הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

אם אתה לא מרגיש שום תופעות לוואי,
לדעתי פשוט תעבור חברה .
כמו שהמלצתי למעלה : Sciroxx וורמדג׳ה חזקים!
חלב לי על הכסף שבזבזתי על קלן אנדרדוס.. הייתי מוסיף כסף וקונה בלו אייס שהוא אובר 🫤

סליחה,, שכחתי 😁

בכל מקרה אתה לא חושב שהיה עדיף להוסיף כמה שכתבתי בשביל אובר?
בשביל מה?
אם זה עושה את העבודה..

חכה לסוף הסייקל ותראה.
עליי הבלק משפיע אז יכול להיות שאתה מהבודדים שזה לא מדגדג להם יותר מידיי.
למה להתעקש על התופעות לוואי בכוח? 😃

בשביל מה?
אם זה עושה את העבודה..

חכה לסוף הסייקל ותראה.
עליי הבלק משפיע אז יכול להיות שאתה מהבודדים שזה לא מדגדג להם יותר מידיי.
למה להתעקש על התופעות לוואי בכוח? 😃
לאדע,, אולי הגוף שלי מתמודד עם המינון אנדר של הבלאק ובסוף התוצאות לא יהיו מקסימליות

אורי, אני אגיד את זה שוב
אני יודע מאיפה הקלן שלך ואני משתמש באותו קלן בדיוק.

יש בכדורים האלה קלן, הרבה לא מרגישים תופעות בסייקל ראשון לא משנה החברה.

תהיה בטוח שזה בסדר וגם אם אתה לא מרגיש תופעות הקלן עובד ותיזהר להעלות ל160, אני מתערב איתך שאם לא הרגשת על 120 לא תרגיש גם 160 וסתם תדפוק את עצמך

אין לך מה לקנות עוד קלן, אתה תשתמש במה שנשאר לך לסייקלים הבאים עד שייגמר.

אורי, אני אגיד את זה שוב

תהיה בטוח שזה בסדר וגם אם אתה לא מרגיש תופעות הקלן עובד ותיזהר להעלות ל160, אני מתערב איתך שאם לא הרגשת על 120 לא תרגיש גם 160 וסתם תדפוק את עצמך

אוקי יהב.
נגמור את מה שיש כבר.

אורי, אני אגיד את זה שוב

אז באופן 'גורף' לא מומלץ להעלות מינון מעל 120?או תלוי במ.ג?

האם בזמן שימוש בקלן לתקופה של 30 יום למשל,תיתכן האטה בחילוף החומרים של הגירעון?עד 500קל הגירעון.

האם בזמן שימוש בקלן לתקופה של 30 יום למשל,תיתכן האטה בחילוף החומרים של הגירעון?עד 500קל הגירעון.
כן, אבל לא בהכרח בגלל הקלן.
קלן לא עושה כל כך הרבה, יש עוד הרבה הורמונים ומנגנונים שמשחקים תפקיד בחיטוב, בלוטת התריס, לפטין, טסטוסטרון וכולי.
הגוף מנסה להימנע ממצב של הרעבה ושואף להישאר במצב נוח בשבילו, לכן כאשר תתרחק מהסט פוינט שלך יותר מידי, תתרחש ירידה בייצור כל ההורמונים האלו, שמטרתה למנוע ממך לרדת במשקל.

כן, אבל לא בהכרח בגלל הקלן.
קלן לא עושה כל כך הרבה, יש עוד הרבה הורמונים ומנגנונים שמשחקים תפקיד בחיטוב, בלוטת התריס, לפטין, טסטוסטרון וכולי.
הגוף מנסה להימנע ממצב של הרעבה ושואף להישאר במצב נוח בשבילו, לכן כאשר תתרחק מהסט פוינט שלך יותר מידי, תתרחש ירידה בייצור כל ההורמונים האלו, שמטרתה למנוע ממך לרדת במשקל.

אני מבין,אז אם ככה צריך לעשות העמסות בזמן השימוש בקלן פשוט לא לקחת אותו באותו יום...?

תלוי בכמות הפחמימה, תלוי בשלב החיטוב, תלוי במשך הסייקל...
הבנתי שהעמסות מיותרות בהיבט של מילוי מאגרי הגליקוגן כשמשתמשים בקלן, אז איך בא לידי ביטוי שלב החיטוב ומשך הסייקל?
אני למשל התחלתי קלן בסוף החיטוב לאחר 3 חודשים כמעט של גירעון קלורי, וכעת אני ללא העמסות בגלל הקלן.
האם זה משנה?

הבנתי שהעמסות מיותרות בהיבט של מילוי מאגרי הגליקוגן כשמשתמשים בקלן, אז איך בא לידי ביטוי שלב החיטוב ומשך הסייקל?
אני למשל התחלתי קלן בסוף החיטוב לאחר 3 חודשים כמעט של גירעון קלורי, וכעת אני ללא העמסות בגלל הקלן.
האם זה משנה?
בהמשך למה שכתבת,לאחרונה אני תקוע במשקל אף על פי שהגדלתי גירון במעט והוספתי אירובי-שניהם במידה מינימלית אבל עדין..נדמה שהגוף תקוע וכאמור אני כבר 3שבועות עם קלן.
אולי ללא קשר לקלן ןמסיבות הורמונליות כדאי לבצע העמסה בכל זאת. .

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית