הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

מעולה.
ועוד משהו,אפשר לראות קלן בבדיקת שתן של צבא?
לא יחפשו את זה בחיים. וגם אם כן, לצבא לא מספיק אכפת למה השתמשת בתרופה לטיפול בברונכיטיס או אסטמה.
אני גם בצבא וזה הדבר האחרון שמפחיד אותי.
אתה בטוח מהבחינה הזו.

לא יחפשו את זה בחיים. וגם אם כן, לצבא לא מספיק אכפת למה השתמשת בתרופה לטיפול בברונכיטיס או אסטמה.
אתה בטוח מהבחינה הזו.
מעולה!!
תודה רבה על העזרה

אני מדבר על הפרוטוקול שצריך לקחת את היוהמבין 4 שעות אחרי אוכל ואז אחרי אימון לא לאכול שעתיים ויוצא 8 שעות בערך של צום.
ובקשר להעמסה...אם אני לא עושה העמסה עם קלן אז מה לעשות ביום חמישי של הUD2? זה היום שבוא צריכה בעיקרון להתבצע העמסת הפחמימות, אז להשאר שבועיים בלי העמסה? ובשבועיים של ההפסקה לעשות? ואם אני אשאר שבועיים בלי לעשות העמסה אני לא אאבד הרבה שריר?
יש גרסא של הud2 שבה הגרעון נמשך שבועיים אבל זה קצת פסיכי להיות ככה שבועיים

פשוט ביום של העמסה אל תקח כדור ותחזור לקחת למחרת

אתה בטוח מהבחינה הזו.
בצבא הייתי על אפדרין ולקחתי את זה ליד כולם, כשעושים בדיקת דם, הבדיקה מראה רק את החומרים שמחפשים

רק אותי הקלן הזה מעיף?אני מחזיק כוס קפה אני מגיע לחדר כול הרצפה קפה ,רעידות מטורפות.
ואני עוד בהתחלה ,60 מ"ג.

אני עכשיו בחיטוב על 16-18 א"ש וגם יש לי אסטמה, קלן יכול לעזור לי בשניהם?

מתי אתם לוקחים את הטאורין?
והאם באמת יש צורך בטאורין מלבד הימנעות מהתכווצויות?

התחלתי עם הקלן (בלקן) ויש לי ממש תופעות לוואי קשות רעידות קור חרדה וכ'ו
רציתי לדעת אחרי כמה זמן התופעות לוואי אמורות לעבור? ועל איזה דופק אני אמורה להיות?
בנתיים גם אין לי KETOTIFEN אז אני לא יודעת אם אני אמשיך מעבר ל14 יום
80-120 מ"ג בשבועים כמה זה יכול להיות יעיל במקום שלוש שבועות?
ככה נראת התרופה אגב?
ketotifen_clenbuterol4sale.jpg

התחלתי עם הקלן (בלקן) ויש לי ממש תופעות לוואי קשות רעידות קור חרדה וכ'ו
רציתי לדעת אחרי כמה זמן התופעות לוואי אמורות לעבור? ועל איזה דופק אני אמורה להיות?
בנתיים גם אין לי KETOTIFEN אז אני לא יודעת אם אני אמשיך מעבר ל14 יום
80-120 מ"ג בשבועים כמה זה יכול להיות יעיל במקום שלוש שבועות?
ככה נראת התרופה אגב?
ketotifen_clenbuterol4sale.jpg
משתנה מאדם לאדם. אני התחלתי בלקן היום ולא מרגיש כלום.
איזה מינון התחלת? כמה ימים את כבר בסייקל ואיך נראה הסייקל?
בהזמנה מחו"ל אי אפשר לדעת מה את מקבלת ובאיזה מינון. קצת קשה להתייחס לשאלה על הקטו, יש מאות חברות תרופות שמייצרות קטוטיפן. זה כמו שתשאלי אם ככה נראה אקמול, שיש לו מיליון גרסות וחברות שונות.

משתנה מאדם לאדם. אני התחלתי בלקן היום ולא מרגיש כלום.
איזה מינון התחלת? כמה ימים את כבר בסייקל ואיך נראה הסייקל?
בהזמנה מחו"ל אי אפשר לדעת מה את מקבלת ובאיזה מינון. קצת קשה להתייחס לשאלה על הקטו, יש מאות חברות תרופות שמייצרות קטוטיפן. זה כמו שתשאלי אם ככה נראה אקמול, שיש לו מיליון גרסות וחברות שונות.
התחלתי אתמול,
אני 1-3 שלוש ימים 80 מג (שני כדורים של 40)
ואחרי זה 3 כדורים 120 מג
בגלל התופעות לוואי הקשות אני לא כ"כ רוצה להמשיך מעבר לשבועים,השאלה אם זה יהיה יעיל לשבועים
המאמן כושר שלי לא מכיר קטוטיפן, והוא המליץ לי לקחת שלוש שבועות אבל קראתי באינטרנט והבנתי שזה יותר מדי סיכון לקחת עוד שבוע.

התחלתי אתמול,
אני 1-3 שלוש ימים 80 מג (שני כדורים של 40)
ואחרי זה 3 כדורים 120 מג
בגלל התופעות לוואי הקשות אני לא כ"כ רוצה להמשיך מעבר לשבועים,השאלה אם זה יהיה יעיל לשבועים
המאמן כושר שלי לא מכיר קטוטיפן, והוא המליץ לי לקחת שלוש שבועות אבל קראתי באינטרנט והבנתי שזה יותר מדי סיכון לקחת עוד שבוע.
הנה הבעיה. לא מתחילים עם 80 מק"ג (מק"ג, ולא מ"ג). אני מאמין שאני שוקל כמעט כפול ממך והתחלתי עם 40, משמע כדור אחד.
היית צריכה להתחיל עם חצי כדור לכמה ימים ולהעלות את המינון בהדרגתיות כל עוד אין תופעות לוואי קשות.
תפסיקי להקשיב למדריך האידיוט וקראי בעצמך על החומר.
תורידי את המינון ל-40 או אפילו 20 עד שתופעות הלוואי מתאזנות, ואז תעלי בהדרגה, כל פעם בחצי כדור = 20 מק"ג.

הנה הבעיה. לא מתחילים עם 80 מק"ג (מק"ג, ולא מ"ג). אני מאמין שאני שוקל כמעט כפול ממך והתחלתי עם 40, משמע כדור אחד.
היית צריכה להתחיל עם חצי כדור לכמה ימים ולהעלות את המינון בהדרגתיות כל עוד אין תופעות לוואי קשות.
תפסיקי להקשיב למדריך האידיוט וקראי בעצמך על החומר.
תורידי את המינון ל-40 או אפילו 20 עד שתופעות הלוואי מתאזנות, ואז תעלי בהדרגה, כל פעם בחצי כדור = 20 מק"ג.
המאמן כושר שלי רחוק מלהיות אדיוט,נתחיל מזה.
דבר שני אם אני אוריד את המינון השאלה אם זה יהיה אפקטיבי בכלל.
בחו"ל ובהרבה מקומות בכלל לא משלבים KETOTIFEN וישר מתחילים מסקייל גבוה יותר.
לא אומרת שזה דבר טוב, פשוט לא כמו שממליצים פה באתר

התחלת במינון גבוה. רק רע יצא מזה. תתחילי במינון מינימלי ותעלי בהדרגתיות כל עוד אין תופעות לוואי קשות. 80-100 מק"ג זה בדרך כלל מינון מקסימלי לבחורה, ממש לא מינון להתחיל אתו.

המדריך כושר שלך אדיוט וחסר הבנה, ממליץ לך להקשיב למה ש: @Fuck הסביר לך בנוגע למינונים.

צר לי שאני מתבטא ככה זה לא אני אבל אין פה מקום לספקות.

שיהיה בהצלחה בחיטוב. (תמליצי למאמן שלך על האתר LBS, נלמד אותו דבר אחד או שניים).

שלום,
כמה סייקלים קלן אפשר לעשות בכללי?
זה השלישי שלי..
או חשוב רק לעשות מנוחות בין הסייקלים וזהו?
@Eyal ברשותך..

שלום,
כמה סייקלים קלן אפשר לעשות בכללי?
זה השלישי שלי..
או חשוב רק לעשות מנוחות בין הסייקלים וזהו?
@Eyal ברשותך..

אין הגבלה, אך חשוב לתת לרצפטורים להתאושש.

על שבועיים סייקל תקח שלושה שבועות מנוחה.
אם אתה מבצע סייקלים בתדירות גבוהה הייתי ממליך לך לתסף בכדור אחד של קטוטיפן החל מהיום הראשון.

שיהיה בהצלחה.

עשיתי אתמול CHEAT MEAL כשאני על קלן עוד איזה יומיים מפסיק סייקל, זה הזיק?
( שבועיים שבועיים )

עשיתי אתמול CHEAT MEAL כשאני על קלן עוד איזה יומיים מפסיק סייקל, זה הזיק?
( שבועיים שבועיים )

לא הזיק, אך להבא תדע שבצ׳יט day אין צורך לקחת קלן.

אני על קלן והיום בחדר כושר עשיתי כפיפות בטן, הפעלתי קצת את השריר ברגל והוא התכווץ כל כך חזק שהתחלתי לזחול על הריצפה.
מישהו שהיה שם הביא לי את הבקבוק מים שלו זה עבר אחרי 5 דקות למרות שיש כאב עד עכשיו.
מדוע זה קרה?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית