הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

קיבלתי הרגע 150 טבליות קלן ויש לי שאלה לגבי אופן הלקיחה שלו למרות שקראתי את ה60 עמודים ולא מצאתי תשובה ספציפית.
אני מתכוון להכנס לסייקל של שבועיים אך שעות העבודה מעט בעייתיות לי, אני עובד מ9 בבוקר עד 8 בערב, באילו שעות לקחת את הקלן ובאיזה אופן? ( כדור בבוקר, צהריים וכמה שעות לפני האימון או את כל המינון בפעם אחת בבוקר? ) את האימונים עצמם אני יכול לבצע רק בשעות הערב, חשבתי על חלוקה של 4 אימוני משקולות ועוד 2 אירובי בימים נפרדים
אני שוקל 82 קילו , 12 אחוזי שומן

קיבלתי הרגע 150 טבליות קלן ויש לי שאלה לגבי אופן הלקיחה שלו למרות שקראתי את ה60 עמודים ולא מצאתי תשובה ספציפית.
אני מתכוון להכנס לסייקל של שבועיים אך שעות העבודה מעט בעייתיות לי, אני עובד מ9 בבוקר עד 8 בערב, באילו שעות לקחת את הקלן ובאיזה אופן? ( כדור בבוקר, צהריים וכמה שעות לפני האימון או את כל המינון בפעם אחת בבוקר? ) את האימונים עצמם אני יכול לבצע רק בשעות הערב, חשבתי על חלוקה של 4 אימוני משקולות ועוד 2 אירובי בימים נפרדים
אני שוקל 82 קילו , 12 אחוזי שומן
חלק איך שבא לך, כל עוד הכדור האחרון לא קרוב לאימון (לפחות שלוש שעות לפני) ולא מאוחר מדי במהלך היום (לא אחרי 15:00-16:00).

האם בזמן סייקל קלן למשך 30יום ויותר על משקל גוף 90ק"ג יש לקחת2 כדורי קטוטיפן או אחד יספיק?

שמעתי שהקלן של בלו אייס הוא בערך 55 מקג לכדור
זה נכון?
איך אפשר לסייקל ככה שאני מגיע לשלב של ה3 כדורים?
זה יוצא אוברדוז

שבת שלום .
לא ממזמן אחד המנהלים לשעבר (או נוכחי) פרסם תמונה הכללה קוד זיהוי ואת גב התווית של קלן וורמודג.
חזרתי אחורה עשרה עמודים ולא מצאתי את ההודעה .
זיכרון מעורפל , חושב שזה היה @Eyal או @Mishel27
בכל מקרה אשמח אם תפרסמו אותה כאן שוב .

שבת שלום .
לא ממזמן אחד המנהלים לשעבר (או נוכחי) פרסם תמונה הכללה קוד זיהוי ואת גב התווית של קלן וורמודג.
חזרתי אחורה עשרה עמודים ולא מצאתי את ההודעה .
זיכרון מעורפל , חושב שזה היה @Eyal או @Mishel27
בכל מקרה אשמח אם תפרסמו אותה כאן שוב .

שלילי.

אני רוצה להתחיל לקחת קלן אך אני לא יודעת איזה סדר יום אמור להיות לי
נניח ואני קמה בשעה שמונה בבוקר מתי כדאי לקחת את הקלן? אחרי ארוחת הבוקר לפני? ובאיזה שעה כדאי לעשות את שעת הספורט?

נניח ואני קמה בשעה שמונה בבוקר מתי כדאי לקחת את הקלן? אחרי ארוחת הבוקר לפני? ובאיזה שעה כדאי לעשות את שעת הספורט?

כדאי לקרוא קודם כאן-
https://www.kilogram.co.il/127/clen-המדריך-השלם-לשימוש-בקלנבוטרול-קלן/

ולאחר מכן לשאול שאלות באשכול הזה:
https://www.lbs.co.il/threads/53186/page-63#post-905574

• אהבתי
Reactions: Tom
עדיף לקחת את הכדור הראשון לאחר האימון בבוקר, לפחות בשלב העלאת הרמות ועד לשלב התחזוקה. את שאר המנות רצוי לפזר בצורה אחידה על פני שעות היום כהמנה האחרונה תילקח בשעות אחר הצהריים המאוחרות (נניח 17:00).

שאלות בנוגע לקלן לשאול בפוסט זה בלבד.

אפשר לקחת על הבוקר שקמים, יש לפזר כל 3-4 שעות, לקחת עד שעה 16:00, את האימון רק אחרי מינימום 3 שעות מנטילת הכדור, אם מדובר על אימוני בוקר אז איך שכתב תום.

@Tom אני מתחיל חיטוב בקרוב מעדיף לקחת קלן בהתחלה שהירידה מהירה והאוכל יחסית טוב, או - 14% שומן? פעמיים לפני לקחתי רק ב % שומן נמוך.

1. במידה ואני נוטל קלן למשך 5-6 שבועות - מתי אני עושה את העמסות? (יש לציין שכרגע אני על 12% שומן.
2. ביום העמסה אני לא לוקח קלן. אם הייתי אתמול על 120 מק"ג, היום אני עושה את ההעמסה, אז מחר אני ישר חוזר ל120 מק"ג?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית