הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

לא יודע מה אתכם, אני שותה בין 8 ל-12 ליטר ביום.

אמת שאני לא מבין איך אפשר להגיע לכמויות כאלו ואני עוד בן אדם עם לחץ דם נמוך..
4-5 זכמות שאני לא מחשב אותה, יעני כשאני עם קלן מתחיל לחשב בנוסף לכמות זאת עוד כמה ליטרים.
*לפעמים הייתי עובר ליד המקרר שותה בקבוק (1 ליטר), ושוכח אפילו ששתיתי, אבל מעל 8 זה הרבה 🤮

בזמן חיטוב רגיל התוצאות הכי טובות אצלי באות כשהתפריט הוא 2 גרם חלבון על כל קילו חצי גרם שומן על כל קילו והשאר פחמימה(מה שאומר שיוצא פחמימה די גבוהה)
ניסיתי דל פחמימה והלך זבל ממש.
עכשיו השאלה אם כשאני לוקח קלן אני יכול להמשיך עם החיטוב הרגיל שהפחמימה בו די גבוהה או שלא יהיה אפקטיבי לעשות ככה עם קלן?

של איזה החברה הקלן הזה? והאם הוא טוב?
@Fuck 20150712_183238.jpg
20150712_183238.jpg

נערך לאחרונה:
מה המקסימום שאפשר להשתמש בקלן? עם קטוטיפן כמובן

אני בסוף אוגוסט באילת וכרגע אני כבר חודש על קלן, משבוע שני הקטוטיפן נכנס לתמונה
אפשר נגיד לסחוב איתו 7 שבועות, גג חודשיים?

אני על 14-15% כרגע והמטרה היא להיות לפחות 10-8% בסוף אוגוסט

לא מצאתי באשכול התייחסות:
1.כמה זמן להמתין בין סייקל קלן(חודש עם קטוטיפן)עד לסייקל הבא?
2.האם יש טעם להיות על קלן בתפריט ניטרלי +דל פחמימה?

@GB165
לא מומלץ מעבר לשישה שבועות.

@kroif
זמן מנוחה כאורך הסייקל, לפחות.
לאיזו מטרה? למה אתה על נייטרלי ולמה אתה רוצה לשלב שם קלן?

2.האם יש טעם להיות על קלן בתפריט ניטרלי +דל פחמימה?
עדיף שתענה לשאלה של @Fuck קודם,
אבל אם התכוונת לחטב על נטרלי וקלן, זה תלוי אם הגעת מתפריט רציני ועשיר ופחמימה, או רק חזרת צעד אחד לנטרלי.
אפשר לעלות על נטרלי וגם לרזות השאלה על מהיית לפני.

עדיף שתענה לשאלה של @Fuck קודם,
אבל אם התכוונת לחטב על נטרלי וקלן, זה תלוי אם הגעת מתפריט רציני ועשיר ופחמימה, או רק חזרת צעד אחד לנטרלי.
אפשר לעלות על נטרלי וגם לרזות השאלה על מהיית לפני.
אם אתה יורד במשקל על נייטרלי, אתה לא על נייטרלי. לא משנה מה היה לפני.

אם אתה יורד במשקל על נייטרלי, אתה לא על נייטרלי. לא משנה מה היה לפני.
אני חושב שזה כן תלוי, למה?
כי בעליה במסת שריר אתה עם פלאתו חדש, וכשחוזרים לנטרלי זאומר שאתה מתחת לקו שקבעת בנטרלי הקודם, שזה עושה את ההבדל.
*לפי דעה אישית.

אני חושב שזה כן תלוי, למה?
כי בעליה במסת שריר אתה עם פלאתו חדש, וכשחוזרים לנטרלי זאומר שאתה מתחת לקו שקבעת בנטרלי הקודם, שזה עושה את ההבדל.
*לפי דעה אישית.
אז זה אומר שהנייטרלי שלך השתנה וכרגע הוא כבר לא נייטרלי.
אם במשקל 75 קילו הנייטרלי שלך הוא 2200, ועלית במסה ל-80 קילו עם 3000 קלוריות. אתה לא יכול לחזור ל-2200 ולצפות שזה עדיין יהיה הנייטרלי שלך.

אם במשקל 75 קילו הנייטרלי שלך הוא 2200, ועלית במסה ל-80 קילו עם 3000 קלוריות. אתה לא יכול לחזור ל-2200 ולצפות שזה עדיין יהיה הנייטרלי שלך.
נכון, אבל יש הרגל או כזה בום ראשון, שבנטרלי אתה יורד במשקל, נוזלים ושומן, על סמך זה אפשר לשלב קלן.
לא נכון?

נכון, אבל יש הרגל או כזה בום ראשון, שבנטרלי אתה יורד במשקל, נוזלים ושומן, על סמך זה אפשר לשלב קלן.
לא נכון?
אתה תרד נוזלים. אם אחרי כמה שבועות את עדיין יורד במשקל זה לא נייטרלי.
ולצרף לזה קלן תלוי בסיבה שבגללה אתה בנייטרלי מלכתחילה.
אם בחרת בנייטרלי בגלל הפסקה טוטאלית מאימונים והרצון לא לעלות במשקל ולא לאבד מסת שריר, קלן יכול להיות נהדר.
אם בחרת בנייטרלי כדי לתת לגוף להתאושש מגירעון קלורי ארוך ובשביל לסדר את המטבוליזם, קלן יעשה רק בלגן.

ההגדרה של נייטרלי זה מאזן קלורי שבו אתה שומר על המשקל הקיים. אם יותר משבועיים שאתה יורד במשקל עם המאזן הזה, הוא כנראה לא נייטרלי.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית