הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

בשימוש בקלן אסור לעשות אימון משקולות בכלל??

עוד דבר אבקת חלבון אחרי הריצה אסור?

ודבר אחרון למה מומלץ לקחת טאורין ועוד מהו בשימוש בקלן ?

תודה
עושים אימוני התנגדות עם קלן, אבל לאחר 3 שעות מנטילת הכדור
למה שיהיה אסור חלבון אחרי ריצה?
טאורין ומגנזיום כדי למנוע התכווצות שרירים

בן 20 על 14-15% שומן מתחיל חיטוב בתחילת פברואר 90-92 קילו על 1.82 רוצה להתחיל סייקל קלן לחיטוב, אשמח לדעת איך לתכנן את התפריט שלי והאירובי( התכנון הוא חצי שעה 3 פעמי
בן 20 על 14-15% שומן מתחיל חיטוב בתחילת פברואר 90-92 קילו על 1.82 רוצה להתחיל סייקל קלן לחיטוב, אשמח לדעת איך לתכנן את התפריט שלי והאירובי( התכנון הוא חצי שעה 3 פעמים בשבוע על דופק של עד 80%)
עם 3-4 אימוני כח בשבוע.

האם לתת 14 יום - הפסקה של שבוע ועוד 14 יום ככה במשך חודשיים או לתת עבודה רצופה עד 40 יום עם קטוטיפן? החבר'ה שמשיגים לי ממליצים בלי קטוטיפן ופשוט לתת הפסקות.
סייקל ראשון, אשמח לעזרה

@Tom @Eyal

נדב, זו החלטה שלך אם להוסיף קטו ולתת אחד ארוך, או כמה קצרים עם הפסקות. אם אתה עושה הפסקות, שבועיים הפסקה על שבועיים שימוש, לא רק שבוע.
יש דעות לכאן ולכאן לגבי מה יעיל יותר. קרא ותחליט. אף אחד לא יכול להגיד לך מה מתאים לך.

נדב, זו החלטה שלך אם להוסיף קטו ולתת אחד ארוך, או כמה קצרים עם הפסקות. אם אתה עושה הפסקות, שבועיים הפסקה על שבועיים שימוש, לא רק שבוע.
יש דעות לכאן ולכאן לגבי מה יעיל יותר. קרא ותחליט. אף אחד לא יכול להגיד לך מה מתאים לך.

סבבה, אעדיף כנראה לתת סייקלים של שבועיים און שבועיים אוף למשך חודשיים- שלושה.

שאלה מה התרחיש הכי גרוע שיכול לקרות אם אני משתמש בקלן ( אין לי שום בעיה של לב או לחץ דם לא נרשם כזה דבר בפרופיל הרפואי שלי) אבל אם פתאום חס וחלילה חס ושלום יש לי רשרוש בלב מה התוצאה הכי גרועה שיכולה לקרות?
או כל תופעה

או כל תופעה
גבר קראת על הקלן?
בכל מקרה דפיקות לב חזקות תשמע אותן באוזן כמו נחל זורם לך באוזן, סיכונים: דפיקות לב חזקות, רעידות בידיים, כאבי ראש, מתעורר חלש מאוד, זה התופעות הכי שכיחות כשמטיילים עם קלן בגוף, אבל צריכים להבין שגם אפשר למות מקלן, קיצור: מריעדה קלה בידיים עם מוות ח"ו, אין פשרות פה אם אתה סובל ממשהו או חושש אל תתעסק עם הקלן אפילו לא אפדרין.

גבר קראת על הקלן?
בכל מקרה דפיקות לב חזקות תשמע אותן באוזן כמו נחל זורם לך באוזן, סיכונים: דפיקות לב חזקות, רעידות בידיים, כאבי ראש, מתעורר חלש מאוד, זה התופעות הכי שכיחות כשמטיילים עם קלן בגוף, אבל צריכים להבין שגם אפשר למות מקלן, קיצור: מריעדה קלה בידיים עם מוות ח"ו, אין פשרות פה אם אתה סובל ממשהו או חושש אל תתעסק עם הקלן אפילו לא אפדרין.

גם לא קפאין לצורך העניין. (בכמויות גדולות ומרוכזות יותר)

אני זוכר פעם שתיתי 4 xl לייט ברצף זה לא השפיע עליי מי יודע מה רק הפך אותי לעירני יותר

אני זוכר פעם שתיתי 4 xl לייט ברצף זה לא השפיע עליי מי יודע מה רק הפך אותי לעירני יותר
זה לא אמור להרוג אותך אם תשתה חד פעמי 4 ברצף.
גם אין כזה הרבה קפאין שם.. בעיקר כימיקלים

בגיל 16 הוא פוגע יותר בכל הגוף. לא בהכרח בלב יותר, אבל אם זה מה שיגרום לך להתרחק מזה בגיל 16, אז כן.

תגובה מעלה. לא קראתי את זה וגם לא בטוח שזה נכון (כי זה לא נחקר), אבל גיל 16 זה לא זמן להתחיל עם קלן וחבריו.

כמו שמחשיבים את כמות הקלוריות ללא קלן.
אין בעיה עם קפאין בזמן שימוש בקלן.

דבר ראשון, תודה על התשובה
אבל לפי מה שאני יודע אני מחשב את כמות הקלוריות ללא קלאן כBMR*1.2-500 בתור התחלה ומשם משחק עם זה
אבל הקלאן מאיץ את חילוף החומרים שעם כמות כזאת של קלוריות הגרעון יכול להיות גדול מידי ולאבד יותר מידי מסת שריר

אז מה עושים בעניין?

דבר ראשון, תודה על התשובה
אבל לפי מה שאני יודע אני מחשב את כמות הקלוריות ללא קלאן כBMR*1.2-500 בתור התחלה ומשם משחק עם זה
אבל הקלאן מאיץ את חילוף החומרים שעם כמות כזאת של קלוריות הגרעון יכול להיות גדול מידי ולאבד יותר מידי מסת שריר

אז מה עושים בעניין?
לא משנים את הצריכה הקלורית עם קלן.
אתה לא יכול לדעת בדיוק כמה קלוריות להוסיף, ככה שאם תוסיף אולי תהיה בגירעון נמוך מדי או אפילו בפלוס.
מעבר לזה, לקלן יש תכונות אנטי-קטבוליות, אתה תאבד פחות מסת שריר בשימוש.

אהלן חברה חושב לבצע סייקל ראשון
יש כמה שאלות

אין לי שום בעיה בריאותית
אני בן 18עוד מעט 19 על 12אחוז שומן בערך שוקל 77 על 172 גובה

השעות שינה שלי דיי דפוקות אני הולך לישון ב3 בלילה וקם ב12 בצהורים איך אפשר לקחת את הקלן כמו שצריך?
אני יכול להתאמן באיזה שעה שאני רוצה אין לי שום מחויבות מה הכי מומלץ?
והאם תכלס אני אראה הבדל אפילו מסייקל של שבועיים

כרגע אני משתמש באומגה 3 ומולטי ויטמין

אהלן חברה חושב לבצע סייקל ראשון
יש כמה שאלות

אין לי שום בעיה בריאותית
אני בן 18עוד מעט 19 על 12אחוז שומן בערך שוקל 77 על 172 גובה

השעות שינה שלי דיי דפוקות אני הולך לישון ב3 בלילה וקם ב12 בצהורים איך אפשר לקחת את הקלן כמו שצריך?
אני יכול להתאמן באיזה שעה שאני רוצה אין לי שום מחויבות מה הכי מומלץ?
והאם תכלס אני אראה הבדל אפילו מסייקל של שבועיים

כרגע אני משתמש באומגה 3 ומולטי ויטמין
כל שעה שהיא לא 4 שעות לפני אימון ודי רחוקה מהשינה.
למשל, 12, 2 ו-4. אימון בשמונה.
לא יודע כמה סייקל של שבועיים יעזור.

התחלתי סייקל קלן שלשום במינון של 40 מקג
רואה תוצאות יפות כבר, הרגשה כללית בסדר סה"כ.
אבל כל פעם אחרי שאני לוקח אני מתעטש הרבה ומקנח את האף המון. זה נורמאלי?
מעבר לזה יש לי טיפה כאבי ראש וסחרחורות.
אפשר לקחת דקסמול כדי לטפל בהצטננות?

"מבוא – סקירה כללית
קלנבוטרול היא תרופת מרשם המיועדת לטיפול בבעיות נשימה. עיקר ההשפעה שלה על מערכת הנשימה היא בהרחבת הסימפונות ובהקלה על הגודש המצטבר בדרכי הנשימה והיא ניתנת לאנשים הסובלים ממחלות כרוניות בדרכי הנשימה, לדוגמה אסטמה, כדי להקל על תהליך הנשימה. "

ציטוט מהמאמר של הפורום..

יש לי אסטמה פעילה די קשה ( 78אחוז חסימה ) ורציתי לדעת אם שימוש בקלן יעזור להקל איכשהו ולעזור לאסטמה?....
(לא רוצה את ההשפעות האחרות, ככה שהמינון אמור להיות שונה נכון ? פרטים : מטר 81 , 80קילו, בן 17 )

תודה 😃

"מבוא – סקירה כללית
קלנבוטרול היא תרופת מרשם המיועדת לטיפול בבעיות נשימה. עיקר ההשפעה שלה על מערכת הנשימה היא בהרחבת הסימפונות ובהקלה על הגודש המצטבר בדרכי הנשימה והיא ניתנת לאנשים הסובלים ממחלות כרוניות בדרכי הנשימה, לדוגמה אסטמה, כדי להקל על תהליך הנשימה. "

ציטוט מהמאמר של הפורום..

יש לי אסטמה פעילה די קשה ( 78אחוז חסימה ) ורציתי לדעת אם שימוש בקלן יעזור להקל איכשהו ולעזור לאסטמה?....
(לא רוצה את ההשפעות האחרות, ככה שהמינון אמור להיות שונה נכון ? פרטים : מטר 81 , 80קילו, בן 17 )

תודה 😃
למה לא להתייעץ עם רופא? יש תרופות מתאימות יותר ועם פחות תופעות לוואי לאסתמה, למה שתרצה דווקא קלן?

למה לא להתייעץ עם רופא? יש תרופות מתאימות יותר ועם פחות תופעות לוואי לאסתמה, למה שתרצה דווקא קלן?
המליצו לי על זה. והייתי כמה פעמים אצל מומחה ריאות וכל פעם הביא לי את המשאף הרגיל שעוזר בזמן התקף, לא משהו שמונע התקפים/ עוזר לשפר את הנשימה

המליצו לי על זה. והייתי כמה פעמים אצל מומחה ריאות וכל פעם הביא לי את המשאף הרגיל שעוזר בזמן התקף, לא משהו שמונע התקפים/ עוזר לשפר את הנשימה
מי המליץ? אולי משאף ונטולין יעזור.

כל שעה שהיא לא 4 שעות לפני אימון ודי רחוקה מהשינה.
למשל, 12, 2 ו-4. אימון בשמונה.
לא יודע כמה סייקל של שבועיים יעזור.
תודה על התשובה

אני אעבוד לפי השעות שכתבת נשמע טוב

אני אנסה סייקל של שבועיים כפעם ראשונה ואם ארצה משם אתקדם כמובן לפי הכללים

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית