אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

שלום לכולם,
אני חדש פה.

רציתי בבקשה לשאול על קלן.

אני בן 32
משקל: 66 ק"ג
אחוז שומן: 17-18% לערך

לגבי השימוש בקלן 40 מק"ג:
1. האם קלן של חברת בלקן היא בסדר?
2. לגבי מינונים (רוצה לדעת האם ככה לוקחים והאם המינונים הנ"ל שכתבתי מתאימים לי בהתאם לנתונים שלי):
1-4 ימים = 1 כדור ביום בבוקר.
5-8 ימים = 2 כדורים = 1 בבוקר, 1 בערב.
9-14 ימים = 3 כדורים = 1 בבוקר, 1 אחרי צהריים, 1 בערב (או בלילה).
ואז הפסקה של 14 ימים.
לאחר מכן שוב חוזרים למשך 14 ימים נוספים ושוב הפסקה וחוזר חלילה.
בחזרה למשך 14 ימים נוספים ( אחרי 14 ימים שסיימנו), האם נשארים על המינון האחרון שהגענו שזה 3 כדורים או שמתחילים שוב מהתחלה מכדור אחד?
איך לוקחים את הכדורים, על קיבה ריקה או שזה לא משנה?
איך לוקחים בימים של אימון?
האם המינונים הנ"ל מתאימים עבורי גם? בהתאם למשקל ולאחוז שומן שלי?
3. לגבי קטוטיפן, האם חובה לקחת את זה על מנת שנקבל תוצאה טובה ומהירה יותר או שזה מיועד רק למשקלים או לאנשים מסוימים?
אם לא לוקחים קטוטיפן, לא נקבל תוצאה רק מהקלן?

לתשובתכם אודה
אנא פתח אשכול חדש

שלום לכולם,
אני חדש פה.

אביעד, רציתי בבקשה לשאול אותך משהו.
למרות שכבר ענית, אבל אני לא יודע אם מה שענית מתאים גם לי או לא.

אני בן 32

1. האם קלן של חברת בלקן היא בסדר?
2. לגבי מינונים (ואני יודע שכתבת, אך רוצה לדעת האם ככה לוקחים והאם המינונים הנ"ל שכתבתי מתאימים לי בהתאם לנתונים שלי):
ואז הפסקה של 14 ימים.
בחזרה למשך 14 ימים נוספים ( אחרי 14 ימים שסיימנו), האם נשארים על המינון האחרון שהגענו שזה 3 כדורים או שמתחילים שוב מהתחלה מכדור אחד?
3. לגבי קטוטיפן, האם חובה לקחת את זה על מנת שנקבל תוצאה טובה ומהירה יותר או שזה מיועד רק למשקלים או לאנשים מסוימים?

לתשובתך אודה
וגם רציתי לשאול לגבי התפריט בזמן השימוש בקלן.
כרגע אני על תפריט חיטוב:
196 גרם חלבון ביום - בימים ללא אימון. ובימים של אימון: 219 גרם חלבון.
200 גרם פחמימה - (אורז לפני בישול) ביום - אורז הפחמימה היחידה.
עד 2 כפיות שמן זית ביום.

האם במהלך השימוש בקלן, צריך לשנות משהו בתפריט?

שלום לכולם ושנה טובה,
אני חדש פה.

רציתי בבקשה לשאול לגבי קלן.

אני בן 32

1. האם קלן של חברת בלקן הוא בסדר?
2. לגבי מינונים (רוצה לדעת האם ככה לוקחים והאם המינונים הנ"ל שכתבתי מתאימים לי בהתאם לנתונים שלי):
ואז הפסקה של 14 ימים.
במידה ואני רוצה, איפה קונים קטוטיפן (שזה כן חוקי, ולכן אני שואל פה)?

וגם רציתי לשאול לגבי התפריט בזמן השימוש בקלן.
כרגע אני על תפריט חיטוב:
196 גרם חלבון ביום - בימים ללא אימון. ובימים של אימון: 219 גרם חלבון.
200 גרם פחמימה - (אורז לפני בישול) ביום - אורז הפחמימה היחידה.
עד 2 כפיות שמן זית ביום.

האם במהלך השימוש בקלן, צריך לשנות משהו בתפריט הזה?

לתשובתכם אודה

הי,

ברוך הבא.

קודם-כל, אני מציע שלהבא תתייג אותי בשאלות כי אני עלול לפספס את הפוסט. (התיוג מתבצע באופן פשוט, הסימן @ בצירוף שם המשתמש).

לשאלתך:

1. קלן של חברת בלקן זה בסדר גמור - חוות הדעת על החברה טובות.

2. מה שכתבת אמנם נכון, אך אני מציע שלא לפצל את הכדורים ביום ופשוט לקחת יחד בפירמידה - אתה לא רוצה ספייק של קלנבוטרול לפני השינה. הקולטני בטא מהר מאוד מתרגלים לתכשיר ולכן התיסוף מביא כמעט לאותו שפעול.

3. כל מטרת ההפסקה של ה14 יום היא לתת לרצפטורים לנוח "ולהתנקות" כי השימוש בקלן גורם לDownregulation של רצפטורי B2. בד"כ לאחר 14 יום תהיה חזרה כמעט מלאה של הרגישות ולכן עליך להתחיל שוב מהתחלה.

4. את הקלן עדיף לצרוך בבוקר על קיבה ריקה כשרמות האינסולין נמוכות, להמתין כחצי שעה וללכת לעשות אירובי. רמות אינסולין נמוכות + עליה במטבוליזם הכללי הם מצע אידאלי לשריפת שומן.

5. המינון במקרה זה הוא לא תלוי משקל.

6. קטוטיפן מיועד בד"כ לאנשים שמעוניינים לצרוך קלן מעל ל14 יום מטרתו היא בעצם לעכב את הירידה ברגישות התפעולית של B2

לגבי תזונה, אנא פנה לפורום המתאים לכך.

בוקר טוב Aviad Barak@,

ברוך הנמצא.
ותודה על ההתייחסות.

2. כלומר? אחרי שסיימתי 4 ימים ראשונים עם כדור אחד ביום בבוקר על קיבה ריקה ועברתי ל- 4 ימים נוספים עם 2 כדורים ביום ובשישה ימים אחרי ל- 3 כדורים ביום, לקחת הכל בפעם אחת?
אין צורך לקחת בהפרשים מסוימים? נגיד 1 בבוקר ואת השני אחרי מס' שעות וכן הלאה...
אחרי שסיימתי שבועיים ראשונים ועשיתי הפסקה של שבועיים.
אני אתחיל שבועיים נוספים - מה יהיה כאן המינון?

3. בימים של אימון - אני לוקח 3 שעות לפני האימון, הבנתי נכון?

6. קטוטיפן - הבנתי לפי מה שקראתי שעדיף עם זה (לקבלת תוצאות טובות יותר), כדי להאריך את זמן הסייקל לחודש נוסף רצוף - סה"כ חודש וחצי.
והבנתי גם שזה חומר חוקי, ולכן אני מרשה לעצמי לשאול פה מהיכן אני רוכש אותו?

לתשובתך אודה

תשובות:

1. אכן - כדור למשך שלושה / שני כדורים למשך עוד שלושה ימים (יחדיו) / 3 כדורים עד הסיום. שוב, ניתן לקחת בהפרשים אני גיליתי לפחות שלקיחה יחד יעילה יותר אם נעשית בסמוך לאירובי מאשר פיזור שווה על פני כל היום והרגשה לא משהו לפני השינה - עושה קצת ג'יטרינג

2. לאחר שעשית הפסקה לשבועיים אתה מתחיל שוב את אותו המסלול מאפס - תחשוב על זה כאיפוס רצפטורים.

3. השיטות המופיעות בנעוצים לדעתי ארכאיות במידה. לתוצאות מקסימליות עדיף לקחת כחצי שעה לפני אימון אירובי כאשר האירובי עצמו יבוצע דבר ראשון בבוקר לפני אכילה או שתיה של משהו מסוכר.

4. קטוטיפן הוא למעשה שם החומר הפעיל - אנטיהיסטמין דור II שנחשב מאוד מאוד ישן, בברית המועצות הוא עדיין רץ חזק אך בארץ פחות.
בארץ הוא נמכר תחת השם פרופיטן - אתה מוזמן לגשת לרופא המשפחה שלך ולבקש ממנו שירשום לך, יתכן שינסה להניא אותך לכיוון אנטיהיסטמנים חדשים יותר, אך אמור לו שזה היחיד שעוזר לך. קופות החולים לא מחזיקות מלאי של התרופה אך הסופר-פארם כן.

5. קטוטיפן אכן משפר במעט את הרגישות הרפצטוריאלית במהלך סייקל קלן ושומר עליהם שהרי יש להם חלק חשוב בשמירה על קצב לב תקין בין היתר וריכוזם גבוה באזור זה (B2). תופעות הלוואי של קטוטיפן לא תמיד נעימות וכוללות: יובש בפה, עייפות בלתי נשלטת, חשק לאכול או תחושת רעב מוגברת - לכן עדיף לצרוך כדור זה בשעות הערב המאוחרות (8-9)

בהצלחה.

תותח אמיתי
תודה רבה
שתהיה שנה טובה, בריאה וחטובה

תודה גבר
מקווה שאצליח להוריד את מה שנשאר עוד קצת בבטן

• אהבתי
Reactions: SPF
@Aviad Barak
אין בעיה לקחת קלן לפני אירובי? זה שונה ממה שנכתב בכל אשכול הקשור לקלן.

@Aviad Barak שבת שלום איש יקר,

אני רק ברשותך ארשום את המינונים של הקלן בצורה מסודרת + הערות, כדי שגם אחרים יוכלו ללמוד ולא לשאול כל פעם את אותן השאלות.
אשמח אם תעיין בבקשה במה שכתבתי, במידה ויש הערות אשמח לדעת ממך ולתקן ו/או להוסיף.

מינונים של קלן 40 מק"ג ללא שימוש בקטוטיפן (פרופיטן):
1-4 ימים
= קלן: 1 כדור (40 מק"ג) ביום - בבוקר על קיבה ריקה.
5-8 ימים = קלן: 2 כדורים (80 מק"ג) יחד ביום - בבוקר על קיבה ריקה (או כל כדור בהפרש של 4 שעות אחד מהשני).
9-14 ימים = קלן: 3 כדורים (120 מק"ג) יחד ביום - בבוקר על קיבה ריקה (או כל כדור בהפרש של 4 שעות אחד מהשני).
*** לאחר סיום 14 ימים מלאים, עושים הפסקה של 14 ימים.
ושוב מתחילים מחזור חדש למשך 14 ימים (לפי אותם המינונים שנכתבו כאן) ושוב הפסקה של 14 ימים וחוזר חלילה.
הקלן יעיל למשך 14 ימים, מכיוון שאחרי זה הרצפטורים מלאים, ולכן עושים הפסקת שימוש למשך 14 ימים ושוב משתמשים למשך 14 ימים וכך הלאה.

הערות:
1
. לאחר לקיחת הקלן, חובה להמתין 30 דקות ולאחר מכן לעשות אירובי, במידה ולוקחים את הכדורים יחד (בימים: 5-8 / בימים: 9-14).
2. אופן לקיחת הכדורים יחד / בהפרש של 4 שעות אחד מהשני:
**
לקיחת הכדורים יחד נותנת אפקט יותר יעיל וטוב, אך בתנאי שעושים אירובי בסמוך ללקיחתם (30 דקות אחרי) וזאת על סמך ניסיון אישי של משתמש/ים.
** ניתן גם לקחת את הכדורים בהפרש של 3 שעות מכדור לכדור עם האוכל.
לדוגמא: בימים של 2 כדורים ביום / 3 כדורים ביום בהתאמה:
בשעה: 8:00 ארוחה ואז 1 כדור. בשעה: 12:00 ארוחה ואז 1 כדור. / בשעה: 16:00 ארוחה ואז 1 כדור.
למתאמנים בבוקר: לעשות אימון - ארוחה אחרי אימון - 1 כדור, לאחר מכן ארוחה + 1 כדור כל 4 שעות.
*** כמובן יש לזכור, כי כל גוף מגיב בצורה שונה לאופן לקיחת הכדורים, ולכן יש לבצע ניסוי וטעייה (לקיחה יחד / בהפרשים), על מנת ללמוד מה הכי טוב ויעיל לאדם הספציפי.
3. שתייה = בזמן השימוש בקלן, יש להרבות בשתייה: 4-5 ליטר מים ביום (למניעת יובש בפה).
4. כמות פחמימות = בזמן השימוש בקלן, יש לדלל את הפחמימות בתפריט בהדרגה עד לרמה של: 100 גרם ביום וזאת, כי כמות פחמימות רבה מדי מבטלות את השפעת הקלן.
ובזמן ההפסקה למשך 14 ימים, ניתן לעלות את כמות הפחמימות בהדרגה עד לתפריט המקורי (העמסה) ואם יכולים, קצת פחות מהתפריט המקורי - אך רצוי מאוד שלא לבצע העמסה!
** את כמות הפחמימות שהורדנו בזמן השימוש בקלן, לא מוסיפים לחלבונים – החלבון הוא סטטי.
5. תוספים = בזמן השימוש בקלן יש לקחת כל יום את התוספים הבאים (למניעת התכווצויות בשרירים):
א. טאורין = לקחת בבוקר 2-4 גרם יחד עם הקלן.
ב. מגנזיום = לקחת 30 דקות לפני השינה מנת הגשה אחת כפי שכתוב על בקבוק המגנזיום.
6. ביום של אימון כוח = לא לקחת את הכדור/ים 3-4 שעות לפני האימון.
*** יש לציין, כי הדעות כאן חלוקות על סמך ניסיון משתמשים:
** ישנם משתמשים הטוענים, כי דווקא לקיחתם לפני אימון הכוח נותנת להם עוד "פוש" לאימון.
** ישנם משתמשים הטוענים, כי לקיחתם לפני אימון הכוח גורמת להם להרגשה לא טובה ותשישות.
7. לפני שינה = לא לקחת את הכדור/ים 3-4 שעות לפני.
8. תופעת לוואי ממש בולטת = רעידות, יובש בפה.
9. חברות שונות המייצרות קלן = כל החברות, אשר מייצרות קלן הן טובות וההבדל בין החברות השונות הוא תופעות הלוואי. ישנן חברות, אשר בהן תופעות הלוואי הן יותר חזקות ו/או מורגשות יותר וישנן חברות, אשר בהן תופעות הלוואי הן פחות חזקות ו/או מורגשות פחות, אך מבחינת יעילות הקלן כל החברות טובות.
** לפי ניסיון המשתמשים, החברות המועדפות הן: וורמודג', מדיטק, סופרפארמה.
חברת סיירוקס = תופעות הלוואי בה הן יותר חזקות ומורגשות מחברות אחרות.
10. לאחר סיום: 14 ימים שימוש ו- 14 ימים הפסקה, יש לעשות הפסקה של 3 שבועות, כלומר הפסקה של עוד שבוע נוסף אחרי 14 ימים הפסקה, על מנת להתחיל שוב מחזור חדש של: 14 ימים שימוש ו- 14 ימים הפסקה + הפסקה של שבוע נוסף ומחזור חדש וכך הלאה בין מחזור למחזור.
** לאחר 3 סייקלים כאלה ברציפות, יש לעשות הפסקה של חודש, על מנת לשוב למחזורים מחדש.

מינונים של קלן 40 מק"ג עם שימוש בקטוטיפן (פרופיטן):
** קטוטיפן (פרופיטן) נועד, על מנת שיהיה אפשר להמשיך את המחזור לעוד 4 שבועות רצופים (סה"כ 6 שבועות למחזור = סה"כ 42 ימים: 14 ימים + 28 ימים), ללא צורך בהפסקה של 14 ימים וזאת, על מנת להתגבר על זה שהרצפטורים כבר מלאים (אחרי 14 ימי שימוש).

ולכן:
1-4 ימים = קלן: 1 כדור (40 מק"ג) ביום - בבוקר על קיבה ריקה.
5-8 ימים = קלן: 2 כדורים קלן (80 מק"ג) יחד ביום - בבוקר על קיבה ריקה (או כל כדור בהפרש של 4 שעות אחד מהשני).
9-14 ימים = קלן: 3 כדורים קלן (120 מק"ג) יחד ביום - בבוקר על קיבה ריקה (או כל כדור בהפרש של 4 שעות אחד מהשני).
*** לאחר סיום 14 ימים מלאים, החל מיום 15 ועד 4 שבועות משלבים יחד עם קלן את הכדורים של קטוטיפן (פרופיטן):
יום 15 ואילך עד 4 שבועות כולל
=
קלן: 3 כדורים (120 מק"ג) יחד ביום – בבוקר על קיבה ריקה (או כל כדור בהפרש של 4 שעות אחד מהשני).
קטוטיפן (פרופיטן):
משקל גוף מתחת ל- 90 ק"ג = 1 מ"ג ביום לפני השינה (ניתן גם 2 מ"ג, במידה ויש). משקל גוף מעל ל- 90 ק"ג = 2 מ"ג ביום לפני השינה.

הערות:
1
. את ה- קטוטיפן (פרופיטן) יש לקחת בלילה לפני השינה בלבד.
2. כמות פחמימות = בזמן השימוש בקלן וקטוטיפן (פרופיטן), יש לדלל את הפחמימות בתפריט בהדרגה עד לרמה של: 100 גרם ביום וזאת, כי כמות פחמימות רבה מדי מבטלות את השפעת הקלן.
במידה ורוצים לבצע העמסת פחמימות (לא רצוי) במהלך הסייקל, ביום של ההעמסה אין לצרוך קלן, אך יש להמשיך ולקחת את ה- קטוטיפן (פרופיטן) כרגיל.
** את כמות הפחמימות שהורדנו בזמן השימוש בקלן, לא מוסיפים לחלבונים – החלבון הוא סטטי.
3. לאחר סיום 6 שבועות מלאים ראשון (14 ימים רק קלן + 4 שבועות קלן וקטוטיפן) = יש לעשות הפסקה של חודש שלם, על מנת להתחיל שוב מחזור חדש של 6 שבועות וכך הלאה בין מחזור למחזור.
4. שאר ההערות זהות ל: "מינונים של קלן 40 מק"ג ללא שימוש בקטוטיפן (פרופיטן)".

@Ofek Malka
@Tom
@Eyal

אשמח אם תקראו בבקשה את ההודעה הזו שכתבתי לגבי המינונים ואופן השימוש של קלן / קלן+קטוטיפן.
במידה ויש הערות על מה שנכתב, אשמח שתגידו ואתקן ו/או אוסיף.
ככה שהכול יהיה בצורה מסודרת והכי פשוטה להבנה לכולם בהודעה אחת מסכמת.
תודה רבה.

נערך לאחרונה:
חברים יקרים - אתייחס לכל התיוגים ברגע שאסיים את החופשה שלי בברלין, עד אז - יש פה מה זה אחלה מנהלים ומשתמשים..

@Tom - אני בטוח שיש לו את היכולות לא פחות ממני אם לא יותר ממני.

חברים יקרים - אתייחס לכל התיוגים ברגע שאסיים את החופשה שלי בברלין, עד אז - יש פה מה זה אחלה מנהלים ומשתמשים..

@Tom - אני בטוח שיש לו את היכולות לא פחות ממני אם לא יותר ממני.
מקנא בחופשה ולגבי החלק השני אני מהמר שלא...
@Aviad Barak שבת שלום איש יקר,

אני רק ברשותך ארשום את המינונים של הקלן בצורה מסודרת + הערות, כדי שגם אחרים יוכלו ללמוד ולא לשאול כל פעם את אותן השאלות.
אשמח אם תעיין בבקשה במה שכתבתי, במידה ויש הערות אשמח לדעת ממך ולתקן ו/או להוסיף.

מינונים של קלן 40 מק"ג ללא שימוש בקטוטיפן (פרופיטן):
1-4 ימים
= קלן: 1 כדור (40 מק"ג) ביום - בבוקר על קיבה ריקה.
5-8 ימים = קלן: 2 כדורים (80 מק"ג) יחד ביום - בבוקר על קיבה ריקה (או כל כדור בהפרש של 4 שעות אחד מהשני).
9-14 ימים = קלן: 3 כדורים (120 מק"ג) יחד ביום - בבוקר על קיבה ריקה (או כל כדור בהפרש של 4 שעות אחד מהשני).
*** לאחר סיום 14 ימים מלאים, עושים הפסקה של 14 ימים.
ושוב מתחילים מחזור חדש למשך 14 ימים (לפי אותם המינונים שנכתבו כאן) ושוב הפסקה של 14 ימים וחוזר חלילה.
הקלן יעיל למשך 14 ימים, מכיוון שאחרי זה הרצפטורים מלאים, ולכן עושים הפסקת שימוש למשך 14 ימים ושוב משתמשים למשך 14 ימים וכך הלאה.

הערות:
1
. לאחר לקיחת הקלן, חובה להמתין 30 דקות ולאחר מכן לעשות אירובי, במידה ולוקחים את הכדורים יחד (בימים: 5-8 / בימים: 9-14).
2. אופן לקיחת הכדורים יחד / בהפרש של 4 שעות אחד מהשני:
**
לקיחת הכדורים יחד נותנת אפקט יותר יעיל וטוב, אך בתנאי שעושים אירובי בסמוך ללקיחתם (30 דקות אחרי) וזאת על סמך ניסיון אישי של משתמש/ים.
** ניתן גם לקחת את הכדורים בהפרש של 3 שעות מכדור לכדור עם האוכל.
לדוגמא: בימים של 2 כדורים ביום / 3 כדורים ביום בהתאמה:
בשעה: 8:00 ארוחה ואז 1 כדור. בשעה: 12:00 ארוחה ואז 1 כדור. / בשעה: 16:00 ארוחה ואז 1 כדור.
למתאמנים בבוקר: לעשות אימון - ארוחה אחרי אימון - 1 כדור, לאחר מכן ארוחה + 1 כדור כל 4 שעות.
*** כמובן יש לזכור, כי כל גוף מגיב בצורה שונה לאופן לקיחת הכדורים, ולכן יש לבצע ניסוי וטעייה (לקיחה יחד / בהפרשים), על מנת ללמוד מה הכי טוב ויעיל לאדם הספציפי.
3. שתייה = בזמן השימוש בקלן, יש להרבות בשתייה: 4-5 ליטר מים ביום (למניעת יובש בפה).
4. כמות פחמימות = בזמן השימוש בקלן, יש לדלל את הפחמימות בתפריט בהדרגה עד לרמה של: 100 גרם ביום וזאת, כי כמות פחמימות רבה מדי מבטלות את השפעת הקלן.
ובזמן ההפסקה למשך 14 ימים, ניתן לעלות את כמות הפחמימות בהדרגה עד לתפריט המקורי (העמסה) ואם יכולים, קצת פחות מהתפריט המקורי - אך רצוי מאוד שלא לבצע העמסה!
5. תוספים = בזמן השימוש בקלן יש לקחת כל יום את התוספים הבאים (למניעת התכווצויות בשרירים):
א. טאורין = לקחת בבוקר 2-4 גרם יחד עם הקלן.
ב. מגנזיום = לקחת 30 דקות לפני השינה מנת הגשה אחת כפי שכתוב על בקבוק המגנזיום.
6. ביום של אימון כוח = לא לקחת את הכדור/ים 3-4 שעות לפני האימון.
*** יש לציין, כי הדעות כאן חלוקות על סמך ניסיון משתמשים:
** ישנם משתמשים הטוענים, כי דווקא לקיחתם לפני אימון הכוח נותנת להם עוד "פוש" לאימון.
** ישנם משתמשים הטוענים, כי לקיחתם לפני אימון הכוח גורמת להם להרגשה לא טובה ותשישות.
7. לפני שינה = לא לקחת את הכדור/ים 3-4 שעות לפני.
8. תופעת לוואי ממש בולטת = רעידות, יובש בפה.
9. חברות שונות המייצרות קלן = כל החברות, אשר מייצרות קלן הן טובות וההבדל בין החברות השונות הוא תופעות הלוואי. ישנן חברות, אשר בהן תופעות הלוואי הן יותר חזקות ו/או מורגשות יותר וישנן חברות, אשר בהן תופעות הלוואי הן פחות חזקות ו/או מורגשות פחות, אך מבחינת יעילות הקלן כל החברות טובות.
** לפי ניסיון המשתמשים, החברות המועדפות הן: וורמודג', מדיטק, סופרפארמה.
חברת סיירוקס = תופעות הלוואי בה הן יותר חזקות ומורגשות מחברות אחרות.
10. לאחר סיום: 14 ימים שימוש ו- 14 ימים הפסקה, יש לעשות הפסקה של 3 שבועות, כלומר הפסקה של עוד שבוע נוסף אחרי 14 ימים הפסקה, על מנת להתחיל שוב מחזור חדש של: 14 ימים שימוש ו- 14 ימים הפסקה + הפסקה של שבוע נוסף ומחזור חדש וכך הלאה בין מחזור למחזור.
** לאחר 3 סייקלים כאלה ברציפות, יש לעשות הפסקה של חודש, על מנת לשוב למחזורים מחדש.

מינונים של קלן 40 מק"ג עם שימוש בקטוטיפן (פרופיטן):
** קטוטיפן (פרופיטן) נועד, על מנת שיהיה אפשר להמשיך את המחזור לעוד 4 שבועות רצופים (סה"כ 6 שבועות למחזור = סה"כ 42 ימים: 14 ימים + 28 ימים), ללא צורך בהפסקה של 14 ימים וזאת, על מנת להתגבר על זה שהרצפטורים כבר מלאים (אחרי 14 ימי שימוש).

ולכן:
1-4 ימים = קלן: 1 כדור (40 מק"ג) ביום - בבוקר על קיבה ריקה.
5-8 ימים = קלן: 2 כדורים קלן (80 מק"ג) יחד ביום - בבוקר על קיבה ריקה (או כל כדור בהפרש של 4 שעות אחד מהשני).
9-14 ימים = קלן: 3 כדורים קלן (120 מק"ג) יחד ביום - בבוקר על קיבה ריקה (או כל כדור בהפרש של 4 שעות אחד מהשני).
*** לאחר סיום 14 ימים מלאים, החל מיום 15 ועד 4 שבועות משלבים יחד עם קלן את הכדורים של קטוטיפן (פרופיטן):
יום 15 ואילך עד 4 שבועות כולל
=
קלן: 3 כדורים (120 מק"ג) יחד ביום – בבוקר על קיבה ריקה (או כל כדור בהפרש של 4 שעות אחד מהשני).
קטוטיפן (פרופיטן):
משקל גוף מתחת ל- 90 ק"ג = 1 מ"ג ביום לפני השינה (ניתן גם 2 מ"ג, במידה ויש). משקל גוף מעל ל- 90 ק"ג = 2 מ"ג ביום לפני השינה.

הערות:
1
. את ה- קטוטיפן (פרופיטן) יש לקחת בלילה לפני השינה בלבד.
2. כמות פחמימות = בזמן השימוש בקלן וקטוטיפן (פרופיטן), יש לדלל את הפחמימות בתפריט בהדרגה עד לרמה של: 100 גרם ביום וזאת, כי כמות פחמימות רבה מדי מבטלות את השפעת הקלן.
במידה ורוצים לבצע העמסת פחמימות (לא רצוי) במהלך הסייקל, ביום של ההעמסה אין לצרוך קלן, אך יש להמשיך ולקחת את ה- קטוטיפן (פרופיטן) כרגיל.
3. לאחר סיום 6 שבועות מלאים ראשון (14 ימים רק קלן + 4 שבועות קלן וקטוטיפן) = יש לעשות הפסקה של חודש שלם, על מנת להתחיל שוב מחזור חדש של 6 שבועות וכך הלאה בין מחזור למחזור.
4. שאר ההערות זהות ל: "מינונים של קלן 40 מק"ג ללא שימוש בקטוטיפן (פרופיטן)".

@Ofek Malka
@Tom
@Eyal

אשמח אם תקראו בבקשה את ההודעה הזו שכתבתי לגבי המינונים ואופן השימוש של קלן / קלן+קטוטיפן.
במידה ויש הערות על מה שנכתב, אשמח שתגידו ואתקן ו/או אוסיף.
ככה שהכול יהיה בצורה מסודרת והכי פשוטה להבנה לכולם בהודעה אחת מסכמת.
תודה רבה.
על פניו נראה טוב.
חשוב להבין שככל שהדבר קשור בקלן גם אם הייתי מסכם כאן את כל התשובות לכל השאלות ואת כל המחקרים שאי פעם נערכו בתחום, השאלות עדיין היו חוזרות על עצמן... 😃

אבל קבל חח

חחח אוקיי יש משהו בדבריך, אבל לדעתי השאלות חוזרות על עצמן, כי בטח אנשים לא בדיוק מדפדפים בכל הפורום ויותר "קל" להם להיות ראש קטן ולשאול כל פעם.
וכשזה מרוכז הכל (מקווה לפחות לפי מה שראית) במקום אחד - בהודעה אחת וכתוב בצורה מאוד פשוטה וקלה להבנה, כבר לא ממש יהיו שאלות חוזרות, אלא שאלות שלא כתובות בהודעה.

תודה

שאלות קלן, אך ורק בשירשור הזה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית