הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

שלום,אני יש מצב שבוע הבא קונה קופסה של קלן מאחד מהמכון,אני אעדכן פה כמה מ"ג זה כדור וכמה יש בקופסא.
עכשיו לשאלה שלי :
אני כנראה אקנה בכדורים של 40 מק"ג,אני שוקל 77 אין עם זה בעיה להגיע למינון 120 מק"ג ליום בימים האחרונים נכון?
ואני אקח את הכדור כל יום בבוקר,נגיד הגעתי למינון של 80 מק"ג זה אומר שני כדורים-אפשר לקחת בבוקר את שניהם ביחד על הבוקר,ללכת לבצפר ובחמש בערב לעשות אימון אנאירובי נכון?
או שלקחת שני כדורים ביחד זה בעיה?
יהיה גם אפשר לקחת שלוש כדורים ביחד שנגיע למינון 120 מק"ג? אם לא אני אעביר תאימון ל7-9 בערב ואפנה זמן לקחת תכדורים..
@Eyal @Tom אשמח אם תענו לי פה,סומך בעיקר עליכם

נערך לאחרונה:
1.מניסיון איזה סייקל יותר טוב לעשות
שבועיים-שבועיים עם הפסקה ביניהם
או 5-6 שבועות עם קטוטיפן?
2.איך לסיים חיטוב אחרי קלן בלי לקבל ריבאונד של שומן?

בתקופת הקלן, חובה לעשות אימוני אירובי?
האם ניתן להתאמן אימוני כוח כרגיל? (משקלים גבוהים ל 6-10 חזרות)
בתרגילים מורכבים

1.מניסיון איזה סייקל יותר טוב לעשות
שבועיים-שבועיים עם הפסקה ביניהם
או 5-6 שבועות עם קטוטיפן?
2.איך לסיים חיטוב אחרי קלן בלי לקבל ריבאונד של שומן?
1. חבל על המאמץ של 2 שבועות, רק בשבוע ה3 תתחיל הסחיטה אולי בסוף השבוע השני.
2. זה לא קשור לקלן ממשיכים בחיטוב לפי דעתי אבל תייג מנהלים אולי יש להם דיעה אחרת.
בתקופת הקלן, חובה לעשות אימוני אירובי?
האם ניתן להתאמן אימוני כוח כרגיל? (משקלים גבוהים ל 6-10 חזרות)
בתרגילים מורכבים
זה לא קשור לקלן, הקלן עוזר לחטב,
אם אתה בתקופת חיטוב אז עם או בלי קלן חייבים אירובי ואימוני כוח כן עם משקלים גבוהים עד 6 חזרות 3 סטים זה מספיק במורכבים. גבר מרגישים שאתה חייב יותר לקרוא ולחרוש לפחות אשכול הקלן הגדול. *קלן לקחת לפחות שעתיים לפני אימון.
33 עמודים רק על הקלן עשירים בכל התגובות, תקפידו לקרוא!!
ד״א יעוץ אישי זה מפתיח לכל מנעול 😃

1. חבל על המאמץ של 2 שבועות, רק בשבוע ה3 תתחיל הסחיטה אולי בסוף השבוע השני.
2. זה לא קשור לקלן ממשיכים בחיטוב לפי דעתי אבל תייג מנהלים אולי יש להם דיעה אחרת.

זה לא קשור לקלן, הקלן עוזר לחטב,
אם אתה בתקופת חיטוב אז עם או בלי קלן חייבים אירובי ואימוני כוח כן עם משקלים גבוהים עד 6 חזרות 3 סטים זה מספיק במורכבים. גבר מרגישים שאתה חייב יותר לקרוא ולחרוש לפחות אשכול הקלן הגדול. *קלן לקחת לפחות שעתיים לפני אימון.
33 עמודים רק על הקלן עשירים בכל התגובות, תקפידו לקרוא!!
ד״א יעוץ אישי זה מפתיח לכל מנעול 😃
לא הייתי אומר ששבועיים און ואז אוף זה בזבוס מוחלט.
הגוף מתחיל להתרגל לקלן ותוצאות יפות מאוד יש מהאון ואוף,חוץ מזה שזה לא רק שבועיים-ממשיכים 3-4 פעמים אחרי הפסקה קצרצרה

שאלה מוזרה, אבל איפה ניתן לראות תמונות של תוצאות של לפני ואחרי קלן באינטרנט שועשים חיפוש קשה לדעת אם זה רק קלן או תוסיפים נוספים או אחרים
ופה נראה שיש מלא שהשתמשו אבל אף אחד לא תיעד

שלום,אני יש מצב שבוע הבא קונה קופסה של קלן מאחד מהמכון,אני אעדכן פה כמה מ"ג זה כדור וכמה יש בקופסא.
עכשיו לשאלה שלי :
אני כנראה אקנה בכדורים של 40 מק"ג,אני שוקל 77 אין עם זה בעיה להגיע למינון 120 מק"ג ליום בימים האחרונים נכון?
ואני אקח את הכדור כל יום בבוקר,נגיד הגעתי למינון של 80 מק"ג זה אומר שני כדורים-אפשר לקחת בבוקר את שניהם ביחד על הבוקר,ללכת לבצפר ובחמש בערב לעשות אימון אנאירובי נכון?
או שלקחת שני כדורים ביחד זה בעיה?
יהיה גם אפשר לקחת שלוש כדורים ביחד שנגיע למינון 120 מק"ג? אם לא אני אעביר תאימון ל7-9 בערב ואפנה זמן לקחת תכדורים..
@Eyal @Tom אשמח אם תענו לי פה,סומך בעיקר עליכם
@Tom משום מה הגבת לאחרים ופה דילגת או שלא שמת לב,אשמח לקבל ממך תשובה
אם לא הבנת את השאלות תגיד ואני אתמצת יותר.

@Tom משום מה הגבת לאחרים ופה דילגת או שלא שמת לב,אשמח לקבל ממך תשובה
אם לא הבנת את השאלות תגיד ואני אתמצת יותר.
אין מה לתמצת. שאלת את השאלה הכי לעוסה בפורום סטרואידים...
למה שתרצה לקחת 120mcg קלן וללכת לבצפר?
למה שתרצה לקחת קלן בכלל?

אין מה לתמצת. שאלת את השאלה הכי לעוסה בפורום סטרואידים...
למה שתרצה לקחת 120mcg קלן וללכת לבצפר?
למה שתרצה לקחת קלן בכלל?
אני בחודש דל פחמימה כבר
משקל 78 על מטר שבעים.
בערך על 15% שומן ורוצה להתחיל קלן..
שמגיעים למינונים של שניים/שלוש כדורים ליום איך יש זמן לאימון?
כדור בבוקר,אחר כך אחד בצהריים,ואז בערב איפה הזמן להתאמן בדיוק? אסור גם להתאמן 3-4 שעות אחרי כדור.. אפשר עזרה עם סידור הכדורים? ובקשר להאם לקחת קלן או לא החלטתי שכן אני אעשה את זה כמו שצריך לפי הפירמידה ואקפיד על זמנים כמו שצריך.

כדור בבוקר,אחר כך אחד בצהריים,ואז בערב איפה הזמן להתאמן בדיוק? אסור גם להתאמן 3-4 שעות אחרי כדור.. אפשר עזרה עם סידור הכדורים? ובקשר להאם לקחת קלן או לא החלטתי שכן אני אעשה את זה כמו שצריך לפי הפירמידה ואקפיד על זמנים כמו שצריך.
גבר, לתום אין אפשרות לסדר את הכדורים לפי שעה או לפי היומן שלך, אבל זה לא בעיה בכלל, תפצל כל 3-4 כדור, עד שעתיים לפני אימון, אם אתה מסתדר עם זוג כדורים, את ה 3 תקח בסביבות 4-5 ו תרביץ אימון אחרי שעתיים.. תלך לפי הספר, יש לך אשכול עשיר בתגובות ומאמר מלא לגבי קלן.

גבר, לתום אין אפשרות לסדר את הכדורים לפי שעה או לפי היומן שלך, אבל זה לא בעיה בכלל, תפצל כל 3-4 כדור, עד שעתיים לפני אימון, אם אתה מסתדר עם זוג כדורים, את ה 3 תקח בסביבות 4-5 ו תרביץ אימון אחרי שעתיים.. תלך לפי הספר, יש לך אשכול עשיר בתגובות ומאמר מלא לגבי קלן.
כן עכשיו שחושבים על זה אז זה בקשה מפגרת ומוגזמת,תודה.
אם נגיד אני אלך על כדור בשמונה,עוד אחד ב12 ואחרון בארבע בצהריים,האימון יכול להתחיל בשש? או שצריך עוד זמן ביטחון ונעשה מעל 3 שעות הפסקה בין כדור לאימון?

בגדול שעתיים זה זמן מספיק, אם העסק היחיד שלך החיים זה הבצפר אז המצב שלך טוב מאוד חח, ב 6 זה בסדר ב 7 גם יותר טוב..
בהצלחה.

בגדול שעתיים זה זמן מספיק, אם העסק היחיד שלך החיים זה הבצפר אז המצב שלך טוב מאוד חח, ב 6 זה בסדר ב 7 גם יותר טוב..
בהצלחה.
חחחח כן בינתיים בצפר הדבר היחיד שמעסיק אותי ...
אוקי,תודה רבה על העזרה אני אקנה את הקלן ואקווה שהכל יילך כמו שצריך.
יש חברות מומלצות לכמה שפחות תופעות לוואי? ורמוג שמעתי ממש קצת תופעות לוואי,סיירוקס מלא תופעות לוואי.
אגב מומלץ ממש לתסף במגנזיום וטהורין או אפשר להסתדר בלי? ההתכווצויות שריר באמת כאלה כואבות/מציקות?

חחחח כן בינתיים בצפר הדבר היחיד שמעסיק אותי ...
אוקי,תודה רבה על העזרה אני אקנה את הקלן ואקווה שהכל יילך כמו שצריך.
יש חברות מומלצות לכמה שפחות תופעות לוואי? ורמוג שמעתי ממש קצת תופעות לוואי,סיירוקס מלא תופעות לוואי.
אגב מומלץ ממש לתסף במגנזיום וטהורין או אפשר להסתדר בלי? ההתכווצויות שריר באמת כאלה כואבות/מציקות?
אני לא תיספתי בכלום ולא הייתה לי רבע התכווצות כל אחד ואיך שזה נשפיע עליו..

@To be אפשר להתחיל עם הקטוטיפן רק מהשבוע השלישי לא חייב מהיום הראשון

לגבי הצריכה אפשר לקחת הכל על הבוקר ככה אני עשיתי אם יש יותר מדי תופעות לוואי ניתן לפצל ל3 בהפרש של 4 שעות ולא לפני אימון/שינה

@gym guy
הקלן לא עושה קסמים סך הכל מביא בוסט נחמד ושומר יותר על המסת שריר בעקבות ייעול בשריפת שומן ויכול להוות פיתרון טוב במקרה של תקיעה בירידה לקראת הסוף

ועוד שאלה שראיתי לגבי ההתלבטות שבועיים שבועיים או 6 שבועות עם קטוטיפן
לדעתי האישית בשבועיים הראשונים החומר עובד מצוין שהקטוטיפן נכנס יש הרגשה שהוא נחלש או שהגוף מתרגל גם 6 שבועות זה די מעיק לדעתי שבועיים קלן שבועיים יוהמבין כדי לרדת לחד ספרתי זה יכול להיות מושלם

מי שבאחוז יחסית גבוה יותר אז אולי עדיף למשוך 6 שבועות כי השריפת שומן תקרה ככה או ככה והקלן רק יעזור

אתה עושה סדר דברים או מייעץ?
אתה הראשון שלא מתכווצים לו השרירים לפי משאני זוכר, בקשר לקטוטיפן כל אחד אומר משהו אחר, בגדול זה לא בעיה לצרף אותו בשבוע השלישי.. שאר הסעיפים כל אחד ותגובות הגוף שלו..

אתה עושה סדר דברים או מייעץ?
אתה הראשון שלא מתכווצים לו השרירים לפי משאני זוכר, בקשר לקטוטיפן כל אחד אומר משהו אחר, בגדול זה לא בעיה לצרף אותו בשבוע השלישי.. שאר הסעיפים כל אחד ותגובות הגוף שלו..
ראיתי כל מיני שאלות אז עניתי מהניסיון שלי וממה שקראתי (וקראתי המון) אני חושב שזה ברור שעל כל אחד זה ישפיע שונה..

ראיתי כל מיני שאלות אז עניתי מהניסיון שלי וממה שקראתי (וקראתי המון) אני חושב שזה ברור שעל כל אחד זה ישפיע שונה..
אוקי,אז אתה אומר כדי לתסף או שהסיכוי שההתכווצויות יבואו סיכוי נמוך?
ושוב-זה התכווצויות שאפשר לסבול או כאבים רציניים?
למטרה זאת יש את האתר הזה, לשתף אחד את השני, נחמד מצידך..
ההתכווצויות נסבלות? ובעיקרון אותו שאלנ ששאלתי אותו למעלה

אוקי,אז אתה אומר כדי לתסף או שהסיכוי שההתכווצויות יבואו סיכוי נמוך?
ושוב-זה התכווצויות שאפשר לסבול או כאבים רציניים?

ההתכווצויות נסבלות? ובעיקרון אותו שאלנ ששאלתי אותו למעלה
אני אישית לא תיספתי ולא הרגשתי כלום אתה יכול ללכת בגישה של לתסף מראש וגם אז אולי זה יקרה ואתה יכול ללכת בגישה של לתסף אם יקרה ולקוות שזה יעזור

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית