אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

קראתי שקלן מפחית את כמות הטאורין בגוף, מה שמונע מהכבד להמיר T4 ל-T3 (ולכן גם נגמרות התכווצויות). האם זה נכון וכמה זה משמעותי מבחינת איבוד שומן?
בוקר, מה שציינת זה נכון, לגבי העבודה של הקלן בכללי הוא כן עושה את העבודה אבל צריכים לקחת את המינון הנכון, תגיע עד 120 תראה איך זה הולך, אישית לא עבד עלי ברמת ה120 מק"ג, רק כשהתחלתי לקחת 160 הוא התחיל לסחוט.
בנוסף, בפורומים בחו"ל וכמעט כל מקור שהוא לא הפורום הזה ממליצים על סייקלים שונים לגמרי. ברוב ממליצים על שימוש רצוף לאורך כשישה שבועות ללא קטוטיפן בכלל. עוד המלצה שראיתי היא שכאשק עושים שבועיים קלן/שבועיים מנוחה, לא מתחילים כל סייקל לאחר הסייקל הראשון במינון של 40 מק"ג, אלא במינון של כ-120 מק"ג.
משמע, שבועיים לקחתי קלן בפירמידה עולה עד 120 מקג, נחתי שבועיים, חזרתי לקלן 120 מקג מהיום הראשון ולא ביצעתי פירמידה עוחה2 שוב.
יש למישהו הסבר? מה הסיכונים בשימוש של יותר משבועיים בקלן ללא קטוטיפן?
בגדול אתה דופק ברציפטורי בטא, הקטוטיפן מגן עליהם מהקלן, אגב מהיום הראשון זה מומלץ, עזוב אותך מלקחת קלן מעל שבועיים בלי קטוטיפן סיכון גדול לפי המחקרים, התגובות שקבלתי לפניך פה, ומהדעה האישית.
בקשר ל און אוף, אני מצדיק אותך זה נשמע סתם בזבוז זמן להתחיל מחדש, הגוף מבין מה זה, ומוכן לתופעות לוואי אז אין טעם להתחיל מחדש, אם הייתי הולך על און אוף גם הייתי מרביץ 120 מהיום הראשון.
*ד"א סבלנות קבל יותר תשובות זה לא סתם שאלה, ותייג מנהלים, כמו תום ואייל, הם THE BEST.

בוקר, מה שציינת זה נכון, לגבי העבודה של הקלן בכללי הוא כן עושה את העבודה אבל צריכים לקחת את המינון הנכון, תגיע עד 120 תראה איך זה הולך, אישית לא עבד עלי ברמת ה120 מק"ג, רק כשהתחלתי לקחת 160 הוא התחיל לסחוט.

בגדול אתה דופק ברציפטורי בטא, הקטוטיפן מגן עליהם מהקלן, אגב מהיום הראשון זה מומלץ, עזוב אותך מלקחת קלן מעל שבועיים בלי קטוטיפן סיכון גדול לפי המחקרים, התגובות שקבלתי לפניך פה, ומהדעה האישית.
בקשר ל און אוף, אני מצדיק אותך זה נשמע סתם בזבוז זמן להתחיל מחדש, הגוף מבין מה זה, ומוכן לתופעות לוואי אז אין טעם להתחיל מחדש, אם הייתי הולך על און אוף גם הייתי מרביץ 120 מהיום הראשון.
*ד"א סבלנות קבל יותר תשובות זה לא סתם שאלה, ותייג מנהלים, כמו תום ואייל, הם THE BEST.
בשאלה הראשונה התכוונתי לאיבוד שומן מבחינת זה שהגוף לא ממיר T4 ל-T3, בלי קשר לקלן. התכוונתי האם שימוש בקלן ללא טאורין מונע מהגוף לשרוף שומן בצורה טובה מבחינת הורמוני בלוטת התריס, בלי שום קשר להשפעה של קלן.
אשמח לראות מחקרים שמערבים קלן וקטוטיפן או קלן לאורך זמן.

@Tom אשמח לתשבותך בנושא.

אפשרי להמשיך אחרי השבועיים סייקל עוד איזה 3 ימים על מינון 120? ואז כנראה מתחיל מסה נקייה כבר..

נ.ב. לא מרגיש שום תופעות לוואי בכלל חוץ מקצת רעידות בידיים (קלן של סיירוקס)

אפשרי להמשיך אחרי השבועיים סייקל עוד איזה 3 ימים על מינון 120? ואז כנראה מתחיל מסה נקייה כבר..

נ.ב. לא מרגיש שום תופעות לוואי בכלל חוץ מקצת רעידות בידיים (קלן של סיירוקס)
יש כאלה שאומרים שכן,זה סך הכל 3 ימים זה לא מה שיעשה את ההבדל לדעתי אבל למה לך להסתכן תמשיך בחיטוב עוד שבוע בלי הקלן ואז תתחיל מסה

אני בשבוע אחרון של הסייקל,יום שבת הזה הלקיחה נגמרת.
חבר אמר לי שזה עושה נזק לכבד,אני לא מעוניין לנזק ואם אכן זה עושה נזק אני אפסיק כבר לקחת ממחר.
זה עושה נזק לכבד? השיטה של און אוף שבועיים שבועיים,אני בשבוע האחרון של 120 מקג.
אגב אם אמי רוצה לבדוק תכבד,כמה זמן אחרי סיום הסייקל ללכת לבדיקות לקבל תוצאה אפקטיבית? @Tom @Eyal

חבר אמר לי שזה עושה נזק לכבד,אני לא מעוניין לנזק ואם אכן זה עושה נזק אני אפסיק כבר לקחת ממחר.
אגב אם אמי רוצה לבדוק תכבד,כמה זמן אחרי סיום הסייקל ללכת לבדיקות לקבל תוצאה אפקטיבית? @Tom @Eyal

קלן לא מזיק לכבד

אהלן,

מה שמטריד אותי יותר זה הגיל שלך ולא הכבד.

אין שום נזק לכבד.

אז בעצם אתה אומר פה שנזק לכבד אין?
ולמה מטריד? מה ההבדל שבן 16 לוקח,לבן 21 שהם לוקחים באותו האופן? תודה על התשובות אייל

אם תמשיך לשאול את אותה השאלה אני לא אשנה את דעתי בנוגע לסוגיית הכבד. האם שילבת קטוטיפן במידה וחצית את קו ה-14 יום?

אם תמשיך לשאול את אותה השאלה אני לא אשנה את דעתי בנוגע לסוגיית הכבד. האם שילבת קטוטיפן במידה וחצית את קו ה-14 יום?
אוקי,תודה בקשר לתשובה על הכבד.
עכשיו בקשר לקטוטיפן,לא שילבתי מכיוון שאני לא עובר את ה14 יום.
אני עושה אחרי השבועיים,שלוש שבועות הפסקה וחוזר לזה לשבועיים.

רוצה להתחיל להשתמש בקלן ויש לי שאלה.
המאמן שלי אמר שזה לשלושה שבועות, אני הצעתי שאני רוצה
יש לי שומן עיקש בבטן תחתונה (1.70- על 66.משקל) יש לי חילוף חומרים נמוך בגלל עבר של דיאטות
האם שלושה שבועות קלן נטו יכול לעזור? אני מתאמנת בבוקר והבנתי שאפשר לקחת כדור אחד בבוקר ואחד בערב

רוצה להתחיל להשתמש בקלן ויש לי שאלה.
המאמן שלי אמר שזה לשלושה שבועות, אני הצעתי שאני רוצה
יש לי שומן עיקש בבטן תחתונה (1.70- על 66.משקל) יש לי חילוף חומרים נמוך בגלל עבר של דיאטות
האם שלושה שבועות קלן נטו יכול לעזור? אני מתאמנת בבוקר והבנתי שאפשר לקחת כדור אחד בבוקר ואחד בערב
נתחיל שרוב מה שאת יודעת לא נכון,
קלן כן יעזור לוקחים עד 3 כדורים של 40 מק״ג כל 3-4 עד שעה 4, מסיבה שהחומר מעורר ולא תצליחי לישון בלילה..
עכשיו כל יום נוסף אחרי ה 14 יום צריכים לקחת קלן עם תרופה שמגנה על הרציפטורים שהקלן דופק.. ״קטוטיפן״ זה התרופה, כדור לפני שינה במקרה שלך.
דבר אחרון שאני מוסיף רואים שאת רחוקה שנות אור מהחומר הזה כדאי לקרוא טוב, חפשי קלן באתר וגם בגוגל, וגם מומלץ לדפדף את אשכול הקלן הגדול.. אל תשתמשי בחומר לפני שאת מבינה מה זה, כמה, איפה, איזה, מתי, ועד מתי!!

נערך לאחרונה:
תחיל שרוב מה שאת יודעת לא נכון,
קלן כן יעזור לוקחים עד 3 כדורים של 25 מק״ג כל 3-4 עד שעה 4, מסיבה שהחומר מעורר ולא תצליחי לישון בלילה..
עכשיו כל יום נוסף אחרי ה 14 יום צריכים לקחת קלן עם תרופה שמגנה על הרציפטורים שהקלן דופק.. ״קטוטיפן״ זה התרופה, כדור לפני שינה במקרה שלך.
דבר אחרון שאני מוסיף רואים שאת רחוקה שנות אור מהחומר הזה כדאי לקרוא טוב, חפשי קלן באתר וגם בגוגל, וגם מומלץ לדפדף את אשכול הקלן הגדול.. אל תשתמשי בחומר לפני שאת מבינה מה זה, כמה, איפה, איזה, מתי, ועד מתי!!
נכון אין לי נסיון עם זה.. תודה על התגובה אני אבדוק
עד כמה זה בעייתי לקחת קלן לפני אימון בקטע של מאמץ ודופק.?

נכון אין לי נסיון עם זה.. תודה על התגובה אני אבדוק
עד כמה זה בעייתי לקחת קלן לפני אימון בקטע של מאמץ ודופק.?
בעייתי במובן של אפשרות להגיע למיון.
קראי את המאמר בפורטל וחפשי עוד באינטרנט.
מובן שבלי תזונה ואימונים נכונים, לא תראי תוצאות עם קלן. כדי לתקן את חילוף החומרים, שבועיים של צריכת מאזן קלורי נייטרלי יכול לעזור. בנוסף, צריכה של סיבים תזונתיים, אם את לא צורכת מספיק יכולה לעזור. גם תה ירוק יכול לסייע.

בזמן לקיחת הקלן אני לוקח את הBMR מכפיל אותו ב10% ואז מוריד 500 קלוריות (בנקודת הנחה שאני רוצה להיות בגרעון של 500 קלוריות)

עד עכשיו ירדתי 20 קילו ואני רוצה לעשות עוד חודש חיטוב ואחרי החודש להכניס סייקל אחד של שבועיים קלן לסיים את הסיום חזק ואז להתחיל מסה אחרי זה
כדאי לעשות את זה או שחבל לעשות רק סייקל אחד של שבועיים כי שמעתי שסייקל אחד של שבועיים לא באמת משפיע

עד עכשיו ירדתי 20 קילו ואני רוצה לעשות עוד חודש חיטוב ואחרי החודש להכניס סייקל אחד של שבועיים קלן לסיים את הסיום חזק ואז להתחיל מסה אחרי זה
כדאי לעשות את זה או שחבל לעשות רק סייקל אחד של שבועיים כי שמעתי שסייקל אחד של שבועיים לא באמת משפיע
חבל, תתחיל כבר את הסייקל ותמשוך עד חודש וחצי עם קטוטיפן.

נתחיל שרוב מה שאת יודעת לא נכון,
קלן כן יעזור לוקחים עד 3 כדורים של 40 מק״ג כל 3-4 עד שעה 4, מסיבה שהחומר מעורר ולא תצליחי לישון בלילה..
תזהר אתה מטעה היא בחורה המינונים שלה ושלך הם שונים לגמרי 80מק"ג בשבילה זה מקס לדעתי וגם הייתי בודק את זה יותר לעומק בכל מקרה

חבל, תתחיל כבר את הסייקל ותמשוך עד חודש וחצי עם קטוטיפן.
בוא אני אסביר לך כרגע אני לא באחוז שומן נמוך נכון ירדתי 20 קילו אבל התחלתי ממצב של ממש ממש שמן אני עכשיו 17 אחוז שומן ואני יודע שבכל מצב קלן יכול לעזור השאלה אם שווה לי עכשיו כמו שאמרת לעשות חודש וחצי עם קטוטיפן
ועוד משהו אני בן 17 נכון אני יודע שלא ממליצים לקחת משהו מתחת לגיל 21 אבל אני מת לגמור עם החיטוב הזה כבר ולהתחיל מסה
השאלה אם קלן ישפיע באיזשהי צורה על לימודים

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית