הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

האמת שאני לא יודע אם אני יורד במשקל בצורה עקבית, התחלתי עם התפריט המסודר רק השבוע ביחד עם הקלן. נראה מה יהיה 😃

לקחת את הקלן על בטן ריקה או אחרי ארוחה ? , עד עכשיו לקחתי אחרי ארוחה ישר , ולא מרגיש שום תופעות לוואי , מרגיש רגיל כמו לפניי שהתחלתי עם הקלן , אני משתמש בקלן של black pharma.

לקחת את הקלן על בטן ריקה או אחרי ארוחה ? , עד עכשיו לקחתי אחרי ארוחה ישר , ולא מרגיש שום תופעות לוואי , מרגיש רגיל כמו לפניי שהתחלתי עם הקלן , אני משתמש בקלן של black pharma.

הרוב אומרים לא לעשות העמסה בזמן קלן..לקחת קטוטיפן..
אבל איך בעצם אני אמור לשרוד על 70גר פחמימה עם אימונים כבדים+הרבה אירובי...ולהימנע מהעמסות?
מה עם כל העניין של לפטין וכל ההורמונים האלה..האם לא מומלץ אחת לכמה זמן לאכול בחיובי קל על מנת להמריץ את חילוף החומרים טוב יותר?
קראתי והתעניינתי פעם ובכל מקום רשום שמומלץ לשלב 100-150 גר פחמימה עם קלן לתוצאות מירביות

הרוב אומרים לא לעשות העמסה בזמן קלן..לקחת קטוטיפן..
אבל איך בעצם אני אמור לשרוד על 70גר פחמימה עם אימונים כבדים+הרבה אירובי...ולהימנע מהעמסות?
מה עם כל העניין של לפטין וכל ההורמונים האלה..האם לא מומלץ אחת לכמה זמן לאכול בחיובי קל על מנת להמריץ את חילוף החומרים טוב יותר?
קראתי והתעניינתי פעם ובכל מקום רשום שמומלץ לשלב 100-150 גר פחמימה עם קלן לתוצאות מירביות
אם אתה עושה סייקל ארוך משבועיים (עם קטו כמובן), אפשר לעשות העמסה. פשוט לא לקחת קלן באותו יום.
אם הסייקל הוא שבועיים לא חובה לעשות העמסה. אם אתה רוצה, אותו נוהל, פשוט לא לקחת קלן באותו יום.

שלום לכולם,
אני יודע שהנושא הזה כבר נשאל הרבה פעמים, ויש פוסט גדול לגביו, אך מרוב העמודים שנכתבו שם, היה לי קשה למצוא, ולכן אשאל שוב.
קניתי קלן של "בלאק פארמה" 40 מק"ג.
אני יודע שלוקחים אותו 1-4 (כדור אחד), 4-8 (2 כדורים), 8-14 (3 כדורים). תקנו אותי אם אני טועה לגבי הצריכה.

ועכשיו כמה שאלות ..
אם אני צורך לאחר ארבעה ימים 2 כדורים, את הכדור הראשון לוקחים על הבוקר (על קיבה ריקה), מתי רצוי לקחת את הכדור השני (הפרש של כמה שעות), והאם אפשרי לקחת את הכדור השני ישר לאחר האימון (במידה והאימון נעשה בצהריים)?
כנ"ל לגבי הכדור השלישי לאחר 8 ימים אשמח לדעת .. ההפרשי שעות.

האם ניתן לקחת את כל הכדורים או לפחות שניים במכה אחת? או שרצוי לחלק את זה במהלך היום?

האם למישהו יש התנסות עם החברה "בלאק פארמה"? אשמח לקבל עליה חוות דעת.

בתודה לעונים, והמשך יום טוב ונעים.

וסליחה שוב על השאלות, למרות שהנושא כבר קיים ונשאל מס' פעמים. סלחו לי.

יש אשכול ראשי והוא בראש הדף הראשון של הפורום. קשה לי להאמין שפספסת אותו

אני רק יכול להגיד לך שבלאק פארמה חברה מעולה , יש הרבה שטועים בהערכה שלהם לגבי הקלן , ואני יכול להגיד שאני צרכתי קלן של סופארמה הבולגרי רפואי ולא הרגשתי מי יודע מה לעומת קלן של סיירוקס שידוע באוברדוס מטורף , בגלל זה אנשים חושבים שהקלן של בלאק פארמה לא עובד או אנדרדוס אז חבר׳ה תפסיקו לאכול סרטים

כי אז הכבד יפעל סתם בשביל לפרק כדור קטן לא ?
נניח שזה מה שקורה, איך האוכל מונע את זה?
בכל מקרה, שאלת שאלה, עניתי לך מה שאני מכיר. לקחתי קלן על בטן ריקה לא פעם ולא פעמיים. בינתיים הכבד חי.

כן, אבל שאלתי כמה זמן צריך להיות ההפרש בין כדור לכדור?
והאם אפשר לקחת 2 במכה אחת, או שרצוי לפצל את זה במהלך היום?
תודה שוב, וסליחה על הבורות ;)

אהלן,
מעוניין לעשות סייקל ראשון ויחיד של קלן.
1.84 שוקל 78 ק''ג , 12% שומן.
כבר תקופה ארוכה (חודש וחצי) צורך יהומבין.
עכשיו השאלה שלי היא כזו :
האם קלן במשך שבועיים ולאחריו חודש-חודש וחצי יהומבין יעזור לי להגיע ל8-9% שומן?
כמובן תפריט דיאטטי והכל.
עכשיו בנוגע לאימונים גם : כל יום (ביקיצה) לוקח יהומבין+קפאין 200 מ"ג ואוכל 4 שעות לאחר לקיחת הכדור,
אני כל בוקר שני (יום כן יום לא) מבצע פעילות אירובית במשך שעה (בעיה בברך לכן רק אליפטי)
ובערב אימון אנאירובי (AB)
איך אני אמור להתאמן בזמן הסייקל של הקלנבוטרול?
בין אם זה האנאירובי וגם האירובי.
וכיצד לקחת את הכדורים (קראתי את המדריך כאן בפורום אבל לא כל כך הבנתי)
וסבא שלי שסבל מבעיות לב אבל אינני חושב שזה תורשתי.. (חוות דעתכם גם בנושא)
גם רציתי לדעת בנוגע לסיגריות/קנאביס (לחץ דם)

תודה רבה 😃

נערך לאחרונה:
שלום אני רוצה להתחיל לקחת קלן פעם ראשונה אחרי שירדתי 43 קילו ו22 אחוז שומן בערך. אני כבר כמעט חודש בתכנית חיטוב של 6 אירובי בוקר 4 ערב ו4 משקולות, ואני תקוע על משקל 93 כבר כמעט חודש. מבחינת תופעות לוואי האם הוא מסוכן יתר על המידה ? והאם מישהו יודע אם הוא מפריע למי שיש לו G6PD?

אני רוצה להתחיל לקחת קלן אחרי שירדתי 43 קילו ו22 אחוז שומן בערך. עכשיו אני כבר חודש בתכנית חיטוב די רצחנית עם מלאא אירובי ותזונה מועטה יחסית ועדיין לא זז מהמקום במשקל. האינטרנט די מרתיע מבחינת השימוש בקלן ורציתי לשאול את בעלי הניסיון אם הוא באמת כזה מסוכן או מה זה עשה להם? ואם מישהו שיש לו G6PD לקח את זה פעם או יודע אם מותר או אסור?

אני רוצה להתחיל לקחת קלן אחרי שירדתי 43 קילו ו22 אחוז שומן בערך. עכשיו אני כבר חודש בתכנית חיטוב די רצחנית עם מלאא אירובי ותזונה מועטה יחסית ועדיין לא זז מהמקום במשקל. האינטרנט די מרתיע מבחינת השימוש בקלן ורציתי לשאול את בעלי הניסיון אם הוא באמת כזה מסוכן או מה זה עשה להם? ואם מישהו שיש לו G6PD לקח את זה פעם או יודע אם מותר או אסור?
זה שתגיב כל פעם ממשתמש אחר לא יזרז אנשים לענות לך.
לפי דעתי אתה מתאמן יותר מידיי, 10 פעמים אירובי בשבוע זה מוגזם, בטח שכשאתה מוסיף לזה גם 4 אימוני משקולות בשבוע. כל זה ועוד תזונה מועטה זה מתכון קלאסי לפציעות.
לגבי הקלן, אני משתמש כבר כמעט שבועיים, התופעות לוואי אצלי לא רציניות ובינתיים אני חי, אבל כל בן אדם יכול להגיב אחרת. אין לי מושג לגבי G6PD

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית