הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

אם אני רוצה למשוך 40 יום עם קלן עם קטוטיפן
מיום 14 עד 40 להישאר על 120-140 מקג?
אתה יכול לעלות ל-120 לפני יום 14.
1-3 40 מק"ג
4-7 80 מק"ג
7-40 120 מק"ג
14-40 קטוטיפן מ"ג ביום (אפשר גם מהיום הראשון)
העליות במינון כמובן אם יש התסגלות לתופעות הלוואי והן נסבלות לגמרי.
לא לעבור 120 מק"ג.

יש למישהו ניסיון עם הקלן של בלאק פארמה? אני בכדור השני וחוץ מיובש קטן בפה לא הרגשתי משהו.. ויש אנשים שאומרים שאין בו כמעט חומר לעומת חברות אחרות,זה נכון?

טוב,לקח לי איזה שעתיים לקרוא את כל התגובות בדיון הזה מהדף הראשון ועד סופו,והאמת שזה די מדהים,כי חוץ מתגובות של מה לקחת,כמה,מתי ואיך,בקושי קראתי פה חוות דעת אמיתית של משתמשים על המוצר וכמה הוא באמת עזר להם(ציפתי אפילו לתמונות לפני ואחרי)
אז שורה תחתונה,המוצר באמת עושה כל כך את העבודה?הוא באמת שווה את הכסף,הזמן,והתופעות לוואי שהוזכרו פה?(במידה שאני מתאמן ואוכל ע"פ הספר כמובן)
אם כל אחד יספר את סיפורו האישי ומסקנותיו על הכדור,ואם בסופו של דבר הוא כן שווה את התהליך,אז אני מאמין שזה יעזור להרבה אנשים שבהתלבטות כמוני 😃

יש למישהו ניסיון עם הקלן של בלאק פארמה? אני בכדור השני וחוץ מיובש קטן בפה לא הרגשתי משהו.. ויש אנשים שאומרים שאין בו כמעט חומר לעומת חברות אחרות,זה נכון?
ניסיתי 100 כדור שלהם. חלק בסייקל של שבועיים, חלק בסייקל של חודש עם קטו. הרגיש חלש יחסית לבלקן שהיה לי לפני, אבל הכמות לא מאוד נמוכה.
אולי 30 מק"ג בכדור במקום 40.
טוב,לקח לי איזה שעתיים לקרוא את כל התגובות בדיון הזה מהדף הראשון ועד סופו,והאמת שזה די מדהים,כי חוץ מתגובות של מה לקחת,כמה,מתי ואיך,בקושי קראתי פה חוות דעת אמיתית של משתמשים על המוצר וכמה הוא באמת עזר להם(ציפתי אפילו לתמונות לפני ואחרי)
אז שורה תחתונה,המוצר באמת עושה כל כך את העבודה?הוא באמת שווה את הכסף,הזמן,והתופעות לוואי שהוזכרו פה?(במידה שאני מתאמן ואוכל ע"פ הספר כמובן)
אם כל אחד יספר את סיפורו האישי ומסקנותיו על הכדור,ואם בסופו של דבר הוא כן שווה את התהליך,אז אני מאמין שזה יעזור להרבה אנשים שבהתלבטות כמוני 😃
אתה צריך להבין שהפורום הזה לא הוקם כדי לעזור לאנשים להשתמש בחומרים שסך הכל לא עושים הרבה טוב לגוף, אלא לסייע להם לפגוע בעצמם כמה שפחות.
האשכול הזה לא אמור לדחוף אנשים לקחת קלן, אלא למנוע מהם לעשות טעויות כמו להגזים עם המינון או לקחת ברצף כמה חודשים בלי קטוטיפן או בלי הפסקות או לקחת כדור לפני השינה ולא להירדם כל הלילה.

מלבד תופעות הלוואי הקלות והמוכרות, קלן יכול לעשות נזק רציני לגוף. אף אחד לא מעוניין כאן לדחוף אותך לשימוש בחומרים.
אם אתה סגור על עצמך, אנחנו כאן כדי לתת מענה לשאלות ובעיות שיצוצו במהלך השימוש.

ניסיתי 100 כדור שלהם. חלק בסייקל של שבועיים, חלק בסייקל של חודש עם קטו. הרגיש חלש יחסית לבלקן שהיה לי לפני, אבל הכמות לא מאוד נמוכה.
אולי 30 מק"ג בכדור במקום 40.

אתה צריך להבין שהפורום הזה לא הוקם כדי לעזור לאנשים להשתמש בחומרים שסך הכל לא עושים הרבה טוב לגוף, אלא לסייע להם לפגוע בעצמם כמה שפחות.
האשכול הזה לא אמור לדחוף אנשים לקחת קלן, אלא למנוע מהם לעשות טעויות כמו להגזים עם המינון או לקחת ברצף כמה חודשים בלי קטוטיפן או בלי הפסקות או לקחת כדור לפני השינה ולא להירדם כל הלילה.

מלבד תופעות הלוואי הקלות והמוכרות, קלן יכול לעשות נזק רציני לגוף. אף אחד לא מעוניין כאן לדחוף אותך לשימוש בחומרים.
אם אתה סגור על עצמך, אנחנו כאן כדי לתת מענה לשאלות ובעיות שיצוצו במהלך השימוש.

אני מקבל את מה שאתה אומר,אבל יש מעט מאד מידע ברשת על כדאיות הכדור ותוצאותיו,ככה שאני מאמין ש-70% מהאנשים שהחליטו לקחת אותו,לא באמת יודעים מה הוא עושה חוץ מזה שהוא "אמור" לשרוף שומן.
ציפיתי שבדיון הזה הדברים יותר יתבררו עם יותר סיפורים אישיים של חברים על מה שהם עברו,שלא יצא מצב שבן אדם כן יקח את הכדור בלי להיות מודע ב-100% למה שהוא עושה.בסופו של דבר לדעתי בשביל זה הפורום קיים,כדי לשתף חוויות ואולי לגרום לאנשים לעשות את ההחלטות הטובות ביותר.
אז בוא נתחיל איתך חבר,מהי חוות הדעת שלך על כדור הקלן והאם הוא השפיע עליך לטובה ? ;)

לגרום לאנשים לעשות את ההחלטות הטובות ביותר
ההחלטה הטובה יותר היא לזרוק את הקלן לפח ולשכוח מזה.
אף אחד לא מתכוון לשכנע אותך לעשות את זה או אפילו לשכנע אותך לרדת מזה. תעשה את השיקולים שלך ותחזור אלינו עם שאלות מקצועיות.

אתה יכול לעלות ל-120 לפני יום 14.
1-3 40 מק"ג
4-7 80 מק"ג
7-40 120 מק"ג
14-40 קטוטיפן מ"ג ביום (אפשר גם מהיום הראשון)
העליות במינון כמובן אם יש התסגלות לתופעות הלוואי והן נסבלות לגמרי.
לא לעבור 120 מק"ג.

למה לא לעבור את ה120?
אני רוצה סייקל עצבני

למה לא לעבור את ה120?
אני רוצה סייקל עצבני
כי זה מינון גבוה מדי. למה לא לקחת 20 כדורי אקמול? אני רוצה טיפול עצבני לכאב הראש שלי.
אתה רוצה סייקל עצבני, תשקיע הרבה בתזונה, תבצע אימוני כוח, תשלב אינטרוולים.
אל תיקח אוברדוז של תרופות.

כי זה מינון גבוה מדי. למה לא לקחת 20 כדורי אקמול? אני רוצה טיפול עצבני לכאב הראש שלי.
אתה רוצה סייקל עצבני, תשקיע הרבה בתזונה, תבצע אימוני כוח, תשלב אינטרוולים.
אל תיקח אוברדוז של תרופות.
אוקיי
140 זה גם אוברדוס?

אוקיי
140 זה גם אוברדוס?
ניסית בכלל קלן? מאיפה אתה יודע איך זה ישפיע עליך? תתחיל לאט ולאט ואז תחשוב על מינונים גבוהים מהמומלץ.
המינון המקובל הוא עד 120 מק"ג. מעבר לזה תופעות הלוואי והסיכונים עולים, שלא בהכרח יחד עם האפקט התרמוגני.

האם בזמן שימוש קלן של 40 יום-כדאי לרדת מתחת ל90 ג פחמימה לתוצאה טובה יותר או שאין יותר מדי הבדל? הבנתי שאפשר להקטין את הגרעון נכון? האם כדאי לשלב אירובי או שתזונה נכונה מספיק?
תודה
https://www.lbs.co.il/members/13157/
מישהו?

האם בזמן שימוש קלן של 40 יום-כדאי לרדת מתחת ל90 ג פחמימה לתוצאה טובה יותר או שאין יותר מדי הבדל? הבנתי שאפשר להקטין את הגרעון נכון? האם כדאי לשלב אירובי או שתזונה נכונה מספיק?
תודה
מישהו?

כדאי לרדת ל 50-100 גרם פחמימה ביום, קלן עובד טוב עם דל פחמימה, לא קריטי אבל..
אירובי תמיד כדאי לשלב, אבל עם תזונה נכונה אתה גם אמור להגיע לתוצאות יפות..

תודה
מישהו?
מסכים עם מה שמני מעליי כתב.
אבל אם אתה יורד בקצב טוב כרגע אין טעם להוריד פחמימה בינתיים.
אם אתה רוצה לתייג אותי (או כל משתמש אחר לצורך העניין), השתמש בסימן @ וכתוב את שם המתמש, לאחר מכן בחר את המשתמש מהרשימה שתצוץ:
@מאיר לדוגמה.

מסכים עם מה שמני מעליי כתב.
אבל אם אתה יורד בקצב טוב כרגע אין טעם להוריד פחמימה בינתיים.
אם אתה רוצה לתייג אותי (או כל משתמש אחר לצורך העניין), השתמש בסימן @ וכתוב את שם המתמש, לאחר מכן בחר את המשתמש מהרשימה שתצוץ:
@מאיר לדוגמה.
יש יתרון באירובי בזמן קלן? האם אפשר להיות בגירעון נמוך בזמן הקלן או להשאר 500

תלוי באחוז השומן ובקצב הירידה. אם אתה תקוע אולי כדאי להוסיף אירובי ולפצות על הקלוריות שנשרפו, או להגדיל את הגירעון.
יכול להיות בעיות בתפקוד המיני בשימוש של קלן??
מהקלן עצמו, לא. אבל בגלל שמייצרים קלן באותו מפעל/מעבדה/מטבח שמייצרים סטרואידים אחרים, אולי שאריות של חומרים נוספים עושות בעיות.
לא סביר, בכל אופן.

לא הייתי ממליץ להכנס לגרעון "גיהנום". קלן הוא לא טסטוסטרון. 500 זה אחלה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית