הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

התחלתי סייקל של קלן עם כדורים של 40 מקג, ביום השני של הסייקל הרגשתי עייפות מסויימת כמו קושי להתרכז והרגשתי תחושה דומה לדקירות באיזור הלב. מה זה יכול להיות? השתמשתי במלח דל נתרן עם 50% אשלגן כדי להוסיף אשלגן לדם כי לפי מה שהבנתי קלן גורם לצניחה של רמת האשלגן בדם.
הפסקתי את הסייקל ביום הרביעי

שמע,
קלן זה חרא כדור - התופעות לוואי שלו לא שוות את התוצאה ( אני אומר לך מנסיון של 2-3 פעמים שימוש של קלן למשך חודש וחצי עם קטוטיפן. )
כאבי ראש,סחורחורות, דופק מואץ, לחץ דם
עשיתי הכל לפי הספר שתיתי מים 4-5 ליטר ביום
ולקחתי טאורין ומגנזיום - עדיין לא שווה .
תעזוב את זה - תזרוק לפח ת׳כדורים
תעלה יותר את האירובי ותאכל נקי .

זבל של דבר, במלוא מובן המילה.

האם יש הסבר למה שהרגשתי? אולי אפשר לטפל בזה?
אסי מה דעתך על אפדרין במקום?

מה שהרגשת ״דקירות בלב״ זה כי הוא מעלה לך את הדופק ולכן אתה מרגיש משהו מוזר באזור שם.
כמו כן בקשר לעייפות ואני מתאר לעצמי שגם כאבי ראש ולפעמים מיגרנות קלות או שרירים תפוסים
בשביל להימנע מזה לוקחים : מגנזיום, וטאורין.

אך בכל אופן - אל תשתמש בזה לדעתי סתם התעללות .
ובקשר לאפדרין - לא ניסיתי אז לא יודע.

תופעות לוואי נראות לי מוקדמות מדיי. ביום השני להרגיש ככה זה קצת קיצוני, ייתכן וישנה רגישות יתר לתרופה. אני גם לא שולל אפשרות אולי של מחלת חורף כזאת או אחרת משולבת עם קלן שגרמה לך להרגיש ככה.

השתמשתי בקלן בעבר עשיתי סייקל של 3 שבועות ללא קטוטיפן, בשבוע השילישי היו לי הקאות ודופק חזק. מאז עברו לפחות 12 שבועות

השתמשתי בקלן בעבר עשיתי סייקל של 3 שבועות ללא קטוטיפן, בשבוע השילישי היו לי הקאות ודופק חזק. מאז עברו לפחות 12 שבועות
לא עושה לך טוב, אל תשתמש. תופעות הלוואי שאתה מתאר נשמעות לי דרמטיות מדי עבור קלן ומצד שני, תופעות הלוואי של קלן קשורות בעיקר באי-נוחות אבל רבה מאוד. אני מכיר עשרות גברים ונשים שעושים סבבים לאחר סבבים כמעט ללא תופעות לוואי (אולי למעט כאב ראש קטן ורעד בשלבי הדימוש הראשונים). ברגע שאתה מתאר תופעות לוואי כ"כ דרמטיות ויוצאות דופן, כנראה שקלן פשוט לא בשבילך.
בהחלט ניתן לנסות אפדרין שרך הרבה יותר בכל הקשור בתופעות לוואי, מוסיף מרץ ומדכא תיאבון.

שמע,
קלן זה חרא כדור - התופעות לוואי שלו לא שוות את התוצאה ( אני אומר לך מנסיון של 2-3 פעמים שימוש של קלן למשך חודש וחצי עם קטוטיפן. )
כאבי ראש,סחורחורות, דופק מואץ, לחץ דם
עשיתי הכל לפי הספר שתיתי מים 4-5 ליטר ביום
ולקחתי טאורין ומגנזיום - עדיין לא שווה .
תעזוב את זה - תזרוק לפח ת׳כדורים
תעלה יותר את האירובי ותאכל נקי .

זבל של דבר, במלוא מובן המילה.

וואו, איך הדעה שלך השתנתה בנושא ב 180 מעלות.
הייתי בטוח שהיית מבסוט מהסייקל שהיה לך עם זה.

האם יש הסבר למה שהרגשתי? אולי אפשר לטפל בזה?
אסי מה דעתך על אפדרין במקום?
זה קרה גם לי ביומים הרשאונים שהתחלתי אני לקחתי קלן למעלה מ10 שבועות רצוף עם קוטוטפין זה עושה את העבודה לדעתי זה כדור פלא לחיטוב תתחיל מינון נמוך ותעלה לאט אין צורך באשלגן וכל השטויות האלה זה נטו תופעות שעוברת לאחר כמה ימים.
*מדבר על הדקירות בלב ורעד בידיים בלבד**

נערך לאחרונה:
במידה וזאת הפעם הראשונה שלך סביר להניח שתרגיש תופעות לוואי
עד שתעבור תקופת היסתגלות ...

אני משתמש בטרן כדוגמא לצורך המחשה והדגמה בלבד

טרן ידוע כאחד שגורם לשיעול והזעות לילה
בהתחלה אכן סבלתי מתופעות אלה .כאשר הישתמשתי בטרן .
לאחר תקופת שימוש די ארוכה בטרן כל התופעות האלה נעלמו ..
כלומר
צריך לעבור תקופת היסתגלות ...

בעבר הישתמשתי בקלן ובהחלט חוויתי את התופעות האלה של רעד בידיים ושרירים שניתפסו לי בשעת מאמץ

להלן השיטה
ככל הנראה 40 מ"קג זהוא מינון גבוהה מידי להתחיל איתו לכן אתה יכול לנסות לפעול באופן הבא.
לקחת כדור ולהמיס אותו במיים למהול אותו בכמות של 10 CC
לשאוב את הנוזל שבתוכו המסת את הכדור לתוך מזרק 10 CC
ומידי כמה שעות לקחת נניח רק 2 CC ככה בעצם יוצא שאתה מכניס לגוף רק 8 מ"קג כל פעם
בעצם פעולת המהילה גורמת לכך שאתה יכול לפצל את הכדור למנות קטנות יותר
ועל ידי כך להרגיל את הגוף לכדור

האם זה עוזר במסה?

אם לא במה זה עוזר?

לכמה זמן צריך לקחת אותו?

ויש משהו יותר טוב לדעתכם?

ועל איזה חברה הייתם ממליצים שמספקת תתוסף הזה בחול?

זה הכל
?

האם זה עוזר במסה? לא, ואף עשוי להפריע עקב הירידה ברגישות לאינסולין

אם לא במה זה עוזר? חיטוב

לכמה זמן צריך לקחת אותו? יש פרוטוקול בנעוץ

ויש משהו יותר טוב לדעתכם? ECA

תאמת מקריאה של חוות דעת אני רואה שהמשתמשים מתחלקים ל2 קבוצות

אלה שחוטפים את התופעות לוואי בכל הכוח ויש כאלה שזה מקבלים את זה בסבבה

אומר לך תאמת עשיתי סייקל אחד של 35 יום עם קטוטיפן וואלה חוץ מרעידות בידיים ודופק קצת מואץ בשעתיים הראשונות והיפראקטיביות לא הרגשתי כלום

שורה תחתונה אם זה לא עושה לך טוב אל תשתמש זה לא שאתה מקבל מזה שריפת שומן מטורפת סך הכל בוסט נחמד..

תאמת מקריאה של חוות דעת אני רואה שהמשתמשים מתחלקים ל2 קבוצות

אלה שחוטפים את התופעות לוואי בכל הכוח ויש כאלה שזה מקבלים את זה בסבבה

אומר לך תאמת עשיתי סייקל אחד של 35 יום עם קטוטיפן וואלה חוץ מרעידות בידיים ודופק קצת מואץ בשעתיים הראשונות והיפראקטיביות לא הרגשתי כלום

שורה תחתונה אם זה לא עושה לך טוב אל תשתמש זה לא שאתה מקבל מזה שריפת שומן מטורפת סך הכל בוסט נחמד..
אותו דבר כמו טרנבולון וכמו סמים אחרים יש כאלה שיודעים לקבל את הכאפה ויש שלא

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית