הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

לאחר 4-5 ימים במקרה ואני אראה שכמות של 80mcg לא משפיע עלי קשה כדאי לעלות ל120 או שזה לא הכרחי ואפשר להשיג תוצאות טובות גם בלי לעלות?
בלי להסתבך:
סייקל לקלן יראה כך:יום 1: 20 מק"ג
יום 2: 40 מק"ג
יום 3: 60 מק"ג
יום 4: 80 מק"ג (לרוב ביום הזה יתחילו תופעות הלוואי להיות מורגשות יותר ולכן לשיקולכם אם להמשיך ולהעלות את המינון)
יום 5: 100 מק"ג
יום 6: 120 מק"ג
ימים 14-7: 120 מק"ג

אם אתם צורכים קלן בכדורים של 40 מק"ג הסייקל יראה כך:
ימים4-1: 40 מק"ג
ימים8-4: 80 מק"ג
ימים14-8: 120 מק"ג

כמה אתה שוקל בכלל?

בלי להסתבך:
סייקל לקלן יראה כך:יום 1: 20 מק"ג
יום 2: 40 מק"ג
יום 3: 60 מק"ג
יום 4: 80 מק"ג (לרוב ביום הזה יתחילו תופעות הלוואי להיות מורגשות יותר ולכן לשיקולכם אם להמשיך ולהעלות את המינון)
יום 5: 100 מק"ג
יום 6: 120 מק"ג
ימים 14-7: 120 מק"ג

אם אתם צורכים קלן בכדורים של 40 מק"ג הסייקל יראה כך:
ימים4-1: 40 מק"ג
ימים8-4: 80 מק"ג
ימים14-8: 120 מק"ג

כמה אתה שוקל בכלל?
90 קילו

לדעתי כן חייב להגיע למינון 120 מק"ג, לא מעבר לזה אלא אם אתה באמת לא מרגיש את הקלן (לרוב שבסייקל שבועיים לא תצטרך/תספיק בכלל לעלות יותר).
אם אתה חושב על חיטוב ארוך, תעשה סייקל חודש וחצי, זה באמת עושה את העבודה, בשילוב עם קטוטיפן בטח.
בהצלחה.

לפי מה שקראתי קצת בעמודים הקודמים, הבנתי שכדאי לנקות לגמרי פחמימות מהתפריט, זה נכון?
אם התפריט שלי מכיל בערך 120 פחמימה, הקלן לא יהיה שימושי?

אני שוקל 89 גובה 1.78 ו20% שומן בערך.
הערכים התזונתיים של התפריט:
אנרגיה (קלוריות) 1986
חלבונים (גרם) 211.1
פחמימות (גרם) 138.135
שומנים (גרם) 65.03

איזור ה20% שומן
לא כדאי,
הוא עובד וסוחט טוב, אבל בקלות אני יכול להגיע ל12-14% לפחות, שם תרביץ קלן.
*אישית מתחיל בעוד חודש ימים חיטוב, מתחיל באפדרין אם אמצא, ובסוף החיטוב או ב% שומן נמוך אכניס את המלך לארמון.
לגבי הפחמימה במלא ב% שומן כזה תהיה על תפריט דל/נטול פחמימה.

לא כדאי,
הוא עובד וסוחט טוב, אבל בקלות אני יכול להגיע ל12-14% לפחות, שם תרביץ קלן.
*אישית מתחיל בעוד חודש ימים חיטוב, מתחיל באפדרין אם אמצא, ובסוף החיטוב או ב% שומן נמוך אכניס את המלך לארמון.
לגבי הפחמימה במלא ב% שומן כזה תהיה על תפריט דל/נטול פחמימה.

אני אגיד לך את האמת, אני פשוט קצת לחוץ בזמן, אני טס בעוד חודש וחצי לחצי שנה, אומנם אני אנסה לשמר בטיול את מה שהושג אבל עד אז אני חייב לחטב את מה שיש ובמהירות שיא.
בגלל זה אני קצת לחוץ להתחיל את השימוש בקלן.
בכל מקרה אתה אומר שכדאי להוריד עוד פחמימות מהתפריט? לרדת מ140 פחמימה?
התפריט גם ככה פחות מ2000 קלוריות, אם אני אוריד את הפחמימה הוא יגיד לאיזור ה1500 קלוריות.
ואני בנאדם יחסית גדול, מה אתה ממליץ?

ההמלצה של To Be באמת מתאימה למטרות שלך, אבל דיאטת כסאח תאט את המטבוליזם שלך מהר יותר ותגרום להאטה בקצב הירידה. קח בחשבון.

@Fuck
מאתה אומר על סייקל כזה, פעמיים, עם מנוחה של 2-3 שבועות?
1-3 כדור ליום
3-6 2 כדורים ליום
6-12 3 כדורים ליום
12-30 4 כדורים ליום (פעם אחרונה הרגשתי שזה עובד רק במינון 4 כדורים ליום).
גם אשמח אם @Eyal ו @Tom יתנו את דעתם.

אני גם עליתי ל-4 כדורים עם חברות אנדרדוס כמו בלאק ו-LA, לא הרגשתי יותר מידי.
הסייקל נראה תקין סך הכל אם תופעות הלוואי נסבלות עבורך.
מאיזה יום נכנס הקטו?

מכל הכתוב עדיין לא הבנתי חד משמעית מה ההבדלים בין לקחת קטוטיפן ביום ה-1 לבין היום ה-15 (לסייקל של חודש-חודש וחצי)?

יש קשר בין תופעות הלווי של הקלן לתוצאות והאפקטיביות שלו?
אני על 80mcg ועוד לא הרגשתי כלום, אפילו לא כאב ראש קטן, אולי רק קצת הרגשתי פעימות לב מהירות יותר שאולי זה בכלל היה פסיכולוגי.

ולגבי העמסת פחמימה, אפשרי עם השימוש בקלן? או לפחות לתת יום עם קצת יותר מבדרך כלל?
אני נמצא כבר על 30-40 גרם פחמימה ביום, הבנתי שהעמסה לא הולכת עם קלן אבל לעלות לכמות קצת יותר גבוה(איזור ה150), במקום העמסה רצינית זה אפשרי?

אני על 80mcg ועוד לא הרגשתי כלום, אפילו לא כאב ראש קטן, אולי רק קצת הרגשתי פעימות לב מהירות יותר שאולי זה בכלל היה פסיכולוגי.
בד"כ מרגישים במינון יותר גבוהה.
לגבי העמסת פחמימה, אפשרי עם השימוש בקלן?
לכל אחד יש את הדעה שלו, אישית מעמיס רגיל, הרבה כתבו שבכלל לא כי אין טעם להעמיס עם קלן.

ולגבי העמסת פחמימה, אפשרי עם השימוש בקלן? או לפחות לתת יום עם קצת יותר מבדרך כלל?
אני נמצא כבר על 30-40 גרם פחמימה ביום, הבנתי שהעמסה לא הולכת עם קלן אבל לעלות לכמות קצת יותר גבוה(איזור ה150), במקום העמסה רצינית זה אפשרי?
אפשר לעלות את הפחמימה מעט כל עוד אתה נשאר על גירעון קלורי. העמסה לא תהיה יעילה כי קלן ישבש את מילוא מאגרי הגליקוגן (המטרה העיקרית של העמסה).

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית