הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

שלום,
רציתי לשאול האם קלן במינון של 100מ"ק או בכל מינון אחר יכול לגרום לאקנה כתופעת לוואי?

תודה

שלום,
רציתי לשאול האם קלן במינון של 100מ"ק או בכל מינון אחר יכול לגרום לאקנה כתופעת לוואי?

תודה
קלן הוא לא הדבר הכי נחקר בוא נגיד ככה, וגם מה שידוע בא ממחקרים על חיות.
אז לתת לך תשובה חד משמעית אי אפשר, אני יכול לומר לך מניסיוני האישי שבאופן ישיר זה לא גרם לי לאקנה
וזה גם לא ידוע כ"תופעת לוואי" שכיחה של זה מהידע הניסיוני של אנשים ברשת.

כל עניין אפור לפי דעתי צריך אותם
זה בידיוק מה שמשה אומר, העיניין אפור, החומר לא חקור מספיק.
כולה חצ'קונים זה לא עניין רציני,
גם ההשפעה של קלן על קצב צמיחת הציפורניים אפור באותה המידה.

מחיפוש זריז בגוגל באנגלית אני לא מצאתי בינתיים דיווח של מישהו שחש בהבדל באקנה.

לשואל השאלה, אם חשבת על זה כי סטירואידים עושים אקנה, קלן זה לא סטירואיד.

שלום,

תודה
קלן כחומר לא יכול לגרום לכזו תופעה. לעומת זאת קלן אנדרגראונד שמיוצר במעבדות שמייצרים בהם גם סטרואידים אוראליים...
ייתכן שמייצרים על אותו פס ייצור גם קלן וגם סטרואידים. למרות שאני בספק ששרידים של סטרואידים יגרמו לאקנה.

בזמן חיטוב רגיל התוצאות הכי טובות אצלי באות כשהתפריט הוא 2 גרם חלבון על כל קילו חצי גרם שומן על כל קילו והשאר פחמימה(מה שאומר שיוצא פחמימה די גבוהה)
ניסיתי דל פחמימה והלך זבל ממש.
עכשיו השאלה אם כשאני לוקח קלן אני יכול להמשיך עם החיטוב הרגיל שהפחמימה בו די גבוהה או שלא יהיה אפקטיבי לעשות ככה עם קלן?
אפשר תשובה???

תעלה שומן, תנמיך פחמימה, ותרביץ אירובי.
אתה על % שומן גבוהה?
זה מה שאמרתי... כשניסיתי להעלות שומן ולהוריד פחמימה זה לא הלך טוב בכלל גם לא בחיטוב הקודם
האמת שכן אני 23 אחוז שומן בערך שלצערי הגעתי לזה בגלל "התלהבות" עשיתי לפני חצי שנה+ חיטוב ירדתי מכמעט 100 קילו על גובה 1.70 ל 78 קילו על גובה 1.74 עדיין לא הייתי באחוז שומן נמוך אבל אמרו לי לעשות מסה כי לא היה לי מסת שריר כל כך ובגלל שהתלהבתי שהתחלתי מסה ורציתי רק לגדול ולהתחזק אכלתי כמו חמור כל מה שזז והשמנתי מזה בצורה נוראית (לא נורא מטעויות לומדים)

בעייתי לשלב קלן עם תרופות SSRI כמו פרוזאק פריזמה ציפרלאקס וכו?

היום זה היום החמישי שלי בסייקל הקלן. לקחתי 2 כדורים ואין תופעות לוואי למעט רעידות ידיים בקטנה. הקלן של בלאק פארמה
יש מצב שכבר ממחר אני ימשיך את הסייקל עם 3 כדורים ליום עד סוף ה 14 יום של הסייקל? או שדבר זה יפגע לי בגוף בצורה כלשהי ?

היום זה היום החמישי שלי בסייקל הקלן. לקחתי 2 כדורים ואין תופעות לוואי למעט רעידות ידיים בקטנה. הקלן של בלאק פארמה
יש מצב שכבר ממחר אני ימשיך את הסייקל עם 3 כדורים ליום עד סוף ה 14 יום של הסייקל? או שדבר זה יפגע לי בגוף בצורה כלשהי ?
כמו שכבר אמרתי לך. תנסה יומיים על ה40 מק"ג אם אתה בסדר תעלה ל120.

(לא נורא מטעויות לומדים)
הייתי כמוך פעם, תשמע רותה עזרה רצינית, בזול ובטוחה? אם יש לך 400-500 ₪ בכיס, תלך על ייעוץ אישי עם @Moshe תחסוך זמן כסף ותרוויח התקדמות ומורל גבוהה.
אם לא, הטעות שלך הייתה שעלית לא נקי, תחזור ותחטב הרבה זמן גם תאבד שריר וגם שומן, וככה תמשיך. אתה צריך הדרכה או עזרה, גש למשל למאמן שלך, לץזונאי ספורט בשכונה..
בהצלחה
(לא נורא מטעויות לומדים)
הייתי כמוך פעם, תשמע רותה עזרה רצינית, בזול ובטוחה? אם יש לך 400-500 ₪ בכיס, תלך על ייעוץ אישי עם @Moshe תחסוך זמן כסף ותרוויח התקדמות ומורל גבוהה.
אם לא, הטעות שלך הייתה שעלית לא נקי, תחזור ותחטב הרבה זמן גם תאבד שריר וגם שומן, וככה תמשיך. אתה צריך הדרכה או עזרה, גש למשל למאמן שלך, לץזונאי ספורט בשכונה..
בהצלחה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית