הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

כן, מי שלוקח פרוזאק וציפרלאקס בפירוש לא צריך לקחת קלן או כל דבר שיוסיף לסף החרדה שלך.
הדבר הזה בהחלט יכול לעורר חרדות ודברים שהתרופות הללו נועדו לסייע.

הקלן הזה שיש במרכז שווה משהו?
שואל כי אני לא רוצה לגעת בזה אבל מעוניין להעביר לחבר ולא רוצה לתת חרא חומרים...

הקלן הזה שיש במרכז שווה משהו?
תגיד לי מה נדפק לך הקופסא
מזה הקלן במרכז....מהזה ארטישוק ?
קלן של בלקן זה קלן טוב עם הבלקן הזה מקורי ועם קוד!! אם הוא במרכז או בדרום או בצפון זה לא ממש משנה
אם לא אז זה זיוף שאולי זה חרא ואולי פחות

האם הסייקל השני צריך להתבצע כמו הראשון? בשיטה של פירמידה עולה? או שמיכוון שהגוף כבר מכיר את החומר הפעיל אפשר להתחיל ממינון גבוה...
בתקווה שהשאלה מנוסחת נכון..
תודה

מי ירצה לזייף קלן ? זה החומר הכי זול , גם אם זה זיוף זה יעבוד זה לא אנבר

אוקיי סיימתי עם הקלן ולא משכתי אותו לעוד חודש לפי עצת
Fuck
עכשיו עוד לא הגעתי לתוצאה הרצויה (אני על 12-13). איזה תוסף יעזור לי להגיע לתוצאה הרצויה כמה שיותר מהר? (10-8%)

יהומבין הבנתי לפי המדריך של הפרוטוקול שלא מתאים לי כי אני על דל פחמימה
https://www.lbs.co.il/members/13157/

אוקיי סיימתי עם הקלן ולא משכתי אותו לעוד חודש לפי עצת
Fuck
עכשיו עוד לא הגעתי לתוצאה הרצויה (אני על 12-13). איזה תוסף יעזור לי להגיע לתוצאה הרצויה כמה שיותר מהר? (10-8%)

יהומבין הבנתי לפי המדריך של הפרוטוקול שלא מתאים לי כי אני על דל פחמימה
אולי תנסה תוכנית?
U.D 2 די טובה.

הייתי כמוך פעם, תשמע רותה עזרה רצינית, בזול ובטוחה? אם יש לך 400-500 ₪ בכיס, תלך על ייעוץ אישי עם @Moshe תחסוך זמן כסף ותרוויח התקדמות ומורל גבוהה.
אם לא, הטעות שלך הייתה שעלית לא נקי, תחזור ותחטב הרבה זמן גם תאבד שריר וגם שומן, וככה תמשיך. אתה צריך הדרכה או עזרה, גש למשל למאמן שלך, לץזונאי ספורט בשכונה..
בהצלחה

הייתי כמוך פעם, תשמע רותה עזרה רצינית, בזול ובטוחה? אם יש לך 400-500 ₪ בכיס, תלך על ייעוץ אישי עם @Moshe תחסוך זמן כסף ותרוויח התקדמות ומורל גבוהה.
אם לא, הטעות שלך הייתה שעלית לא נקי, תחזור ותחטב הרבה זמן גם תאבד שריר וגם שומן, וככה תמשיך. אתה צריך הדרכה או עזרה, גש למשל למאמן שלך, לץזונאי ספורט בשכונה..
בהצלחה
אני אחשוב על זה
עוד שאלה...
אם אני מרגיש שאני יכול להעלות את המינון מוקדם ממה שממולץ בפורטל זה אפשרי? כי כדור אחד עושה לי רק רעידות בידיים וממש בקטנה אז אני מרגיש שאני כבר יכול להעלות את המינון (היום זה היה היום השני של עם קלן)

אני אחשוב על זה
עוד שאלה...
אם אני מרגיש שאני יכול להעלות את המינון מוקדם ממה שממולץ בפורטל זה אפשרי? כי כדור אחד עושה לי רק רעידות בידיים וממש בקטנה אז אני מרגיש שאני כבר יכול להעלות את המינון (היום זה היה היום השני של עם קלן)
כן.

לא כדאי (לפי דעתי) לעלות במעבר בין כדור ל2, זה כמו חימום, בין 2-3/3-4 אישית מעלה לפי הרגש כבר, פעם בעבר, ביום ה 12 הייתי כבר על 4 כדורים.
קלן
האם הסייקל השני צריך להתבצע כמו הראשון? בשיטה של פירמידה עולה? או שמיכוון שהגוף כבר מכיר את החומר הפעיל אפשר להתחיל ממינון גבוה...
בתקווה שהשאלה מנוסחת נכון..
תודה
yep

נערך לאחרונה:
אולי תנסה תוכנית?
U.D 2 די טובה.
לא בנוי לזה גבר

To be רשמתי כבר שסיימתי 100 כדורי קלן (עם קטוטיפן כמובן) ועכשיו אני מחפש פתרון אחר
אמרו לי כאן שלא כדאי לי להמשיך עם הקלן אחרי חודש-חודש וחצי של שימוש

יש לי כמה שאלות:
1)לאדם ששוקל 150 וכנראה גם מעל 25% שומן(מתאמן 5 פעמים בשבוע-ספורטאי רציני) מה עדיף קלן או אפדרין?
2)האם ניתן לשלב בסייקל של קלן קפאין?
3)מה המינונים של קלן ביום?ואם התשובה כן ב2 מה המינון של הקפאין?מזכיר הבנאדם שוקל 150
תודה על העזרה
*כנראה שיהיו עוד שאלות בהמשך:sweatingbullets:*

אני רוצה להתחיל דיאטה קטוגנית בשילוב עם קלן אני כרגע על טרן ארוך וטסט ומתכוון גם להוסיף וויני ופרווירון ביחד עם הקלן שמעתי שהתוצאות מאוד מהירות על הדיאטה הזאת אבל אני מפחד ל"השחיף" ולאבד מסת שריר יש סיכוי גדול שזה ייקרה למרות שאני על החומרים שציינתי ? וכדאי גם להוסיף טי 3?

1)לאדם ששוקל 150 וכנראה גם מעל 25% שומן(מתאמן 5 פעמים בשבוע-ספורטאי רציני) מה עדיף קלן או אפדרין?
עדיף לאכול נכון, יש לך מסע ארוך לפני שתחשוב על חומרים, אל תחשוב שחומרים והרבה ספורט יעזרו לך בתקופה זו, אולי אירובי מעט, יש לך זמן די מספיק לאכול לפי תפריטים נורמלים.
אפשר לדעת את הגובה?
5 ימים בחדר כושר מאתה עושה שם בדיוק?

עדיף לאכול נכון, יש לך מסע ארוך לפני שתחשוב על חומרים, אל תחשוב שחומרים והרבה ספורט יעזרו לך בתקופה זו, אולי אירובי מעט, יש לך זמן די מספיק לאכול לפי תפריטים נורמלים.
אפשר לדעת את הגובה?
5 ימים בחדר כושר מאתה עושה שם בדיוק?
אני 1.90 מטר
אני משחק פוטבול 3 פעמים בשבוע תוכנית כוח לנארית ופעמיים בשבוע אימוני פוטבול..

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית