הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

יש סיבה מסויימת? תורם במשהו בשילוב עם קפאין?
אני לוקח את זה לרוב בבוקר ביחד עם הכדור הראשון של הקלן.
ורק גרם וחצי.
יש טעם בלקחת יותר אם אין לי התכווצויות?
נמצא בהרבה מוצרי קדם אימון. אני לוקח לפני אימון גם עם קלן וגם בלי קלן. סתם כי כבר קניתי הרבה בזול.
אפשר גם להשתמש בקלן בלי טאורין, זה לא כזה קריטי. בעיקר אם אין התכווצויות.

@White Walker @Asi
אני כבר שלושה ימים על 120 מק"ג ואין לי תופעות לוואי עדיין. הקלן של בלאק פארמה כ"כ אנדרדוס שאני לא מרגיש כלום או שכנראה מכרו לי מזויף?

@White Walker @Asi
אני כבר שלושה ימים על 120 מק"ג ואין לי תופעות לוואי עדיין. הקלן של בלאק פארמה כ"כ אנדרדוס שאני לא מרגיש כלום או שכנראה מכרו לי מזויף?
גם אני על בלק, ויש תופעות לוואי בעיקר של רעידות קלות,חרדה ולפעמים הרגשת דופק חזקה.
מה הדופק הנוכחי שלך?

נשמע שבאמת משהו אצלך לא עובד,
לא ניסיתי את הקלן של בלאק אז אני לא יודע.
אבל Sciroxx וומרדג׳ה חזקים ואי אפשר לפספס תופעות לוואי שלהם!
חבר שלי באמצע הריצה עם קלן של וורמודג׳ה
קיבל התכווצות בתאומים כמעט עף מההליכון
זה היה מצחיק 🤪

אממ..
אצלי זה גם בין 80 ל 85 במהלך היום.

מוזר
עדיין לא סיימתי לקחת את ה120 היום.
כדור אחרון ב12,,אחרי זה אני אבדוק שוב ואגיד לך.
אבל באימון אתה מרגיש את הקלן? לפני שינה? אני לא מרגיש אותו בכלל ויש לבקבוקון קלן ריח ממש טוב כזה של סוכריה שזה עוד יותר חשוד :\

עדיין לא סיימתי לקחת את ה120 היום.
כדור אחרון ב12,,אחרי זה אני אבדוק שוב ואגיד לך.
אבל באימון אתה מרגיש את הקלן? לפני שינה? אני לא מרגיש אותו בכלל ויש לבקבוקון קלן ריח ממש טוב כזה של סוכריה שזה עוד יותר חשוד :\
גם לשלי יש ריח של סוכריות.
בזמן האימון לא. אבל בימים שאני מתאמן אז בלילה הדופק פתאום עולה לאיזה חצי שעה בצורה חריגה קצת.. מורגש יותר נכון.
לא כל כך נעים אבל עובר.

גם לשלי יש ריח של סוכריות.
בזמן האימון לא. אבל בימים שאני מתאמן אז בלילה הדופק פתאום עולה לאיזה חצי שעה בצורה חריגה קצת.. מורגש יותר נכון.
לא כל כך נעים אבל עובר.
אני לא מרגיש לא בלילה ולא באימון. אני לא מתסף מגנזיום או טראורין ואין לי גם התכווציות

שמת לב לתוצאות ויזואליות כלשהן?
תראה אני פעם ראשונה לוקח קלן ובעצם מחטב. הייתי על 70 פחמימה לפני הקלן שם נתקעתי,, התחלתי עם הקלן ירדתי ל0 פחמימה וכן יש שינוי אבל אני לא יודע אם זה שינוי שנובע מהירידה בפחמימה או שזה הקלן.
ממה שהבנתי בגלל שלא ביצעתי סייקל קלן בעבר הרצפטורים שלי לא שחוקים והם מצליחים לספוג את הסייקל הראשון אבל סייקל שני שלישי מרגישים את התופעות לוואי בצורה משמעותית.

תראה אני פעם ראשונה לוקח קלן ובעצם מחטב. הייתי על 70 פחמימה לפני הקלן שם נתקעתי,, התחלתי עם הקלן ירדתי ל0 פחמימה וכן יש שינוי אבל אני לא יודע אם זה שינוי שנובע מהירידה בפחמימה או שזה הקלן.
ממה שהבנתי בגלל שלא ביצעתי סייקל קלן בעבר הרצפטורים שלי לא שחוקים והם מצליחים לספוג את הסייקל הראשון אבל סייקל שני שלישי מרגישים את התופעות לוואי בצורה משמעותית.
כנ"ל, גם אצלי סייקל ראשון של קלן.

לך ולהרבה אנשים יש תופעות בסייקל ראשון לכן זה לא נשמע לי הגיוני ההסבר על הרצפטורים שהבאנדם שקניתי ממנו נתן לי..
ניסית לשים את הכדור במים לראות אם הוא מתסיס ומתפרק מהר?
סוכרזית מתפרקים מהר ורואים את זה יפה

היי יש לי שאלה

במידה ואעשה סייקל של קלן 14 ימים ואז הפסקה (של14ימים) ושוב 14 ימים ושוב הפסקה...התוצאות יהיו שונות מאשר אמשוך עם קטוטיפן למשך חודש+

השאלה אם יש הבדל...

לצערי אין לי אפשרות לקנות קטוטיפן וזה מבאס...
כמובן שגם פה וגם פה תזונה 100%

UP

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית