הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

מישהו יכול להגיד לי אם מדובר בקלן אמיתי/איכותי?

קבצים מצורפים

• cln.jpg
    cln.jpg
    KB 32.8 · צפיות: 171
בוא אני אסביר לך כרגע אני לא באחוז שומן נמוך נכון ירדתי 20 קילו אבל התחלתי ממצב של ממש ממש שמן אני עכשיו 17 אחוז שומן ואני יודע שבכל מצב קלן יכול לעזור השאלה אם שווה לי עכשיו כמו שאמרת לעשות חודש וחצי עם קטוטיפן
ועוד משהו אני בן 17 נכון אני יודע שלא ממליצים לקחת משהו מתחת לגיל 21 אבל אני מת לגמור עם החיטוב הזה כבר ולהתחיל מסה
השאלה אם קלן ישפיע באיזשהי צורה על לימודים
תופעות לוואי שאני אישית הרגשתי שעלולות לפגוע לך בלימודים:
-היפראקטיביות וחוסר רוגע
-רעידות בידיים לפעמים חזקות לפעמים פחות עשוי לפגוע לך בכתיבה נגיד במבחן שצריך לכתוב הרבה ומהר, אבל לא קריטי מדי

תופעות לוואי שקראתי עליהן ולא הרגשתי:
-תחושת "המשאית" קשה לזוז אין כוח לכלום לא צריך להסביר למה זה יכול לדפוק לך את הלימודים משמעותית..
-כאבי ראש

בכל מקרה אם אתה בעניין תתחיל להשתמש כמובן אחרי שאתה מכיר את הפרוטוקול פיקס ותראה איך ההשפעה במקרה הכי גרוע עוצר תסייקל אחרי יום בלי לקחת כדור התופעות לוואי כמעט מפסיקות לגמרי אולי רעידות ממש קלילות בידיים

תזהר אתה מטעה היא בחורה המינונים שלה ושלך הם שונים לגמרי 80מק"ג בשבילה זה מקס לדעתי וגם הייתי בודק את זה יותר לעומק בכל מקרה
אני לא מטעה אף אחד, אמרתי סטנדרט עד 120.. ושהיא צריכה לקרוא הרבה לפני..
ועוד משהו אני בן 17 נכון אני יודע שלא ממליצים לקחת משהו מתחת לגיל 21 אבל אני מת לגמור עם החיטוב הזה כבר ולהתחיל מסה
השאלה אם קלן ישפיע באיזשהי צורה על לימודים
בכלל לא כדאי, אתה יכול לרדת אחלה ובקלות עד 14% שומן..
אגב שבועיים זה רעל ללא תוצאות.. אל תתעסק בכלל אתה יכול לעשות את הכל בלי תרופות..

אני כבר כמה ימים על 160 מקג ואני לא מרגיש כלום חוץ מקצת רעידות... הדופק לב שלי לא עולה בכלל
אפשר לעלות את המינון מעל זה או שזה מסוכן? אני שוקל 115 (זה קלן של בלקן)

תופעות לוואי שאני אישית הרגשתי שעלולות לפגוע לך בלימודים:
-היפראקטיביות וחוסר רוגע
-רעידות בידיים לפעמים חזקות לפעמים פחות עשוי לפגוע לך בכתיבה נגיד במבחן שצריך לכתוב הרבה ומהר, אבל לא קריטי מדי

תופעות לוואי שקראתי עליהן ולא הרגשתי:
-תחושת "המשאית" קשה לזוז אין כוח לכלום לא צריך להסביר למה זה יכול לדפוק לך את הלימודים משמעותית..
-כאבי ראש

בכל מקרה אם אתה בעניין תתחיל להשתמש כמובן אחרי שאתה מכיר את הפרוטוקול פיקס ותראה איך ההשפעה במקרה הכי גרוע עוצר תסייקל אחרי יום בלי לקחת כדור התופעות לוואי כמעט מפסיקות לגמרי אולי רעידות ממש קלילות בידיים
אוקיי
ומה אתה אומר על קלן נוזלי?

כמו אני מכיר מישהו שמוכר קלן נוזלי (שמכיל בתוכו כמות כמו 100 כדורים) ב80 שקל ומישהו שמוכר 100 כדורים ב250 שקל
אסור לדבר פה על מחירים אבל סתם נקודה למחשבה אם הקלן הנוזלי זול בצורה משמעותית זה אמור להעלות לך סימני שאלה..

בכל מקרה תחכה לתגובה של מישהו שיודע לגבי זה

אסור לדבר פה על מחירים אבל סתם נקודה למחשבה אם הקלן הנוזלי זול בצורה משמעותית זה אמור להעלות לך סימני שאלה..

ערכתי את ההודעה לגבי המחיר
ואני מחכה לעוד תגובות לגבי זה
בכללי אני מחפש באינטרנט על קלן נוזלי

עוד משהו שקצת התבלבלתי עם תגובות שמצאתי באינטרנט
איך אמורה להיות התזונה בזמן הצריכת קלן? כמו התפריט חיטוב הרגיל שאני עליו עכשיו או לעשות דל פחמימה?

ערכתי את ההודעה לגבי המחיר
ואני מחכה לעוד תגובות לגבי זה
בכללי אני מחפש באינטרנט על קלן נוזלי

עוד משהו שקצת התבלבלתי עם תגובות שמצאתי באינטרנט
איך אמורה להיות התזונה בזמן הצריכת קלן? כמו התפריט חיטוב הרגיל שאני עליו עכשיו או לעשות דל פחמימה?
קלן ודל פחמימה עובדים מעולה יחד. 100 פחמימה ומטה. אין לבצע העמסות בזמן הצריכה.

1.איך הקלן של Radjay?
2.אם אני לוקח קלן במהלך UD2 אז ביום העמסה צריך גם לצרוך קלן?
3.אחרי שבועיים עם קלן אני מתכוון לקחת שבועיים יוהמבין. עכשיו השאלה היא האם אני צריך לעשות את הפרוטוקול של היוהמבין במהלך השבועיים האלה?
4.את המינון צריך לחלק במהלך היום? במאמר בקילוגרם כתוב רק כמה לקחת אבל לא כתוב איך.

תודה לעוזרים

1.איך הקלן של Radjay?
2.אם אני לוקח קלן במהלך UD2 אז ביום העמסה צריך גם לצרוך קלן?
3.אחרי שבועיים עם קלן אני מתכוון לקחת שבועיים יוהמבין. עכשיו השאלה היא האם אני צריך לעשות את הפרוטוקול של היוהמבין במהלך השבועיים האלה?
4.את המינון צריך לחלק במהלך היום? במאמר בקילוגרם כתוב רק כמה לקחת אבל לא כתוב איך.

תודה לעוזרים
1. לא התנסיתי, אבל קלן זה קלן ותופעות הלוואי משתנות מאדם לאדם.
2. לא מבצעים העמסות בזמן הצריכה.
3. על איזה פרוטוקול אתה מדבר?
4. לא חובה, משום שזמן מחצית החיים של הקלן ארוך ואין סיכוי שהחומר ייצא מהמערכת אם אתה לוקח כל יום, אך כדי למזער תופעות לוואי, חלוקה של הכדורים עלולה לעזור. איך? כדור כל 3-4 שעות בלי שיהיה צמוד לאימון. למשל, כדור בשבע בבוקר, כדור בשתיים עשרה וכדור בשלוש. אימון בשעה 7.

שאלה..
זה לא משנה מתי אני לוקח את הקלן ?
נגיד לקחתי עכשיו ואני מתאמן ב 8 בערב, זה בסדר?

1. לא התנסיתי, אבל קלן זה קלן ותופעות הלוואי משתנות מאדם לאדם.
2. לא מבצעים העמסות בזמן הצריכה.
3. על איזה פרוטוקול אתה מדבר?
4. לא חובה, משום שזמן מחצית החיים של הקלן ארוך ואין סיכוי שהחומר ייצא מהמערכת אם אתה לוקח כל יום, אך כדי למזער תופעות לוואי, חלוקה של הכדורים עלולה לעזור. איך? כדור כל 3-4 שעות בלי שיהיה צמוד לאימון. למשל, כדור בשבע בבוקר, כדור בשתיים עשרה וכדור בשלוש. אימון בשעה 7.

אני מדבר על הפרוטוקול שצריך לקחת את היוהמבין 4 שעות אחרי אוכל ואז אחרי אימון לא לאכול שעתיים ויוצא 8 שעות בערך של צום.
ובקשר להעמסה...אם אני לא עושה העמסה עם קלן אז מה לעשות ביום חמישי של הUD2? זה היום שבוא צריכה בעיקרון להתבצע העמסת הפחמימות, אז להשאר שבועיים בלי העמסה? ובשבועיים של ההפסקה לעשות? ואם אני אשאר שבועיים בלי לעשות העמסה אני לא אאבד הרבה שריר?

קלן ודל פחמימה עובדים מעולה יחד. 100 פחמימה ומטה. אין לבצע העמסות בזמן הצריכה.
כמו שחשבתי (רק רציתי להיות בטוח)
ועוד שאלה אחרונה,ברגע שאני רוצה לסיים את הסייקל אני פשוט מפסיק או כמה ימים לפני לעשות פרמידיה יורדת?

כמו שחשבתי (רק רציתי להיות בטוח)
ועוד שאלה אחרונה,ברגע שאני רוצה לסיים את הסייקל אני פשוט מפסיק או כמה ימים לפני לעשות פרמידיה יורדת?
אין טעם לעשות פירמידה יורדת. יום אחרון צריך להיות עם מינון מקסימלי.
אני מדבר על הפרוטוקול שצריך לקחת את היוהמבין 4 שעות אחרי אוכל ואז אחרי אימון לא לאכול שעתיים ויוצא 8 שעות בערך של צום.
ובקשר להעמסה...אם אני לא עושה העמסה עם קלן אז מה לעשות ביום חמישי של הUD2? זה היום שבוא צריכה בעיקרון להתבצע העמסת הפחמימות, אז להשאר שבועיים בלי העמסה? ובשבועיים של ההפסקה לעשות? ואם אני אשאר שבועיים בלי לעשות העמסה אני לא אאבד הרבה שריר?
הפרוטוקול שאתה מדבר עליו הוא הדרך היחידה לגרום ליוהימבין באמת לעבוד. כל אופן לקיחה אחר, בלי שום קשר לקלן ותרופות אחרות, פשוט לא יניב תוצאות של יוהימבין.

לגבי שילוב הדיאטה והקלן, הייתי ממליץ לתייג את אחד המנהלים או לחפש באינטרנט. אינני מכיר את הדיאטה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית