הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

1. אני אישית לקחתי 3 במכה ולא הזיז לי בכלל. תלוי מה אתה מרגיש מהתופעות לוואי. תוכל לדעת הכי טוב כשתתחיל בשבוע הראשון כשאתה עוד צורך כדור אחד ביום. ולא שמעתי שום משמעות לתזמון הכדורים יחסית לאוכל.
2. אין צורך בהעמסות עם קלן. תגדיל טיפה את הפחמימה ותוותר על ההעמסות. אם אתה בכל זאת מתעקש לעשות, לא לקחת קלן באותו יום.
3. על 130 גרם פחמימה אתה עוד עושה העמסה? חחח נשמע מוגזם כי 130 זה לא דל פחמימה. אבל בשימוש בקלן מומלץ לרוץ על דל פחמימה שזה בערך חצי ממה שאתה אוכל עכשיו.
4. אתה לא חייב קפאין, זה לא אפידרין. קפאין רק יעזור עם התופעות לוואי אם קיימות. אם הקלן מעייף אותך אז חצי שעה לפני אימון קפסולה של 200 מ"ג יכולה לעזור. לא להגזים בשימוש כדי לא לקבל caffeine crash
5. כמובן שרצוי לשלב אירובי כדי להגיע למטרות טובות ומהירות אבל בפועל מספיק לשמור על תזונה נכונה והקלן יעשה את העבודה שלו. ובתזונה נכונה אני מתכוון למאזן קלורי שלילי ומספיק חלבון ושומן ביום.
ממש אבל ממש סולח על החפירה!
אהבתי את התשובה!
אני מרגיש שהעמסה היא חובה לא מעוניין שיפגעו משקלי עבודה.אז לעשות 40 יום לא כולל ימי העמסה?
אני במינוס500 ללא אירובי השאלה עם תוספת אירובי השריפה מוגברת

למרות שחיפשתי יש דברים שלא מצאתי אליהם התייחסות ויש כאלה שאשמח לתגובה נוספת אני מתכנן שימוש בפעם הראשונה בקלן בלקן 40 יום עם קטוטיפן.
1.בימים של 3 כדורים האם זה בסדר לקחת 2 ביחד?(מתאמן בצהריים ככה שלא או כל לקחת עד שעה 4 בשלוש פעמים) והאם זה משנה שזה ישר אחרי האוכל?
2. עושה העמסת פחמימה פעם בשבוע בשבת-לא לקחת באותו יום? ואם לא זה נחשב כאחד מה40 יום או ש40 בלעדיו?
3.אני על 130 ג פחמימה ורץ לי טוב-להוריד או שסבבה בתקופת הקלן?
4. כל פעם שאני לוקח להוסיף קפאין או שרק לפני האימון- שעתיים עם לקיחת הקלן?
5.האם משנה כמות האירובי בזמן לקיחת הקלן או פעם בשבוע בעצימות קלה זה סבבה-הקלן מפיק יותר בזמן אירובי.
ממש אבל ממש סליחה על החפירה!
1. אין בעיה לקחת שני כדורים ביחד אבל עדיף לחלק אם אפשר.
2.130 גרם פחמימה לא מחייב העמסות ממש. אפשר לוותר על העמסות אם אתה נשאר על הכמות הזו. אם לא, אל תיקח קלן ביום העמסה. זה נחשב חלק מהסייקל, אל תעבור ל-42 ימים (לדוגמה) כי עשית שתי העמסות.
3. אם הולך לך טוב על 130 אל תשנה. תקשיב לגוף ותראה מה עובד עליך הכי טוב.
4. לא. קח קפאין רק לפני אימונים/אירובי.
5. אם אתה לא נתקע, סבבה. אם אתה כבר לקראת סוף החיטוב ונמצא על אחוז נמוך, אולי כדאי להוסיף אירובי.

מישהו פה שמע על החברה VERMODJE?
ואיך אפשר לדעת אם לא קבילתי זיוף?
חברה מוכרת מאוד בתחום האנאבוליים. מייצרת בין היתר קלן.
נראה כך:
תמונת האריזה
תמונות התוכן: 1, 2, 3.
אמור להיות קוד אימות של המוצר, שתוכל לאמת כאן אם המוצר אכן של Vermodje.
בכל מקרה, סביר להניח שלא קיבלת זיוף.

מה הבעיה בשימוש בקלן בזמן העמסת פחמימה? פחות אפקטיבי? הרי הוא עובד על מאגרי שומן אז מה מושפע מזה שהגוף קצת יוצר נוזלי?

מה הבעיה בשימוש בקלן בזמן העמסת פחמימה? פחות אפקטיבי? הרי הוא עובד על מאגרי שומן אז מה מושפע מזה שהגוף קצת יוצר נוזלי?
עובד על מאגרי גליקוגן לא מאגרי שומן.
פשוט לא אפקטיבי.

איך הקלן הזה? כמה מ"ג הוא אתם יודעים? איזה עוד מידע אני צריך לדעת לגביו ספציפית חוץ ממה שכתוב במדריך לקלן פה בפורום

קבצים מצורפים

• קלן.jpg
    קלן.jpg
    KB 43.2 · צפיות: 205
שאלה בנוגע לקלן והעמסה,
אם אני באנבוליק דיאט, אוכל כמעט אפס פחמימה (כל הפחמימות שלי מגיעות מירקות והמעט במוצרי חלב) נטו חלבון ושומן כ1700 קלוריות ביום- 210 גרם חלבון וכל השאר משומן.
כרגע בסייקל שני של קלן, כל כמה זמן לעשות העמסה? חיפשתי הרבה בפורום ונתקלתי בתשובות שעם קלן לא עושים העמסה בכלל, או לעשות העמסה פעמיים בשבוע, קצת לא ברור.
תודה
@Eyal

נערך לאחרונה:
שאלה בנוגע לקלן והעמסה,
אם אני באנבוליק דיאט, אוכל כמעט אפס פחמימה (כל הפחמימות שלי מגיעות מירקות והמעט במוצרי חלב) נטו חלבון ושומן כ1700 קלוריות ביום- 210 גרם חלבון וכל השאר משומן.
כרגע בסייקל שני של קלן, כל כמה זמן לעשות העמסה? חיפשתי הרבה בפורום ונתקלתי בתשובות שעם קלן לא עושים העמסה בכלל, או לעשות העמסה פעמיים בשבוע, קצת לא ברור.
תודה
@Eyal
בזמן שלוקחים קלן לא עושים העמסה (כי ברגיל זה שבועיים) ו לא חובה לרדת פחות מ100 גרם פחמימה אז שבועיים זה סביר
אם אתה נמצא תקופה ממושכת על קלן עם קטוטיפן אז לא לוקחים קלן ביום של ההעמסה

בזמן שלוקחים קלן לא עושים העמסה (כי ברגיל זה שבועיים) ו לא חובה לרדת פחות מ100 גרם פחמימה אז שבועיים זה סביר
אם אתה נמצא תקופה ממושכת על קלן עם קטוטיפן אז לא לוקחים קלן ביום של ההעמסה

אני בלי קטיטופן כי אין לי מאיפה לקנות (גר באילת ולא יודע איך להשיג פה)
והעובדה שאני לא אוכל בכלל פחמימה זה יפגע בחילוף חומרים?

אני בלי קטיטופן כי אין לי מאיפה לקנות (גר באילת ולא יודע איך להשיג פה)
והעובדה שאני לא אוכל בכלל פחמימה זה יפגע בחילוף חומרים?
לא אבל זה יכול לגרום לך להרגיש חלש מאוד וכאילו דרסה אותך משאית.
חלק ממנגנון הפעולה של הקלן זה שהוא פועל על הגוף כמו אדרנלין (הגוף במצב דל פחמימה כבר מפריש כמות מוגברת של ההורמון)
מה שיוצר בעייתיות מסוימת (הרגשה לא טובה וכד') ולכן על קלן כדי להיות על 100 גרם פחמימה לפחות.

*אני לא יודע אם כבר עשית או לא אבל קלן זה לא תרופת פלא, כדי באמת לראות תוצאות צריך שגם התזונה וגם האימונים יהיו פיקס.

הבנתי שקלן הולך טוב עם קפאין, מה המינון המומלץ לקפאין? אני שותה אותו בתור קפה שחור חזק ולא כדורים. (ניסיתי להריץ חיפוש פה ולא מצאתי מידע מדוייק)

לא אבל זה יכול לגרום לך להרגיש חלש מאוד וכאילו דרסה אותך משאית.
חלק ממנגנון הפעולה של הקלן זה שהוא פועל על הגוף כמו אדרנלין (הגוף במצב דל פחמימה כבר מפריש כמות מוגברת של ההורמון)
מה שיוצר בעייתיות מסוימת (הרגשה לא טובה וכד') ולכן על קלן כדי להיות על 100 גרם פחמימה לפחות.

*אני לא יודע אם כבר עשית או לא אבל קלן זה לא תרופת פלא, כדי באמת לראות תוצאות צריך שגם התזונה וגם האימונים יהיו פיקס.
כן אחי אני יודע שאין תרופות פלא אם התזונה והאימונים לא איכותיים. שמע יש לי ניסיון רב בתפריטים קטוגניים גם בתקופת מסה, פחמימות פשוט לא עושות לי טוב.. אני יודע לשלוט במצב הזה שאני לא אוכל פחמימה הרבה זמן, הכוונה שאני לא נכנס לדיכאון כי אני רגיל למצב.
הקטע שאני דואג לגבי ההעמסות. תכלס יש לי עוד שבוע וחצי לסייקל של הקלן, אני לא מאמין שיקרה משהו קיצוני אם אני לא אעשה העמסה עד אז.
עוד שאלה אחי, לגבי האימונים.. כדאי להתמיד עם המשקלי עבודה הכבדים או לעשות אימון אחד קל עם חזרות גבוהות כדי לדלל את הגליקוגן ואימון כבד אחד בשבוע(אני עושה 4 אימונים בשבוע upper lower) , או תמיד לעשות אימונים כבדים כדי לשמור כמה שיותר על המשקלי עבודה
תודה

כן אחי אני יודע שאין תרופות פלא אם התזונה והאימונים לא איכותיים. שמע יש לי ניסיון רב בתפריטים קטוגניים גם בתקופת מסה, פחמימות פשוט לא עושות לי טוב.. אני יודע לשלוט במצב הזה שאני לא אוכל פחמימה הרבה זמן, הכוונה שאני לא נכנס לדיכאון כי אני רגיל למצב.
הקטע שאני דואג לגבי ההעמסות. תכלס יש לי עוד שבוע וחצי לסייקל של הקלן, אני לא מאמין שיקרה משהו קיצוני אם אני לא אעשה העמסה עד אז.
עוד שאלה אחי, לגבי האימונים.. כדאי להתמיד עם המשקלי עבודה הכבדים או לעשות אימון אחד קל עם חזרות גבוהות כדי לדלל את הגליקוגן ואימון כבד אחד בשבוע(אני עושה 4 אימונים בשבוע upper lower) , או תמיד לעשות אימונים כבדים כדי לשמור כמה שיותר על המשקלי עבודה
תודה
תתמיד באימונים שלך, אם אתה בדיאטה אנאבולית אין צורך לעשות אימוני ריקון.
לגבי העמסות תראה שאתה לא במאזן שלילי גדול מידי ואם הגוף עבר הסתגלות לעבוד על שומן ומקבל מספיק קלוריות אפשר למשוך.
הבנתי שקלן הולך טוב עם קפאין, מה המינון המומלץ לקפאין? אני שותה אותו בתור קפה שחור חזק ולא כדורים. (ניסיתי להריץ חיפוש פה ולא מצאתי מידע מדוייק)
תוסיף קלן לשגרה שלך אין צורך לשנות דברים בשביל זה , אם אתה באובר מרץ\אדרנלין תוריד את הקפאין
קלן עובד בלי קשר לקפה.

תוסיף קלן לשגרה שלך אין צורך לשנות דברים בשביל זה , אם אתה באובר מרץ\אדרנלין תוריד את הקפאין
קלן עובד בלי קשר לקפה.
קיבלתי, תודה. דרך אגב אני על כוס קפה בבוקר אחרי הקלן ועוד אחת לפני אימון.

שאלה נוספת, כיצד משפיע הקלן על המאזן הקלורי בחיטוב? אני כרגע במאזן שלילי של בערך 500 קלוריות זה טוב? את האמת שאני יכול להגדיל, לא מרגיש רעב ולפעמים אוכל אפילו סתם בשביל הערכים.

קיבלתי, תודה. דרך אגב אני על כוס קפה בבוקר אחרי הקלן ועוד אחת לפני אימון.

שאלה נוספת, כיצד משפיע הקלן על המאזן הקלורי בחיטוב? אני כרגע במאזן שלילי של בערך 500 קלוריות זה טוב? את האמת שאני יכול להגדיל, לא מרגיש רעב ולפעמים אוכל אפילו סתם בשביל הערכים.
קלן מעלה מעט את החילוף חומרים
אם אתה במאזן שלילי של 500, לא רעב , יורד במשקל בצורה עיקבית אז זה מעולה ולא צריך לגעת בכלום. (המצב הכי טוב בחיטוב)
ברגע שתפסיק לרדת במשקל, תוסיף אירובי או תחתוך קלוריות (הכל בצורה הדרגתית) ותראה אם הירידה ממשיכה.
פעם תוריד קלוריות ופעם תכניס עוד אירובי או תתחיל עוד שבועיים של קלן.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית