אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

אני לוקח קלו של בלקן ובזמן מנוחה שאני במיטה או משו הדופק שלי הוא נע בין 100-115 זה נורמלי זה אינו פוגע בלב כמות זמן רבה של דופק מואץ?

אני לוקח קלו של בלקן ובזמן מנוחה שאני במיטה או משו הדופק שלי הוא נע בין 100-115 זה נורמלי זה אינו פוגע בלב כמות זמן רבה של דופק מואץ?
מה הדופק שלך כשאתה לא בהשפעת קלן?

לנושא:
קלן של ראדג'יי\ראדג'ה, מישהו ניסה? כן, אני יודע שקלן זה קלן וכל קלן עובד וכולי וכולי. אבל בכל זאת, אשמח לשמוע משפט או שניים.

שלום .
שאלה קטנה .
אני עושה סייקל של קלן למשך 6 שבועות ומתחיל לשב קטוטיפן החל מהיום ה 14 .
מינון לפי הנוהל פירמידה עולה עד 120 ואולי לעלות ל 140 בשבוע האחרון .
עכשיו השאלה שלי האם זה טוב לשלב אומגה 3 עם הקלן ? ולשלב גם סיבים תזונתיים של חברת סולגאר יש להם מוצר שנקרא סיבי קליפת פסיליום .
אם זה טוב כמה פעמיים שלב את זה במהלך היום ומה הכמות המומלצת בלי שזה יפגע בסייקל .

תודה
ועוד כמה שאלות מצטער שזה ב 2 תגובות .
אני על תפריט של 25 גרום פחמימה אפילו פחות . 200 גרם חלבון . 50 גרם שומן . כמובן ששומן איכותי בלבד מאבוקדו אגוזי מלך ושמן זית .
שוקל 74 גובה 176 אחוזי שומן באזור ה 8 . גיל 21 .
הסייקל הולך להיות 6 שבועות מקווה שהוא יקח אותי מתחת ל 6 . רציתי לדעת מה אפשר לעשות כדי לנסות לשמר על המסת שריר כמה שיותר מבלי שהיא תפגע מגלל הסייקל . אני לא רוצה כל כך להזריק וכל הדברים האלה אני מעוניין רק לשמוע על חומר אוראלי שאפשר לקחת או משהו בסגנון שישמור כמה שיותר על השריר .
ולשמוע כמובן חוות דעת על הערכים שבתפריט אם הם טובים לדעתכם .
מתאמן 4-5 אימוני כוח בשבוע והאירובי שלי זה ההליכה לחדר כושר וחזור שזה 45ד כול כיוון .

תודה רבה

לא רוצה לזרוק סתם תגובות לגבי שאר השאלות, אבל אני בטוח שעליך לשלב קטוטיפן מהיום הראשון, מהיום הראשון קח קטוטיפן.
אגב לגבי מסת השריר היתרון בקלן זה שהוא שומר על השריר. אין מה לפחד להפך, עליך להיות זהיר מלאכול לא נכון.
בהצלחה

לא רוצה לזרוק סתם תגובות לגבי שאר השאלות, אבל אני בטוח שעליך לשלב קטוטיפן מהיום הראשון, מהיום הראשון קח קטוטיפן.
אגב לגבי מסת השריר היתרון בקלן זה שהוא שומר על השריר. אין מה לפחד להפך, עליך להיות זהיר מלאכול לא נכון.
בהצלחה
לפי ההמלצות כאן, לא חובה להתחיל עם קטוטיפן מהיום הראשון. לדעתי זה מומלץ ויש האומרים שהקטוטיפן גם משפר את פעילותו של הקלן. אם יש מספיק והמחיר (שהוא גם ככה זול) לא מהווה בעיה, למה לא להישאר על הצד הבטוח ולתסף בקטוטיפן מההתחלה?

לפי ההמלצות כאן, לא חובה להתחיל עם קטוטיפן מהיום הראשון. לדעתי זה מומלץ ויש האומרים שהקטוטיפן גם משפר את פעילותו של הקלן. אם יש מספיק והמחיר (שהוא גם ככה זול) לא מהווה בעיה, למה לא להישאר על הצד הבטוח ולתסף בקטוטיפן מההתחלה?
כאן וחוץ מכאן לא אמרו לא להתחיל מהיום הראשון, אבל עצם זה שלוקחים קטוטיפן לשמור על הרציפטורים הבטא, אז לקחת מהיום הראשון שהקלן מתחיל לדפוק בהן.
Fuck אני על מינון 160 קלן, אתה מאמין שהיום בבוקר עשיתי בטן כבד התכווצו לי שרירי הבטן חחחח שם זה ממש כואב

תודה על התגובות אבל הבנתי שאין שום בעיה להתחיל לקחת לאחר היום ה 14 מגלל שהקטוטיפן מחליש את ההשפעה של הקלן .
בכל מקרה אשמח לתגובות מאנשים בעלי ניסיון רב יותר והתייחסות לגבי כל השאלות .

אני 17 אחוז שומן ואני רוצה להתחיל לקחת קלן כדי לסיים את החיטוב קצת יותר מהר
ירדתי עד עכשיו 20 קילו כרגע שוקל 78 ורוצה להגיע ל 72
כבר קראתי וראיתי שאומרים שקלן יהיה אפקטיבי גם באחוזי שומן גבוהים יחסית
מה ההמלצה שלכם?

אני 17 אחוז שומן ואני רוצה להתחיל לקחת קלן כדי לסיים את החיטוב קצת יותר מהר
ירדתי עד עכשיו 20 קילו כרגע שוקל 78 ורוצה להגיע ל 72
כבר קראתי וראיתי שאומרים שקלן יהיה אפקטיבי גם באחוזי שומן גבוהים יחסית
מה ההמלצה שלכם?
עד 14-15 % אתה לא צריך..
אם כן תעזר באפדרין

עדיין לא קבלתי התייחסות רלוונטית אשמח לקבל .

שלום .
שאלה קטנה .
מינון לפי הנוהל פירמידה עולה עד 120 ואולי לעלות ל 140 בשבוע האחרון .
עכשיו השאלה שלי האם זה טוב לשלב אומגה 3 עם הקלן ? ולשלב גם סיבים תזונתיים של חברת סולגאר יש להם מוצר שנקרא סיבי קליפת פסיליום .
אם זה טוב כמה פעמיים שלב את זה במהלך היום ומה הכמות המומלצת בלי שזה יפגע בסייקל .

ועוד כמה שאלות .
אני על תפריט של 25 גרום פחמימה אפילו פחות . 200 גרם חלבון . 50 גרם שומן . כמובן ששומן איכותי בלבד מאבוקדו אגוזי מלך ושמן זית .
שוקל 74 גובה 176 אחוזי שומן באזור ה 8 . גיל 21 .
הסייקל הולך להיות 6 שבועות מקווה שהוא יקח אותי מתחת ל 6 . רציתי לדעת מה אפשר לעשות כדי לנסות לשמר על המסת שריר כמה שיותר מבלי שהיא תפגע מגלל הסייקל . אני לא רוצה כל כך להזריק וכל הדברים האלה אני מעוניין רק לשמוע על חומר אוראלי שאפשר לקחת או משהו בסגנון שישמור כמה שיותר על השריר .
ולשמוע כמובן חוות דעת על הערכים שבתפריט אם הם טובים לדעתכם .
מתאמן 4-5 אימוני כוח בשבוע והאירובי שלי זה ההליכה לחדר כושר וחזור שזה 45ד כול כיוון .

תודה רבה

היי,
אני בשבת מסיימת שבועיים עם הקלן ומתחילה להוסיף קטוטיפן.
זה בעייתי אם אמשיך את הסייקל עם סוג אחר של קלן, מבחינת תופעות לוואי ויעילות?

מה ההבדל מבחינת השפעה בין אפדרין לקלן באחוז שומן שלי?
קלן לפי השמועות והמחקרים יותר חזק ובעל תופעות לוואי לא נעימות, מיותר ל % שומן זה.
האפדרין יותר נוח מרגישים איתו יותר ערים ונעים יותר, ויעשה את העבודה.

אפשרי להתחיל קטוטיפן החל מהיום ה 16 ולא מהיום ה 14 ?
מסיבות מסוימות כמובן
@Eyal @Tom

נערך לאחרונה:
אפשרי להתחיל קטוטיפן החל מהיום ה 16 ולא מהיום ה 14 ?
מסיבות מסוימות כמובן
הי, לרוב שלא, אבל לא נכנסתי לענות, רציתי רק לתת לך טיפ, תייג אחד או יותר ממנהלי האתר הם יעזרו בכיף ובאמינות, ורק תסמוך על התגובות שלהם.

לכולנו המחטבים שרעבים כל הזמן, יתרון ו PUSH לכולם וכולן:
*מחקר נחמד שראיתי אתמול בטלוויזיה, אנשים רעבים בדרך כלל הם בעלי החלטות והבנת דברים הרבה יותר טובה ומהירה מאנשים שבעים !! 🍻

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית