הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

האם נטילת קלן על תפריט נייטרלי עדין תביא לירידה ב% השומן?

אני באמצע שבוע השני לסייקל קלן.
אני רוצה לעשות העמסת פחמימות אני יכול לדחות לקיחת קלן ליום אחד?
או שחייב להייות רצוף כל הסייקל?

טוב סיימתי אתמול את הסייקל שבועיים אני יכול היום לעשות העמסה?
למה לא, ENJOY IT TO THE MAX.
כבוד המנהלים וכל החברים באזור הזה,
אני בתקופת חיטוב עם קלן, תוכנית חיטוב 100% מוקפדת ואירובי 250 דקות לפחות פר שבוע, 3 אימונים.
האמת שאני רואה בקלן חרטה גדולה, הוא לא עזר סתם מרגיש פה ושם הרגליים רוטטת באזור התאומים אולי הוא עובד אבל ללא תוצאות, אני יורד בלי הקלן גם אותו דבר, ועוברים עלי ימים שאני מרגיש נוזלי !!. אתמול סיימתי חודש, אני מצויד ל עוד שבועיים (סייקל של 6 שבועות).
מה אתם אומרים על זה? להפסיק?
@Eyal
תודה מראש לכולם.

למה לא, ENJOY IT TO THE MAX.
כבוד המנהלים וכל החברים באזור הזה,
אני בתקופת חיטוב עם קלן, תוכנית חיטוב 100% מוקפדת ואירובי 250 דקות לפחות פר שבוע, 3 אימונים.
האמת שאני רואה בקלן חרטה גדולה, הוא לא עזר סתם מרגיש פה ושם הרגליים רוטטת באזור התאומים אולי הוא עובד אבל ללא תוצאות, אני יורד בלי הקלן גם אותו דבר, ועוברים עלי ימים שאני מרגיש נוזלי !!. אתמול סיימתי חודש, אני מצויד ל עוד שבועיים (סייקל של 6 שבועות).
מה אתם אומרים על זה? להפסיק?
@Eyal
תודה מראש לכולם.

אהלן,

מה שאתה מתאר פה זו תופעה פסיכולוגית (אני משער). אם הקלן הוא טוב, ואתה מבצע הכל לפי הכתוב בספר אין סיבה שהתוצאות לא יראו לעין, כמו כן יכול להיות שאתה מצפה ליותר מדי.

3 נקודות שהייתי שם עליהם דגש ועושה שיעורי בית לפעם הבאה שתשקול שימוש בקלן:

מה המינון שנטלת במהלך הסייקל?

האם בוצע גיוון בתפריט התזונה שלך? והאם יש לך מספיק שומן איכותי בתפריט?

והדבר האחרון שהוא לא פחות חשוב, באיזה א"ש להערכתך התחלת את הסייקל?

בנוגע לתיוג שלי, אינני ראיתי אותו בהתראות מהסיבה הפשוטה שהתיוג בוצע רק לאחר שערכת את ההודעה. שים לב לתייג במהלך ההודעה המקורית.

1_ תודה רבה שענית. (אני יתייג בהמשך כפי שציינת).
2_ המינון, הוא כמו כל סייקל 40-80-120.. מהיום ה14 עד היום שאני יפסיק זה 120, + קטוטיפן.
3_ התפריט שלי קובע על ידי משה אני ביעוץ אישי בהשגחתו, אין לאף אחד איזשהו ספק בתפריטים של משה.
4_ 15% שומן להערכת משה וגם לפי הבדיקות שעשיתי עם הקליפר ועם המשקל של החדר כושר.
5_ השבועיים הראשונים עד השלישי אני מאמין השתמשתי ב וורמודגה, ואחר"כ החלפתי לבלקן שהוא יותר אפקטיבי מבחינת התופעות לוואי לפחות. הסיכוי לחומר מזויף פה הוא שואף ל 0.
ברשותך @Eyal

1_ תודה רבה שענית. (אני יתייג בהמשך כפי שציינת).
2_ המינון, הוא כמו כל סייקל 40-80-120.. מהיום ה14 עד היום שאני יפסיק זה 120, + קטוטיפן.
3_ התפריט שלי קובע על ידי משה אני ביעוץ אישי בהשגחתו, אין לאף אחד איזשהו ספק בתפריטים של משה.
4_ 15% שומן להערכת משה וגם לפי הבדיקות שעשיתי עם הקליפר ועם המשקל של החדר כושר.
5_ השבועיים הראשונים עד השלישי אני מאמין השתמשתי ב וורמודגה, ואחר"כ החלפתי לבלקן שהוא יותר אפקטיבי מבחינת התופעות לוואי לפחות. הסיכוי לחומר מזויף פה הוא שואף ל 0.
ברשותך @Eyal

אהלן,

הייתי ממליץ לך לנסות בפעם הבאה אפדרין.

חשוב לציין שכל גוף מגיב אחרת במצבים מסוימים ובמקרה שלך שווה לנסות.

הייתי ממליץ לך לנסות בפעם הבאה אפדרין.

חשוב לציין שכל גוף מגיב אחרת במצבים מסוימים ובמקרה שלך שווה לנסות.
אוקי גם זה רעיון, להפסיק עם הקלן? ואם כן כמה זמן הפסקה חייב בין שניהם?

אוקי גם זה רעיון, להפסיק עם הקלן? ואם כן כמה זמן הפסקה חייב בין שניהם?

הייתי ממליץ לתת לגוף שבוע מנוחה, שוב, אתה תחת ידיו של משה - הייתי ממליץ לך לגשת לאשכול הפרטי שלך בייעוץ.

האמת שמשה אין עליו, אבל הבנתי שהוא מוגבל לגבי חומרים.
בכללי אני צריך לקרוא על אפדרין אף פעם לא היה לי.
תודה אייל, מודה על התגובות היקרות שלך

האמת שמשה אין עליו, אבל הבנתי שהוא מוגבל לגבי חומרים.
בכללי אני צריך לקרוא על אפדרין אף פעם לא היה לי.
תודה אייל, מודה על התגובות היקרות שלך

כוונתי הייתה בנוגע למעבר בנוגע לתזונה.

בכל אופן בכיף, שיהיה בהצלחה.

@To be אפדרין וקלן עובדים על אותם רצפטורים, לכן אחרי סייקל של שישה שבועות עם קלן, מומלץ לנוח כשישה שבועות עד התחלת שימוש נוסף בקלן או באפדרין.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית