הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

ההתכווצויות נסבלות? ובעיקרון אותו שאלנ ששאלתי אותו למעלה
אני אישית תיספתי ולא הרגשתי כלום אתה יכול ללכת בגישה של לתסף מראש וגם אז אולי זה יקרה ואתה יכול ללכת בגישה של לתסף אם יקרה ולקוות שזה יעזור.

קרה לי ביום השני שלקחתי קלן באמצע משחק כדורסל שכבתי על הריצפה 10 דקות לא יכולתי לזוז
אל תתקמצן על מגנזיום

מישו מכיר את החברה דיספנסר? איך היא? יש תופעות לוואי רציניות?
אגב איך אני יכול לוודאות שאכן קיבלתי כדורים של החברה הזאת ולא סתם אחת? הביא לי בשקית.
שאלה חשובה ואחרונה.
מדדתי לחץ דם בשביל לדעת אם להשתמש בזה.
הלחץ דם היה נמוך הוא היה 126/55 ובפעם השניה 119/46 משהו כזה ...
זה עדיין מסוכן כמו לחץ דם גבוה? פשוט קניתי כבר תקלן והתכנון להשתמש בו מיום ראשון..
אגב בסייקל שבועיים של קלן מבטלים ימי העמסה או פשוט לא לוקחים קלן ביום העמסה? השאלה הראשונה חשובה ביותר.
@Eyal @Tom מקווה שתענו (שאלה אחרונה לפני השימוש)

נערך לאחרונה:
מישו מכיר את החברה דיספנסר? איך היא? יש תופעות לוואי רציניות?
אגב איך אני יכול לוודאות שאכן קיבלתי כדורים של החברה הזאת ולא סתם אחת? הביא לי בשקית.
שאלה חשובה ואחרונה.
מדדתי לחץ דם בשביל לדעת אם להשתמש בזה.
הלחץ דם היה נמוך הוא היה 126/55 ובפעם השניה 119/46 משהו כזה ...
זה עדיין מסוכן כמו לחץ דם גבוה? פשוט קניתי כבר תקלן והתכנון להשתמש בו מיום ראשון..
אגב בסייקל שבועיים של קלן מבטלים ימי העמסה או פשוט לא לוקחים קלן ביום העמסה? השאלה הראשונה חשובה ביותר.
@Eyal @Tom מקווה שתענו (שאלה אחרונה לפני השימוש)
לא מכיר דיספנסר (חוץ מכלי לזבל)...
אין לך לחץ דם גבוה.
אל תבצע העמסה בעת השימוש בקלן ואל תגזים בדל פחמימה.

לא מכיר דיספנסר (חוץ מכלי לזבל)...
אין לך לחץ דם גבוה.
אל תבצע העמסה בעת השימוש בקלן ואל תגזים בדל פחמימה.
אוקי בקשר לקלן הוא אמר לי שזאת חברה איכותית ושכמה שיותר קטן יותר טוב מכיוון שזה מלא בפחות סוכר.
אני יודע שאין לי לחץ דם גבוה הנורמאל זה 120/80 ושלי נמוך מהרגיל,עם לחץ דם נמוך אפשר עדיין להשתמש הקלן ללא סיכון ?
איך זה להתחיל מחר העמסה ליום שלם ואז מראשון שבועיים ללא העמסה ורק סייקל?
אגב ההתכווצויות עדיין מפריעות לי..
אמרו לי שאם אשתה הרבה מים זה ימנע את זה,זה נכון או שבשביל למנוע התכווצויות צריך רק לתסף במגנזיום ואבץ? אגב אני על 55 גרם פחמימה זה בסדר נכון? ומוצרי חלב אין בעיה?

נערך לאחרונה:
שאלה קצת דפוקה אבל אחרי שלוקחים צריך לחכות 4 שעות ואז לאכול? כמו יהומבין

שאלה קצרה ואחרונה.
היום היה העמסה,עדיף להתחיל ממחר את הסייקל או לחכות ליום ראשון שכל הפחמימות ירדו קצת?

היום היה העמסת פחמימות,זה לא יפגע בסייקל עם הקלן נכון?
ואיך הולך הקטע של הפירמידה,זה יום 1-3 40 מקג,יום 4-7 80 מקג, יום 8-14 120 נכון?
אז מחר אני אתחיל עם זה במקום לחכות לראשוו,תודה.
אפשר גם לחכות לראשון לא קריטי ובכיף

אני צריך קצת עזרה בשימוש בקלן, בראשון הקרוב אני מתחיל וזו הפעם הראשונה שאני משתמש בשורף.

כאמור בהתחלה (1-4) אני לוקח כל בוקר נגיד ב8:00 כדור אחד, של 40 מקג.

מהיום הרביעי (4-8) אני לוקח כמות של 80 מקג, איך לפצל את לקיחת שני הכדורים?

מהיום ה-8 אני צריך לקחת כמות של 120 מקג, השאלה שלי היא איך אני מחלק את צריכת הכדורים כשאני מתאמן כל יום בין השעות 13:30 לשתיים שלוש ??

האם לקחת על בטן ריקה או לא?

אפשר לשלב אימוני כדורגל במהלך סייקל ראשון של קלן?
וכמה זמן עדיף לקחת את הכדור האחרון לפני אימון אנאירובי

מהיום ה-8 אני צריך לקחת כמות של 120 מקג, השאלה שלי היא איך אני מחלק את צריכת הכדורים כשאני מתאמן כל יום בין השעות 13:30 לשתיים שלוש ??
8:00, 11:00, והאחרון לפני אימון, עדיף לפני 16:00.
האם לקחת על בטן ריקה או לא?
של הבוקר כן, הכי עדיף על בטן ריקה (מקס' אפקט).
אפשר לשלב אימוני כדורגל במהלך סייקל ראשון של קלן?
וכמה זמן עדיף לקחת את הכדור האחרון לפני אימון אנאירובי
כדורגל/אירובי/אנאירובי שעתיים לפחות אחרי כדור הקלן (עדיף יותר).

@Tom אשמח אם תענה.
אני יודע שטמפ' הגוף עולה,כך גם הדופק,האם שלוקחים קלן אפשר להיכנס לסאונה ? מדובר בסאונה אחרי אימון,אני חושב שכן אבל רק רוצה לאמת את זה.

כמה זמן לפני אימון אפשר לקחת קלן?
האם אפשר לקחת לפני אירובי?
בכמה שעות להפריד צריכה של כל כדור?

אתה תרגיש כשתתחיל לקחת שמקבלים בום של דופק ולחץ דם חצי שעה אחרי הלקיחה ולי זה התמתן אחרי שעה-שעתיים בזמן הזה כבר אפשר להתאמן

בעיקרון בפיצול של הכדורים אומרים כל 4 שעות, אבל אתה יכול לקום בבוקר לקחת את כל ה3 ככה אני עשיתי סתם כאב ראש כל 4 שעות גם קל מאוד לשכוח

ולגבי האירובי תנסה אבל לא אירובי יותר מדי עצים ותקשיב לגוף שלך אני כן עשיתי אירובי אבל פעם אחת שילבתי 120 מק"ג קלן 400 מ"ג קפאין ו18 מ"ג יוהמבין ויצאתי לריצה לא הצלחתי לרוץ יותר מ2 שניות הלחץ דם היה בשמיים אז פשוט הלכתי

מה שאני אומר שתקשיב לגוף שלך ויהיה בסדר

הי חבר, קלן בדרך כלל לוקחים כל 4 שעות, אם אתה לא יכול אז אפשר יותר צפוף כל 2-3.
לפני אירובי עדיף מעל 2, אישית אם זה ריצה רצינית או אינטרוולים 4 שעות הולך על הבטוח.

תודה חבר'ה.

עוד כמה שאלות, ברשותכם.
קראתי שקלן מפחית את כמות הטאורין בגוף, מה שמונע מהכבד להמיר T4 ל-T3 (ולכן גם נגמרות התכווצויות). האם זה נכון וכמה זה משמעותי מבחינת איבוד שומן?

בנוסף, בפורומים בחו"ל וכמעט כל מקור שהוא לא הפורום הזה ממליצים על סייקלים שונים לגמרי. ברוב ממליצים על שימוש רצוף לאורך כשישה שבועות ללא קטוטיפן בכלל. עוד המלצה שראיתי היא שכאשק עושים שבועיים קלן/שבועיים מנוחה, לא מתחילים כל סייקל לאחר הסייקל הראשון במינון של 40 מק"ג, אלא במינון של כ-120 מק"ג.
משמע, שבועיים לקחתי קלן בפירמידה עולה עד 120 מקג, נחתי שבועיים, חזרתי לקלן 120 מקג מהיום הראשון ולא ביצעתי פירמידה עוחה2 שוב.
יש למישהו הסבר? מה הסיכונים בשימוש של יותר משבועיים בקלן ללא קטוטיפן?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית