אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

יש לי שאלה, בשביל מה צריך קטוטיפן אם כבר שמעתי מלא אנשים שלקחו קלן מעל חודש בלי קטוטיפן ולא קרה להם כלום?
אני מבין מה הקטוטיפן אמור לעשות בתיאוריה, אבל יש לי גם חברים שלקחו קלן 120-160 mcg במשך חודש בלי קטוטיפן ולא קרה להם כלום.

והאם אני יכול לשלב קלן עם כדורי שינה?
עם Doxylamine Succinate, כמו שיש בכדורים של "טונייט" שהם כדורי שינה.

יש לי שאלה, בשביל מה צריך קטוטיפן אם כבר שמעתי מלא אנשים שלקחו קלן מעל חודש בלי קטוטיפן ולא קרה להם כלום?
אני מבין מה הקטוטיפן אמור לעשות בתיאוריה, אבל יש לי גם חברים שלקחו קלן 120-160 mcg במשך חודש בלי קטוטיפן ולא קרה להם כלום.
ואני מכיר מישהו על 400 קלן ומשלב עם ריטלין ולוקח איזה גרם טסט עם טרן והלוטסטין ומתאמן אולי פעם בשבוע והוא עדיין חי ונושם
הגוף שלנו לא דף נייר אבל אנחנו מנסים למזער נזקים

ואני מכיר מישהו על 400 קלן ומשלב עם ריטלין ולוקח איזה גרם טסט עם טרן והלוטסטין ומתאמן אולי פעם בשבוע והוא עדיין חי ונושם
הגוף שלנו לא דף נייר אבל אנחנו מנסים למזער נזקים
כי באשכול הקלן של משה, הוא נראה לי די הגזים וכתב שאם לוקחים קלן יותר משבועיים ללא קטוטיפן, הנזקים הם בלתי הפיכים ויצטרכו לקחת תרופות לכל החיים.

ואם doxylamine Succinate הוא אנטי היסטמין, זה אומר שאפשר להחליף אותו בקטוטיפן ?

כי באשכול הקלן של משה, הוא נראה לי די הגזים וכתב שאם לוקחים קלן יותר משבועיים ללא קטוטיפן, הנזקים הם בלתי הפיכים ויצטרכו לקחת תרופות לכל החיים.
זה לא שאם תעשה שבועיים ויום אז פתאום תהיה עם תרופות לכל החיים
אבל אני צופה שאם הם ימשיכו כמה סייקלים של של חודש+ עם 160 יהיו נזקים בלתי הפיכים..
אם doxylamine Succinate הוא אנטי היסטמין, זה אומר שאפשר להחליף אותו בקטוטיפן ?
https://www.lbs.co.il/threads/50998/#post-645393

זה לא שאם תעשה שבועיים ויום אז פתאום תהיה עם תרופות לכל החיים
אבל אני צופה שאם הם ימשיכו כמה סייקלים של של חודש+ עם 160 יהיו נזקים בלתי הפיכים..

https://www.lbs.co.il/threads/50998/#post-645393
הדעה של טום לא נשמעת כל כך החלטית.
עדיין נשמע שיש לו התלבטות בכתיבה ולא בטוח לגבי מה שהוא כותב.
אני רוצה לחיות, לא רוצה למצוא את עצמי מת בשינה.

נשמע לי שקלנבוטרול, בתור תרופה שמחקה אדרנלין יכולה לגרום לנזק בעיקר באלה שמועדים לזה. הסכנות החמורות ביותר (וכמו תמיד הנדירות ביותר) יהיו קשורות להשפעת החומר על הלב, בין אם בצורה של העלאת הסיכון למוות לבבי פתאומי (כתוצאה מהפרעות קצב) ובין אם בצורה של היפרטרופיה של שריר הלב (לא דבר טוב במיוחד, תלוי) ומוות של תאי כתוצאה מהעומס. בתכלס של התכלס, כדאי לקבל פרופורציה: למשל, גם סיגריות מעלות את הסיכון להפרעות קצב קטלניות (פי כמה מונים) אבל כשלוקחים אחד למיליארד וכופלים פי 7 עדיין הסיכוי קטן. בנוסף, היו הרבה פעמים שאנשים לקחות תרופות מאותו הסגנון באופן כרוני, ושום דבר לא קרה להם.
עם כל זה, אני בטוח שהעצה האחראית והנכונה היא לעשות הפסקות, ולמשוך רק מעט ואם אפשר אז עם עזרה (קטוטיפן). כל השימוש הוא מסוכן, ובתור אנשים בריאים יש מלא מה להפסיד.

נשמע לי שקלנבוטרול, בתור תרופה שמחקה אדרנלין יכולה לגרום לנזק בעיקר באלה שמועדים לזה. הסכנות החמורות ביותר (וכמו תמיד הנדירות ביותר) יהיו קשורות להשפעת החומר על הלב, בין אם בצורה של העלאת הסיכון למוות לבבי פתאומי (כתוצאה מהפרעות קצב) ובין אם בצורה של היפרטרופיה של שריר הלב (לא דבר טוב במיוחד, תלוי) ומוות של תאי כתוצאה מהעומס. בתכלס של התכלס, כדאי לקבל פרופורציה: למשל, גם סיגריות מעלות את הסיכון להפרעות קצב קטלניות (פי כמה מונים) אבל כשלוקחים אחד למיליארד וכופלים פי 7 עדיין הסיכוי קטן. בנוסף, היו הרבה פעמים שאנשים לקחות תרופות מאותו הסגנון באופן כרוני, ושום דבר לא קרה להם.
עם כל זה, אני בטוח שהעצה האחראית והנכונה היא לעשות הפסקות, ולמשוך רק מעט ואם אפשר אז עם עזרה (קטוטיפן). כל השימוש הוא מסוכן, ובתור אנשים בריאים יש מלא מה להפסיד.
פאק, יפה.
אחלה מידע.
קצת הלחצת אותי, אני לוקח קלן שבוע, אני מפחד למות, יש לי עוד הרבה לחיות ולעשות.
אני לא יודע אם להפסיק מכל מה שכתבת לי.
שנה שעברה גם לקחתי במשך שבועיים והשנה אני גם מתכנן לקחת למשך שבועיים.
יש לי עוד שבוע לקלן.

פאק, יפה.
אחלה מידע.
קצת הלחצת אותי, אני לוקח קלן שבוע, אני מפחד למות, יש לי עוד הרבה לחיות ולעשות.
אני לא יודע אם להפסיק מכל מה שכתבת לי.
שנה שעברה גם לקחתי במשך שבועיים והשנה אני גם מתכנן לקחת למשך שבועיים.
יש לי עוד שבוע לקלן.

לדעתי, אם אתה בריא:
1) הסיכוי שייקרה לך משהו רע הוא זעיר, ושיקרה משהו בלתי הפיך הוא ממש ממש ממש זעיר. בכנות , אתה מסתכן יותר כנראה כשאתה נוהג באוטו שלך.
2) תהיה אחראי ולך עם חכמת ההמונים כאן.

לדעתי, אם אתה בריא:
1) הסיכוי שייקרה לך משהו רע הוא זעיר, ושיקרה משהו בלתי הפיך הוא ממש ממש ממש זעיר. בכנות , אתה מסתכן יותר כנראה כשאתה נוהג באוטו שלך.
2) תהיה אחראי ולך עם חכמת ההמונים כאן.

חושך ובורות טוטאלית, אני מכוון לסעיף 1. אתה טועה ובענק. האנשים הכי חזקים ובריאים חטפו את הנזקים הכי קשים.

נותן לך +1 על סעיף 2.

חושך ובורות טוטאלית, אני מכוון לסעיף 1. אתה טועה ובענק. האנשים הכי חזקים ובריאים חטפו את הנזקים הכי קשים.

נותן לך +1 על סעיף 2.

אני בוודאי לא אמליץ לעשות משהו שנוגד את מה שאחרים הסיקו דרך ניסוי, ובטח שלא אעודד שימוש יותר אגרסיבי בשום דבר.

למרות זאת, הייתי רוצה לדעת למה אתה מתכוון כאן.
האם ראית או שמעת על מישהו שלא "הצליח להתאושש" אחרי שימוש בקלן?
האם אתה יכול לדעת שזה הקלן, ולא אוסף של נסיבות אחרות? ז"א, בוודאי יש אפקט של סכום כאן - אם אדם לוקח סטימולנטים נוספים בעיקר.
לא בא בקטע רע. רק חושב שיש איזה אלמנט של דוגמה בעניינים האלה. כל מיני סיפורי אימה וכיוצ"ב.
בתכלס אנשים לוקחים בטא בלוקרים שמשנים את כמות הבטא 2 כל הזמן. הם יכולים להפסיק (בהדרגה) ומספר הרצפטורים שלהם יחזור לנורמה, גם אחרי 10 שנים. אין מחקר בהיקף כזה או בכלל בהקשר של קלן על אנשים. לכן כולנו פועלים מתוך בורות, אבל נראה לי שגם אם הסיכון היחסי שלך לקבל תופעה גדל פי 2, אתה עדיין בסדר אם הסיכון המקורי היה מאוד קטן.
כמובן, בהבנה שבכל דבר שתעשה יש סיכון, ובחומרים מעוררים שפועלים על המערכת האדרנרגית יש עוד יותר סיכון.

הפחדת אותי לגמרי עם ההסבר, אבל שאפו על המידע.
אני מניח שזה אכן יהיה מסוכן לאנשים שיש להם בעיות בלחץ הדם\לב, וכבר מההתחלה אפשר יהיה להבחין בסימנים לא טובים.

אני מניח שזה אכן יהיה מסוכן לאנשים שיש להם בעיות בלחץ הדם\לב, וכבר מההתחלה אפשר יהיה להבחין בסימנים לא טובים.
כמו שהוא רשם לגבי הלב, "תלוי"
יש אנשים שהיפרטרופיה בלב תועיל להם (שיפור מבנה הלב)
לא סתם אומרים שיש לי לב גדול 😆

גם פחדתי, התחלתי אתמול בסייקל, עכשיו תוך כדי הכתיבה שלי אני רועד חח..
אבל הרבה זמן לא שמענו על מקרים בעקבות השימוש בקלן, אם כן בכלל, גם אישית זה הסייקל ה 3-4 שלי והכל עבר טוב, גם מתכנן לעשות חודש ON חודש OFF ואח"כ ON עוד הפעם.

רק להיות ברור, אם יש לאדם בעיית לב (מולדת או לא) שהוא יודע עליה, יהיה עבורו מסוכן ומטופש להשתמש בכזה דבר.

בטח ובטח עבור רווח חולף של האצה בהורדת אחוז השומן.

רק להיות ברור, אם יש לאדם בעיית לב (מולדת או לא) שהוא יודע עליה, יהיה עבורו מסוכן ומטופש להשתמש בכזה דבר.
ברור, איזה טיפש ישתמש במאיץ לב ולחץ דם גבוהה ויש לו בעיות לב.
אגב, כולם בואו לא נצייר רק פרפרים על הקירות, קלן יכול לפגוע בכולנו, ואין סיכוי שהוא לא מזיק בקטנה או בתקופת השימוש, אבל אישית משווה עם דברים יותר מסוכנים כמו סטרואידים 😃, דבר נוסף הקלן הוא בשליטה, בשליטה להפסיקו, להפחית מינון.... בגדול, קלן למי שמבין את העולם שלו הוא לא מסוכן, בנוסף היום כל דבר יש בוא רעל אפילו חומוס מהמכולת (רק 16% חומוס בדלי הענק הזה, לפי המחקרים האחרונים שנעשו), זה יכול להיות יותר מסוכן מקלן.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית