,האם יש בעיה לקחת קלן במזוודה או שלא צריך להיות בעיה בזה?
2)ישלי קלן טיפות,מה ידוע לכם עליו?מה ההבדל בין הטיפות לבין הכדורים ומי יותר אפקטיבי?

דני ממצב, תשמע בקשר לכל החברה האלה אני ממליץ לך להתחיל עם מגנזיום בלבד, אם זה לא מספק אז לצרף מעט אבץ 30 מ"ג, עזוב אותך משאר הדברים, אני אישית על 95 קילו לוקח כדור של מגנזיום אם אני עושה רגליים כבד אני לוקח 2 בשעות היום לא משנה מתי, אפשר לקבוע לך שעה לפני שינה למשל.
אני חושב שנתקלת בסייקל של קלן ואתה יודיע איך זה הולך, בעצם הכדור הראשון כשאתה מתעורר והשני-שלישי בהפרש של 3-4 שעות.
בקשר לאימונים, תקפיד לקחת לכמה שיותר רחוק משעת האימון, אם יש לך אימוני בוקר תקח הראשון למשל לפי שעתיים שלוש לפני האימון, והשני אחרי והשלישי במשך היום, ודבר חשוב נוסף אל תקח אחרי 4 אם בא לך לישון בלילה.
* כל זה מידע מניסיון לא מעבר לזה.

באיזה שלב אתה בסייקל קלן ואיזה מינונים?
מכל השאלות שאלתי מה זה משנה באיזה שלב אני ומה המינון?

כעיקרון אני על 120 מק"ג של קלן בלקן
דני ממצב, תשמע בקשר לכל החברה האלה אני ממליץ לך להתחיל עם מגנזיום בלבד, אם זה לא מספק אז לצרף מעט אבץ 30 מ"ג, עזוב אותך משאר הדברים, אני אישית על 95 קילו לוקח כדור של מגנזיום אם אני עושה רגליים כבד אני לוקח 2 בשעות היום לא משנה מתי, אפשר לקבוע לך שעה לפני שינה למשל.

אני חושב שנתקלת בסייקל של קלן ואתה יודיע איך זה הולך, בעצם הכדור הראשון כשאתה מתעורר והשני-שלישי בהפרש של 3-4 שעות.
בקשר לאימונים, תקפיד לקחת לכמה שיותר רחוק משעת האימון, אם יש לך אימוני בוקר תקח הראשון למשל לפי שעתיים שלוש לפני האימון, והשני אחרי והשלישי במשך היום, ודבר חשוב נוסף אל תקח אחרי 4 אם בא לך לישון בלילה.
* כל זה מידע מניסיון לא מעבר לזה.

תשמע אני לא חדש בתחום וגם התחריתי בעבר, אבל הבעיה עם הקלן חוזרת וחוזרת, רק לאחרונה התחלתי לתווסף טאורין ופוטסיום. מגנזיום תמיד לקחתי, אבל מעניין אותי יותר כל השאלות ששאלתי... תיזמון הכדורים של הטאורין פוטסיום ותיזמון הקלן? וגם מינונים... על מנת להיפטר מהכיווצים.

כעיקרון אני לוקח 2 בבוקר ו1 בצהריים, כלומר 120 מקג לפי הפוסטים ראיתי שאפשר לקחת שני כדורים במכה, ויש כאלה שלוקחים הכל במכה... אבל שוב, מעניין אותי שיענו לי על השאלות ששאלתי שאין עליהם תשובה חד משמעית בפורום לאחר חיפוש שעשיתי.

בנוסף מוזר לי שלאחרונה רושמים על קלן שאסור לקחת אחרי 4 בערב, מעולם קלן לא עשה לי בעיות שינה אלא רק אפדרין. לדוגמה היום קמתי ב11 בבוקר ולקחתי שני כדור קלן(80 מק"ג) וחזרתי לישון.

אשמח שתענו לי על השאלות אחד המנהלים? ליאור? טום מישהו?

אשמח לתגובה מכם
@Tom
@Eyal

כשאני צריך לקחת יותר מכדור אחד איך עושים את זה?
רגיל פשוט את כל הכדורים לשתות אחרי שהתעוררתי?

כשאני צריך לקחת יותר מכדור אחד איך עושים את זה?
רגיל פשוט את כל הכדורים לשתות אחרי שהתעוררתי?
אם אתה מדבר על קלן, אז הראשון כשאתה מתעורר והשני אחרי 3-4 שעות והלאה..
אם זה קטוטיפן אז 1-3 תלוי במשקל לפני שינה במכה אחת.

הבנתי שלא חייב לקחת אחרי כמה שעות ואפשר ישר את כולם
בוא נגיד שזה נכון, אבל כשאתה מחלק אתה נותן יותר המשכיות לתרופה, ביחד החומר טס בגוף במשך השעות הראשונות נכון שזה משפיע עד 35 שעות אבל כמו כל תרופה הוא פחות משפיע אחרי השעות הראשונות.
ד״א אני חרשתי לפני שלקחתי ואף מאמר לא אמר שאפשר ביחד.

בוא נגיד שזה נכון, אבל כשאתה מחלק אתה נותן יותר המשכיות לתרופה, ביחד החומר טס בגוף במשך השעות הראשונות נכון שזה משפיע עד 35 שעות אבל כמו כל תרופה הוא פחות משפיע אחרי השעות הראשונות.
ד״א אני חרשתי לפני שלקחתי ואף מאמר לא אמר שאפשר ביחד.
אפשר ליטול את כל המינון ביחד, ענו על זה באשכול הזה כבר כמה פעמים. וזאת משום שזמן מחצית החיים של קלן הוא כ-36 שעות. ההבדל היחידי הוא בתופעות הלוואי, שיכולות להיות פחות מורגשות כאשר פורסים את המינון בהפרשים של כ-4 שעות בין כדור לכדור.
@Tom, האם יש בעיה להשתמש בקלן וקטוטיפן כאשר מדד אנזימי הכבד והבילירובין גבוה מהרגיל?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית