הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

זה הפעם הראשונה שאני משתמש בקלן וקיבלתי כדורים של 40 גרם איך אני ישתמש בזה כאילו בהדרגתיות

ואחריי כמה זמן בידיוק אני צריך להפסיק לפני שיהיה לי בעיה בגוף

או שיש חומר שעוזר ומתי אני אמור לקחת את זה?
1-3 כדור אחד
4-6 שני כדורים
7-14 שלושה כדורים

תפסיק אחרי שבועיים שימוש ותקח שבועיים מנוחה לפחות.
אם יש לך תרופה בשם קטוטיפן אתה יכול לשלב אותה עם הקלן ולמשוך עד 40 יום ואחר כך מומלץ לקחת מנוחה גדולה יותר.

1. תופעות לוואי של קלן?

2. מה עדיף קלן או אפדרין אני מדבר על מה עם הכי פחות תופעות לוואי

1. "תופעות הלוואי השכיחות הן רעידות בידיים, חרדה, דפיקות לב, בחילה, הזעה מרובה, כאבי ראש, סחרחורות, היפראקטיביות, עלייה בלחץ דם, יובש בפה, כאב בחזה, התכווצויות שרירים וקושי להירדם בלילה", מתוך המאמר בפורטל.
יש לציין שחווית השימוש משתנה מאוד מאדם לאדם.
2. שוב, משתנה מאדם לאדם, אבל בגדול, אפדרין יותר נסבל.
מי אמר שזה הניסיון הראשון? 😛
ברצינות, זה יגרום נזק כלשהו? כשהעלית את המינון, באיזה אופן זה היה? כלומר כמה העלית כל יום?
האמת שאני מרגיש טירון עם השאלות האלה, האמת היא שפשוט אף פעם לא התעניינתי כל כך בקלן. 🙄

מי אמר שזה הניסיון הראשון? 😛
ברצינות, זה יגרום נזק כלשהו? כשהעלית את המינון, באיזה אופן זה היה? כלומר כמה העלית כל יום?
האמת שאני מרגיש טירון עם השאלות האלה, האמת היא שפשוט אף פעם לא התעניינתי כל כך בקלן. 🙄
סייקל אחרון שלי היה כך:
יום 1 - 40 מק"ג
יום 2-7 - 80 מק"ג
יום 7-14 - 120 מק"ג
בימים הראשונים של ה-80 מק"ג סבלתי מקושי מטורף בהירדמות, פשוט שכבתי בחדר שקט וחשוך לשעתיים ולא הצלחתי להירדם. כם כאשר העיניים סגורות הרגשתי כאילו הן פקוחות. זה כנראה כי קפצתי מהר מדי במינון. בסייקל שלפני לא הייתה בעיה להירדם כלל.
בגלל זה אני ממליץ להעלות את המינון לאט.

האם קלן של שבועיים של קלן במינונים שכתוב במדריך יכולים לפגוע בלב?
מישהו מכיר את החברות LA תאילנדי / ורמוג'דה?
איזו יותר טובה?

איך מחשבים את כמות הקלוריות שאוכלים בזמן השימוש בקלאן?
ולקיחת קפאין עם הקלאן בשביל לשפר את ההרגשה היומית בחיטוב, זה אפשרי?

אתה יכול להסביר למה בגיל 16 הוא כן פוגע?
בגיל 17.5 הוא גם יפגע?
בגיל 16 הוא פוגע יותר בכל הגוף. לא בהכרח בלב יותר, אבל אם זה מה שיגרום לך להתרחק מזה בגיל 16, אז כן.
לא תומך בשימוש בחומרים כאלה בגיל צעיר, אבל איפה קראת דבר כזה?
תגובה מעלה. לא קראתי את זה וגם לא בטוח שזה נכון (כי זה לא נחקר), אבל גיל 16 זה לא זמן להתחיל עם קלן וחבריו.
איך מחשבים את כמות הקלוריות שאוכלים בזמן השימוש בקלאן?
ולקיחת קפאין עם הקלאן בשביל לשפר את ההרגשה היומית בחיטוב, זה אפשרי?
כמו שמחשיבים את כמות הקלוריות ללא קלן.
אין בעיה עם קפאין בזמן שימוש בקלן.

בגיל 16 הוא פוגע יותר בכל הגוף. לא בהכרח בלב יותר, אבל אם זה מה שיגרום לך להתרחק מזה בגיל 16, אז כן.

תגובה מעלה. לא קראתי את זה וגם לא בטוח שזה נכון (כי זה לא נחקר), אבל גיל 16 זה לא זמן להתחיל עם קלן וחבריו.

כמו שמחשיבים את כמות הקלוריות ללא קלן.
אין בעיה עם קפאין בזמן שימוש בקלן.
התוקף של הקלן זה עד שאני אהיה בן 17.5
זה יהיה בסדר להשתמש?

אחרי שעברתי על האשכול כמה פעמים בכל זאת אשמח לעזרה.
יום ראשון אני מתחיל לקחת קלן למשך שבועיים כשאני על דל פחמימה,בתפריט יש 60-70 פחמ' שמגיעות אך ורק מירקות ומחלבון,יש טעם לקצץ עוד?
אני מתאמן בבוקר כששעה לפני האימון שותה חלבון ומנת שומן בצד.
איך ומתי לקחת את הקלן?אני יודע שרצויעל בטן ריקה ולפחות 3 שעות לפני אימון.
יש הצעות מה לעשות במצב הנתון?
קניתי מגנזיום וטאורין.
1.המגנזיום 200 מג לקחת 2 כדורים ביום?כמה זמן לפני השינה?
2.טאורין 500 מג,כדור אחד ביום?מתי?

אחרי שעברתי על האשכול כמה פעמים בכל זאת אשמח לעזרה.
יום ראשון אני מתחיל לקחת קלן למשך שבועיים כשאני על דל פחמימה,בתפריט יש 60-70 פחמ' שמגיעות אך ורק מירקות ומחלבון,יש טעם לקצץ עוד?
אני מתאמן בבוקר כששעה לפני האימון שותה חלבון ומנת שומן בצד.
איך ומתי לקחת את הקלן?אני יודע שרצויעל בטן ריקה ולפחות 3 שעות לפני אימון.
יש הצעות מה לעשות במצב הנתון?
קניתי מגנזיום וטאורין.
1.המגנזיום 200 מג לקחת 2 כדורים ביום?כמה זמן לפני השינה?
2.טאורין 500 מג,כדור אחד ביום?מתי?
לקחת אחרי האימון.
1. מגנזיום 200 מ"ג או 400 מ"ג כחצי שעה לפני השינה.
2. טאורין מומלץ במינון של כ-5 גרם (משמע עשרה כדורים) ביום. לא משנה כל כך מתי, אך מומלץ לפני אימון. אני הייתי פורס מינון כזה. כשאתה על 40-80 מק"ג של קלן, גם פחות מ-5 גרם יספיק, אבל אם יש התכווצויות תשתמש ביותר טאורין.

לקחת אחרי האימון.
1. מגנזיום 200 מ"ג או 400 מ"ג כחצי שעה לפני השינה.
2. טאורין מומלץ במינון של כ-5 גרם (משמע עשרה כדורים) ביום. לא משנה כל כך מתי, אך מומלץ לפני אימון. אני הייתי פורס מינון כזה. כשאתה על 40-80 מק"ג של קלן, גם פחות מ-5 גרם יספיק, אבל אם יש התכווצויות תשתמש ביותר טאורין.

תודה על העזרה.
האפקט של הקלן שונה אם אני לוקח על בטן ריקה בבוקר או אחרי אימון?

שלום לכולם!!
אני בעיצומו של סייקל קלן של מדיטק, כרגע שבוע שני ומתכוון למשוך עד שישה שבועות עם קטטופין. לצערי התחילה דלקת סינוסיטיס וקיבלתי אנטיביוטיקה בשם זינט 500, פעמיים ביום.
האם להמשיך בסייקל ואין שום סכנה לשלב את שניהם או להפסיק את הקלן?
אשמח לעזרה ובמיוחד מהמומחים פה
@Tom

בן 20 על 14-15% שומן מתחיל חיטוב בתחילת פברואר 90-92 קילו על 1.82 רוצה להתחיל סייקל קלן לחיטוב, אשמח לדעת איך לתכנן את התפריט שלי והאירובי( התכנון הוא חצי שעה 3 פעמים בשבוע על דופק של עד 80%)
עם 3-4 אימוני כח בשבוע.

האם לתת 14 יום - הפסקה של שבוע ועוד 14 יום ככה במשך חודשיים או לתת עבודה רצופה עד 40 יום עם קטוטיפן? החבר'ה שמשיגים לי ממליצים בלי קטוטיפן ופשוט לתת הפסקות.
סייקל ראשון, אשמח לעזרה

שלום לכולם!!
אני בעיצומו של סייקל קלן של מדיטק, כרגע שבוע שני ומתכוון למשוך עד שישה שבועות עם קטטופין. לצערי התחילה דלקת סינוסיטיס וקיבלתי אנטיביוטיקה בשם זינט 500, פעמיים ביום.
האם להמשיך בסייקל ואין שום סכנה לשלב את שניהם או להפסיק את הקלן?
אשמח לעזרה ובמיוחד מהמומחים פה
@Tom
אין אינטראקציה ייחודית או בעייתית בין התרופות.

בשימוש בקלן אסור לעשות אימון משקולות בכלל??

עוד דבר אבקת חלבון אחרי הריצה אסור?

ודבר אחרון למה מומלץ לקחת טאורין ועוד מהו בשימוש בקלן ?

תודה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית