הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

האם זה מסוכן שימוש בקלן שיש לי אסטמה קלה?
שאלה אחרת

ממה שהבנתי באתר לקחת קלן לשבועיים זה המקסימום עכשיו העניין הוא

שיש לי חבר בוגר ווינגייט שטוען אחרת שאפשרי השימוש בקלן ליותר משבועיים בלי להוסיף את דבר בלי לפגוע בגוף? אני רוצה להיות בטוח ואשמח לשמוע חוות דעת אחרות

תלוי בך בעיקרון את היובש אתה תרגיש מהר ותוך שבועיים כבר תראה ירידה יפה
גם אם אני עושה שבועיים On off ? ומה זאת אומרת תלוי בך בעיקרון ? אני נצמד לתפריט של עד 70 פחמימה ביום בלי ציטים והרבה אירובי מה כבר אפשר לעשות בנוסף

אני עשיתי קלן ויש לי אסטמה - לא הרגשתי משהו שונה ממה שרוב המשתמשים מדווחים בשימוש.
קלן עד שבועיים אפשר סולו, אם עברת את השבועיים לך על בטוח וקח קטוטיפן - גם אם לא חייב אתה מוכן לקחת את הסיכון לפגוע בעצמך לכל החיים?

יש בזה משהו ואם אני אחליף תחומר באפדרין? זה יכול להוות את אותו הסיכון?

אז מה אם הוא בוגר וינגייט? כאילו שלומדים שם משהו על גוף האדם או על חומרים.
אפדרין אפשר להריץ לתקופה ארוכה ללא חשש.

גם אם אני עושה שבועיים On off ? ומה זאת אומרת תלוי בך בעיקרון ? אני נצמד לתפריט של עד 70 פחמימה ביום בלי ציטים והרבה אירובי מה כבר אפשר לעשות בנוסף
אז אתה אמור לראות תוצאות יפות
דרך אגב אני הייתי מעדיף שבועיים שבועיים לדעתי יותר אפקטיבי

זה קרה גם לי ביומים הרשאונים שהתחלתי אני לקחתי קלן למעלה מ10 שבועות רצוף עם קוטוטפין זה עושה את העבודה לדעתי זה כדור פלא לחיטוב תתחיל מינון נמוך ותעלה לאט אין צורך באשלגן וכל השטויות האלה זה נטו תופעות שעוברת לאחר כמה ימים.
*מדבר על הדקירות בלב ורעד בידיים בלבד**
10 שבועות זה לא מוגזם? מומלץ מקסימום 6 שבועות

האם באמת יש צורך לקחת מנוחה ארוכה משבועיים לאחר יותר משלושה סייקלים של שבועיים (עם מנוחה של שבועיים בין לבין)?

10 שבועות זה לא מוגזם? מומלץ מקסימום 6 שבועות
אין דבר כזה מומלץ אף.אחד לא עדה מחקר על קלן ועל הנזק שנעשה עקב השימוש אלה המלצות כלליות. לקחתי לפני 3 שנים חצי שנה רצוף ועבד מדהים.

השאלה שלי היא כזאת, אם אני קונה קלן ממעבדות מסוימות נניח בלקן ורמודג'ה, האם אני יכול להיות בטוח שלא ימצאו שם שאריות של אנאבולים שעלולים לגרום להפחתה בפעילות האשכים?
(רוצה לחטב על קלן ללא aas)

היי, אפשר לקחת קלן לא בפרמידה? או בפרמידה כזאת:
יום 1- 40 מק״ג
יום 2- 80 מק״ג
יום 3 ועד הסוף- 120 מק״ג
תודה

במידה וההפרש בין כדור לכדור במחזור של 80מ"ג (שני כדורים) מה התוצאה תהיה אם אקח את הכדור בהפרש של 6 שעות במקום 4 ? יכול להשפיע?

במידה וההפרש בין כדור לכדור במחזור של 80מ"ג (שני כדורים) מה התוצאה תהיה אם אקח את הכדור בהפרש של 6 שעות במקום 4 ? יכול להשפיע?
כל עוד זה לא קרוב לשינה (6+ שעות), אין בעיה.
היי, אפשר לקחת קלן לא בפרמידה? או בפרמידה כזאת:
יום 1- 40 מק״ג
יום 2- 80 מק״ג
יום 3 ועד הסוף- 120 מק״ג
תודה
אתה פשוט תסבול יותר מתופעות הלוואי בהתחלה. בסייקלים שאני עולה מהר מדי במינון השבוע הראשון קשה מאוד. שינה לא עמוקה ולא רציפה, רעידות חזקות מהרגיל וכולי.
אין סיבה למהר בעיניי, בטח שלא בניסיון הראשון שלך עם קלן.

אתה פשוט תסבול יותר מתופעות הלוואי בהתחלה. בסייקלים שאני עולה מהר מדי במינון השבוע הראשון קשה מאוד. שינה לא עמוקה ולא רציפה, רעידות חזקות מהרגיל וכולי.
מי אמר שזה הניסיון הראשון? 😛
ברצינות, זה יגרום נזק כלשהו? כשהעלית את המינון, באיזה אופן זה היה? כלומר כמה העלית כל יום?
האמת שאני מרגיש טירון עם השאלות האלה, האמת היא שפשוט אף פעם לא התעניינתי כל כך בקלן. 🙄

מי אמר שזה הניסיון הראשון? 😛
ברצינות, זה יגרום נזק כלשהו? כשהעלית את המינון, באיזה אופן זה היה? כלומר כמה העלית כל יום?
האמת שאני מרגיש טירון עם השאלות האלה, האמת היא שפשוט אף פעם לא התעניינתי כל כך בקלן. 🙄

1. תופעות לוואי של קלן?

2. מה עדיף קלן או אפדרין אני מדבר על מה עם הכי פחות תופעות לוואי

זה הפעם הראשונה שאני משתמש בקלן וקיבלתי כדורים של 40 גרם איך אני ישתמש בזה כאילו בהדרגתיות

ואחריי כמה זמן בידיוק אני צריך להפסיק לפני שיהיה לי בעיה בגוף

או שיש חומר שעוזר ומתי אני אמור לקחת את זה?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית