הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

1. במידה ואני נוטל קלן למשך 5-6 שבועות - מתי אני עושה את העמסות? (יש לציין שכרגע אני על 12% שומן.
2. ביום העמסה אני לא לוקח קלן. אם הייתי אתמול על 120 מק"ג, היום אני עושה את ההעמסה, אז מחר אני ישר חוזר ל120 מק"ג?
לא עושים העמסות עם קלן, בתקופת off אפשרי

תקנו אותי אם אני טועה..

אני עכשיו בתקופת חיטוב,
קלן זה רק לאנשים שהשתמשו קודם לכן בסטרואידים בתקופת המסה?
או שניתן להשתמש בזה גם אם אני נקי מחומרים?
עוד שאלה, במידה והתופעות לוואי בלתי נסבלות, ניתן להפסיק את השימוש לאלתר? או שחובה לסיים את הסייקל?

קלן זה רק לאנשים שהשתמשו קודם לכן בסטרואידים בתקופת המסה?
לא .
או שניתן להשתמש בזה גם אם אני נקי מחומרים?
ניתן בהחלט
במידה והתופעות לוואי בלתי נסבלות, ניתן להפסיק את השימוש לאלתר? או שחובה לסיים את הסייקל?
כן , אתה תוכל להפסיק את השימוש לאלתר בכל שלב של הסייקל ולא חובה לסיים אותו .

לא .

ניתן בהחלט

כן , אתה תוכל להפסיק את השימוש לאלתר בכל שלב של הסייקל ולא חובה לסיים אותו .

והכיצד אתה מסיק שמרשתך יודע מה הוא אורך הסייקל? אולי הוא חושב שזה באותו קנה מידה כמו סייקל טסט נורמטיבי?

והכיצד אתה מסיק שמרשתך יודע מה הוא אורך הסייקל? אולי הוא חושב שזה באותו קנה מידה כמו סייקל טסט נורמטיבי?
קראתי על זה קצת לפני ששאלתי, הבנתי שסייקל של קלן זה שבועיים, ראיתי גם אתהמינונים לכל יום, לאחר מכן הפסקה של שבועיים, ואז אם להמשיך לסייקל שני או לא זה כבר החלטה ע"פ תוצאות.
אשמח שתתקן אותי אם אני טועה

קראתי על זה קצת לפני ששאלתי, הבנתי שסייקל של קלן זה שבועיים, ראיתי גם אתהמינונים לכל יום, לאחר מכן הפסקה של שבועיים, ואז אם להמשיך לסייקל שני או לא זה כבר החלטה ע"פ תוצאות.
אשמח שתתקן אותי אם אני טועה

האשכול הזה פועל נמרצות כבר למעלה משנה, תתחיל לדפדף בספר הכל כתוב.

הוא שאל אם במהלך סייקל אפשר לחתוך באמצע ולעצור .
מניח שגם אם הסייקל יתבצע במשך שבועיים , או שלושה עם קטוטיפן זה לא יסתור את העובדה שאפשר לעצור את אותו סייקל באמצע .

@Eyal כמה אתה ממליץ הפסקה בין סייקל אפדרין לקלן או בין קלן לקלן (סייקלים של חודש וחצי)?

כמה אפשר באמת להסתמך על קלן שימנע פירוק שריר?
ואם אפשר להסתמך עליו ב 100 אחוז זה אומר שאפשר לעשות את החיטוב (מבחינת תפריט) בצורה די קיצונית?

נערך לאחרונה:
התחלתי היום סייקל ראשון של קלן, תחת הסבר של המאמן שלי שהוא דיי ותיק ומוכר בתחום.

בדרך כלל אני סומך עליו, אבל בקשר לקלן הוא אמר לי להריץ את הסייקל פשוט 80mcg כל יום עוד מהיום הראשון, עושה סייקל אחד של שבועיים ומשם כנראה אני אסיים. לקחתי בבוקר את הכדור הראשון 40mcg, ולבינתיים אני לא מרגיש כלום, אבל עדיין עד כמה שאני יודע לא מומלץ להתחיל ישר עם 80... אני אמור לקחת בזמן הקרוב את הכדור השני, כדאי לי ללכת על פי ההדרכה שלו?

אז לא לקחת היום את הכדור השני? ומחר כן לעלות כבר ל80mcg? בכל זאת אני לא מרגיש כלום...

מה שמוזר לי שמצד אחד הוא לא הכי זהיר בלתת לי להתחיל עם 80mcg מצד שני הוא גם אומר לי לא לעבור תכמות הזאת שהיא דיי נמוכה(ואני לא כזה קטן...).

של איזה חברה הקלן? אפשר לעלות כבר מחר ל-80 מק"ג אם אין תופעות לוואי בכלל (כולל הפרעה בשינה), אבל עדיף לתת לזה יום נוסף.

של איזה חברה הקלן? אפשר לעלות כבר מחר ל-80 מק"ג אם אין תופעות לוואי בכלל (כולל הפרעה בשינה), אבל עדיף לתת לזה יום נוסף.

של בלקאן,
לאחר 4-5 ימים במקרה ואני אראה שכמות של 80mcg לא משפיע עלי קשה כדאי לעלות ל120 או שזה לא הכרחי ואפשר להשיג תוצאות טובות גם בלי לעלות?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית